Κάνα θεματάκι ήθελα να βάλω και να περάσω καμία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης και να βγάλω κάτι Vodafone από μέσα μιας και είναι γερμανικό branded στην Vodafone και έχω ακούσει και ότι η μπαταρία βελτιώνεται η δεν ισχύει κάτι τέτοιο;;;Stacy χρειάστηκες σε κάποια εφαρμογή root και δεν είχες..
Θέλεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν μπορείς ?
Αν όχι κάτσε όπως είσαι..Και στο λεει αυτό κάποιος που ανα 3 μέρες φλασάρει άλλη ρομ!

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 07/01/2013 - 19:06
Ad
Δημοσίευση 07/01/2013 - 19:23
Την εφαρμογή στη κάρτα μνήμης τη ξεχνάς,δεν γίνεται,και για να βγάλεις τα vodafone μόλις ξεκινάει θα πρέπει να φλασάρεις Γερμανική unbranded πχ.ή Ελληνική ή οποια θες..
Το τελευταίο αν θέλεις γίνεται και χωρίς root.
Θύμισε μου πήρες s3 απλό τελικά , Lte ή note ??
Δημοσίευση 07/01/2013 - 19:38
S3 lte πήρα τελικάΓια το θεματάκι θες όντως root και μάλιστα χρειάζεισαι και CWM..
Την εφαρμογή στη κάρτα μνήμης τη ξεχνάς,δεν γίνεται,και για να βγάλεις τα vodafone μόλις ξεκινάει θα πρέπει να φλασάρεις Γερμανική unbranded πχ.ή Ελληνική ή οποια θες..
Κινέζικα όλα για μέναΓια το θεματάκι θες όντως root και μάλιστα χρειάζεισαι και CWM..

S3 lte τελικά τι φοβήθηκa το noteΓια το θεματάκι θες όντως root και μάλιστα χρειάζεισαι και CWM..
Δημοσίευση 07/01/2013 - 20:02
Δημοσίευση 07/01/2013 - 20:55
Για το θεματάκι θες όντως root και μάλιστα χρειάζεισαι και CWM..
αδερφε μπορεις να μου κανεις τη χαρη να τσεκαρεις ποια toggles δεν δουλευουν στην 2.4 με το mod της DLL5?
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 07/01/2013 - 20:57
Δημοσίευση 07/01/2013 - 22:14
Ρε παιδιά μιλάμε από σπόντα βρήκα το συγκεκριμένο νήμα αλλά ένα έχω να πω.... ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ !!!!!
Και γω ήμουν δύο χρόνια με ένα τεσσάρι που έμεινε με το τελευταίο JB εδώ και κάποιο καιρό (λένε ότι περιμένουν την 6.1 για να κάνουν την κίνηση, για να μην "αχρηστέψουν" το exploit που ΗΔΗ έχουν βρει) και ΚΥΡΙΩΣ λόγω βαρεμάρας (αν και τους τα χω σκάσει ΧΟΝΤΡΑ δυό χρόνια τώρα στο itunes για εκατοντάδες εφαρμογές σε iphone & ipad) πέρασα στην απέναντι όχθη... GALAXY S3 32GB με την προσφορά του Πλαισίου (τέλη Νοέμβρη) στα 549 € (!!!!!!!!!!) και δωράκι τους γνωστούς χάρτες της GINIUS.
Από τότε η αντίληψή μου άλλαξε.
Δεν με χάλασε καθόλου η αλλαγή σε μέγεθος. Το αντίθετο. Πέρασα σε android επειδή ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το τηλεκοντρολ που έβγαλε η apple, ενώ περίμενα πως και πως μία οθόνη (ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ) τουλάχιστον 4.3.
Φοβερή οθόνη απίστευτη ρευστότητα κινήσεων και εφαρμογές (σχεδόν) ίδες με τις αντίστοιχες του μήλου.
Στην αρχή δυσκολεύτηκα με τις αλλαγές στη χρήση του λειτουργικού (πολύ πιο απλό και εύχρηστο είναι το iOS) αλλά δεν σε απωθούν τελικά όταν πάρεις το κολάι. Εντάσσονται στη γενικότερη "δυσκολία" του πιο ψαγμένου και πλούσιου σε κόλπα android.
Το μόνο που παρέμεινε να με χαλάει είναι ότι ΑΜΑ ξεζουμίζω το κινητό μου κρατάει μία με μια-μιση μέρα όταν το 4αρι (ιδίως με το BattSaver από Cydia) ξεχνάει να κλείσει ακόμη και μετά από 4 μέρες στην αναμονή. Η οθόνη φαίνεται να ρουφάει πολύ ζουμί. Τεσπα... βγήκε και μία τριχίλιαρη μπαταρία πρόσφατα από mother και ακούγεται ότι βελτιώνει αρκετά την αυτονομία (αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...).
Γιατί όμως γράφω εδω...
Για να να σας πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιατί, αν και νήμα τoy iphonehellas (!!!!), δεν έχει κομπλάρει κανένα μοντεράτορα αλλά συνεχίζει ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟ να γεμίζει με σημαντικές πληροφορίες και απαντήσεις κάθε νέο χρήστη (σαν την αφεντιά μου) κατά τη μετάβασή του από το ένα λειτουργικό στο άλλο.
KEEP UP THE GOOD WORK !!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 07/01/2013 - 22:16
Δημοσίευση 07/01/2013 - 22:45
Και που εισαι ακομη μετα απο 2-3 μερες μολις περασεις μαζι του θα αναθεωρησεις παρα πολλα για το android και τη samsung παντα μιλαω απο τη θετικη μεριαΕ ρε τι χαναμε τοσο καιρο... οθοναραααα!!!!
Δημοσίευση 07/01/2013 - 22:57
ετσι ειναι .....χαχα. και εγω εδωσα το S3 και πηρα το Νοτε 2 πολυ καλο ειναι .Ε ρε τι χαναμε τοσο καιρο... οθοναραααα!!!!
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:03
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:05
oxi .ποιο ειναι το λτε η οχιΤο s3 μου είναι ελληνικό και οπότε ανοιγοκλεινει έχει το σήμα της cosmote και ο browser του ίντερνετ έχει εικονίδιο της cosmote. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αφαιρέσω κάτι από αυτά χωρίς να κάνω ροοτ?
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:27
Το οτι περνας ταινια χωρις μετατροπες και παιζει καμπανα με υποτιτλους ουτε που το συζητω...
This is life...
Καλα ειχα ξεχασει τι ομορφα ειναι να περνας με drag drop οτιδηποτε.
Το οτι περνας ταινια χωρις μετατροπες και παιζει καμπανα με υποτιτλους ουτε που το συζητω...
This is life...
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:34
Θα βαλεις το desktop visualizer απο το playstore... μπεις μεσα στο www.deviart.com και θα ψαξεις για icon packs... θα βρεις το icon pack που σου αρεσει, θα κατεβασεις το ζιπαρισμενο αρχειο, θα το ξεζιπαρεις, θα παρεις τα εικονιδια που σε ενδιαφερουν και θα τα αποθηκευσεις μεσα στην μνημη της συσκευης στον φακελο DCIM.. κανε εναν δικο σου φακελο αν θελεις για να τα εχεις σε ταξη... μπαινεις στο desktop visualizer, σου ζηταει να επιλεξεις εικονιδιο... επιλεγεις απο συλλογη, βρισκεις τον φακελο και πατας πανω στο εικονιδιο... απο κατω επιλεγεις ποια εφαρμογη θα ανοιγει αυτο το εικονιδιο... δημιουργειται η συντομευση στην homescreen και εισαι ετοιμος.... ελπιζω να μην σε κουρασαΤο s3 μου είναι ελληνικό και οπότε ανοιγοκλεινει έχει το σήμα της cosmote και ο browser του ίντερνετ έχει εικονίδιο της cosmote. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αφαιρέσω κάτι από αυτά χωρίς να κάνω ροοτ?

Www.deviantart.com για icon packs... sorry
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:38
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:42
αδερφε μπορεις να μου κανεις τη χαρη να τσεκαρεις ποια toggles δεν δουλευουν στην 2.4 με το mod της DLL5?
Τα δοκίμασα όλα ένα προς ένα και δουλεύουν άψογα..(και η φωτεινότητα)
Βέβαια σου υπενθυμίζω πως πέρασα τη 2,4 πάνω απο τη 2,3 και είμαι και με perseus kernel..
Δημοσίευση 07/01/2013 - 23:48
Ειναι πολυ καλο, μπορεις να αλλαξεις ολα τα εικονιδια και εχει τρελλα icon packs στο ιντερνετ, απιστευταΝα με κούρασες? Εσύ με βοήθησες δεν με κούρασες, θα το δοκιμάσω αύριο πολύ καλό ακούγετε να σαι καλά!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)