Αμαν ρε παιδια, μπερδευτηκα.... ποσοι πηρατε note ρε π@υστη μουβρε αδερφε ο yank ειναι για s3...εισαι σιγουρος οτι κανει για note2?

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:25
Αμαν ρε παιδια, μπερδευτηκα.... ποσοι πηρατε note ρε π@υστη μουβρε αδερφε ο yank ειναι για s3...εισαι σιγουρος οτι κανει για note2?
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:31
Αμαν ρε παιδια, μπερδευτηκα.... ποσοι πηρατε note ρε π@υστη μου
Εγω νομιζα s3 οτι ειχε το παληκαρι... πω πω, θα ψαχνουμε με το σταγονομετρο τα s3 μου φαινεται
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:32
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:35
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:39
Δημοσίευση 15/01/2013 - 23:58
Εγώ παιδιά έχω αυτήν
http://forum.xda-dev...d.php?t=2005845
Πάρα πολύ καλή και bug free! Όποιος θέλει ας δοκιμάσει!
Τώρα για τους κερνελ εγώ προσωπικά οπότε φλασαρα τον perseus είχα προβλήματα με την φόρτιση πχ 15ωρες μόνο 58%!. Από την άλλη πότε μου δεν είχα πρόβλημα με τον Siyah!
Αααα και για εμάς που έχουμε S3 πρέπει να πάρουμε ένα φορτιστή από NOTE2 μέσα σε 2 ώρες φορτίζει!
Το S3 το κράτησα 3 μήνες και πολύ κρατήθηκα τελικά.Τωρα για το SIV που θα είναι στις 5΄ το ξανα συζητάμε θα κάνω την καρδιά πέτρα και θα κατέβω μισή ίντζα
Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:07
Αν μπει ο octacore στο s4 θα το παρω, αλλιως θα παω σε note3 που θα μπει σιγουρα εκει και ας εχει και 6.3 οθονη οπως λενε
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:47
φιλαρακο ο octacore οπως τον λες ειναι μια πατατα και μια κοροιδια και μιση! στην εκθεση ces ακουσες εντυπωσεις? δεν δουλευουν 8 πυρηνες. δουλευουν 4 για κανονικη χρηση και μετα αλοι 4 αν δει το συστημα πως χρειαζετε περισοτερη ισχυ! μουφα ειναι! ποτε δεν δουλευουν 8 μαζι! ψαξε το λιγο πριν αγορασεις και μην τρωτε τις δηθεν τεχνολογιες που πουλαει καθε εταορια για να πουλησει
Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:52
φιλαρακο ο octacore οπως τον λες ειναι μια πατατα και μια κοροιδια και μιση! στην εκθεση ces ακουσες εντυπωσεις? δεν δουλευουν 8 πυρηνες. δουλευουν 4 για κανονικη χρηση και μετα αλοι 4 αν δει το συστημα πως χρειαζετε περισοτερη ισχυ! μουφα ειναι! ποτε δεν δουλευουν 8 μαζι! ψαξε το λιγο πριν αγορασεις και μην τρωτε τις δηθεν τεχνολογιες που πουλαει καθε εταορια για να πουλησει
Δημοσίευση 16/01/2013 - 11:11
Δημοσίευση 16/01/2013 - 11:52
Μάλλον άλλος ειναι ο άσχετος...
Καταρχάς κρίνεις έναν επεξεργάστη απο κάτι που διαβάσεις...
Επιπλέον εσυ ο ίδιος είπες οτι όταν χρειάζεται ισχύ ενεργοποιούνται και οι άλλοι 4 πυρήνες...οποτε στο σύνολο 8! Και μετά λες οτι ποτέ δεν δουλεύουν και οι 8! Αποφάσισε...στα δύσκολα δουλεύουν 4 ή 8; Εσυ θα ήθελες να δουλεύουν συνέχεια και οι 8 και να ρουφαει την μπαταρία;
Πραγματικά είσαι εντελώς fail
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:16
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:31
και επιδη διαβασα λιγο παραπανω ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιει και τους 8 μαζι! εχει 4 απλους για ολες τις εφαρμογες και 4 πιο δυνατους για απετητηκες εφαρμογες! και γινετε εναλαγη!
εδω ειναι της samsung
http://www.trustedre...cessor-revealed
και εδω της hauwei πιο αναλυτηκα
http://sg.news.yahoo...-152333045.html
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:38
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Stephen Woo, παρουσίασε έναν νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή υπό την ονομασία Exynos 5 Octa, ο οποίος προσφέρει έως και δύο φορές καλύτερη απόδοση σε τρισδιάστατο περιεχόμενο από οποιονδήποτε προηγούμενο mobile επεξεργαστή, συμπεριλαμβανομένου και του Exynos 4 Quad. Παράλληλα, υιοθετεί την ολοκαίνουργια big.LITTLE/Cortex A15 τεχνολογία της ARM. Η νέα αυτή CPU φαίνεται πως χρησιμοποιεί δύο ομάδες που η κάθε μια αποτελείται από τέσσερις πυρήνες με ARM Cortex A15 (χρονισμένους στο 1.8GHz σύμφωνα με πληροφορίες) για επιδόσεις και τέσσερις Cortex A7 (στο 1.2GHz) για εργασίες ρουτίνας, όλα κατασκευασμένα στα 28 nm, κάτι που αναμένεται να φτάσει στα 10nm μέσα στα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, ο επεξεργαστής αυτός θα είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλές επιδόσεις κατά το gaming. Παράλληλα, η χρήση της τεχνολογίας big.LITTLE θα του επιτρέψει να «σβήνει» τους πυρήνες που δεν χρειάζονται και να πραγματοποιεί κάποιες εργασίες κάνοντας χρήση των A7 πυρήνων, ούτως ώστε να βελτιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας σε ποσοστό έως και της τάξεως του 70% σε σχέση με προηγούμενες γενιές και σε σύγκριση με τον Exynos 5 Dual. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της EA, Glen Roland, που βρέθηκε και αυτός επί σκηνής, η νέα CPU υπόσχεται πολλά παραπάνω από ταχύτητα, με αυξημένες επιδόσεις τόσο στο 3D περιεχόμενο όσο και στο multitasking.
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:41
ακριβως ποτε δεν θα ειναι και οι 8 μαζι οποτε η διαχηρηση των δεδομενων δεν θα μοιραζετε σε 8 πυρηνες αλλα σε 4, ειτε αυτοι ειναι οι απλοι ειτε ειναι οι καλυτεροι! οσο για την καταναλωση αστο στα 28nn δουλευοθν οπως ολοι! ειναι περισσοτερο DOUBLE 4 CORE παρα 8 CORE! σαφως και ειναι μια καινοτομια και κατι καλυτερο αλλα οχι οτι ειναι 8πυρηνος επαναστατικος! ακι σου λεω η κινεζικη hauwei εχει ακριβως την ιδια τεχνολογια!
0 μέλη, 127 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες