Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3091   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:25

βρε αδερφε ο yank ειναι για s3...εισαι σιγουρος οτι κανει για note2?

Αμαν ρε παιδια, μπερδευτηκα.... ποσοι πηρατε note ρε π@υστη μου??? Εγω νομιζα s3 οτι ειχε το παληκαρι... πω πω, θα ψαχνουμε με το σταγονομετρο τα s3 μου φαινεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3092   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:31

Αμαν ρε παιδια, μπερδευτηκα.... ποσοι πηρατε note ρε π@υστη μου :huh: Εγω νομιζα s3 οτι ειχε το παληκαρι... πω πω, θα ψαχνουμε με το σταγονομετρο τα s3 μου φαινεται

Το S3 το κράτησα 3 μήνες και πολύ κρατήθηκα τελικά.Τωρα για το SIV που θα είναι στις 5΄ το ξανα συζητάμε θα κάνω την καρδιά πέτρα και θα κατέβω μισή ίντζα :P

#3093   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:32

Αλλος ενας με νοτε....2

#3094   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:35

Εγώ παιδιά έχω αυτήν
http://forum.xda-dev...d.php?t=2005845

Πάρα πολύ καλή και bug free! Όποιος θέλει ας δοκιμάσει!

Τώρα για τους κερνελ εγώ προσωπικά οπότε φλασαρα τον perseus είχα προβλήματα με την φόρτιση πχ 15ωρες μόνο 58%!. Από την άλλη πότε μου δεν είχα πρόβλημα με τον Siyah!

Αααα και για εμάς που έχουμε S3 πρέπει να πάρουμε ένα φορτιστή από NOTE2 μέσα σε 2 ώρες φορτίζει!

#3095   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:39

Τελικα πιο πολλοι ειμαστε αυτοι με τα note παρα με S3..Και οι πιο πολλοι ειχαμε πριν S3..

#3096   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/01/2013 - 23:58

Εγώ παιδιά έχω αυτήν
http://forum.xda-dev...d.php?t=2005845

Πάρα πολύ καλή και bug free! Όποιος θέλει ας δοκιμάσει!

Τώρα για τους κερνελ εγώ προσωπικά οπότε φλασαρα τον perseus είχα προβλήματα με την φόρτιση πχ 15ωρες μόνο 58%!. Από την άλλη πότε μου δεν είχα πρόβλημα με τον Siyah!

Αααα και για εμάς που έχουμε S3 πρέπει να πάρουμε ένα φορτιστή από NOTE2 μέσα σε 2 ώρες φορτίζει!

Ο siyah ειναι πολυ δυνατος, ειδικα αν παιξεις λιγο με τα ρευματα....

Το S3 το κράτησα 3 μήνες και πολύ κρατήθηκα τελικά.Τωρα για το SIV που θα είναι στις 5΄ το ξανα συζητάμε θα κάνω την καρδιά πέτρα και θα κατέβω μισή ίντζα :P

Αν μπει ο octacore στο s4 θα το παρω, αλλιως θα παω σε note3 που θα μπει σιγουρα εκει και ας εχει και 6.3 οθονη οπως λενε

#3097   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:07

Αν μπει ο octacore στο s4 θα το παρω, αλλιως θα παω σε note3 που θα μπει σιγουρα εκει και ας εχει και 6.3 οθονη οπως λενε

φιλαρακο ο octacore οπως τον λες ειναι μια πατατα και μια κοροιδια και μιση! στην εκθεση ces ακουσες εντυπωσεις? δεν δουλευουν 8 πυρηνες. δουλευουν 4 για κανονικη χρηση και μετα αλοι 4 αν δει το συστημα πως χρειαζετε περισοτερη ισχυ! μουφα ειναι! ποτε δεν δουλευουν 8 μαζι! ψαξε το λιγο πριν αγορασεις και μην τρωτε τις δηθεν τεχνολογιες που πουλαει καθε εταορια για να πουλησει

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#3098   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:47

φιλαρακο ο octacore οπως τον λες ειναι μια πατατα και μια κοροιδια και μιση! στην εκθεση ces ακουσες εντυπωσεις? δεν δουλευουν 8 πυρηνες. δουλευουν 4 για κανονικη χρηση και μετα αλοι 4 αν δει το συστημα πως χρειαζετε περισοτερη ισχυ! μουφα ειναι! ποτε δεν δουλευουν 8 μαζι! ψαξε το λιγο πριν αγορασεις και μην τρωτε τις δηθεν τεχνολογιες που πουλαει καθε εταορια για να πουλησει

Μάλλον άλλος ειναι ο άσχετος...
Καταρχάς κρίνεις έναν επεξεργάστη απο κάτι που διαβάσεις...
Επιπλέον εσυ ο ίδιος είπες οτι όταν χρειάζεται ισχύ ενεργοποιούνται και οι άλλοι 4 πυρήνες...οποτε στο σύνολο 8! Και μετά λες οτι ποτέ δεν δουλεύουν και οι 8! Αποφάσισε...στα δύσκολα δουλεύουν 4 ή 8; Εσυ θα ήθελες να δουλεύουν συνέχεια και οι 8 και να ρουφαει την μπαταρία;
Πραγματικά είσαι εντελώς fail

#3099   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/01/2013 - 10:52

Όταν μπει όμως στο iphone θα είναι επαναστατικό προϊόν με απίστευτη τεχνολογία :D

#3100   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/01/2013 - 11:11

ειναι μουφα γιατι δεν δουλευουν και οι 8 αλλα μονο οι 4 στην απλη λειτουργια και οι αλλοι 4 στα δυσκολα??

πλακα κανεις ε?

#3101   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 11:52

Μάλλον άλλος ειναι ο άσχετος...
Καταρχάς κρίνεις έναν επεξεργάστη απο κάτι που διαβάσεις...
Επιπλέον εσυ ο ίδιος είπες οτι όταν χρειάζεται ισχύ ενεργοποιούνται και οι άλλοι 4 πυρήνες...οποτε στο σύνολο 8! Και μετά λες οτι ποτέ δεν δουλεύουν και οι 8! Αποφάσισε...στα δύσκολα δουλεύουν 4 ή 8; Εσυ θα ήθελες να δουλεύουν συνέχεια και οι 8 και να ρουφαει την μπαταρία;
Πραγματικά είσαι εντελώς fail

αφου ειμαι fail οταν το αγορασεις και δεν δεις διαφορες θες λες μα γιατι!!! οατν τρεχεις τις ιδιες εφαρμογες και δουλευεοθν οι 4 οι οποιοι δουλευουν και τωρα δεν θα δεις διαφορα! και ενα game να παιζεις παλι οι 4 θα δουλευουν οπως και τωρα και αν σε μια περιπτωση το game εχει τρελες απετισεις θα ανοιξουν οι αλλοι 4 και θα σου φαει ολη την μπαταρια! πες μου πια εφαρμογη χρειαζετε 8 πυρηνες? και που θα τους δουλεψεις? μια ζωη με τους 4 ενεργους θα ειναι! η μαγκια αν θες να κανεις 8πυρηνο ειναι να δουλευοθν ολοι μαζι με ελαχιστη καταναλωση! και ακομα δεν το εχει κανει κανενας! και η hauwei ειπε θα φτιαξει κυκλοφορησει 8πυρηνο συντομα τηλεφωνο! δηλαδη η hauwei ειναι καλυτερη απο την samsung? και που ειναι η πρωτοπορεια? δεν ειμαι iphone boy καθωςειναι το πρωτο μου iphone αλλα δεν τρωω και οτι μου λενε για 8 πυρηνες

#3102   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:16

και επιδη διαβασα λιγο παραπανω ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιει και τους 8 μαζι! εχει 4 απλους για ολες τις εφαρμογες και 4 πιο δυνατους για απετητηκες εφαρμογες! και γινετε εναλαγη!
εδω ειναι της samsung
http://www.trustedre...cessor-revealed

και εδω της hauwei πιο αναλυτηκα
http://sg.news.yahoo...-152333045.html

#3103   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:31

και επιδη διαβασα λιγο παραπανω ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιει και τους 8 μαζι! εχει 4 απλους για ολες τις εφαρμογες και 4 πιο δυνατους για απετητηκες εφαρμογες! και γινετε εναλαγη!
εδω ειναι της samsung
http://www.trustedre...cessor-revealed

και εδω της hauwei πιο αναλυτηκα
http://sg.news.yahoo...-152333045.html

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Stephen Woo, παρουσίασε έναν νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή υπό την ονομασία Exynos 5 Octa, ο οποίος προσφέρει έως και δύο φορές καλύτερη απόδοση σε τρισδιάστατο περιεχόμενο από οποιονδήποτε προηγούμενο mobile επεξεργαστή, συμπεριλαμβανομένου και του Exynos 4 Quad. Παράλληλα, υιοθετεί την ολοκαίνουργια big.LITTLE/Cortex A15 τεχνολογία της ARM. Η νέα αυτή CPU φαίνεται πως χρησιμοποιεί δύο ομάδες που η κάθε μια αποτελείται από τέσσερις πυρήνες με ARM Cortex A15 (χρονισμένους στο 1.8GHz σύμφωνα με πληροφορίες) για επιδόσεις και τέσσερις Cortex A7 (στο 1.2GHz) για εργασίες ρουτίνας, όλα κατασκευασμένα στα 28 nm, κάτι που αναμένεται να φτάσει στα 10nm μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, ο επεξεργαστής αυτός θα είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλές επιδόσεις κατά το gaming. Παράλληλα, η χρήση της τεχνολογίας big.LITTLE θα του επιτρέψει να «σβήνει» τους πυρήνες που δεν χρειάζονται και να πραγματοποιεί κάποιες εργασίες κάνοντας χρήση των A7 πυρήνων, ούτως ώστε να βελτιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας σε ποσοστό έως και της τάξεως του 70% σε σχέση με προηγούμενες γενιές και σε σύγκριση με τον Exynos 5 Dual. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της EA, Glen Roland, που βρέθηκε και αυτός επί σκηνής, η νέα CPU υπόσχεται πολλά παραπάνω από ταχύτητα, με αυξημένες επιδόσεις τόσο στο 3D περιεχόμενο όσο και στο multitasking.

#3104   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:38

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Stephen Woo, παρουσίασε έναν νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή υπό την ονομασία Exynos 5 Octa, ο οποίος προσφέρει έως και δύο φορές καλύτερη απόδοση σε τρισδιάστατο περιεχόμενο από οποιονδήποτε προηγούμενο mobile επεξεργαστή, συμπεριλαμβανομένου και του Exynos 4 Quad. Παράλληλα, υιοθετεί την ολοκαίνουργια big.LITTLE/Cortex A15 τεχνολογία της ARM. Η νέα αυτή CPU φαίνεται πως χρησιμοποιεί δύο ομάδες που η κάθε μια αποτελείται από τέσσερις πυρήνες με ARM Cortex A15 (χρονισμένους στο 1.8GHz σύμφωνα με πληροφορίες) για επιδόσεις και τέσσερις Cortex A7 (στο 1.2GHz) για εργασίες ρουτίνας, όλα κατασκευασμένα στα 28 nm, κάτι που αναμένεται να φτάσει στα 10nm μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, ο επεξεργαστής αυτός θα είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλές επιδόσεις κατά το gaming. Παράλληλα, η χρήση της τεχνολογίας big.LITTLE θα του επιτρέψει να «σβήνει» τους πυρήνες που δεν χρειάζονται και να πραγματοποιεί κάποιες εργασίες κάνοντας χρήση των A7 πυρήνων, ούτως ώστε να βελτιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας σε ποσοστό έως και της τάξεως του 70% σε σχέση με προηγούμενες γενιές και σε σύγκριση με τον Exynos 5 Dual. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της EA, Glen Roland, που βρέθηκε και αυτός επί σκηνής, η νέα CPU υπόσχεται πολλά παραπάνω από ταχύτητα, με αυξημένες επιδόσεις τόσο στο 3D περιεχόμενο όσο και στο multitasking.

ακριβως ποτε δεν θα ειναι και οι 8 μαζι οποτε η διαχηρηση των δεδομενων δεν θα μοιραζετε σε 8 πυρηνες αλλα σε 4, ειτε αυτοι ειναι οι απλοι ειτε ειναι οι καλυτεροι! οσο για την καταναλωση αστο στα 28nn δουλευοθν οπως ολοι! ειναι περισσοτερο DOUBLE 4 CORE παρα 8 CORE! σαφως και ειναι μια καινοτομια και κατι καλυτερο αλλα οχι οτι ειναι 8πυρηνος επαναστατικος! ακι σου λεω η κινεζικη hauwei εχει ακριβως την ιδια τεχνολογια!

#3105   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:41

ακριβως ποτε δεν θα ειναι και οι 8 μαζι οποτε η διαχηρηση των δεδομενων δεν θα μοιραζετε σε 8 πυρηνες αλλα σε 4, ειτε αυτοι ειναι οι απλοι ειτε ειναι οι καλυτεροι! οσο για την καταναλωση αστο στα 28nn δουλευοθν οπως ολοι! ειναι περισσοτερο DOUBLE 4 CORE παρα 8 CORE! σαφως και ειναι μια καινοτομια και κατι καλυτερο αλλα οχι οτι ειναι 8πυρηνος επαναστατικος! ακι σου λεω η κινεζικη hauwei εχει ακριβως την ιδια τεχνολογια!

ειπε κανενας οτι θα δουλευουν και οι 8 μαζι?

το αν ειναι επαναστατικος η οχι θα τον δουμε στη πραξη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 127

0 μέλη, 127 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες