Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3196   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/01/2013 - 20:06

Αυτο πως γινεται παλι τωρα :huh: Κ σιγα μην βγαζει 19 και κατι, τοσα βγαζει το nexus4.... δεν παιζει.... εκτος αν το εχει ο ιδιοκτητης της samsung, πρωτοτυπο για την παρτη του

απο το SamMobile ειναι τα screenshots. το nexus 4 εβγαζε σε αλλα τετοια τεστ λιγοτερο απο πολλα high end κινητα αλλα δεν λενε κατι τα σκορ.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 18/01/2013 - 20:06

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3197   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/01/2013 - 22:16

κανουργια wanam[UBDLL3 4.1.2]για το note2 http://forum.xda-dev...d.php?t=1928227

#3198   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2013 - 22:45

αν μπορει ας μου εξηγησει καποιος τι διαφορα εχουν οι cm10 rom απο τις υπολοιπες "κανονικες" κ γιατι να τις προτιμησει καποιος? Χανονται ολα τα πλεονεκτηματα που εχει η samsung βαζοντας cm10 οπως multiview,spen,η εργοστασιακη camera κ.α. οποτε ποιο το πλεονεκτημα??

#3199   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2013 - 23:06

αν μπορει ας μου εξηγησει καποιος τι διαφορα εχουν οι cm10 rom απο τις υπολοιπες "κανονικες" κ γιατι να τις προτιμησει καποιος? Χανονται ολα τα πλεονεκτηματα που εχει η samsung βαζοντας cm10 οπως multiview,spen,η εργοστασιακη camera κ.α. οποτε ποιο το πλεονεκτημα??

η cm10 ειναι γραμμενη απο την αρχη απο τους devs και δεν εχει καμια σχεση με τις εργοστασιακες...το κακο ειναι οτι δεν λειτουργουν ολα στο 100%...το καλο ειναι οτι ειναι παναλαφρες,170mb για note 2 ενω η εργοστασιακη ειναι 1gb+.

προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει να βαλεις cm σε δυνατες συσκευες....cm αξιζει πιο πολυ σε low end συσκευες που δυσανασχετουν με τις μαμισιες και με τις custom που ειναι βασισμενες στις μανισιες ενω με cm πετανε στο χαλαρο...

#3200   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2013 - 23:10

η cm10 ειναι γραμμενη απο την αρχη απο τους devs και δεν εχει καμια σχεση με τις εργοστασιακες...το κακο ειναι οτι δεν λειτουργουν ολα στο 100%...το καλο ειναι οτι ειναι παναλαφρες,170mb για note 2 ενω η εργοστασιακη ειναι 1gb+.

προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει να βαλεις cm σε δυνατες συσκευες....cm αξιζει πιο πολυ σε low end συσκευες που δυσανασχετουν με τις μαμισιες και με τις custom που ειναι βασισμενες στις μανισιες ενω με cm πετανε στο χαλαρο...

ok. απλα βλεπω πως ολες οι cm10 roms εχουν πολλα views στο xda, κ τις προτιμουν πολλοι, χανοντας πολλα πραγματα απο τις λειτουργιες του κινητου

#3201   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2013 - 23:14

ok. απλα βλεπω πως ολες οι cm10 roms εχουν πολλα views στο xda, κ τις προτιμουν πολλοι, χανοντας πολλα πραγματα απο τις λειτουργιες του κινητου

αδερφε γουστα ειναι αυτα...θυμαμαι στο s2 ασχοληθηκα αρκετα με cm roms και aokp roms....ναι ταχυτατες ναι παναλαφρες αλλα ηθελε εξτρα εφαρμογη για να δουλεψει το ραδιο...η καμερα καθολου ικανοποιητικη και πολλες φορες κρασαρε...ασυμβατοτητα με μερικες εφαρμογες κ αλλα διαφορα.

#3202   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 18/01/2013 - 23:32

για την 4.1.2 για το νότε 2 έχουμε κάνα Λίνκ για κατέβασμα!!!

Δες εδώ http://forum.xda-dev...d.php?t=1896696
εγώ πέρασα την poland

#3203   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 19/01/2013 - 13:39

Πειτε μου κι εμενα ρε παιδια σε μαμα s3 πως θα κατεβασω την επισιμη 4.1.2 δεν ξερω τιποτα απο τα μανισια, και νομιζω μεσω mobile update οτι δεν την βγαζει

#3204   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/01/2013 - 16:14

Πειτε μου κι εμενα ρε παιδια σε μαμα s3 πως θα κατεβασω την επισιμη 4.1.2 δεν ξερω τιποτα απο τα μανισια, και νομιζω μεσω mobile update οτι δεν την βγαζει

Και εγω θελω να βαλω την 4.1.2 αλλα τιποτα ακομα γαμωτο?

#3205   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 16:46

Και εγω θελω να βαλω την 4.1.2 αλλα τιποτα ακομα γαμωτο?

Θελω να την βαλω σε εναν φιλο που εχει μαυρα μεσανυχτα απο τετοια πραγματα κ η φαση ειναι οτι απο μανησια πραγματα δεν ξερω τιποτα, μονο rootαρισμενα ξερω να χρησιμοποιω... ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο

#3206   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:13

για δειτε εδω για official firmwares: http://www.sammobile...irmware/?page=3

αν συρετε προς τα κατω την σελιδα επιλεγετε την συσκευη κ την χωρα κ θα σας βγαλει. δεν εχω περασει απο εκει λογισμικο εγω παντως κ δεν ξερω πως περνιεται χωρις ροοτ. λογικα μεσω kies

#3207   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:19

Θελω να την βαλω σε εναν φιλο που εχει μαυρα μεσανυχτα απο τετοια πραγματα κ η φαση ειναι οτι απο μανησια πραγματα δεν ξερω τιποτα, μονο rootαρισμενα ξερω να χρησιμοποιω... ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο

Χωρις παρεξηγηση φιλε αλλα αν ο φιλος σου εχει μαυρα μεσανυχτα δεν προκειται να καταλαβει τιποτα (διαφορα σχεδον καμια) και ας του εχεις κανει την αναβαθμιση

για δειτε εδω για official firmwares: http://www.sammobile...irmware/?page=3

αν συρετε προς τα κατω την σελιδα επιλεγετε την συσκευη κ την χωρα κ θα σας βγαλει. δεν εχω περασει απο εκει λογισμικο εγω παντως κ δεν ξερω πως περνιεται χωρις ροοτ. λογικα μεσω kies

Μεσω του odin οχι μεσω του kies.

#3208   panosk1980

panosk1980

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/01/2013 - 17:32

Ρε παιδια googlare το εχει ποσα video πως να φλασαρεις official firmware μεσω odin στο sammobile οπως αναφερε ενα παλικαρι

#3209   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 19:05

Αν ο φιλος σου δεν εχει ιδεα οπως λες δεν προκειται να καταλαβει την παραμικρη διαφορα.Μονο προβλημα θα του δημιουργησεις γιατι για να γινει σωστα η διαδικασια πρεπει να αλλαξεις csc για να μην χασει το ΟΤΑ και το κιες κι αν το κανεις αυτο θα χασει ολα τα δεδομενα και αντε να τον ακους μετα.
Αστο στοκ αφου δεν ξερει να το πειραζει μονος του.

@AvgoustisP:Τα ελληνικα τα βλεπει σωστα με το πενακι η πολωνικη?
Στις επαφες εχει στην δεξια μπαρα τα ελληνικα γραμματα?

Τελευταία επεξεργασία από: karajim80, 19/01/2013 - 19:10

#3210   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2013 - 19:53

Αν ο φιλος σου δεν εχει ιδεα οπως λες δεν προκειται να καταλαβει την παραμικρη διαφορα.Μονο προβλημα θα του δημιουργησεις γιατι για να γινει σωστα η διαδικασια πρεπει να αλλαξεις csc για να μην χασει το ΟΤΑ και το κιες κι αν το κανεις αυτο θα χασει ολα τα δεδομενα και αντε να τον ακους μετα.
Αστο στοκ αφου δεν ξερει να το πειραζει μονος του.

@AvgoustisP:Τα ελληνικα τα βλεπει σωστα με το πενακι η πολωνικη?
Στις επαφες εχει στην δεξια μπαρα τα ελληνικα γραμματα?

Ρε φιλε με μπερδεψες κ εμενα τωρα ετσι οπως το εθεσες.... τοσο μανικι ειναι?? Ουτε καταλαβαινω για τι πραγμα μιλας.... root και παλι root... χααχχαχχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες