Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3916   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 19/03/2013 - 21:07

Παιδια υπαρχει εφαρμογη για android οπως το tweak aloud στο ios?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3917   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/03/2013 - 22:47

Παιδια υπαρχει εφαρμογη για android οπως το tweak aloud στο ios?

Εάν έχω καταλάβει τι κάνει νομίζω ότι με ένα απλό search " voice alerts android" θα βρεις 2-3 ;-)

#3918   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 11:26

χαίρεται σας γράφω από το καινούργιο μου nexus 4
Πρωτες εντυπώσεις πολύ καλες γενικά δεν κολλάει είναι πολύ smooth αυτό που με ξενίζει λίγο είναι το μέγεθος αλλά πιστεύω θα το συνηθισω..
Όλα είναι καινούργια κ διαφορετικά απο το IOS αλλά σιγά σιγά το μαθαίνω (ελπιζω ) χω διαβάσει αρκετά δε νομιζω να ξεκινησω τώρα με ροοτ κτλ θέλω πρωτα να το βρω λίγο και μετα βλέπουμε..
Είχα εναν ενδοιασμό με το πληκτρολόγιο όπως έχω διαβάσει αλλά ευτυχώς είναι άριστο δεν χάνει τίποτα σαν το iPhone !
Α και αυτό το swype εκπληκτικό πολύ εύχρηστο αν το δουλέψεις..
Τώρα ψαχνομαι με τα applications αλλά τα πιο πολλά τα έχω βρει που είχα και στο iPhone.
Αυτά προς το παρόν αν έχετε να προτεινετε κάποιο χρήσιμο app feel free !!

#3919   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/03/2013 - 12:27

χαίρεται σας γράφω από το καινούργιο μου nexus 4
Πρωτες εντυπώσεις πολύ καλες γενικά δεν κολλάει είναι πολύ smooth αυτό που με ξενίζει λίγο είναι το μέγεθος αλλά πιστεύω θα το συνηθισω..
Όλα είναι καινούργια κ διαφορετικά απο το IOS αλλά σιγά σιγά το μαθαίνω (ελπιζω ) χω διαβάσει αρκετά δε νομιζω να ξεκινησω τώρα με ροοτ κτλ θέλω πρωτα να το βρω λίγο και μετα βλέπουμε..
Είχα εναν ενδοιασμό με το πληκτρολόγιο όπως έχω διαβάσει αλλά ευτυχώς είναι άριστο δεν χάνει τίποτα σαν το iPhone !
Α και αυτό το swype εκπληκτικό πολύ εύχρηστο αν το δουλέψεις..
Τώρα ψαχνομαι με τα applications αλλά τα πιο πολλά τα έχω βρει που είχα και στο iPhone.
Αυτά προς το παρόν αν έχετε να προτεινετε κάποιο χρήσιμο app feel free !!

Μεγειές λοιπόν φίλε μου :)
Κατά την γνώμη μου ρίξτου μια ματιά λίγες μέρες και μετά κάνε απευθείας root.. Δεν είναι όπως το jailbreak στο iphone το root, μπορείς ήδη να κάνεις τα περισσότερα πράγματα χωρίς root, δεν σου λέω φυσικά να μπλέξεις με custom roms κτλ (και εγώ στην stock είμαι πλέον) απλά κάποιες εφαρμογές χρειάζονται root & γιατί να μην μπορείς να έχεις το 100% που σου δίνουν; ;)
Με τα πληκτρολόγια έχω πάθει πλάκα και εγώ.. Δεν ξέρω τι έχει το nexus αλλά στο S3 έχω το Swiftkey με ενεργοποιημένο το swype (αυτό που σέρνεις το δάκτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο) και δεν βαριέσαι να γράφεις πραγματικά..

Από εφαρμογές θα σου γράψω κάποιες αρκετά χρήσιμες για μένα & κάποιες που έχω χρησιμοποιήσει..
Airdroid καταρχάς για να μην χρειαστεί ξανά να το συνδέσεις με καλώδιο στον υπολογιστή. Doubletwist για player αλλά και να περνάς τα τραγούδια και τις playlists που έχεις στο iTunes. Από launcher δεν ξέρω τι λέει το nexus αλλά επειδή στο S3 μάλλον δύσκολο να μείνει κάποιος με τον stock, ρίξε μια ματιά και εσύ στους Nova, Apex, ADW, Smart launcher & για κάτι διαφορετικό τους Vire launcher (πολύ όμορφος launcher), Launcher 8 (σε στυλ windows phone), SF launcher (κάτι απλό και εντελώς διαφορετικό από τα γνωστά). Επίσης SPB, Next και TSF αλλά είναι ακριβοί.
Adfree για να πεις αντίο στα διαφημιστικά, αλλά πρέπει να είσαι root. Carbon για να κρατάς backup από τις εφαρμογές και τα δεδομένα. Πολύ εύκολο στην χρήση και δεν χρειάζεται να είσαι και root. Elixir, πληροφορίες σχεδόν για τα πάντα στην συσκευή σου αλλά και task manager, widgets, file manager κτλ. Betterbatterystats, απαραίτητο αν θες να δεις τι τρέχει και πόσο και καταναλώνει από την μπαταρία σου. Uninstall master για να σβήσεις την σαβούρα που υπάρχει προεγκατεστημένη. Πρέπει να είσαι root.
Για browser χρησιμοποιώ και τον stock που έχει το samsung αλλά και τους dolphin & chrome που είναι καλοί και γρήγοροι.
Αν οδηγάς και ασχολείσαι με αυτοκίνητα μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο Torque... Δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχα καλό στο appstore, αλλά θέλει αντάπτορα bluetooth για την θύρα obd του αυτοκινήτου σου. Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για σχεδόν τα πάντα αλλά και διαγνωστικό.
Κάτι απλό αλλά χρήσιμο το Auto bluetooth που ενεργοποιεί όταν κάνεις μια εξερχόμενη ή έχεις εισερχόμενη κλήση το bluetooth και με το τέλος της κλήσης κλείνει και αυτόματα.
Snapseed, υπήρχε και στο iOS τώρα υπάρχει και στα android. Για μένα ότι καλύτερο για τις φωτογραφίες. Και δωρεάν ;-)
Smart wifi toggler. Μαθαίνει με βάση την τοποθεσία σου που χρησιμοποιείς & που όχι το wifi και δρα αναλόγως απενεργοποιώντας-ενεργοποιώντας το wifi και εξοικονομώντας μπαταρία.
DerManDar.. Υπάρχει και στο iOS, για μένα ότι καλύτερο για πανοραμικές φωτογραφίες. Όπως και το Evernote για σημειώσεις που υπάρχει επίσης στο iOS αλλά έχεις πρόσβαση και από οπουδήποτε μέσω browser ή εφαρμογής για pc.
Task manager/killer αλλά και antivirus προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζονται και δεν χρησιμοποιώ. Αν τώρα εσύ θες με μια απλή αναζήτηση στο google play θα βρεις πολλά πράγματα σχετικά.
Επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας αν δεις ότι χρειάζεσαι (δεν έχω καταλάβει πραγματικά αν είναι όντως χρήσιμοι και εξοικονομούν τόσο πολύ μπαταρία) υπάρχουν τα Juicedefender & 2X battery.
Screen off, κάτι αντίστοιχο του quicklock του cydia για να κλειδώνεις από εικονίδιο. Smart app protector για κλείδωμα εφαρμογών. Solid explorer για file manager. EZPDF για τα pdf σου..
Από κει και πέρα είναι αναλόγως τα γούστα σου και τι χρησιμοποιείς εσύ. Παιχνίδια θα βρεις πάρα πολλά (όπως και στο appstore δλδ), RSS readers επίσης (τώρα που μας χαιρετάει το google reader feedly & pulse μάλλον ότι καλύτερο), πολλές εφαρμογές-εργαλεία που δεν αρχίζω να σου λέω γιατί για την ώρα μάλλον δεν θα τις χρειαστείς, όπως και live wallpapers αφού είναι καθαρά θέμα γούστου. Ρίξε μια ματιά πάντως στο fresh water για εφέ νερού και στο gyrospace που δείχνει το διάστημα και λειτουργεί με το γυροσκόπιο..
Για ότι άλλη εφαρμογή στο περίπου ενδιαφέρεσαι ρωτάς ;-)

#3920   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 21/03/2013 - 12:35

Σπύρο πιο ολοκληρωμένο ποστ δεν θα μπορούσες να κάνεις. Πολυ αναλυτικό! :P

#3921   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 21/03/2013 - 13:16

Φιλε σπυρος... Τελειως απλα...!
:)
Αντε και εγω περιμενω το s4 για να φυγουμε απο το ιος (nexus s google ειχα πριν)! Βλεπω οτι μερικα απο αυτα που ειπες παραπανω φαινονται πολυ χρησιμα...!
:)

#3922   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/03/2013 - 14:16

Σπυρο, με swype τα εγραψες ολα αυτα?? Θα χρειαστεις καινουριο δαχτυλο βρε αδερφε... :P

#3923   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 18:33

οτι και να πολυ ειναι λιγο ευχαριστω!!!
κανενα αππ με καλα wallpapers? zedge ?

#3924   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 19:07

οτι και να πολυ ειναι λιγο ευχαριστω!!!
κανενα αππ με καλα wallpapers? zedge ?

Zedge of course! Όχι μόνο wallpapers. Ψαξε και στο νετ
Κοίτα εδω τι μπορεις να κάνεις. Έχει και κανάλι στο YouTube με tutorials.
http://mycolorscreen.com/

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 21/03/2013 - 19:09

#3925   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 21/03/2013 - 19:14

Η εφαρμογη που έδειξε η Samsung στην παρουσίαση του s4 που μπορείς να μεταφέρεις backup απο οποιοδήποτε smartphone (ακόμα και iPhone) στο galaxy κυκλοφόρησε;

#3926   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 21:36

Η εφαρμογη που έδειξε η Samsung στην παρουσίαση του s4 που μπορείς να μεταφέρεις backup απο οποιοδήποτε smartphone (ακόμα και iPhone) στο galaxy κυκλοφόρησε;

Αυτο μπορεις να το κανεις ετσι κι αλλιως μεσω της εφαρμογης kies στα samsung

Zedge of course! Όχι μόνο wallpapers. Ψαξε και στο νετ
Κοίτα εδω τι μπορεις να κάνεις. Έχει και κανάλι στο YouTube με tutorials.
http://mycolorscreen.com/

Οντως, εχει τρελλους συνδυασμους... δεν ειχα ασχοληθει πολυ με το θεμα στα android, θα το ψαξω να δω... αντε παλι καψιμο....

#3927   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 22:19

Αυτο μπορεις να το κανεις ετσι κι αλλιως μεσω της εφαρμογης kies στα samsung
Οντως, εχει τρελλους συνδυασμους... δεν ειχα ασχοληθει πολυ με το θεμα στα android, θα το ψαξω να δω... αντε παλι καψιμο....

Επειδή έχει ενδοιασμό εφαρμογών και widgets δεν τα φτιάχνω για να μην το φορτώσω απλά παίρνω τα wallpapers

#3928   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 22:27

Επειδή έχει ενδοιασμό εφαρμογών και widgets δεν τα φτιάχνω για να μην το φορτώσω απλά παίρνω τα wallpapers

Θα το ψαξω να το δω... και τα wallpapers οντως πολυ psycho φαση.... :P

#3929   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 23:34

Εχω πάθει πλάκα πάντως με την απόκριση του κινητού...
Ακαριαία ίσως και καλύτερη απο το iPhone μου το οποίο το έχω ακόμα σκεπτόμενος μήπως και δε μ αρέσει το nexus αλλά τώρα με βλέπω να το δίνω τελικά..
Όλα είναι καινούργια κ μ αρέσει που ψάχνω να τα βρω.. Μου είχε λείψει αυτό!
Να ρωτησω κάτι μπορούμε κάπως να κάνουμε στο κινητό να βάλω ενα τραγούδι στο YouTube να το βάλω να παίζει κ μετα να βγω απο το YouTube και να συνεχισει το τραγουδι χωρίς να σταματάει;;

#3930   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2013 - 00:31

Εχω πάθει πλάκα πάντως με την απόκριση του κινητού...
Ακαριαία ίσως και καλύτερη απο το iPhone μου το οποίο το έχω ακόμα σκεπτόμενος μήπως και δε μ αρέσει το nexus αλλά τώρα με βλέπω να το δίνω τελικά..
Όλα είναι καινούργια κ μ αρέσει που ψάχνω να τα βρω.. Μου είχε λείψει αυτό!
Να ρωτησω κάτι μπορούμε κάπως να κάνουμε στο κινητό να βάλω ενα τραγούδι στο YouTube να το βάλω να παίζει κ μετα να βγω απο το YouTube και να συνεχισει το τραγουδι χωρίς να σταματάει;;

Pvstar+ από Playstore νομιζω κάνει αυτό. Που θες και πολλά άλλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 44