Οχι ρε συ τετοια κομπλεξ δεν εχω, ουτε με ενδιαφερει τι θα πουν (μου εχουν πει παντοφλα κ το 4αρι μην φοβασαι.. :-P ) απλα για τις αναγκες μου απλα δεν το χρειαζομαι..αν δεν ειχες ποτε android λογικο να χρειαστεις καιρο να το μαθεις...οσο για το ποση δουλεια θελει στην αρχη θελει λιγο χρονο να το καθαρισεις απο αχρηστες εφαρμογες επειδη ερχεται γεματο με διαφορα...τωρα εγω ειδικα στο htc desire hd και στο sgs2 αλλαζα ρομ(λογισμικο) εως και κα8ημερινα και ξοδευα 12-16 ωρες...
και εγω με new ipad ειμαι οποτε δεν θα μου λειψει το ios. επισης παω για note2 για μεγαλυτερη ραμ και οθονη ασφαλως. θελω να το ξεζουμισω και το μονο που παρακαλαω ειναι να το αντεξω ενα χρονο....πολυ δυσκολο επειδη με ξερω...δεν εχω κολληματα που εχουν καποια οτι ειναι παντοφλα κλπ κλπ...εξυπηρετει εμενα και τις δικιες μου αναγκες και τον πρωτο λογο εχω μονο εγω....οι περισσοτεροι δεν το παιρνουν λογο κομπλεξ που ειναι μεγαλο...βεβαια μενω με την κοπελα μου οποτε οποτε ποιανει το ipad(ολη την ημερα δλδ) να εχω το νοτε να με οικανοποιει και εμενα...το s3 δεν ξερω...δεν με συγκινει,ενω ειναι κινηταρα...
Η οθονη τουS3 ειναι υπεραρκετη για μενα, η μπαταρια κραταει περισσοτερο απο το iphone απ´οσο ξερω οποτε οκ, και η ram ειναι αρκετη για να τρεχει καλα και να κρατησει το διαστημα που υπολογιζω οτι θα το κρατησω.. Συν το κοστος που σιγουρα ειναι σημαντικο κομματι, και αυτη την στιγμη η τιμη που βρισκω το S3 ειναι ιδανικη για την τσεπη μου ;-)