Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4816   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2013 - 00:52

Ναι αλλά τα άτομα για τα οποία λέμε δεν κάθονται να ψάξουν όλα αυτά που προαναφέραμε, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάνουν ορθή (ή έστω κάποια) έρευνα αγοράς?

Ετσι κ αλλιως αναλογως παιζει ρολο σε ποιο λογισμικο πας... εγω οταν πρωτοπηγα στα android δεν ηξερα που ειναι οι ρυθμισεις... ασχολεισαι κ μαθαινεις... σκοπος ειναι αν δεν το κατεχεις το θεμα κ δεν διατειθεσαι να ασχοληθεις, να μην δωσεις μια περιουσια για μια flagship και μεινει αναξιοποιητη... ειναι κριμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4817   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 10/06/2013 - 02:40

Δεν καταλαβαίνεις μωρέ... Είναι fashion statement πλέον το χλιδάτο/ακριβό κινητό.

Τώρα αν το έχουμε και ίσα ίσα ξέρουμε να στέλνουμε ένα μήνυμα είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...

#4818   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2013 - 13:10

Δεν καταλαβαίνεις μωρέ... Είναι fashion statement πλέον το χλιδάτο/ακριβό κινητό.

Τώρα αν το έχουμε και ίσα ίσα ξέρουμε να στέλνουμε ένα μήνυμα είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...

Ε ναι, αυτο που λες ειναι σωστοτατο... η κολλητη μου εχει iphone 4 και δεν ξερει ουτε πως να συγχρονιζει με icloud... μολις ερχεται για κανεναν καφε βλεπει το note2 κ το s3 και αρχιζει την καζουρα... φυγε βρε γατακι απο εδω, παρε κανενα zte dual sim με 30 ευρω που θα μας την πεις κιολλας.. :lol::lol:

#4819   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2013 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:02

Καλησπέρα στην παρέα, εδώ και 1 εβδομάδα αποχωρήστηκα το 5αράκι μου κι έγινα για πρώτη φορά κάτοχος Android και συγκεκριμένα με το HTC One (είχα όλες τις συσκευές της Apple απ'το 3G).

Για το S4 ούτε λόγος μιας και μετά το αλουμινένιο σασί του 5αριού επ'ουδενί δε θα πήγαινα στο πλαστικό του S4.

Τα συναισθήματα μου - 1 εβδομάδα μετά - ανάμεικτα.

Πιστεύω ότι εκεί που κερδίζει το ένα λειτουργικό χάνει το άλλο, και τούμπαλιν.

Δε θα σταθώ στα υπέρ και τα κατά κάθε λειτουργικού, τα έχω κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου και προσπαθώ να τα βάλω σε μια τάξη. Λίαν συντόμως θα επέλθω και σ'αυτή τη σύγκριση.

Το μοναδικό μείον του HTC One είναι η μπαταρία του, έχω το Wi-Fi μόνιμα ανοιχτό (ακόμα κι όταν είμαι έξω και δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο, κατάλοιπο του iOS), και λίγο LTE. Η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση 2 φορές την ημέρα. Το βγάζω κατά τις 7-7.30 το πρωί που πάω στη δουλειά και το απόγευμα που γυρνώ κατά τις 18.00-19.00 χρειάζεται πάλι πρίζα. Αν είμαι απ'την αρχή συνδεδεμένος στο LTE έτσι όπως καταβροχθίζει τη μπαταρία φοβάμαι μη "μείνω" και χάσω επαγγελματικά τηλέφωνα.

Η συσκευή μου είναι Γερμανική (Τ-Mobile, unlocked και unbranded απ'οτιδήποτε), στην 4.1.2 και περιμένω αναβάθμιση στη 4.2.2 μπας και δω καμιά διαφορά στη μπαταρία τ'οποίο είναι το φλέγον μου ζήτημα!

#4820   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:05

Για να λες ανάμεικτα.. Σεπτέμβρη με iOS 7 σε βλέπω να γυρίζεις.. :)

Το άσχημο στα HTC είναι το πολύ κακό Service τους απ'οτι έχω καταλάβει πάντως..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4821   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2013 - 23:24

Το άσχημο στα HTC είναι το πολύ κακό Service τους απ'οτι έχω καταλάβει πάντως..

Αυτο είναι το κακό ότι όταν κάποιος λέει ανάμεικτα σε μια εβδομάδα με το android το πιο πιθανό είναι να μένει εκεί...

Τελευταία επεξεργασία από: redcom7, 10/06/2013 - 23:24

#4822   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/06/2013 - 02:51

Καλησπέρα στην παρέα, εδώ και 1 εβδομάδα αποχωρήστηκα το 5αράκι μου κι έγινα για πρώτη φορά κάτοχος Android και συγκεκριμένα με το HTC One (είχα όλες τις συσκευές της Apple απ'το 3G).

Για το S4 ούτε λόγος μιας και μετά το αλουμινένιο σασί του 5αριού επ'ουδενί δε θα πήγαινα στο πλαστικό του S4.

Τα συναισθήματα μου - 1 εβδομάδα μετά - ανάμεικτα.

Πιστεύω ότι εκεί που κερδίζει το ένα λειτουργικό χάνει το άλλο, και τούμπαλιν.

Δε θα σταθώ στα υπέρ και τα κατά κάθε λειτουργικού, τα έχω κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου και προσπαθώ να τα βάλω σε μια τάξη. Λίαν συντόμως θα επέλθω και σ'αυτή τη σύγκριση.

Το μοναδικό μείον του HTC One είναι η μπαταρία του, έχω το Wi-Fi μόνιμα ανοιχτό (ακόμα κι όταν είμαι έξω και δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο, κατάλοιπο του iOS), και λίγο LTE. Η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση 2 φορές την ημέρα. Το βγάζω κατά τις 7-7.30 το πρωί που πάω στη δουλειά και το απόγευμα που γυρνώ κατά τις 18.00-19.00 χρειάζεται πάλι πρίζα. Αν είμαι απ'την αρχή συνδεδεμένος στο LTE έτσι όπως καταβροχθίζει τη μπαταρία φοβάμαι μη "μείνω" και χάσω επαγγελματικά τηλέφωνα.

Η συσκευή μου είναι Γερμανική (Τ-Mobile, unlocked και unbranded απ'οτιδήποτε), στην 4.1.2 και περιμένω αναβάθμιση στη 4.2.2 μπας και δω καμιά διαφορά στη μπαταρία τ'οποίο είναι το φλέγον μου ζήτημα!

Στο μενού "μπαταρία" που σου δείχνει ποιες εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία τι βλέπεις;
Είναι η οθόνη; Είναι το android? είναι κάποια υπηρεσία; Κάποια εφαρμογή; Είναι οι κλήσεις ομιλίας;

Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις γιατί σου χαλάει η μπαταρία τόσο γρήγορα.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 11/06/2013 - 02:53

#4823   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2013 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:19

Στο μενού "μπαταρία" που σου δείχνει ποιες εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία τι βλέπεις;
Είναι η οθόνη; Είναι το android? είναι κάποια υπηρεσία; Κάποια εφαρμογή; Είναι οι κλήσεις ομιλίας;

Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις γιατί σου χαλάει η μπαταρία τόσο γρήγορα.

Καλημέρα, παρακολουθώ το συγκεκριμένο μενού εκτενώς κάθε μέρα, δε βλέπω κάποια παράλογη χρήση σε καμία καρτέλα επιλογών. Παντού η χρήση foreground & background είναι 1/2/3 λέπτα. Τίποτα το ιδιαίτερο που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να πω, "ωπ βρέθηκε ο μπαταριοφάγος". Με 1 λεπτό και κάτι ψιλά δευτερόλεπτα π.χ. μέσα στο Instagram έπεσε η μπαταρία 4%!! Το έβγαλα πριν καμιά ώρα απ'την πρίζα.

#4824   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:58

Καλημέρα, παρακολουθώ το συγκεκριμένο μενού εκτενώς κάθε μέρα, δε βλέπω κάποια παράλογη χρήση σε καμία καρτέλα επιλογών. Παντού η χρήση foreground & background είναι 1/2/3 λέπτα. Τίποτα το ιδιαίτερο που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να πω, "ωπ βρέθηκε ο μπαταριοφάγος". Με 1 λεπτό και κάτι ψιλά δευτερόλεπτα π.χ. μέσα στο Instagram έπεσε η μπαταρία 4%!! Το έβγαλα πριν καμιά ώρα απ'την πρίζα.

Ωραιο τηλεφωνο το htc one το εχει ενας φιλος μου αλλα δυστυχως η μπαταρια του δεν ειναι και οτι καλυτερο.Εχει και 1080p οθονη,υπερχρονισμενο επεξεργαστη και λιγο καποιες εφαρμογες που καποιες φορες στο adroid καταναλωνουν πολυ μπαταρια εχουν ως αποτελεσμα να μην διαρκει πολυ.

#4825   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:49

Μάλλον εγώ είμαι ο μόνος που δεν τον ενθουσίασε το ios7 σωστά?(Δε φταίει που πήρα s4) Το έκαναν πολύ όμορφο πραγματικά αλλά από λειτουργίες :huh: Το control center μου άρεσε μόνο και πάλι μόλις είδα τα toggles γέλασα(flight mode, wifi, bluetooth, κλείδωμα περιστροφής?). Αλήθεια ποιος από εμάς χρησιμοποιεί κάποιο από αυτά? ΚΑΝΕΝΑΣ!

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 11/06/2013 - 09:50

#4826   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/06/2013 - 10:06

παντως μετα τα χθεσινα που παρουσιασε η apple οσοι εχουν αλλαξει σε android πρεπει να νοιωθουν πιο δικαιωμένοι μιας και επεσε αντιγραφη φουλ ...

απο widgets ομως τιποτα ακομα .. μαλλον τα βλεπω στο ios9 ή ios10 στο 8 θα δωσει file explorer stock ..

#4827   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/06/2013 - 10:18

Πλεον με σιγουρια θα πω οτι "δεν το κουνω απ'επαε αν δεν μου πεψουνε το απολυτιριο απο το ταγμα!!"
Μενω στο ios μεχρι νεωτερας!

#4828   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/06/2013 - 11:39

εγω πιστευω πως δεν πρεπει να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.
Κατ αρχην περιμενουμε απο google το android 5.0 key lime pie.
βγαινει μεσα στο χρονο συσκευη με λογισμικο jolla.
τελη του χρονου λογικα θα βγει κινητο με ubuntu.
μεσα στον χρονο λογικα θα κανει κινηση κ η firefox.

Υπαρχουν σιγα σιγα ολο κ περισσοτερες επιλογες σε κινητα κ λογισμικα, και σιγουρα καποιο απο αυτα τα καινουρια λογισμικα θα περασει google και apple.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 11/06/2013 - 11:40

#4829   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/06/2013 - 12:19

παντως μετα τα χθεσινα που παρουσιασε η apple οσοι εχουν αλλαξει σε android πρεπει να νοιωθουν πιο δικαιωμένοι μιας και επεσε αντιγραφη φουλ ...

απο widgets ομως τιποτα ακομα .. μαλλον τα βλεπω στο ios9 ή ios10 στο 8 θα δωσει file explorer stock ..

Παιδαρε κάποτε η apple πρωτοπορουσε, τώρα απλά ακολουθεί.

Τα αυτονόητα έδωσε στο 7, και ακόμα λιγότερα. Είδες κάτι που δεν έχεις ήδη δει σε άλλες πλατφόρμες; Εγώ όχι.

#4830   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 11/06/2013 - 12:22

Παιδαρε κάποτε η apple πρωτοπορουσε, τώρα απλά ακολουθεί.

Τα αυτονόητα έδωσε στο 7, και ακόμα λιγότερα. Είδες κάτι που δεν έχεις ήδη δει σε άλλες πλατφόρμες; Εγώ όχι.

gorditooooo
Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;