Δεν υπάρχει το titanium backup, πιστεύω έχει γίνει αγαπημένη μου εφαρμογή.
Φιλε ειναι αλλου, πιστευω χωρις titanium δεν θα φλασαρε κανεις τοσο συχνα
Δημοσίευση 25/08/2013 - 10:50
Δεν υπάρχει το titanium backup, πιστεύω έχει γίνει αγαπημένη μου εφαρμογή.
Δημοσίευση 25/08/2013 - 11:00
Δημοσίευση 25/08/2013 - 11:07
Ακομα δεν εχεις δει τιποτα, περιμενε λιγο καιρο να το συνηθισεις κ να ανακαλυψεις τι μπορεις να κανεις κ μετα θα αποκτησεις πιο σφαιρικη αποψη..Ευχαριστω οσους απαντησαν
Το θεμα δεν ειναι μονο το s4 που προφανως θα ηταν καλυτερο απο το 4αρι... Ειμαι απλα εντυπωσιασμενος με το android σε σχεση με το ios σαν OS...
Δημοσίευση 25/08/2013 - 12:36
Ευχαριστω οσους απαντησαν
Το θεμα δεν ειναι μονο το s4 που προφανως θα ηταν καλυτερο απο το 4αρι... Ειμαι απλα εντυπωσιασμενος με το android σε σχεση με το ios σαν OS...
Ναι περίμενε λίγο καιρό να αρχίσει να σου κολλάει και μετά θα δεις αχαχα
Πλακίτσα @stefano23 μην το πάρεις στα σοβαρά.
Δημοσίευση 25/08/2013 - 12:37
Κι εγω αυτο εννουσα ρε... ΧααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαΝαι περίμενε λίγο καιρό να αρχίσει να σου κολλάει και μετά θα δεις αχαχα
![]()
Πλακίτσα @stefano23 μην το πάρεις στα σοβαρά.
Δημοσίευση 25/08/2013 - 13:59
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:10
Να ρωτήσω ,το nexus 4 πως τα παει σαν συσκευή ( hardware -software )
Το σκέφτομαι πολυ σοβαρά το τελευταίο διάστημα για αλλαγή .......
Έχω περάσει και απο s3 (i9305) και note 2 .
Γύρισα πισω σε iphone 5 .....
Δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι τώρα αισθάνομαι πιο ωριμος 😛😛😜😜 για android και πιστεύω το nexus 4 θα με καλύψει .....
Θα ήθελα την γνώμη κατόχων nexus 4 .
Δεν θέλω την πλαστικούρα του s4 (αν και θεωρώ οτι ειναι φοβερή κατα τα αλλα συσκευη )
Ευχαριστω
send from my white ipad mini using tapatalk
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:11
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:17
Βασικά δεν μπορώ δυστυχώς το περίμενε με τίποτα 😕Φοβερα παει, ελεω pure android που δεν εχει πανω την σαβουρα της εκαστοτε εταιριας απο εφαρμογες... Και εχει πολυ δυνατη gpu, που σημαινει οτι για πολυ καιρο ακομα θα υποστηριζει βαρια παιχνιδια.. Εγω θα ελεγα αν δεν βιαζεσαι, να περιμενεις το nexus5.. Θα τιμολογηθει σε λογικα πλαισια κ αυτο, οπως και το 4αρι
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:27
Σε αυτονομια δεν τα παει κ τοσο καλα σε σχεση με s3 και s4..οσων αφορα το πισω μερος, ολες οι συσκευες ειναι ευαισθητες.. Θα το προσεχεις.. Αυτο με τα ευαισθητα πισω μερη που ακουγεται απο εδω κ απο εκει συνεχεια ειναι μια φανφαρα.. Οταν εχεις να κανεις με αλουμινιο και γυαλι, αναγκαστικα θα τα προσεχεις... Αυτοι που λενε οτι τα αφηνουν απλα πανω στο τραπεζι κ γρατζουνιουνται, ειτε ειναι iphone ειτε καποια αλλη συσκευη, με συγχωρεις αλλα λενε μ@λ@κιες.. Η συσκευη γρατζουνιεται οταν σερνεται πανω σε κατι.. Οχι οταν την ακουμπας.. Οποτε μην σε νοιαζει για το πισω μερος, μια χαρα ειναι...Βασικά δεν μπορώ δυστυχώς το περίμενε με τίποτα 😕
Θα με ενδιέφερε πολυ το θέμα αυτονομίας ,διότι έχω ακούσει τα χειρότερα(σε σχέση με το S3 )μιας και ήμουν κάτοχος και το πόσο ευαίσθητο ειναι το πισω μερος ,το οποίο έχω ακούσει εξίσου απαίσια πράγματα .....
Σε ευχαριστω 😀
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:29
Με 4 ώρες οθόνη. Πιστεύω καλά είμαι.
Θα μπορουσε και καλυτερα!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:34
Θα μπορουσε και καλυτερα!
Σαφώς και θα μπορούσε αλλά το τρέλανα στην εγκατάσταση, απεγκατάσταση, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση εφαρμογών. Νομίζω και πολύ άντεξε το καημένο
Δημοσίευση 25/08/2013 - 14:34
Ok κατανοητό για το πισω μερος .Σε αυτονομια δεν τα παει κ τοσο καλα σε σχεση με s3 και s4..οσων αφορα το πισω μερος, ολες οι συσκευες ειναι ευαισθητες.. Θα το προσεχεις.. Αυτο με τα ευαισθητα πισω μερη που ακουγεται απο εδω κ απο εκει συνεχεια ειναι μια φανφαρα.. Οταν εχεις να κανεις με αλουμινιο και γυαλι, αναγκαστικα θα τα προσεχεις... Αυτοι που λενε οτι τα αφηνουν απλα πανω στο τραπεζι κ γρατζουνιουνται, ειτε ειναι iphone ειτε καποια αλλη συσκευη, με συγχωρεις αλλα λενε μ@λ@κιες.. Η συσκευη γρατζουνιεται οταν σερνεται πανω σε κατι.. Οχι οταν την ακουμπας.. Οποτε μην σε νοιαζει για το πισω μερος, μια χαρα ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 25/08/2013 - 14:43
Δημοσίευση 25/08/2013 - 15:24
Να ρωτήσω ,το nexus 4 πως τα παει σαν συσκευή ( hardware -software )
Το σκέφτομαι πολυ σοβαρά το τελευταίο διάστημα για αλλαγή .......
Έχω περάσει και απο s3 (i9305) και note 2 .
Γύρισα πισω σε iphone 5 .....
Δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι τώρα αισθάνομαι πιο ωριμος για android και πιστεύω το nexus 4 θα με καλύψει .....
Θα ήθελα την γνώμη κατόχων nexus 4 .
Δεν θέλω την πλαστικούρα του s4 (αν και θεωρώ οτι ειναι φοβερή κατα τα αλλα συσκευη )
Ευχαριστω
Τηλεφωνάρα αλλα μεγάλο προβλημα με την μπαταρία.Θα είσαι όπως έχεις το τωρα το iPhone 5 δηλαδή θα φευγεις για δουλεια στις 07:00 ανοιχτα 3G-Data μαζι με το Bluetooth στο αμάξι η την μηχανή και στη συνεχεια στη δουλεια με Wifi η 3G Data ανοιχτο και κατα τις 17:00 φορτιστή και σε μπρίζα.
Στα μεγάλα + θα παίρνεις αμέσως όλες τις αναβαθμίσεις απο την Google και δεν θα περιμένεις το εκάστοτε κατασκευαστή πότε θα σου τη δώσει.
Επειδή είμαι και εγώ στην αλλάγη και το σκεφτόμουνα για nexus 4 επειδή το βρίσκεις σφραγισμένο απο επιδοτησεις σε αγγελίες στα 300€, αλλά στο τέλος σκέφτηκα οτι καλύτερα ειναι να περιμένω για Nexus 5 προς τα τέλη του χρόνου
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 25/08/2013 - 15:28
Δημοσίευση 25/08/2013 - 15:44
Σου απαντησε ο dream21.. Πιστευω να σε καλυψε.. Βεβαια δεν ειναι σωστο να τρελλαινομαστε με το θεμα αυτονομια στις κινητες συσκευες.. Εγω προσωπικα το βραδυ στο σπιτι και με 60% να ειμαι, θα το φορτισω, δεν θα παω την επομενη μερα ετσι στην δουλεια.. Κανα δυο φορες το ξεχασα αφορτιστο και το note2 με καλυψε, εβγαλε κ την επομενη μερα, ενω το s3 με εγκατελειψε.. Αναλογως την χρηση που το κανουμε, βλεπουμε και τι συσκευη χρειαζομαστε για τις αναγκες μας... Παντως αν και fan του note2, θα περιμενω κ εγω μαζι με το note3 να δω κ το nexus 5 τι καινουριο θα φερει, γιατι απο αποψη software παντα τα nexus ηταν ενα βημα μπροστα στον τομεα του smoothness και των αναβαθμισεων.. Κακα τα ψεμματα..Ok κατανοητό για το πισω μερος .Οταν λες οτι δεν τα παει τόσο καλα οσο το s3 τι εννοείς ,έχουν μεγάλη διάφορα ;😊send from my white ipad mini using tapatalk
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες