Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6331   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2013 - 12:31

Σε λίγο μας βλέπω να τρώμε ban για τα off topic..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6332   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 31/08/2013 - 13:07

http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_images/iph2013/attachicon.gif image.jpg

Χαχαχαααχαχχαχαχαα... Καλοοοοο

#6333   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2013 - 14:01

Αν είναι να ανοίξετε 2-3 topic ακόμα να αλλάξουμε και το όνομα του site ε? Τι λέτε???

Once You Go Mac You Never Go Back

#6334   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 14:37

Αν είναι να ανοίξετε 2-3 topic ακόμα να αλλάξουμε και το όνομα του site ε? Τι λέτε???

Θα προσδωσει ενα κυρος, πλακα πλακα...

#6335   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 31/08/2013 - 19:49

Ειμαι σε σκεψεις...

Εχω το 5αρι 9 μηνες, 7 με jb και ειμαι υπερευχαριστημενος μαζι του και το αγαπω! 

Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη και να το δωσω και με λιγα ακομη να παρω το s4 καινουργιο με το ενδεχομενο οτι

σε 3 μηνες υπαρχει επιδοτηση οπου ενα 5c θαλασσι θα ειναι η πιθανη επιλογη αν δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα χρηματα που θα χρειαστουν.

Την αλλαγη δεν την κανω επειδη με χαλαει κατι στο 5 ή το βαρεθηκα,

αν την κανω τελικα θα ειναι απλως επειδη εχω ορεξη να παιξω. 

Το ερωτημα ειναι για το αν ειναι καλη επιλογη γι αυτη την χρονικη στιγμη και σχεση τιμης μεταξυ των συσκευων, μιας και δεν σκεφτομαι για note 3 ή nexus. 

#6336   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/08/2013 - 19:52

Ειμαι σε σκεψεις...
Εχω το 5αρι 9 μηνες, 7 με jb και ειμαι υπερευχαριστημενος μαζι του και το αγαπω!
Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη και να το δωσω και με λιγα ακομη να παρω το s4 καινουργιο με το ενδεχομενο οτι
σε 3 μηνες υπαρχει επιδοτηση οπου ενα 5c θαλασσι θα ειναι η πιθανη επιλογη αν δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα χρηματα που θα χρειαστουν.

Το ερωτημα ειναι για το αν ειναι καλη επιλογη γι αυτη την χρονικη στιγμη και σχεση τιμης μεταξυ των συσκευων, μιας και δεν σκεφτομαι για note 3 ή nexus.

Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα το HTC one! Είναι πραγματικά απίστευτο κινητό! Από κει και πέρα το S4 είναι ένα από τα καλύτερα android devices που υπάρχουν αυτήν την στιγμή.

#6337   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 31/08/2013 - 20:06

Ειμαι σε σκεψεις...

To πιο σωφρων ειναι πλεον να περιμενεις να παρουσιαστουν 5c, 5s να δεις χαρακτηριστικα και να αποφασισεις.

Εκτος αν εχεις αποφασισει οτι δε θα ξαναπας σε iphone, διαφορετικα να ξερεις αν πας τωρα σε s4 και σε ενα μηνα το μετανιωσεις, θα χασεις αρκετα χρηματα.

You'll Never Walk Alone

#6338   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 20:10

Δυστυχως afanoulis ειναι οπως τα λεει atari4

Να κανεις την αλλαγη μονο αν δεν σε απασχολει το χρηματικο ζητημα

Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα (10%) να μεινεις εκει :P

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 31/08/2013 - 20:13

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#6339   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 20:48

Aναφερω πως μεχρι δεκεμβριο θα εχω την επιδοτηση που σιγουρα θα παει σε iphone, με μεγαλη πιθανοτητα στο 5c λογω μικροτερης διαφορας στην τιμη 

απ το 5s.. (με τις μεχρι τωρα φημες)

Δεν τιθεται θεμα να μην ξαναπαρω iphone. απλως θελω να ενταχθω και στις 2 πλευρες, και ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα ειναι μια καλη κινηση, 

γι αυτο το εθεσα σαν ερωτημα μηπως και μου εχει ξεφυγει κατι.

Σαν χρηματα μονο, σκεφτομαι πως θα πουλησω 400-420 το 5αρι και θα βαλω αλλο ενα 50αρι για το s4. 

Mε την επιδοτηση (με βαση το περσiνο ποσο) στα 300€ αν παιξει εκει κοντα και φετος για το 5c τοτε 

μπορω να βαλω αλλο ενα 100αρικο να το τσιμπησω. (και εδω μιλαω με βαση τις φημες)

Αυτη ειναι η σκεψη μου.

@dsmpampis 

η αληθεια ειναι πως το εχω και το htc στο μυαλο αλλα πιο πολυ για το τουμπανακι sammy κλεινω.

Τελευταία επεξεργασία από: afanoulis, 31/08/2013 - 20:48

#6340   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 21:07

Aναφερω πως μεχρι δεκεμβριο θα εχω την επιδοτηση που σιγουρα θα παει σε iphone, με μεγαλη πιθανοτητα στο 5c λογω μικροτερης διαφορας στην τιμη
απ το 5s.. (με τις μεχρι τωρα φημες)
Δεν τιθεται θεμα να μην ξαναπαρω iphone. απλως θελω να ενταχθω και στις 2 πλευρες, και ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα ειναι μια καλη κινηση,
γι αυτο το εθεσα σαν ερωτημα μηπως και μου εχει ξεφυγει κατι.

Σαν χρηματα μονο, σκεφτομαι πως θα πουλησω 400-420 το 5αρι και θα βαλω αλλο ενα 50αρι για το s4.
Mε την επιδοτηση (με βαση το περσiνο ποσο) στα 300€ αν παιξει εκει κοντα και φετος για το 5c τοτε
μπορω να βαλω αλλο ενα 100αρικο να το τσιμπησω. (και εδω μιλαω με βαση τις φημες)

Αυτη ειναι η σκεψη μου.

@dsmpampis
η αληθεια ειναι πως το εχω και το htc στο μυαλο αλλα πιο πολυ για το τουμπανακι sammy κλεινω.

Θα περιμενεις note 3 και nexus 5.. Αν παρεις το s4 τωρα κ δεις μετα το note 3 θα ξενερωσεις... Αντικειμενικα... Εκτος αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με το μεγεθος.. Αν δεν υπαρχει προβλημα, εννοειται οτι θα πας στην σειρα note... Απο εκει κ περα αν πας σε iphone παλι ειναι αλλο θεμα..

#6341   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 21:23

σαν καταληξη θελω να εχω και τις δυο πλατφορμες. οποτε δεν ειναι πως θα θυσιασω το ενα για το αλλο.

δεν ψηνομαι για note σειρα σε αυτη την φαση, nexus 5 ομως με βαζει στην πριζα τοσο ωστε να περιμενω να δουμε τι παιζει και εκει.. 

#6342   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 21:51

σαν καταληξη θελω να εχω και τις δυο πλατφορμες. οποτε δεν ειναι πως θα θυσιασω το ενα για το αλλο.
δεν ψηνομαι για note σειρα σε αυτη την φαση, nexus 5 ομως με βαζει στην πριζα τοσο ωστε να περιμενω να δουμε τι παιζει και εκει..

Ναι, περιμενε το nexus γιατι αναμενεται αρκετα αναβαθμισμενο... Αφου θα εχεις κ τις 2 πλατφορμες σε βαθος χρονου, δεν χρειαζεται να βιαστεις.. Απλα μετα θα σου μπει κ το διλημμα να περιμενεις το s5 και παει λεγοντας, οποτε για να μην ζαλιζεις το μυαλο σου αν δεις κατι που σε καλυπτει στα επομενα μοντελα που θα παρουσιαστουν σε λιγο καιρο, τσιμπα το κ τελος

#6343   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113615 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 31/08/2013 - 22:30

Ειμαι σε σκεψεις...

iPad έχεις? Θεωρώ καλύτερη κίνηση αφού θες να είσαι και μετα 2, αλλά και να γλυτώσεις επιπλέον λεφτά, θα ήταν iPad απο Apple μεριά και για τηλ Android.

Πάντως συμφωνώ με τον Στέφανο. Αφού θες να το κάνεις το βήμα περίμενε το Nexus. Και ας είναι (ακόμα) LG..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6344   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2013 - 22:43

iPad έχεις? Θεωρώ καλύτερη κίνηση αφού θες να είσαι και μετα 2, αλλά και να γλυτώσεις επιπλέον λεφτά, θα ήταν iPad απο Apple μεριά και για τηλ Android.

Πάντως συμφωνώ με τον Στέφανο. Αφού θες να το κάνεις το βήμα περίμενε το Nexus. Και ας είναι (ακόμα) LG..

Δεν νομιζω να το κατασκευασει η LG το επομενο nexus νικο... Ασε τι λενε στα blogs..

#6345   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 31/08/2013 - 22:48

Nexus μπορείς να περιμένεις, note για μένα ξεφεύγει σε μέγεθος. Είχα πάει αρχή της χρονιάς να το τσιμπήσω και απογοητεύτηκα. Το s4 ξέρεις περί τείνος πρόκειται, θα το ευχαριστηθείς. Πίστεψέ με θα το χαρείς και με το παραπάνω το κινητό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 230

0 μέλη, 229 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες