χαιρετε κυριοι ...
ας γραψω καποια πραγματα για τις πρωτες εντυπωσεις που εχω με το καινουργιο μου τηλεφωνο Galaxy S3 ..
για να μην γραφω ολοκληρη εκθεση θα γραψω τι βλεπω αρνητικο και τι θετικο ...
στα Θετικα του τηλεφωνου αλλα και γενικα του android >>>>>
1. το πρωτο που θελω να πω ειναι τα widgets.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι ολα τα λεφτα να μπορεις να κανεις οτι θες στο κινητο σου και να βαζεις τα παντα ΟΠΩΣ τα θες εσυ .....
2.παρα πολυ καλη οθονη ..
τεραστια για τα δεδομενα ενος χρηστη iphone αλλα την συνηθιζεις γρηγορα και μετα το iphone σου φαινεται πολυ μικρο ...
3. εντελως ελευθερο κανει ολα αυτα που κανουμε εμεις μετα απο ενα JB κανονικα απο μονο του
4. τελεια φωτογραφικη μηχανη ...
5. πολυ καλο sync με google και dropbox
6. 50gb dropbox
7. παιζει τα παντα ανοιγει ολα τα αρχεια ολα απο μονο του χωρίς app
8. αμεσο φορτωμα εφαρμογης απο google play store στο κινητο
9. τα led με τις ειδοποιησεις ...
10. micro usb φθηνο παντου και πολλά
11. SD καρτα
12. SHARE SHARE SHARE σε ολους στα παντα με ολους τους τροπους //..
αρνητικα σε σχεση με το iphone //..
1. η απλοτητα του ios νομιζω μου λειπει πολυ ...
2. η ποιοτητα ειναι πολυ κατώτερη απο apple ακομη και εαν πιάνεις ενα ipod .. φαντασου με το 5
3. στο android γινεται χαμος απο εφαρμογες που τρεχουν απο πισω ολες μαζι και θελει ολοκληρη διαδικασία να τις κλείσεις
4. το iphone σου δινει την αισθηση οτι τα κανει ολα λιγο καλυτερα οι εφαρμογες πχ σαν να ειναι πιο ελαφριες ενα κλικ πιο γρηγορες ....
5. το ζοομ στο iphone δεν lagαρει ποτε αλλα στο samsung σαν να ειναι πιο βαρυ ..
6. το ηχειο δεν ακούγεται οσο στο iphone ..ειναι αρκετα πιο χαμηλο
7. στο store γινεται ο κακος χαμος σε σχεση με το πολυ καλο appsrore
8. δεν εχει με τον mac την επικοινωνια που εχει το iphone (και πως θα μπορουσε αλλωστε )
9. νοιωθεις κάποιες φορες οτι ολα αυτα που κανει με τα PnP και τα βιντεο οτι δεν χρειαζονται πραγματικα απλα ειναι για μοστρα ..
10. η μπαταρια στο iphone κραταγε παραπανω ....
11. οταν εισαι σε ηλιο δεν βλεπεις καλα..
12. αργει να κλεισει τις κλισεις ...
δεν ξερω τι θα κανω εαν παρω στα χερια μου ενα 5αρι ..
κατι μου λεει οτι ευκολα θα εδινα το S3 παρολο που σαν συσκευη τα σπαει ...
ειχα την αισθηση οτι σαν λειτουργικο το android ειναι πιο ευκολο και ελεγα σε πολλους φιλους να μην παρουν το iphone θα ειναι καλυτερα με ενα samsung ... τελικα εαν καποιος δεν το εχει με την τεχνολογια και δεν θελει να κανει πειραματα καλυτερα ειναι να μεινει στα μηλοτηλεφωνα ....
προσωπικα λεω να περιμένω να μπει και η jeallhbean τωρα τον Νοέμβριο γαιτι λενε οτι φτιαχνει πολλα πραγματα ...
το JB παντως σε ipne το βλεπω απαραιτητο ειδικα μετα απο αυτην την εμπειρια που γραφω τωρα με το Galaxy S3...
αυτα και ελπιζω να μην σας κουρασα ...
Τελευταία επεξεργασία από: redcom7, 29/10/2012 - 23:30