Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Κι αλλες αποδείξεις οτι η Apple διαλύεται

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
85 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:49

Το χω ταγμενο ρε..ετσι ειναι αμα ανοιγεις το στομα σου να προσεχεις τι λες :P.τωρα εις γνωσιν μου θα πληρωσω κατι που ειναι σαφως υπερτιμημενο και ξεπερασμενης τεχνολογιας..αλλα αντε να το εξηγησω τωρα αυτο το πραγμα..πρεπει να παρω αππλ που ειναι "το καλυτερο".εκει καταληγουμε οτι ειναι η δυναμικη της εταιριας ακομη τεραστια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:50

Καλα όλα τα είπες παλιοτομαρο αλλα dell laptop και blackberry???Μεγάλο φάουλ ..

Αναρτημένη εικόνα

#63   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:11

Είναι αξιοσημείωτο πως όταν δε σε βολεύει κάτι τα ρίχνεις στον κακό αντίπαλο, στην κακιά Google που μας δίνει στους διαφημιστές-στην κακιά Microsoft που συνεργάστηκε με την Intel (πάντα με σκοπό το κέρδος) και προώθησε το δημιούργημά της.
Δηλαδή η Microsoft δεν πιστώνεται καμμιά επιτυχία και καμμιά καινοτομία επειδή συνεργάστηκε με την Intel. Αντίθετα η καινοτομία της Apple είναι πολύ μεγάλη αλλά οι κακοί αντίπαλοί της την αντέγραφαν ες αεί.
Επίσης αγνές προθέσεις σε εταιρίες με σκοπό το κέρδος δεν υπάρχουν, ούτε στην αγαπημένη σου Apple.

Δεν τα έχω ζήσει οκ τι να κάνω που δεν είμαι 45 ή 50. Είμαι 26 ευτυχώς ή δυστυχώς. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είμαι ανιστόρητος όπως λες και δεν ξέρεις καν το background που μπορεί να έχω. Βεβαίως έχω διαβάσει για τη lisa γιατί δεν έτυχε να έχει κάποιος για να τη δω.
Επίσης το ότι δεν σήμαιναν για σένα και τους φίλους σου τίποτα τα Windows δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Μπορώ να βρω 1000 άλλους που να σήμαιναν γι αυτούς πολλά τα Windows.
Και οι 2 εταιρίες είχαν τις προτάσεις τους, επικράτησε η Microsoft και επικράτησε καθολικά . Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν προδιαγράφεται στην τεχνολογία.

Το ίδιο που έκανε η Microsoft τότε, το κάνει και η Apple τώρα που έχει τη δυνατότητα και τη δυναμική. Γιατί τότε δεν κατηγορούσε τη Microsoft για πατέντες όπως κάνει σήμερα αφού όπως λες αντέγραψε;

Δεν έχω καμμία εκτίμηση στα Windows πλέον(χρησιμοποιώ κυρίως άλλα λειτουργικά πολλά χρόνια) αλλά δεν μπορώ να είμαι μηδενιστής και να λέω ότι με συμφέρει.

Σαφώς και επικράτησε η Microsoft στα desktop OSes. Βλέπω γύρω μου. Αλλα σε καμμία περίπτωση δεν θα με πείσεις (αραγε εχεις πειστει εσυ ;) οτι αυτο ειναι αποτελεσμα τεχνολογικης υπεροχής... Ηταν αποτέλεσμα μονοπωλιακών πρακτικών και εσφαλμένων επιλογών (σε bussiness επίπεδο) απο την άλλη μερια (την ιδια περίοδο ο συγχωρεμένος εκανε το μεγαλύτερο λάθος του φέρνοντας εναν πληρωμένο CEO να τρέξει μια εταιρεία πάθους)

Και ναι, είσαι ανιστορητος πιτσιρικάς !!! ;)

#64   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:19

Και ναι, είσαι ανιστορητος πιτσιρικάς !!! ;)

Να σαι καλα. Γράψε ένα βιβλίο με την ιστορία των personal computers αφού κατέχεις τη μοναδική αλήθεια και τη μοναδική σοφία και έχεις πάντα δίκιο...

Αναρτημένη εικόνα

#65   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:21

Να σαι καλα. Γράψε ένα βιβλίο με την ιστορία των personal computers αφού κατέχεις τη μοναδική αλήθεια και τη μοναδική σοφία και έχεις πάντα δίκιο...

Οταν αποτραβηχτώ απο την ενεργό δράση ... :P

#66   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9866 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:33

Με Google δεν υπαρχουν ανιστορητοι σημερα παρα μονο τεμπεληδες και φαφλαταδες.
Αρα ολα αυτα τα ωραια που αραδιαζουμε εδω τα διαβαζεις ακριβως οπως εκτυλιχθηκαν χρονικα και οχι μονο σε πολλες αναφορες για την ιστορια των personal computer.
Το θεμα ειναι η οπτικη γωνια που τα βλεπει καποιος και απο τι διαμορφωνεται αυτη η οπτικη γωνια.Αυτο ειναι πραγματι ενα μεγαλο κεφαλαιο προς συζητηση γιατι περιλαμβανει απο γνωσεις,προσωπικοτητα,ενδιαφεροντα μεχρι και απωθημενα του καθε ατομου.
Αρα να γραψει κανεις αντικειμενικα ειναι απο δυσκολο εως απιθανο.Σιγουρα αν καθησεις για καφε με καποιον που διαφωνεις σε πολλα θεματα ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα βρεις πολλα κοινα σημεια .
Η μονη κοινα αποδεκτη αληθεια περι apple,microsoft και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων ειναι οτι μας οδηγησαν σε καινουργιους τεχνολογικους κοσμους.χρησιμους και αχρηστους και φυσικα παντα με το αζημιωτο.Τωρα το αν η apple παρει τη κατω βολτα η οχι,οποιος το πιστευει να παει αυριο να πονταρει στην πτωση της οτι εχει και δεν εχει.Θα γινει παμπλουτος.Αυτες ειναι επενδυτικες ευκαιριες.Απλα θελει κοτσια και οχι ικανοτητες γραφης 5 αραδων :)

#67   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:42

Συμφωνω 100% μαζι σου. Το πιο σημαντικό σε όλα αυτα που είπες είναι η οπτική γωνία του καθενός. Αντικειμενική αλήθεια δεν υπάρχει, ουτε μοναδική.
Δεν θα πονταρα στην πτώση της apple , δεν έχω όφελος ουτε απο την πτώση της ουτε απο την άνοδο της. Οι εταιρίες αυτές υπάρχουν όσο μας εξυπηρετούν, αν δεν το κάνουν δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δεν θα λυπηθω αν διαλυθεί η apple και η κάθε apple. Λυπάμαι οταν δεν καθοριζω εγώ 100% το δικο μου μέλλον...

Αναρτημένη εικόνα

#68   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:47

Κοίτα να δείς λοιπόν τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας στα fora, εγώ μέχρι χτες ήξερα πως η Apple δημιούργησε τον προσωπικό υπολογιστή με σκοπό να τα κονομήσει χοντρά, γι΄ αυτό και κράτησε το σύστημα της κλειστό, ενώ η IBM ήταν εκείνη που ουσιαστικά έπαιξε τον ρόλο του Προμηθέα, όταν το 1981 κατασκεύασε το πρώτο IBM PC με ανοικτή αρχιτεκτονική, το οποίο φυσικά έγινε το διεθνές standard... Και έχω την εντύπωση πως τρείς δεκαετίες μετά, ο προσωπικός υπολογιστής εξακολουθεί να είναι ένα μηχανάκι που βασίζεται στην standard αρχιτεκτονική της IBM και σε λειτουργικό της Microsoft. Και η Apple εξακολουθεί να είναι η εταιρεία που αυτο-προσδιορίζεται ως λαική και επαναστατική, ενώ στην πράξη εξακολουθεί να το ίδιο είναι αυταρχική και ελιτιστική όσο και τη μέρα που κατασκεύασε το πρώτο της μηχανάκι στο γκαράζ. Και μπορεί βέβαια να έχει πάρει τα πάνω της απο τότε που έβγαλε το iPod και το iPhone, ο πραγματικός όμως κολλοσός που ακούει στο όνομα Microsoft έχει αρχίσει να ξυπνάει και να ανεβάζει στροφές...

#69   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 13:52

Με Google δεν υπαρχουν ανιστορητοι σημερα παρα μονο τεμπεληδες και φαφλαταδες.
Αρα ολα αυτα τα ωραια που αραδιαζουμε εδω τα διαβαζεις ακριβως οπως εκτυλιχθηκαν χρονικα και οχι μονο σε πολλες αναφορες για την ιστορια των personal computer.
Το θεμα ειναι η οπτικη γωνια που τα βλεπει καποιος και απο τι διαμορφωνεται αυτη η οπτικη γωνια.Αυτο ειναι πραγματι ενα μεγαλο κεφαλαιο προς συζητηση γιατι περιλαμβανει απο γνωσεις,προσωπικοτητα,ενδιαφεροντα μεχρι και απωθημενα του καθε ατομου.
Αρα να γραψει κανεις αντικειμενικα ειναι απο δυσκολο εως απιθανο.Σιγουρα αν καθησεις για καφε με καποιον που διαφωνεις σε πολλα θεματα ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα βρεις πολλα κοινα σημεια .
Η μονη κοινα αποδεκτη αληθεια περι apple,microsoft και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων ειναι οτι μας οδηγησαν σε καινουργιους τεχνολογικους κοσμους.χρησιμους και αχρηστους και φυσικα παντα με το αζημιωτο.Τωρα το αν η apple παρει τη κατω βολτα η οχι,οποιος το πιστευει να παει αυριο να πονταρει στην πτωση της οτι εχει και δεν εχει.Θα γινει παμπλουτος.Αυτες ειναι επενδυτικες ευκαιριες.Απλα θελει κοτσια και οχι ικανοτητες γραφης 5 αραδων :)

Πλανη !Μην πιστευεις οτι επειδη στο εφερε η Google ειναι και η αληθεια... Το search της Google εχει οπτικη γωνια οπως λες (συχνα η δική σου απο την ιστορια των searches που εχεις κάνει αλλα ψάξτο αν θες). Βεβαια σε πράγματα που δεν χωράνε οπτικές γωνιές δεν μπορεί να κάνει και πολλά αν θέλει να θεωρείται αξιόπιστη search engine.

Αν ψαξω εγω για παραδειγμα στην Google gia 'Wintel' θα πάρω διαφορετικά αποτελέσματα απο το αν ψάξεις εσύ. Και αν και η δύο ψάξουμε για Wintel στο Bing θα πάρουμε άλλα (στα δικά μου αποτελέσματα ο όρος 'monopoly' εμφανίζεται στο τριτο result). Στα αποτελέσματα απο το Bing δεν εμφανιζεται πουθενά στην πρώτη σελίδα !!!

#70   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:01

Κοίτα να δείς λοιπόν τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας στα fora, εγώ μέχρι χτες ήξερα πως η Apple δημιούργησε τον προσωπικό υπολογιστή με σκοπό να τα κονομήσει χοντρά, γι΄ αυτό και κράτησε το σύστημα της κλειστό, ενώ η IBM ήταν εκείνη που ουσιαστικά έπαιξε τον ρόλο του Προμηθέα, όταν το 1981 κατασκεύασε το πρώτο IBM PC με ανοικτή αρχιτεκτονική, το οποίο φυσικά έγινε το διεθνές standard... Και έχω την εντύπωση πως τρείς δεκαετίες μετά, ο προσωπικός υπολογιστής εξακολουθεί να είναι ένα μηχανάκι που βασίζεται στην standard αρχιτεκτονική της IBM και σε λειτουργικό της Microsoft. Και η Apple εξακολουθεί να είναι η εταιρεία που αυτο-προσδιορίζεται ως λαική και επαναστατική, ενώ στην πράξη εξακολουθεί να το ίδιο είναι αυταρχική και ελιτιστική όσο και τη μέρα που κατασκεύασε το πρώτο της μηχανάκι στο γκαράζ. Και μπορεί βέβαια να έχει πάρει τα πάνω της απο τότε που έβγαλε το iPod και το iPhone, ο πραγματικός όμως κολλοσός που ακούει στο όνομα Microsoft έχει αρχίσει να ξυπνάει και να ανεβάζει στροφές...

Εχεις πλάκα λέμε ...
Το πρώτο Apple πωλούνταν μόνο σαν PCB και μάλιστα σου έδιναν μαζί και τα schematics !!! Τι κλειστο και π@π@ριές ειναι αυτά ...

#71   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:08

η αντιστοιχη φορμα Κ-10 της microsoft, που ειναι ?
μιας κ πιασατε τα συγκριτικα

#72   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:09

Αδειασε και κανένα πμ !!!

#73   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:10

Επειδη την έθιξα παραπάνω

#74   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:15

Πες τα ρε φίλε αν και θα χαρακτηριστεις ανιστόρητος αλλα δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν φοράς χρωματιστά γυαλιά..

Αναρτημένη εικόνα

#75   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 14:17

Πες τα ρε φίλε αν και θα χαρακτηριστεις ανιστόρητος αλλα δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν φοράς χρωματιστά γυαλιά..

Με τις παπαριες περι 'κλειστης, αυταρχικης και ελιτιστικης Apple απο το πρωτο μηχανακι στο γκαραζ' πήγε μόνος του και κάθισε στο θρόνο των ανιστόρητων ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 01/11/2012 - 14:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2