Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:51

Ας το παραδεχτούν οι fan boys των ανδροιδ ότι τα κινητά τους είναι πλαστικουρες παντόφλες η ρακετες. Κάποτε είχαν το επιχείρημα του flash player αλλά και εκεί δεύτεροι ακολουθώντας της καινοτομίες της apple. Τώρα τι να λέμε πάλι τα ίδια ότι το ανδροιδ είναι μια κακή αντιγραφή του iOS? Απλά οποίος δεν έχει παντόφλες η ρακετες αγοράζει Samsung note αλλά οποίος χρειάζεται smartphone αγοράζει iPhone 5.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις φήμες που ακούγονται για τα επόμενα iphone. Επίσης για να κάνεις το iphone smartphone θα πρέπει να κατεβάσεις κανένα 50ευρω εφαρμογές για να λες πως κάτι κάνεις. Γιατί ουσιαστικά χωρίς jb δεν κάνεις τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:54

Ας το παραδεχτούν οι fan boys των ανδροιδ ότι τα κινητά τους είναι πλαστικουρες παντόφλες η ρακετες. Κάποτε είχαν το επιχείρημα του flash player αλλά και εκεί δεύτεροι ακολουθώντας της καινοτομίες της apple. Τώρα τι να λέμε πάλι τα ίδια ότι το ανδροιδ είναι μια κακή αντιγραφή του iOS? Απλά οποίος δεν έχει παντόφλες η ρακετες αγοράζει Samsung note αλλά οποίος χρειάζεται smartphone αγοράζει iPhone 5.

Εγω αν και δεν είμαι fanboy κανενος το παραδέχομαι.
Δεν ειχα βεβαια τα χρήματα να παρω την επανασταση iphone 5 και πήρα το note. Κρατησα βεβαια και το 4αρι.
(Για να μπορώ να γράφω και στο φόρουμ. Πολλά ακουσαμε τωρα τελευταια. )

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις φήμες που ακούγονται για τα επόμενα iphone. Επίσης για να κάνεις το iphone smartphone θα πρέπει να κατεβάσεις κανένα 50ευρω εφαρμογές για να λες πως κάτι κάνεις. Γιατί ουσιαστικά χωρίς jb δεν κάνεις τίποτα.

Τώρα αληθεια πας γυρεύοντας!

#138   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:58

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσο χρονο χρειαζεσαι να μετατρεψεις μια ταινια, να τις ενσωματωσεις υποτιτλους και να την μεταφερεις στο iphone σου???
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως ακριβως θα συνδεσεις το iphone σου με ενα σκληρο δισκο, με εναν οποιοδηποτε υπολογιστη ωστε πολυ ευκολα και γρηγορα να παρεις καποια αρχεια, φωτογραφιες κτλ???
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως θα περασεις γρηγορα και ομορφα τις φωτογραφιες κτλ που εχεις συγχρονισει στο iphone σου, οχι αυτες που εχεις τραβηξει εσυ, σε εναν αλλο υπολογιστη?
κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ....
Και ολα αυτα βεβαια θελω να μου πεις πως θα τα κανεις χωρις jailbreak..μιας και πχ το iphone με την 6 βγηκε νοεμβριο και τελη γεναρη ακομα δεν υπαρχει jb.
Δεν περιμενω απαντηση και ουτε θελω απαντηση..αλλα η ειρωνεια δεν χρειαζεται.
Δωσε 750 ευρω και περιμενε το jailbreak οταν θα εχει βγει το 5ς στο τελος οπου απο γκλαμουρια θα προσπαθει παλι ο μισος πλανητης να πουλησει το παλιο για να αγορασει το καινουργιο.
Ο καθενας παραθετει τη κριση του, και ιδιως ατομα που εχουν δουλεψει πληρως και τα 2 λειτουργικα.
Ατομα που ειχαν συναντησει μια android συσκευη μπροστα τους πριν 3 χρονια και απο τοτε μονο να κραζουν ξερουν...δεν λεει τιποτα. Γιατι τοτε πολυ απλα δεν θα ακουγαμε συγκρισεις μεταξυ app store και play store αφου πλεον εχουν γινει σχεδον ιδια και ας αποτελει πχ το playstore αντιγραφη.
Ολοι οι μεγαλοι developers το εχουν ριξει στο ελευθερο και ανοιχτο λειτουργικο των android..τυχαιο?? δεν νομιζω..
Απλα καθε αποψη ειναι σεβαστη και γι αυτο υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια στην αγορα ωστε να παιρνει ο καθενας οτι κρινει πιο απαραιτητο για τον εαυτο του.. εκτος βεβαια των iphone τραπεζακιαν people!!!

#139   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:11

το xperia z ειδες ποσο πλαστικουρα ειναι?? και δεν ξεβαφει κιολας....

μηπως να αφησεις τα smartphone και να ασχοληθεις με πλεξιμο? πιο πολυ θα σου ταιριαζει...

#140   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:47

Συμβουλευω τους android users να πουλησουν το note2 τώρα που έχει καλή αξία μεταπωλησης και να αγοράσουν το iPhone 5.

#141   panosgr

panosgr

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/01/2013 - 16:05

Στοιχημα τα 2 τα iPhone σου οτι στα 10 μέτρα θα βρίσκω το δικο σου wi-fi...Αντικρουεις φανατικό android boy που έγραφε καποτε εδω οτι το s2 του εχει μονο μειον οτι πρεπει να ναι πιο κοντά στο wi-fi...Το στοιχημα ισχύει επισης και για τις καφετέριες..

Συγκρινα το ios -android..Δυστυχώς επανάσταση-μόδα-ειμαι ουαου γτ αλλαζω θέματα η αλλιως note 2 δεν εχω χειριστεί Οποτε αναφέρθηκα στο s3 που το λειτουργικό ειναι ιδιο με του note

άρα τι φταίει? και τα τρία iphone που δοκιμάζω σπίτι είναι προβληματικά? σοβαρά ρωτάω γιατί ειναι ένα θέμα? τέτοιος καντέμης? (ξαναλέω σοβαρά ρωτάω γιατί ειναι ένα θέμα που με βασανίζει)

offtopic: υπάρχει κανα app που να δείχνει το wifi strength?

Τελευταία επεξεργασία από: panosgr, 21/01/2013 - 16:09

#142   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/01/2013 - 17:17

Συμβουλευω τους android users να πουλησουν το note2 τώρα που έχει καλή αξία μεταπωλησης και να αγοράσουν το iPhone 5.

Φιλε, σε συμβουλευω μονο iphone να αγοραζεις, γιατι ετσι οπως σε κοβω θα πας να κανεις root την android συσκευη και θα μηδενισεις κανεναν bootloader.... ασε, κατσε εκει στα ευκολα.... μιλας κ για αντιγραφη... μια ζωη απο την samsung παιρνατε εξαρτηματα για να κατασκευασετε κινητο, μιλατε κιολλας.... ενα λογισμικο εχετε, τιποτα αλλο, θα το καταλαβετε ποτε αυτο??? Ολα τα αλλα ειναι ξενα πανω στο κινητο σας, ξυπνα φιλε, ξημερωσε......

#143   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/01/2013 - 21:51

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσο χρονο χρειαζεσαι να μετατρεψεις μια ταινια, να τις ενσωματωσεις υποτιτλους και να την μεταφερεις στο iphone σου???
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως ακριβως θα συνδεσεις το iphone σου με ενα σκληρο δισκο, με εναν οποιοδηποτε υπολογιστη ωστε πολυ ευκολα και γρηγορα να παρεις καποια αρχεια, φωτογραφιες κτλ???
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως θα περασεις γρηγορα και ομορφα τις φωτογραφιες κτλ που εχεις συγχρονισει στο iphone σου, οχι αυτες που εχεις τραβηξει εσυ, σε εναν αλλο υπολογιστη?
κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ....
Και ολα αυτα βεβαια θελω να μου πεις πως θα τα κανεις χωρις jailbreak..μιας και πχ το iphone με την 6 βγηκε νοεμβριο και τελη γεναρη ακομα δεν υπαρχει jb.
Δεν περιμενω απαντηση και ουτε θελω απαντηση..αλλα η ειρωνεια δεν χρειαζεται.
Δωσε 750 ευρω και περιμενε το jailbreak οταν θα εχει βγει το 5ς στο τελος οπου απο γκλαμουρια θα προσπαθει παλι ο μισος πλανητης να πουλησει το παλιο για να αγορασει το καινουργιο.
Ο καθενας παραθετει τη κριση του, και ιδιως ατομα που εχουν δουλεψει πληρως και τα 2 λειτουργικα.
Ατομα που ειχαν συναντησει μια android συσκευη μπροστα τους πριν 3 χρονια και απο τοτε μονο να κραζουν ξερουν...δεν λεει τιποτα. Γιατι τοτε πολυ απλα δεν θα ακουγαμε συγκρισεις μεταξυ app store και play store αφου πλεον εχουν γινει σχεδον ιδια και ας αποτελει πχ το playstore αντιγραφη.
Ολοι οι μεγαλοι developers το εχουν ριξει στο ελευθερο και ανοιχτο λειτουργικο των android..τυχαιο?? δεν νομιζω..
Απλα καθε αποψη ειναι σεβαστη και γι αυτο υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια στην αγορα ωστε να παιρνει ο καθενας οτι κρινει πιο απαραιτητο για τον εαυτο του.. εκτος βεβαια των iphone τραπεζακιαν people!!!

Την ταινία εαν θελω την κατεβαζω απο το iTunes οποτε πιστευω ειμαι λιιιοογο καλυτερα απο εσενα που θα πρρπει να το συνδεσω στον υπολογιστη...φυσικά δεν βλεπω ταινία σε κινητο και απορώ πως μερικοι θεωρούν προσόν να σου βγαίνουν τα ματιά σε 5,5 ιντσες μονο και μονο για να τονίσουν αυτο το χαρακτηριστικό...Προτιμαμε η υπολογιστή ή τηλεοραση Οποτε ειμαστε και άνετοι...

@hyperlost πέρασα rom απο samsung αλλα πρόσθεσε οτι έψαχνα kernel για htc..Το xda εχει αναλυτικούς οδηγούς ..

Φιλε, σε συμβουλευω μονο iphone να αγοραζεις, γιατι ετσι οπως σε κοβω θα πας να κανεις root την android συσκευη και θα μηδενισεις κανεναν bootloader.... ασε, κατσε εκει στα ευκολα.... μιλας κ για αντιγραφη... μια ζωη απο την samsung παιρνατε εξαρτηματα για να κατασκευασετε κινητο, μιλατε κιολλας.... ενα λογισμικο εχετε, τιποτα αλλο, θα το καταλαβετε ποτε αυτο??? Ολα τα αλλα ειναι ξενα πανω στο κινητο σας, ξυπνα φιλε, ξημερωσε......

Το λογισμικό που εχουν τα s3 -note ειναι της samsung? Τρελανε μας λιγοοοο χαχαχαχα

#144   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 21:59

Κατοχος 3 χρονια με iphone 3gs και iphone 4s..
Πλεον κατοχος galaxy s3..
Και οι 2 εταιρειες εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικα τους..
Απλα τα περι λαγκαρισματος, κολληματος κτλ ειναι απλα αστεια..
Γιατι αλλωστε φανταζομαι jailbroken iphone δεν εχει ποτε κολληματα, δεν σου βγαζει ποτε οθονη σε safe mode κτλ κτλ.
Επισης δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα σε τυγχων μεταφορα σε παλαιοτερη εκδοση ios ωστε να μπορεις να το σπασεις..
Μη γελιομαστε μεταξυ μας.
Αξιολογο ειναι να αναφερω στην μαγεια με τη συνδεση του pc..
Σε 1 λεπτο ειχα ταινια στο s3 χωρις μετατροπες χωρις τιποτα με πληρη υποστηριξη ελληνικων κτλ..
Επισης μπορω να δω σειρες, βιντεο κτλ απο διαφορα site που χρειαζονται flash.
Αξιολογο multiwindow που μπορεις να χρησιμοποιησεις στο επακρον ειδικα με ενα note απιστευτη εμπειρια και χρησιμοτητα.
Τωρα με τους fanboys δεν βγαζεις ακρη.. και αυτο γτ οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει καν τις τελευταιας γενιας android συσκευες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ιδρυτικα μελη του iphonehellas την εχουν κανει προς android μερια..
Αλλωστε κακο δεν ειναι να δοκιμαζεις κατι νεο..ετσι μεγαλωνει ο ανταγωνισμος και μας προσφερουν ολο και περισσοτερα πραγματα η καθε εταιρεια για να μας προσεγγισει.
Για τα 750 ευρω του iphone, ουτε λογος..

Δηλαδή εαν αυριο ενα ιδρυτικό μέλος σου πει οτι το καλυτερο ειναι το wp εσυ θα πας να παρεις τέτοιο κινητο; Αποψη δεν εχεις; Και τι σημαίνει δεν ειναι τυχαίο; Οι γκουρού της τεχνολογίας ειναι η κατευθυντήριες δυνάμεις άποψης και γνώμης;

Υ.Γ: αφου δεν σου αρέσουν τα 740 του iphone. Δώσε 730 και παρε το s3 LTE απο πλαστικό με Μονή διαφορα απο το απλό s3 την ram -LTE..Και μετα λετε οτι η apple εχει προβατα γιατι εχει τις αναβάθμισεις κινητών ..4-4ς, 5-5ς κ.λ.π...Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

#145   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:16

Δηλαδή εαν αυριο ενα ιδρυτικό μέλος σου πει οτι το καλυτερο ειναι το wp εσυ θα πας να παρεις τέτοιο κινητο; Αποψη δεν εχεις; Και τι σημαίνει δεν ειναι τυχαίο; Οι γκουρού της τεχνολογίας ειναι η κατευθυντήριες δυνάμεις άποψης και γνώμης;

Υ.Γ: αφου δεν σου αρέσουν τα 740 του iphone. Δώσε 730 και παρε το s3 LTE απο πλαστικό με Μονή διαφορα απο το απλό s3 την ram -LTE..Και μετα λετε οτι η apple εχει προβατα γιατι εχει τις αναβάθμισεις κινητών ..4-4ς, 5-5ς κ.λ.π...Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

Αν αυτά κατάλαβες από την όλη συζήτησή μου πάω πάσο..
Λείπουν πολλά περισσότερα στη κουβέντα μας από το να αναλύσουμε γιατί άλλαξα εταιρεία..
Και για τα 750 ευρώ που αναφέρεις ψάξε αλλού για κορόιδα..
Με 450 ευρώ πήρα αυτό που ήθελα..
Αλλά όντως..να μην εχω lte ρε γμτ. Εδώ δεν πιάνουμε καν 3g στις περισσότερες περιοχές..
Υ.γ θες δεν θες οι developers κάνουν την αγορά..γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχες τώρα ένα iPhone στα χέρια σου.
Αλήθεια γιατί τρελάθηκαν όταν αποσύρθηκε o hackulo ???

Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι δεν απαντήσες σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματά..

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 21/01/2013 - 22:17

#146   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:21

Την ταινία εαν θελω την κατεβαζω απο το iTunes οποτε πιστευω ειμαι λιιιοογο καλυτερα απο εσενα που θα πρρπει να το συνδεσω στον υπολογιστη...φυσικά δεν βλεπω ταινία σε κινητο και απορώ πως μερικοι θεωρούν προσόν να σου βγαίνουν τα ματιά σε 5,5 ιντσες μονο και μονο για να τονίσουν αυτο το χαρακτηριστικό...Προτιμαμε η υπολογιστή ή τηλεοραση Οποτε ειμαστε και άνετοι...

@hyperlost πέρασα rom απο samsung αλλα πρόσθεσε οτι έψαχνα kernel για htc..Το xda εχει αναλυτικούς οδηγούς ..

Το λογισμικό που εχουν τα s3 -note ειναι της samsung? Τρελανε μας λιγοοοο χαχαχαχα

καταρχην μπορω να περασω ασυρματα οτι θελω απο το pc στο note...υπαρχει η λυση του streaming χωρις να χρειαστει να περασω την ταινια στο κινητο....

βλεπω ανετοτατα ταινιες,σειρες η live ποδοσφαιρο στο note 2 οχι οταν ειμαι σπιτι αλλα οταν ταξιδευω η δεν εχω προσβαση σε tv η pc.....

δεν μου λες και το αλλο...αν θεωρεις οτι οι 5.5 ιντσες του note2 δεν επαρκουν για να δεις μια ταινια και σου βγαινουν τα ματια τοτε πως στα σκατα καποιος με iphone θα μπορεσει να επεξεργαστει αρχεια word excel κτλ?? με μεγεθυντικο φακο??

μιλαω παντα για περιπτωσεις on the go....

το λειτουργικο του s3-note ειναι της google αλλα η καθε εταιρια το μονταρει αναλογα τις συσκευες τις αναλογα τα feautures κτλ...

εννοειτε δεν μπορεις να περασεις rom απο htc σε samsung συσκευη....

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/01/2013 - 22:22

#147   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:27

Αν αυτά κατάλαβες από την όλη συζήτησή μου πάω πάσο..
Λείπουν πολλά περισσότερα στη κουβέντα μας από το να αναλύσουμε γιατί άλλαξα εταιρεία..
Και για τα 750 ευρώ που αναφέρεις ψάξε αλλού για κορόιδα..
Με 450 ευρώ πήρα αυτό που ήθελα..
Αλλά όντως..να μην εχω lte ρε γμτ. Εδώ δεν πιάνουμε καν 3g στις περισσότερες περιοχές..
Υ.γ θες δεν θες οι developers κάνουν την αγορά..γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχες τώρα ένα iPhone στα χέρια σου.
Αλήθεια γιατί τρελάθηκαν όταν αποσύρθηκε o hackulo ???

Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι δεν απαντήσες σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματά..

Ποιος ακριβως τρελαθηκε για το hackulo? Δεν νομιζω κανένας developer να στενοχωρηθηκε..Εαν παλι εννοεις χρήστες , τοτε μην ανχωνεσαι θα έρθουν προς τα εκει μεριά που δεν χρειάζεσαι hackulo...Απορώ ομως πως εχουν φύγει οι developers απο apple αλλα παρ' όλα αυτα το App Store εχει περισσότερα κέρδη απο το play store ( play ground θα ηταν πιστευω καλυτερη ονομασία)...Αρα με το δικο σου σκεπτικο-φήμη-ανακρίβεια οι devs προτιμούν το android που εχουν στάνταρ αρκετή παραπανω χασουρα απ οτι στην apple ειδικά τωρα που έκλεισε το hackulo...Για του λόγου το αληθές αυτοί που τα παρατήσαν απο το ios ειναι οι crackers...

#148   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:36

Ποιος ακριβως τρελαθηκε για το hackulo? Δεν νομιζω κανένας developer να στενοχωρηθηκε..Εαν παλι εννοεις χρήστες , τοτε μην ανχωνεσαι θα έρθουν προς τα εκει μεριά που δεν χρειάζεσαι hackulo...Απορώ ομως πως εχουν φύγει οι developers απο apple αλλα παρ' όλα αυτα το App Store εχει περισσότερα κέρδη απο το play store ( play ground θα ηταν πιστευω καλυτερη ονομασία)...Αρα με το δικο σου σκεπτικο-φήμη-ανακρίβεια οι devs προτιμούν το android που εχουν στάνταρ αρκετή παραπανω χασουρα απ οτι στην apple ειδικά τωρα που έκλεισε το hackulo...Για του λόγου το αληθές αυτοί που τα παρατήσαν απο το ios ειναι οι crackers...

Τελικά θα μου απαντήσεις σε κανένα από τα ερωτήματά που έθεσα νωρίτερα?
Το itunes κατεβαζει ταινίες τζάμπα ?
Αν καταφέρεις να περάσεις ταινία αναγνωρίζει μονο του τους υπότιτλους ? Μήπως για να την περάσεις στο iPhone από το pc χρειάζεται πρώτα να περάσει από πρόγραμμα μετατροπής ? Μετά πρεπει και να το συγχρονησεις από το itunes ? Τελικά μπορείς να πάς τώρα στο κολλητό σου και να του περάσεις πράγματά από τη τηλεφωναρα σου? Πχ τα τραγούδια μίας και γι αυτό διαφημίζεται το iPhone ? Τις φωτογραφίες που συγχρονισες μπορείς? Τεραστία η οθόνη του s3 αλλά στο επαγγελματικό iPhone πχ το 4s μιας και είναι στην ιδία τιμη πως θα κανεις επεξεργασία κείμενου κτλ ;
Και τελικά αφού τα περισσότερα δεν μπορείς να τα κανεις με το νεο σου 5αρι μίας και δεν έχεις jb για τα υπόλοιπα πόσες ωρες-μερες θα κανεις ?
Και ο μονός λόγος που τα `χωνω` είναι γιατί μερικοί είστε αντιδραστικοί χωρίς να έχετε ιδέα από android κτλ εκτός από τη καραμέλα της πλαστικουρας..
Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είναι coffee table boy γιατί απ οτι φαίνεται τα 750 ευρώ σου τα εκμεταλλεύεσαι για Facebook μουσική και παιχνίδια.. εύγε!!!
Α ξέχασα να απαντήσω και στο σούπερ ερώτημά σου..γιατί το appstore εχει περισσότερα κέρδη? Γτ φυσικά οι coffee tables δεν ξέρουν καν τι σημαίνει jb οπότε είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν εφαρμογές ακόμα και για να πάνε στο μπάνιο..σε αντίθεση με το απολύτως ελεύθερό και ανοιχτό λειτουργικό των android.

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 21/01/2013 - 22:40

#149   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:40

καταρχην μπορω να περασω ασυρματα οτι θελω απο το pc στο note...υπαρχει η λυση του streaming χωρις να χρειαστει να περασω την ταινια στο κινητο....

βλεπω ανετοτατα ταινιες,σειρες η live ποδοσφαιρο στο note 2 οχι οταν ειμαι σπιτι αλλα οταν ταξιδευω η δεν εχω προσβαση σε tv η pc.....

δεν μου λες και το αλλο...αν θεωρεις οτι οι 5.5 ιντσες του note2 δεν επαρκουν για να δεις μια ταινια και σου βγαινουν τα ματια τοτε πως στα σκατα καποιος με iphone θα μπορεσει να επεξεργαστει αρχεια word excel κτλ?? με μεγεθυντικο φακο??

μιλαω παντα για περιπτωσεις on the go....

το λειτουργικο του s3-note ειναι της google αλλα η καθε εταιρια το μονταρει αναλογα τις συσκευες τις αναλογα τα feautures κτλ...

εννοειτε δεν μπορεις να περασεις rom απο htc σε samsung συσκευη....

Αρχεία excel επεξεργάζομαι αρκετά ευκολα..Δεν θα καθησω φυσικά να γράψω 30 σελίδες στο iphone..

Δευτερον και παλι χρειάζεσαι τον υπολογιστή για μια ταινία...Εγω εαν θελήσω τον ΚΑΤΑΡΓΩ τελείως ( ωραία φράση αν και συνήθως ειναι η αγαπημένη των android boy)..Καμια σύνδεση με υπολογιστή ειτε ασύρματη ειτε ενσυρματη...

Τριτον οπως ειπες το λογισμικό δεν ειναι της samsung....Οποτε μερικοι πριν μιλήσουν ας μασησουν...Η apple φυσικά ποτε δεν το επαιξε κατασκευαστής εξαρτηματων...

Τέταρτον οχι μονο εχω περάσει rom απο samsung αλλα το εχω κανει και σε HTC Touch cruise που πανω ειχε windows mobile...Οταν του πέρασα και τα 6.5 και δεν υποστήριζε παραπανω ειπα να του περασω android ( ειχα όρεξη τοτε για πειράματα)...Δυστυχώς εχει σπάσει η οθονη Οποτε δεν μπορω να τραβηξω βιντεο να bootaρει σε android 2.1 ( αν θυμαμαι καλα)

#150   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 22:54

Τελικά θα μου απαντήσεις σε κανένα από τα ερωτήματά που έθεσα νωρίτερα?
Το itunes κατεβαζει ταινίες τζάμπα ?
Αν καταφέρεις να περάσεις ταινία αναγνωρίζει μονο του τους υπότιτλους ? Μήπως για να την περάσεις στο iPhone από το pc χρειάζεται πρώτα να περάσει από πρόγραμμα μετατροπής ? Μετά πρεπει και να το συγχρονησεις από το itunes ? Τελικά μπορείς να πάς τώρα στο κολλητό σου και να του περάσεις πράγματά από τη τηλεφωναρα σου? Πχ τα τραγούδια μίας και γι αυτό διαφημίζεται το iPhone ? Τις φωτογραφίες που συγχρονισες μπορείς? Τεραστία η οθόνη του s3 αλλά στο επαγγελματικό iPhone πχ το 4s μιας και είναι στην ιδία τιμη πως θα κανεις επεξεργασία κείμενου κτλ ;
Και τελικά αφού τα περισσότερα δεν μπορείς να τα κανεις με το νεο σου 5αρι μίας και δεν έχεις jb για τα υπόλοιπα πόσες ωρες-μερες θα κανεις ?
Και ο μονός λόγος που τα `χωνω` είναι γιατί μερικοί είστε αντιδραστικοί χωρίς να έχετε ιδέα από android κτλ εκτός από τη καραμέλα της πλαστικουρας..
Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είναι coffee table boy γιατί απ οτι φαίνεται τα 750 ευρώ σου τα εκμεταλλεύεσαι για Facebook μουσική και παιχνίδια.. εύγε!!!
Α ξέχασα να απαντήσω και στο σούπερ ερώτημά σου..γιατί το appstore εχει περισσότερα κέρδη? Γτ φυσικά οι coffee tables δεν ξέρουν καν τι σημαίνει jb οπότε είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν εφαρμογές ακόμα και για να πάνε στο μπάνιο..σε αντίθεση με το απολύτως ελεύθερό και ανοιχτό λειτουργικό των android.

Oχι ΔΕΝ εχει δωρεαν ταινιες οποτε μια χαρα εισαι στο android σου...Και πριν πεις οτι ολοι εχουμε κατεβασει τζαμπα και πειρατικα να σε προλαβω λεγοντας σου οτι στο σπιτι εχω HOL TV οποτε εαν θελω να δω ταινια νοικιαζω κατευθειαν Online...Εχει ταινιες επι πληρωμη ομως κατι που φυσικα δεν νομιζω να σε συγκινησει αφου απ οτι καταλαβα εχεις android οχι φυσικα για την ελευθερια παραμετροποιησης (κοινως θεματα , εικονιδιακια και αλλα τετοια χαρουμενα) αλλα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ..Αληθεια τα ιδρυτικα μελη του φορουμ απαγορευουν την αναφορα σε πειρατικα θεματα και τροπους αποκτησης αυτων..Οποτε δεν ειναι τυχαιο (δικη σου εκφραση)..Φυσικα ΚΑΙ ΔΕΝ μπορω να περασω τραγουδια σε αλλο κινητο γιατι ως γνωστον η apple ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ οποτε δεν ειναι χαζοι σε αυτη την εταιρεια να τα κατεβαζει ενας και να το διακινει σε αλλους..Θα εμπαινε μεσα οποτε καπως επρεπε να διασφαλισουν τα κερδη τους...Μπορω φυσικα να στειλω φωτογραφιες και βιντεο μεσω καποιας εφαρμογης (π.χ bump) πολυ πιο γρηγορα απ οτι μπορεις εσυ με το bt...Φυσικα τωρα θα μου αναφερεις το wi-fi direct αλλα αν δεν κανω λαθος η εφαρμογη bump λειτουργει με wi-fi η δεδομενα πριν καν το ενσωματωσει η samsung...Kαι κλεινοντας χαιρομαι που αναφερεσαι οτι οι χαζοι, ανοητοι, κοιμισμενοι κατοχοι iphone ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις εφαρμογες και ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ , ενω στο android υπαρχει η πισω πορτα....Ευγε..Εαν δεν εχεις μπει ακομα στην αγορα εργασιας καποια στιγμη θα μπεις...Οταν καποιος θα κλεψει εις βαρος σου μην παραπονιεσαι..ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ...

Υ.Γ: Για την επεξεργασια κειμενου απαντησα και στον Parafron..Δεν ξερω εαν απλα αντεγραψες το ερωτημα του αλλα οπως ειπα, για μια στιγμη αναγκης μπορω ευκολα να χειριστω και να κανω την οποια αλλαγη-αποθηκευση κ.λ.π..Για μεγαλυτερες ωρες ενασχολησης υπαρχει ο υπολογιστης...

Υ.Γ2: Αληθεια πως περνας φωτογραφιες απο το κινητο σου στον υπολογιστη? Γιατι εμενα τις περναει μονο του... Μια που την βγαζω στο Dusseldorf, μια που υπαρχει ηδη στον υπολογιστη μου κατι χιλιομετρα μακρια...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 21/01/2013 - 23:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4