Αχαχαχχαχαχα χαίρομαι που είσαι υπερπιστης και πατρίδος..που ποτέ δεν έχεις κατεβασει ταινία η τραγούδι στο pc σου..δόξα το θεό είναι ήδη 9 χρονιά στη δουλεία μου συνεπώς και καμπόσο μεγαλύτερος από εσένα.Oχι ΔΕΝ εχει δωρεαν ταινιες οποτε μια χαρα εισαι στο android σου...Και πριν πεις οτι ολοι εχουμε κατεβασει τζαμπα και πειρατικα να σε προλαβω λεγοντας σου οτι στο σπιτι εχω HOL TV οποτε εαν θελω να δω ταινια νοικιαζω κατευθειαν Online...Εχει ταινιες επι πληρωμη ομως κατι που φυσικα δεν νομιζω να σε συγκινησει αφου απ οτι καταλαβα εχεις android οχι φυσικα για την ελευθερια παραμετροποιησης (κοινως θεματα , εικονιδιακια και αλλα τετοια χαρουμενα) αλλα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ..Αληθεια τα ιδρυτικα μελη του φορουμ απαγορευουν την αναφορα σε πειρατικα θεματα και τροπους αποκτησης αυτων..Οποτε δεν ειναι τυχαιο (δικη σου εκφραση)..Φυσικα ΚΑΙ ΔΕΝ μπορω να περασω τραγουδια σε αλλο κινητο γιατι ως γνωστον η apple ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ οποτε δεν ειναι χαζοι σε αυτη την εταιρεια να τα κατεβαζει ενας και να το διακινει σε αλλους..Θα εμπαινε μεσα οποτε καπως επρεπε να διασφαλισουν τα κερδη τους...Μπορω φυσικα να στειλω φωτογραφιες και βιντεο μεσω καποιας εφαρμογης (π.χ bump) πολυ πιο γρηγορα απ οτι μπορεις εσυ με το bt...Φυσικα τωρα θα μου αναφερεις το wi-fi direct αλλα αν δεν κανω λαθος η εφαρμογη bump λειτουργει με wi-fi η δεδομενα πριν καν το ενσωματωσει η samsung...Kαι κλεινοντας χαιρομαι που αναφερεσαι οτι οι χαζοι, ανοητοι, κοιμισμενοι κατοχοι iphone ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις εφαρμογες και ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ , ενω στο android υπαρχει η πισω πορτα....Ευγε..Εαν δεν εχεις μπει ακομα στην αγορα εργασιας καποια στιγμη θα μπεις...Οταν καποιος θα κλεψει εις βαρος σου μην παραπονιεσαι..ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ...
Υ.Γ: Για την επεξεργασια κειμενου απαντησα και στον Parafron..Δεν ξερω εαν απλα αντεγραψες το ερωτημα του αλλα οπως ειπα, για μια στιγμη αναγκης μπορω ευκολα να χειριστω και να κανω την οποια αλλαγη-αποθηκευση κ.λ.π..Για μεγαλυτερες ωρες ενασχολησης υπαρχει ο υπολογιστης...
Υ.Γ2: Αληθεια πως περνας φωτογραφιες απο το κινητο σου στον υπολογιστη? Γιατι εμενα τις περναει μονο του... Μια που την βγαζω στο Dusseldorf, μια που υπαρχει ηδη στον υπολογιστη μου κατι χιλιομετρα μακρια...
Φυσικά και στα περισσότερα ερωτήματά αδυνατεις να απαντήσεις..
Φαντάζομαι εχει bump ο υπολογιστής του κολλητού σου,αχαχχαχαχα...
Δόξα το θεό μου έδωσε και πολλά γιγα η samsung στο dropbox..
Πάντως το καλό είναι οτι τα επιχειρήματα σου έπεισαν έναν υποψήφιο αγοραστή γιατί να επιλέξει ένα iPhone 5 ..
Γιατί για να το κανει smartphone θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ειδικά τέτοιες εποχές.
Χαίρομαι που υπάρχει ένα χρήστης iPhone που δεν ξέρει τι σημαίνει installous και κρακαρισμενες εφαρμογές.
Τώρα αν τελείωσες παντριωτη μπορείς να στειλεις και το σδοε σπίτι μου!!!