Ας το παραδεχτούν οι fan boys των ανδροιδ ότι τα κινητά τους είναι πλαστικουρες παντόφλες η ρακετες. Κάποτε είχαν το επιχείρημα του flash player αλλά και εκεί δεύτεροι ακολουθώντας της καινοτομίες της apple. Τώρα τι να λέμε πάλι τα ίδια ότι το ανδροιδ είναι μια κακή αντιγραφή του iOS? Απλά οποίος δεν έχει παντόφλες η ρακετες αγοράζει Samsung note αλλά οποίος χρειάζεται smartphone αγοράζει iPhone 5.
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσο χρονο χρειαζεσαι να μετατρεψεις μια ταινια, να τις ενσωματωσεις υποτιτλους και να την μεταφερεις στο iphone σου
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως ακριβως θα συνδεσεις το iphone σου με ενα σκληρο δισκο, με εναν οποιοδηποτε υπολογιστη ωστε πολυ ευκολα και γρηγορα να παρεις καποια αρχεια, φωτογραφιες κτλ
Μπορεις επισης να μου αναφερεις πως θα περασεις γρηγορα και ομορφα τις φωτογραφιες κτλ που εχεις συγχρονισει στο iphone σου, οχι αυτες που εχεις τραβηξει εσυ, σε εναν αλλο υπολογιστη?
κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ....
Και ολα αυτα βεβαια θελω να μου πεις πως θα τα κανεις χωρις jailbreak..μιας και πχ το iphone με την 6 βγηκε νοεμβριο και τελη γεναρη ακομα δεν υπαρχει jb.
Δεν περιμενω απαντηση και ουτε θελω απαντηση..αλλα η ειρωνεια δεν χρειαζεται.
Δωσε 750 ευρω και περιμενε το jailbreak οταν θα εχει βγει το 5ς στο τελος οπου απο γκλαμουρια θα προσπαθει παλι ο μισος πλανητης να πουλησει το παλιο για να αγορασει το καινουργιο.
Ο καθενας παραθετει τη κριση του, και ιδιως ατομα που εχουν δουλεψει πληρως και τα 2 λειτουργικα.
Ατομα που ειχαν συναντησει μια android συσκευη μπροστα τους πριν 3 χρονια και απο τοτε μονο να κραζουν ξερουν...δεν λεει τιποτα. Γιατι τοτε πολυ απλα δεν θα ακουγαμε συγκρισεις μεταξυ app store και play store αφου πλεον εχουν γινει σχεδον ιδια και ας αποτελει πχ το playstore αντιγραφη.
Ολοι οι μεγαλοι developers το εχουν ριξει στο ελευθερο και ανοιχτο λειτουργικο των android..τυχαιο?? δεν νομιζω..
Απλα καθε αποψη ειναι σεβαστη και γι αυτο υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια στην αγορα ωστε να παιρνει ο καθενας οτι κρινει πιο απαραιτητο για τον εαυτο του.. εκτος βεβαια των iphone τραπεζακιαν people!!!