Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:05

Oχι ΔΕΝ εχει δωρεαν ταινιες οποτε μια χαρα εισαι στο android σου...Και πριν πεις οτι ολοι εχουμε κατεβασει τζαμπα και πειρατικα να σε προλαβω λεγοντας σου οτι στο σπιτι εχω HOL TV οποτε εαν θελω να δω ταινια νοικιαζω κατευθειαν Online...Εχει ταινιες επι πληρωμη ομως κατι που φυσικα δεν νομιζω να σε συγκινησει αφου απ οτι καταλαβα εχεις android οχι φυσικα για την ελευθερια παραμετροποιησης (κοινως θεματα , εικονιδιακια και αλλα τετοια χαρουμενα) αλλα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ..Αληθεια τα ιδρυτικα μελη του φορουμ απαγορευουν την αναφορα σε πειρατικα θεματα και τροπους αποκτησης αυτων..Οποτε δεν ειναι τυχαιο (δικη σου εκφραση)..Φυσικα ΚΑΙ ΔΕΝ μπορω να περασω τραγουδια σε αλλο κινητο γιατι ως γνωστον η apple ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ οποτε δεν ειναι χαζοι σε αυτη την εταιρεια να τα κατεβαζει ενας και να το διακινει σε αλλους..Θα εμπαινε μεσα οποτε καπως επρεπε να διασφαλισουν τα κερδη τους...Μπορω φυσικα να στειλω φωτογραφιες και βιντεο μεσω καποιας εφαρμογης (π.χ bump) πολυ πιο γρηγορα απ οτι μπορεις εσυ με το bt...Φυσικα τωρα θα μου αναφερεις το wi-fi direct αλλα αν δεν κανω λαθος η εφαρμογη bump λειτουργει με wi-fi η δεδομενα πριν καν το ενσωματωσει η samsung...Kαι κλεινοντας χαιρομαι που αναφερεσαι οτι οι χαζοι, ανοητοι, κοιμισμενοι κατοχοι iphone ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις εφαρμογες και ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ , ενω στο android υπαρχει η πισω πορτα....Ευγε..Εαν δεν εχεις μπει ακομα στην αγορα εργασιας καποια στιγμη θα μπεις...Οταν καποιος θα κλεψει εις βαρος σου μην παραπονιεσαι..ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ...

Υ.Γ: Για την επεξεργασια κειμενου απαντησα και στον Parafron..Δεν ξερω εαν απλα αντεγραψες το ερωτημα του αλλα οπως ειπα, για μια στιγμη αναγκης μπορω ευκολα να χειριστω και να κανω την οποια αλλαγη-αποθηκευση κ.λ.π..Για μεγαλυτερες ωρες ενασχολησης υπαρχει ο υπολογιστης...

Υ.Γ2: Αληθεια πως περνας φωτογραφιες απο το κινητο σου στον υπολογιστη? Γιατι εμενα τις περναει μονο του... Μια που την βγαζω στο Dusseldorf, μια που υπαρχει ηδη στον υπολογιστη μου κατι χιλιομετρα μακρια...

Αχαχαχχαχαχα χαίρομαι που είσαι υπερπιστης και πατρίδος..που ποτέ δεν έχεις κατεβασει ταινία η τραγούδι στο pc σου..δόξα το θεό είναι ήδη 9 χρονιά στη δουλεία μου συνεπώς και καμπόσο μεγαλύτερος από εσένα.
Φυσικά και στα περισσότερα ερωτήματά αδυνατεις να απαντήσεις..
Φαντάζομαι εχει bump ο υπολογιστής του κολλητού σου,αχαχχαχαχα...
Δόξα το θεό μου έδωσε και πολλά γιγα η samsung στο dropbox..
Πάντως το καλό είναι οτι τα επιχειρήματα σου έπεισαν έναν υποψήφιο αγοραστή γιατί να επιλέξει ένα iPhone 5 ..
Γιατί για να το κανει smartphone θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ειδικά τέτοιες εποχές.
Χαίρομαι που υπάρχει ένα χρήστης iPhone που δεν ξέρει τι σημαίνει installous και κρακαρισμενες εφαρμογές.
Τώρα αν τελείωσες παντριωτη μπορείς να στειλεις και το σδοε σπίτι μου!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:06

Αρχεία excel επεξεργάζομαι αρκετά ευκολα..Δεν θα καθησω φυσικά να γράψω 30 σελίδες στο iphone..

Δευτερον και παλι χρειάζεσαι τον υπολογιστή για μια ταινία...Εγω εαν θελήσω τον ΚΑΤΑΡΓΩ τελείως ( ωραία φράση αν και συνήθως ειναι η αγαπημένη των android boy)..Καμια σύνδεση με υπολογιστή ειτε ασύρματη ειτε ενσυρματη...

Τριτον οπως ειπες το λογισμικό δεν ειναι της samsung....Οποτε μερικοι πριν μιλήσουν ας μασησουν...Η apple φυσικά ποτε δεν το επαιξε κατασκευαστής εξαρτηματων...

Τέταρτον οχι μονο εχω περάσει rom απο samsung αλλα το εχω κανει και σε HTC Touch cruise που πανω ειχε windows mobile...Οταν του πέρασα και τα 6.5 και δεν υποστήριζε παραπανω ειπα να του περασω android ( ειχα όρεξη τοτε για πειράματα)...Δυστυχώς εχει σπάσει η οθονη Οποτε δεν μπορω να τραβηξω βιντεο να bootaρει σε android 2.1 ( αν θυμαμαι καλα)

αφου εισαι ανετος να επεξεργαζεσαι αρχεια office σκεψου ποσο ανετα μπορω εγω να δω ταινια στο note....

κ εγω τον καταργω πολυ πιο ανετα απο εσενα γιατι αν θελω κατεβαζω τορεντ υποτιτλους και οτιδηποτε αλλο θελω κατευθειαν στο κινητο...

και στο htc hd που ειχε winmobile πανω μπορουσες να βαλεις και android και wp αλλα αυτο δε λεει κατι...αυτο μπορει να γινει σε 3-4 συσκευες το πολυ και παλι πρεπει να γινουν οι απαραιτητες μοντες...
πχ δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις τωρα να περασεις ρομ του one x πχ σε s3 η note2...ουτε ρομ του s3 σε note2...αλλοι drivers αλλο το ενα αλλο το αλλο κτλ κτλ.

βγαζω φωτογραφια στην αιγυπτο και μεσο dropbox παει σε ολες τις συσκευες μου....(απαντηση στο αλλο που ειπες)

τελος να πω δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεις να κανεις εσυ με το iphone και δεν μπορω εγω με το note μου...τιποτα ομως....

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/01/2013 - 23:08

#153   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:10

Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είναι coffee table boy γιατί απ οτι φαίνεται τα 750 ευρώ σου τα εκμεταλλεύεσαι για Facebook μουσική και παιχνίδια.. εύγε!!!
Α ξέχασα να απαντήσω και στο σούπερ ερώτημά σου..γιατί το appstore εχει περισσότερα κέρδη? Γτ φυσικά οι coffee tables δεν ξέρουν καν τι σημαίνει jb οπότε είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν εφαρμογές ακόμα και για να πάνε στο μπάνιο..σε αντίθεση με το απολύτως ελεύθερό και ανοιχτό λειτουργικό των android.

COffee table boy?? Νεος ορος? Δηλαδη εχω τραπεζακι του καφε μαζι μου?? Τo iphone παραμενει στην τσεπη μου ακομα και οταν καθομαι για καφε..Κατι φυσικα που δεν μπορει να γινει με το note 2..Ευτυχως δεν εχω αναγκη να πουλησω μουρη και ποτε δεν αγοραζω κατι για τα ματια του κοσμου...Οσον αφορα στο τι και πως χρησιμοποιω το κινητο μου πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το γνωριζεις αλλα ευτυχως που δεν εδωσα τοσα λεφτα για να μπορω να αλλαζω θεμα και να στελνω τραγουδακια με bt κατι που κανουν και τα κινητα των 150-200 ευρω οποτε αυτοαναιρεισαι ως προς την χρηστικοτητα της συσκευης σου και την καλυψη των δικων σου αναγκων αφου μαλλον το αγορασες γιατι ετσι προσταζει η μοδα των gadgetακηδων...

Τωρα οσον αφορα το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ android...Αφου ειναι ελευθερο γιατι εσεις οι κατοχοι τετοιων κινητων κανετε root? Τι το θελετε? Τελικα ειναι η δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελευθερο? Διαφωτιστε μας...

#154   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:12

Οποίος θέλει να αναφέρεται στα ανδροιδ να παει να γράψει σε ιστοσελίδα των ανδροιδ.

#155   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:15

αφου εισαι ανετος να επεξεργαζεσαι αρχεια office σκεψου ποσο ανετα μπορω εγω να δω ταινια στο note....

κ εγω τον καταργω πολυ πιο ανετα απο εσενα γιατι αν θελω κατεβαζω τορεντ υποτιτλους και οτιδηποτε αλλο θελω κατευθειαν στο κινητο...

και στο htc hd που ειχε winmobile πανω μπορουσες να βαλεις και android και wp αλλα αυτο δε λεει κατι...αυτο μπορει να γινει σε 3-4 συσκευες το πολυ και παλι πρεπει να γινουν οι απαραιτητες μοντες...
πχ δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις τωρα να περασεις ρομ του one x πχ σε s3 η note2...ουτε ρομ του s3 σε note2...αλλοι drivers αλλο το ενα αλλο το αλλο κτλ κτλ.

βγαζω φωτογραφια στην αιγυπτο και μεσο dropbox παει σε ολες τις συσκευες μου....(απαντηση στο αλλο που ειπες)

τελος να πω δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεις να κανεις εσυ με το iphone και δεν μπορω εγω με το note μου...τιποτα ομως....

Και παλι μου αναφερεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ τροπο αποκτησης ταινιων..Αυτο το σκελος δεν με αφορα αφου οπως προανεφερα η apple διακινει τετοιου ειδους περιεχομενα οποτε ΔΕΝ προκειται να καθησει να χασει τα λεφτα της...Οσον αφορα το dropbox ειναι μια αλλη τεχνικη της δωρεας αποθηκευτικου χωρου ωστε να "χτυπησει" το icloud της apple...

Kαι σου ανταπαντω με το ιδιο πραγμα οτι ΔΕΝ υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ που να μπορεις εσυ να κανεις με το note που να μην μπορω εγω να κανω με το iphone...

#156   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:15

COffee table boy?? Νεος ορος? Δηλαδη εχω τραπεζακι του καφε μαζι μου?? Τo iphone παραμενει στην τσεπη μου ακομα και οταν καθομαι για καφε..Κατι φυσικα που δεν μπορει να γινει με το note 2..Ευτυχως δεν εχω αναγκη να πουλησω μουρη και ποτε δεν αγοραζω κατι για τα ματια του κοσμου...Οσον αφορα στο τι και πως χρησιμοποιω το κινητο μου πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το γνωριζεις αλλα ευτυχως που δεν εδωσα τοσα λεφτα για να μπορω να αλλαζω θεμα και να στελνω τραγουδακια με bt κατι που κανουν και τα κινητα των 150-200 ευρω οποτε αυτοαναιρεισαι ως προς την χρηστικοτητα της συσκευης σου και την καλυψη των δικων σου αναγκων αφου μαλλον το αγορασες γιατι ετσι προσταζει η μοδα των gadgetακηδων...

Τωρα οσον αφορα το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ android...Αφου ειναι ελευθερο γιατι εσεις οι κατοχοι τετοιων κινητων κανετε root? Τι το θελετε? Τελικα ειναι η δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελευθερο? Διαφωτιστε μας...

Δεν εχω note,δεν εχω κανει root,δεν ανταλλαζω αρχεία με Bluetooth δεν ασχολουμε με θέματα..
Ήμουν πολλά χρονιά χρήστης iPhone και με πλήρη γνώση..
Ελπίζω στη ζωη σου να μάθεις να είσαι δεκτικός και όχι κομπλεξικός..
Η όλη αντιπαράθεσή εχει να κανει με το τρόπο σου..αλλιώς δεν θα ήμουν τόσα χρονιά σε αυτό το φόρουμ..
Άνοιξε τα ματια σου για να προχωρήσεις και στη ζωη σου..
Πάντα φιλικά υπερ πίστεως και πατρίδας boy..

#157   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:16

Οποίος θέλει να αναφέρεται στα ανδροιδ να παει να γράψει σε ιστοσελίδα των ανδροιδ.

το τοπικ λεγεται "iphone5 or galaxy note 2" οποτε αν σε χαλαει αυτα που λεγονται κοβεις λασπη απο εδω.....

#158   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:17

Και παλι μου αναφερεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ τροπο αποκτησης ταινιων..Αυτο το σκελος δεν με αφορα αφου οπως προανεφερα η apple διακινει τετοιου ειδους περιεχομενα οποτε ΔΕΝ προκειται να καθησει να χασει τα λεφτα της...Οσον αφορα το dropbox ειναι μια αλλη τεχνικη της δωρεας αποθηκευτικου χωρου ωστε να "χτυπησει" το icloud της apple...

Kαι σου ανταπαντω με το ιδιο πραγμα οτι ΔΕΝ υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ που να μπορεις εσυ να κανεις με το note που να μην μπορω εγω να κανω με το iphone...

Δεν μπορείς να το συνδέσεις σε έναν οποιοδήποτε υπολογιστή και να πάρεις οτι θες στο μπαμ..το πιο απλό πραγμα. Σίγουρα όχι με το 5αρι σου μίας και περιμένεις το jb..

#159   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:18

το χρησιμο για σενα μπορει να ειναι αχρηστο για μενα και το αντιθετο....για μενα χρησιμο ειναι να μπορω να κουμπωσω απευθειας ενα 500αρι σκληρο και να κανω copy οτι θελω....να στειλω με wifi ενα hd βιντεο που τραβηξα επιτοπου. κτλ κτλ

#160   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:24

Αχαχαχχαχαχα χαίρομαι που είσαι υπερπιστης και πατρίδος..που ποτέ δεν έχεις κατεβασει ταινία η τραγούδι στο pc σου..δόξα το θεό είναι ήδη 9 χρονιά στη δουλεία μου συνεπώς και καμπόσο μεγαλύτερος από εσένα.
Φυσικά και στα περισσότερα ερωτήματά αδυνατεις να απαντήσεις..
Φαντάζομαι εχει bump ο υπολογιστής του κολλητού σου,αχαχχαχαχα...
Δόξα το θεό μου έδωσε και πολλά γιγα η samsung στο dropbox..
Πάντως το καλό είναι οτι τα επιχειρήματα σου έπεισαν έναν υποψήφιο αγοραστή γιατί να επιλέξει ένα iPhone 5 ..
Γιατί για να το κανει smartphone θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ειδικά τέτοιες εποχές.
Χαίρομαι που υπάρχει ένα χρήστης iPhone που δεν ξέρει τι σημαίνει installous και κρακαρισμενες εφαρμογές.
Τώρα αν τελείωσες παντριωτη μπορείς να στειλεις και το σδοε σπίτι μου!!!

Για ποιο λογο να εχει bump ενας υπολογιστης? Ενω ο δικος σου υπολογιστης εχει dropbox?? χαχαχαχαχαχαχ..Απλα το κατεβασες γιατι σου χρειαστηκε..Οποτε εαν χρειαστει να εχει ο υπολογιστης bump θα το κατεβασω...θα κανω δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια διαδικασια που εκανες και εσυ...Smartphone ειναι το note..Το iphone ειναι iphone..Μια κατηγορια μονο του...Τελος οσον αφορα την τσεπη οπως και να το κανουμε το iphone ειναι και ελιτ...Η το παιρνεις και αγοραζεις εφαρμογες η αν δεν το σηκωνεις πας σε android και τζαμπα (οσον αφορα εφαρμογες μιας και απο αξια τα ιδια ειναι σαν κινητα)...Και παλι τζαμπα οι εφαρμογες οχι γιατι ειναι δωρεαν αλλα γιατι υπαρχουν οι σπασμενες (οποτε εαν εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ και στα 2 τα ιδια λεφτα θα σου βγουν)...Και το τζιπ της porsche δεν το παιρνει οποιος να ναι γιατι στο τελος τα βαζουν για πουλημα οπως την σημερον ημερα....Το χερι το βαζουμε μεχρι εκει που μπορουμε αγαπητε μου...Εαν δεν μπορουμε δεν φταιει η εκαστοτε εταιρεια γιατι εμεις ειχαμε μυαλο κουκουτσι...Αφου εισαι 9 χρονια στην δουλεια τοτε δυστυχως εισαι της αποψης εσενα να μην σε κλεβουν ( κοινως αποζημιωσεις υπερ των εργοδοτων) αλλα εσυ να κλεβεις (εφαρμογες-ταινιες κ.λ.π)..Αρα θα εισαι και της αποψης οτι ενα κλεμμενο iphone, αυτοκινητο, ρουχο το αγοραζουμε γιατι ειμαστε μαγκες...Δεν χρειαζεται να απαντησεις σε αυτο και γιατι παμε αλλου αλλα και γιατι ηδη εχεις απαντησει...

#161   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:30

Δεν μπορείς να το συνδέσεις σε έναν οποιοδήποτε υπολογιστή και να πάρεις οτι θες στο μπαμ..το πιο απλό πραγμα. Σίγουρα όχι με το 5αρι σου μίας και περιμένεις το jb..

Δεν χρειαζεται να το συνδεσω πουθενα παρα μονο στον δικο μου υπολογιστη..Εαν παλι επειγει κατι τετοιο και δεν ειναι δικος μου ο υπολογιστης γιατι ανχωνεσαι?..Το μαθαμε το κολπο ..Dropbox οπως προανεφερες...Ευτυχως δεν ειμαι κομπλεξικος ουτε τιποτα...Σου απαντησα οπως ακριβως εσυ περι τραπεζακια του καφε.. Δεν εχω κανενα προβλημα με τα android μεχρι φυσικα να ξεκινησουν οι καραμελες περι προβατων, ανοητων , χαζων, που πουλανε μουρη και μονο ειτε αμεσα λεχθει αυτο ειτε εμμεσα....Το jb μου λειπει μονο για το sbsettings οποτε δεν καιγομαι για το αν βγει η οχι...Αφου δεν εχεις κανει root αρα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ απολυτως ελευθερο λογισμικο...

#162   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:35

Για ποιο λογο να εχει bump ενας υπολογιστης? Ενω ο δικος σου υπολογιστης εχει dropbox?? χαχαχαχαχαχαχ..Απλα το κατεβασες γιατι σου χρειαστηκε..Οποτε εαν χρειαστει να εχει ο υπολογιστης bump θα το κατεβασω...θα κανω δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια διαδικασια που εκανες και εσυ...Smartphone ειναι το note..Το iphone ειναι iphone..Μια κατηγορια μονο του...Τελος οσον αφορα την τσεπη οπως και να το κανουμε το iphone ειναι και ελιτ...Η το παιρνεις και αγοραζεις εφαρμογες η αν δεν το σηκωνεις πας σε android και τζαμπα (οσον αφορα εφαρμογες μιας και απο αξια τα ιδια ειναι σαν κινητα)...Και παλι τζαμπα οι εφαρμογες οχι γιατι ειναι δωρεαν αλλα γιατι υπαρχουν οι σπασμενες (οποτε εαν εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ και στα 2 τα ιδια λεφτα θα σου βγουν)...Και το τζιπ της porsche δεν το παιρνει οποιος να ναι γιατι στο τελος τα βαζουν για πουλημα οπως την σημερον ημερα....Το χερι το βαζουμε μεχρι εκει που μπορουμε αγαπητε μου...Εαν δεν μπορουμε δεν φταιει η εκαστοτε εταιρεια γιατι εμεις ειχαμε μυαλο κουκουτσι...Αφου εισαι 9 χρονια στην δουλεια τοτε δυστυχως εισαι της αποψης εσενα να μην σε κλεβουν ( κοινως αποζημιωσεις υπερ των εργοδοτων) αλλα εσυ να κλεβεις (εφαρμογες-ταινιες κ.λ.π)..Αρα θα εισαι και της αποψης οτι ενα κλεμμενο iphone, αυτοκινητο, ρουχο το αγοραζουμε γιατι ειμαστε μαγκες...Δεν χρειαζεται να απαντησεις σε αυτο και γιατι παμε αλλου αλλα και γιατι ηδη εχεις απαντησει...

Γύρνα λιγο το κεφάλι σου και δες το pc σου.. πες μου τώρα με το χέρι στη καρδία οτι εκεί μέσα δεν έχεις καμία σπασμένη εφαρμογη καμία κατεβασμένη ταινια γτ είναι σχεδόν σίγουρος οτι ακόμα και τα windows σου είναι.. τώρα θυμήσου τα iPhone που είχες και πες μου πάλι με το χέρι στη καρδία οτι ποτέ δεν πέρασες installous cydia και κρακαρισμενες εφαρμογές..
Τώρα πάτα στο itunes σου και πες μου οτι ολα τα τραγούδια τα έχεις αγορασμένα..
Και τελικά μιας και τίποτα από ολα αυτά δεν ισχύουν απλα θα σου πω μια καληνύχτα υπερασπιστή του νόμου και του δικαίου..
και μπες τώρα στα αλλά τοπικ να δεις αν υπάρχει κάτι νεότερό περι jailbreak μιας και από το Νοεμβρίου που αγόρασες τη συσκευή σου δεν μπορείς να κανεις κάτι..
Αλλά εχε υπομονή το καλοκαίρι θα ακουμπας στο τραπεζάκι το 5s.
Τώρα για τη ζωη μου και τη πορεία της ασε να τη κρίνουν άλλοι άνθρωποι..ανοιχτομυαλοι που δέχονται το κάτι διαφορετικό και δεν το αποκλείουν απευθείας επειδη βγαίνουν από τα δικά σου standard.

#163   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:38

Note: multiview, αληθινο multitasking,μtorrent εφαρμογη,bluetooth,αλλαγη πληκτρολογιου αν δεν σε βολευει το υπαρχον,αλλαγη του interface αν δεν σε βολευει το υπαρχον, widgets, pop up notifications (ειδικα σε whatsapp,viber βολευει πολυ γιατι απαντας κατευθειαν δεν ανοιγεις την εφαρμογη), flash player κ βλεπεις τηλεοραση κανονικα απο το κινητο, συνδεση με ο,τι θες χωρις μπερδεματα κ σβησιμο των εφαρμογων σε περιπτωση συγχρονισμου που εχει το κινητο, wifi direct,nfc,smart stay κ πολλα αλλα.
Κ το κυριοτερο..Δεν περιμενεις jailbreak για να κανεις ουτε τα μισα απο αυτα... Τωρα ενταξει δεν ειναι χρησιμα σε ολους αυτα,αλλα αποκλειεται να μην ειναι χρησιμα για κανεναν!!

#164   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:40

Note: multiview, αληθινο multitasking,μtorrent εφαρμογη,bluetooth,αλλαγη πληκτρολογιου αν δεν σε βολευει το υπαρχον,αλλαγη του interface αν δεν σε βολευει το υπαρχον, widgets, pop up notifications (ειδικα σε whatsapp,viber βολευει πολυ γιατι απαντας κατευθειαν δεν ανοιγεις την εφαρμογη), flash player κ βλεπεις τηλεοραση κανονικα απο το κινητο, συνδεση με ο,τι θες χωρις μπερδεματα κ σβησιμο των εφαρμογων σε περιπτωση συγχρονισμου που εχει το κινητο, wifi direct,nfc,smart stay κ πολλα αλλα.
Κ το κυριοτερο..Δεν περιμενεις jailbreak για να κανεις ουτε τα μισα απο αυτα... Τωρα ενταξει δεν ειναι χρησιμα σε ολους αυτα,αλλα αποκλειεται να μην ειναι χρησιμα για κανεναν!!

ξεχασες τα usb otg, sd card, mhl.

#165   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:58

Γύρνα λιγο το κεφάλι σου και δες το pc σου.. πες μου τώρα με το χέρι στη καρδία οτι εκεί μέσα δεν έχεις καμία σπασμένη εφαρμογη καμία κατεβασμένη ταινια γτ είναι σχεδόν σίγουρος οτι ακόμα και τα windows σου είναι.. τώρα θυμήσου τα iPhone που είχες και πες μου πάλι με το χέρι στη καρδία οτι ποτέ δεν πέρασες installous cydia και κρακαρισμενες εφαρμογές..
Τώρα πάτα στο itunes σου και πες μου οτι ολα τα τραγούδια τα έχεις αγορασμένα..
Και τελικά μιας και τίποτα από ολα αυτά δεν ισχύουν απλα θα σου πω μια καληνύχτα υπερασπιστή του νόμου και του δικαίου..
και μπες τώρα στα αλλά τοπικ να δεις αν υπάρχει κάτι νεότερό περι jailbreak μιας και από το Νοεμβρίου που αγόρασες τη συσκευή σου δεν μπορείς να κανεις κάτι..
Αλλά εχε υπομονή το καλοκαίρι θα ακουμπας στο τραπεζάκι το 5s.
Τώρα για τη ζωη μου και τη πορεία της ασε να τη κρίνουν άλλοι άνθρωποι..ανοιχτομυαλοι που δέχονται το κάτι διαφορετικό και δεν το αποκλείουν απευθείας επειδη βγαίνουν από τα δικά σου standard.

Δυστυχως για εσενα εχω windows αγορασμενα 8 μαζι με το laptop που αγορασα προσφατα...Δεν εχω κατεβασμενη ταινια παρα μονο νοικιασμενες και αγορασμενες...Αγοραζω αλμπουμ απο itunes οποτε ναι τα εχω αγορασμενα...Γιατι ολοι πρεπει να ειμαστε ιδιοι? Η οτι κανεις εσυ πρεπει να το κανω και εγω? Οπως καταλαβες εδω μιλαμε για τα δικα σου standard.. Βρε να χω λεφτα μεχρι τοτε και θα ακουμπησω και το iphone 10 και παρα διπλα και το S3 ( το αυτοκινητο ) παρκαρισμενο μπροστα στην πορτα να το καμαρωνω...Θελω να παρω και imac..Να παρω η θα το κανω και γι αυτο για μουρη? Οσο για το ειρωνικο "υπερασπιστη του νομου και του δικαιου" και εσενα υπερασπιζομαι γιατι ειμαι κατα οποιαδηποτε κλοπης..Ειτε προκειται για εργασια, η αποζημιωσεις η κλοπη υλικων και πνευματικων δικαιωματων...Αλλα ειπαμε εισαι της αποψης..Κλεβε και να σαι μαγκας και αμα σε κλεψουν φωναζε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες