Note: multiview, αληθινο multitasking,μtorrent εφαρμογη,bluetooth,αλλαγη πληκτρολογιου αν δεν σε βολευει το υπαρχον,αλλαγη του interface αν δεν σε βολευει το υπαρχον, widgets, pop up notifications (ειδικα σε whatsapp,viber βολευει πολυ γιατι απαντας κατευθειαν δεν ανοιγεις την εφαρμογη), flash player κ βλεπεις τηλεοραση κανονικα απο το κινητο, συνδεση με ο,τι θες χωρις μπερδεματα κ σβησιμο των εφαρμογων σε περιπτωση συγχρονισμου που εχει το κινητο, wifi direct,nfc,smart stay κ πολλα αλλα.
Κ το κυριοτερο..Δεν περιμενεις jailbreak για να κανεις ουτε τα μισα απο αυτα... Τωρα ενταξει δεν ειναι χρησιμα σε ολους αυτα,αλλα αποκλειεται να μην ειναι χρησιμα για κανεναν!!
multiview δεν το βρισκω χρησιμο και ουτε με ενδιαφερει αυτη η αποψη..δεν θα βλεπω βιντεο στο youtube και να κανω και κατι αλλο..Αφου ως γνωστον κανεις δεν μπορει να κανει 2 πραγματα ταυτοχρονα που να απαιτουν και τα 2 την οραση του..Flash player..Ακομα δεν το αφαιρεσαν απο το note 2? Θα μου ελεγες και το ραδιοφωνο μηπως? Το ξεχασες η εμαθες οτι πλεον δεν το εχει βαλει η samsung? Μια χαρα ειναι το πληκτρολογιο, μια χαρα το interface (προσωπικη αποψη γιατι σε καποιον μπορει να μην αρεσουν, αλλα και παλι ποιος παιρνει κατι χωρις να του αρεσει?) Τα pop up notifications δεν πιστευω οτι ειναι το σουπερ ουαου..Δηλαδη μια κινηση να ξεκλειδωσεις και μια να μπεις στην εφαρμογη ειναι τοσο κουραστικο η μονο και μονο αυτο το χαρακτηριστικο θα σε κανει να διαλεξεις ενα κινητο?Ειναι σαν να σου πω οτι εγω κανω ποστ στο fb χωρις ν ανοιξω την εφαρμογη..Ειναι τοσο τρομερο?nfc εχουμε passbook..wi-fi direct εχω εξηγησει ηδη για ποιο λογο δεν προκειται ποτε η apple να αφησει ελευθερη την διακΙνηση αρχειων και ειναι το μονο συν για εμενα...
Υ.Γ : Επισης χρησιμο για εμενα ειναι η δυνατοτητα συνδεσης του κινητου με σκληρο δισκο που εχει το note..Αν και συνηθως οτι εχω το εχω και στον υπολογιστη και σπανια χρησιμοποιω τον εξωτερικο μου
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 22/01/2013 - 00:13