φιλε μου δικιο εχεις αλλα ακους κατι ασχετους και δεν ξερουν καν γιατι θελουν τετραπυρηνο ναι για κλοκαρισμα χαιρω πολυ εσυ που εισαι σχετικος αλλα ακους κατι αλλους και λεει θα το παρω για να ειναι πιο γρηγορο και καθονται και κατηγορουν τα δυπηρηναΟσων αφορα τα τετραπηρυνα, δεν ειναι κλειδωμενοι οι δυο, απλα τειθονται δε ισχυ οταν χρειαστει απο το συστημα.... συμφωνα με την λογικη σας και με ενα iphone4 κανεις την δουλεια σου ανετα καθημερινα, γιατι πηγατε παρα πολλα ατομα σε iphone5?? Τι εργασιες εκτελειτε καθημερινα με τα κινητα σας... οσων αφορα για το ποια σοβαρη εργασια κανουμε με τα τετραπηρυνα που δεν μπορει να κανει ο διπηρυνος του iphone5, περναμε εναν κερνελ στα 1.7 με ξεκλειδωτους απο το boot time και τους 4 πηρυνες, πειραζουμε τα ρευματα και κανουμε τα παντα πολυ πιο γρηγορα και απλα.... τι σχεση εχει τι εφαρμογες χρησιμοποιει ο καθενας ρε παιδια, μπορει να θελει τετραπηρυνο για να το κλοκαρει κ να πηγαινει σφαιρα, πρεπει να χρησιμοποιει autocad και να προγραμματιζει δηλαδη για να θελει να παρει τετραπηρυνο ή οχταπηρυνο μελλοντικα Μην σκεφτεστε ετσι, δεν βγαζει πουθενα
μα μπαινεις εδω να κατηγωρησεις το iphone γενικα το λεω οχι για σενα και να ανεβασεις το android πες την αποψη σου και τελοςΟχι φιλε μου δεν μου λεει καλα! Ελεος τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα.
Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω και iphone 4 και λεω να παρω iMac και iPad.
Αρα δεν μου λεει καλα. Ξυπνηστε οσο ειναι νωρις.