Καλησπέρα και απο εμενα,
Ειλικρινα θελω να κανω την συνηθισμενη ερωτηση ξανα
Για ποιο λογο επισκέπτεστε καθημερινα ενα website που εχει ως κυριο θεμα του τις συσκευές της apple
και τιτλο iphonehellas.gr?
Ολοι εσεις που για τους λογους σας, ικανοποιείστε περισσότερο απο συσκευες αλλων κατασκευαστων με λειτουργικο συστημα android?
Οι περισσοτεροι εδω μεσα βρισκομαστε διοτι απλα προτιμουμε ο καθενας για τους του λογους του τα iphone.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο?
Αν θελαμε να πειστούμε να αγορασουμε android προφανως θα επισκεπτομασαν τα αντιστοιχα φορουμ
για να ενημερωθουμε μονοι μας για τις επιλογες που εχουμε απο τον εκαστοτε κατακευαστη και αλλο λειτουργικο.
Δεν με ενοχλει πολυ που καταθέτετε
υποκειμενικες εμπειριες. (
Ναι ολες υποκειμενικες ειναι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμά)
αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με εχει κουρασει αρκετα
αν ηθελα θα πηγαινα σε android φορουμ.
Διαβασα αρκετα ποστ και ειλικρινα κουραστηκα ρε παιδια
Αφου αλλαξατε σελιδα στην ζωη σας οσον αφορα τις προτιμήσεις σας για το κινητο τηλεφωνο που θα χρησιμοποιείτε
καντε το με ολη σας την καρδια και πατε στην απεναντη οχθη.
Βαλτε ενα τελος και προχωρηστε.
Αληθεια, βαλατε τελεια?Αληθεια, ειστε ολοι σιγουροι οτι κανατε την σωστη επιλογη?Αληθεια, γιατι ασχολειστε ακομη μαζι μας?Αληθεια, πειτε μου δεν το εχετε μετανιώσει?Αληθεια, νιωθετε καλυτερα τωρα?Εννοω οτι πουλησατε το iphone για να παρετε κατι αλλο, δεν με ενδιαφερει τι αγορασατε.
Ουτε θελω απαντηση στις ερωτησεις που κανω ειναι απλα ρητορικες.Εγω ναι θελω να μεινω εδω που ειμαι στο IOS και την Apple και τα iphone και τα υπολοιπα προιοντα που κατασκευαζει
για αυτο δεν επισκεπτομαι τα αλλα φορουμ
Εσεις?
Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 30/01/2013 - 18:16