Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:30

Οσων αφορα τα τετραπηρυνα, δεν ειναι κλειδωμενοι οι δυο, απλα τειθονται δε ισχυ οταν χρειαστει απο το συστημα.... συμφωνα με την λογικη σας και με ενα iphone4 κανεις την δουλεια σου ανετα καθημερινα, γιατι πηγατε παρα πολλα ατομα σε iphone5?? Τι εργασιες εκτελειτε καθημερινα με τα κινητα σας... οσων αφορα για το ποια σοβαρη εργασια κανουμε με τα τετραπηρυνα που δεν μπορει να κανει ο διπηρυνος του iphone5, περναμε εναν κερνελ στα 1.7 με ξεκλειδωτους απο το boot time και τους 4 πηρυνες, πειραζουμε τα ρευματα και κανουμε τα παντα πολυ πιο γρηγορα και απλα.... τι σχεση εχει τι εφαρμογες χρησιμοποιει ο καθενας ρε παιδια, μπορει να θελει τετραπηρυνο για να το κλοκαρει κ να πηγαινει σφαιρα, πρεπει να χρησιμοποιει autocad και να προγραμματιζει δηλαδη για να θελει να παρει τετραπηρυνο ή οχταπηρυνο μελλοντικα??? Μην σκεφτεστε ετσι, δεν βγαζει πουθενα

φιλε μου δικιο εχεις αλλα ακους κατι ασχετους και δεν ξερουν καν γιατι θελουν τετραπυρηνο ναι για κλοκαρισμα χαιρω πολυ εσυ που εισαι σχετικος αλλα ακους κατι αλλους και λεει θα το παρω για να ειναι πιο γρηγορο και καθονται και κατηγορουν τα δυπηρηνα

Οχι φιλε μου δεν μου λεει καλα! Ελεος τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα.
Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω και iphone 4 και λεω να παρω iMac και iPad.
Αρα δεν μου λεει καλα. Ξυπνηστε οσο ειναι νωρις.

μα μπαινεις εδω να κατηγωρησεις το iphone γενικα το λεω οχι για σενα και να ανεβασεις το android πες την αποψη σου και τελος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:38

μα μπαινεις εδω να κατηγωρησεις το iphone γενικα το λεω οχι για σενα και να ανεβασεις το android πες την αποψη σου και τελος

Διαβασα τα ποστ μου και σε κανενα δεν εχω κατηγορησει το iphone.
Δυστηχως για καποιους δεν ειμαι fanboy κανενος. Υποστηριζω και τα δυο και λιγο περισσοτερο το note γιατι μου εδωσε αυτο που χρειαζομουν.Την μεγαλυτερη οθονη + πολλα αλλα που ακομα δεν τα εχω ανακαλυψει.
Αν η apple μεγαλωνε την οθονη δεν θα αλλαζα.

#198   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:45

+ πολλα αλλα που ακομα δεν τα εχω ανακαλυψει.
Αν η apple μεγαλωνε την οθονη δεν θα αλλαζα.

καλα οταν τα μαθεις πες τα μας κ εμας....:P
οσο για την οθονη υπαρχει κ το μινι ξερεις ε...

#199   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 22/01/2013 - 15:42

καλα οταν τα μαθεις πες τα μας κ εμας....:P
οσο για την οθονη υπαρχει κ το μινι ξερεις ε...

Ευχαρίστως.

Το σκεφτόμουν το mini αλλά ήθελα να δοκιμάσω κατι καινούργιο και δεν παίρνει τηλέφωνα ρε συ.
Οπότε θα παω κατευθείαν για ipad 5 :D

PS τα νεουδια έχουν πάρει φωτιά:P

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 22/01/2013 - 15:45

#200   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 23/01/2013 - 00:41

Νικολαου,βρες καμια γυναικα..

#201   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:22

Αφηστε ρε τον νικολαου ησυχο.... καλα λεει το παιδι, εχει 300 lags το καθε κινητο android... ενταξει, το s3 εχει 200 και αν βαλεις custom rom εχει 130..... και μαλλον το δικο μου πρεπει να εχει χαλασει γιατι οταν παει στο 10% η μπαταρια δεν κλεινει τιποτα απο μονο του οπως ειπε ο φιλος μας.... και μετα απο benchmarks με πειραγμενα ρευματα και θερμοκρασια μπαταριας 56 βαθμους κ επεξεργαστη 64-66 δεν κλεινει ρε γαμωτο.... κανονικα δεν θα επρεπε να κλεινει οπως ενα iphone που σεβεται τον εαυτο του??? Πρεπει να το παω για αντικατασταση, κατι παιζει εδω :lol:

#202   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/01/2013 - 03:10

Αφηστε ρε τον νικολαου ησυχο.... καλα λεει το παιδι, εχει 300 lags το καθε κινητο android... ενταξει, το s3 εχει 200 και αν βαλεις custom rom εχει 130..... και μαλλον το δικο μου πρεπει να εχει χαλασει γιατι οταν παει στο 10% η μπαταρια δεν κλεινει τιποτα απο μονο του οπως ειπε ο φιλος μας.... και μετα απο benchmarks με πειραγμενα ρευματα και θερμοκρασια μπαταριας 56 βαθμους κ επεξεργαστη 64-66 δεν κλεινει ρε γαμωτο.... κανονικα δεν θα επρεπε να κλεινει οπως ενα iphone που σεβεται τον εαυτο του :huh: Πρεπει να το παω για αντικατασταση, κατι παιζει εδω :lol:

Ωραια ανέφερες την άποψη σου και την διαβάσαμε. Θα μπορούσες να έγραφες αναλυτικά τα επιχειρήματα σου σε ένα site android.

#203   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 06:24

Ωραια ανέφερες την άποψη σου και την διαβάσαμε. Θα μπορούσες να έγραφες αναλυτικά τα επιχειρήματα σου σε ένα site android.

Γιατι, θα μου βαλεις ενοικιο?? Δικο σου ειναι το φορουμ?? Δεν αντεχετε την αληθεια ε???

#204   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/01/2013 - 09:19

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ολα ειναι υποκειμενικα. Εγω προσωπικα εδωσα το 5αρι μου για να παρω note2. Στην αρχη ενθουσιαστικα και δικαιως γιατι το τηλεφωνο ειναι πολυ μπροστα. Καμια σχεση με το 5αρι-χωρις jailbreak, οταν με το καλο βγει θα σχηματισω νεα αποψη. Παρα την μεγαλη μου ικανοποιηση διαπιστωσα ομως οτι τουλαχιστον εμενα αρχισε να με προβληματιζει το μεγεθος του στην καθημερινη μου χρηση. Πολυ μεγαλο. Επισης αρχισε να με ξενιζει το γεγονος οτι δεν ηταν νοικοκυρεμενο το μενου οπως στο 5αρι μου, για παραδειγμα-ενα απλο παραδειγμα που μου ρχεται τωρα- ηταν οτι ακομη και τα τριμμαριαμενα mp3 ringtones που ειχα τα αναγνωριζε σαν τραγουδια... Πολλες οθονες αρχικες-τι να τις κανω; Βεβαια δε μπορω να μην αναφερω την απολυτη ελευθερια χωρις itunes και συγχρονισμους. Επισης εμενα παλι προσωπικα ενα αλλο που με χαλασε ηταν οτι επειδη εχω ipad, imac δεν μπορουσα πλεον να χρησιμοποιησω icloud στο κινητο μου κατι πολυ βασικο για μενα και την εργασια μου... Οποτε το θεμα δεν ειναι πια συσκευη ειναι καλυτερη αλλα απλα τι εξυπηρετει τον καθενα. Ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορω να αδικησω ή να θαψω μια συσκευη οπως το note2 επειδη ξαναγυρισα σε iphone5. Και καλυτερα να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος και να σχηματισεις γνωμη παρα να ακους τον καθενα ή να κοιτας στο youtube συγκριτικα για να βγαλεις αποφαση γιατι θα μπερδευτεις χειροτερα. Οποτε ή τολμας τη μεταβαση με οποιο κοστος ή καθεσαι στα αυγα σου.

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 24/01/2013 - 09:22

#205   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 09:31

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ολα ειναι υποκειμενικα. Εγω προσωπικα εδωσα το 5αρι μου για να παρω note2. Στην αρχη ενθουσιαστικα και δικαιως γιατι το τηλεφωνο ειναι πολυ μπροστα. Καμια σχεση με το 5αρι-χωρις jailbreak, οταν με το καλο βγει θα σχηματισω νεα αποψη. Παρα την μεγαλη μου ικανοποιηση διαπιστωσα ομως οτι τουλαχιστον εμενα αρχισε να με προβληματιζει το μεγεθος του στην καθημερινη μου χρηση. Πολυ μεγαλο. Επισης αρχισε να με ξενιζει το γεγονος οτι δεν ηταν νοικοκυρεμενο το μενου οπως στο 5αρι μου, για παραδειγμα-ενα απλο παραδειγμα που μου ρχεται τωρα- ηταν οτι ακομη και τα τριμμαριαμενα mp3 ringtones που ειχα τα αναγνωριζε σαν τραγουδια... Πολλες οθονες αρχικες-τι να τις κανω; Βεβαια δε μπορω να μην αναφερω την απολυτη ελευθερια χωρις itunes και συγχρονισμους. Επισης εμενα παλι προσωπικα ενα αλλο που με χαλασε ηταν οτι επειδη εχω ipad, imac δεν μπορουσα πλεον να χρησιμοποιησω icloud στο κινητο μου κατι πολυ βασικο για μενα και την εργασια μου... Οποτε το θεμα δεν ειναι πια συσκευη ειναι καλυτερη αλλα απλα τι εξυπηρετει τον καθενα. Ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορω να αδικησω ή να θαψω μια συσκευη οπως το note2 επειδη ξαναγυρισα σε iphone5. Και καλυτερα να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος και να σχηματισεις γνωμη παρα να ακους τον καθενα ή να κοιτας στο youtube συγκριτικα για να βγαλεις αποφαση γιατι θα μπερδευτεις χειροτερα. Οποτε ή τολμας τη μεταβαση με οποιο κοστος ή καθεσαι στα αυγα σου.

Τα ειπες ολα σε μια παραγραφο.... ωραιος.....

#206   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2013 - 19:25

Παιδια στην τελικη δεν ειναι παιχνιδι το κινητο η το tablet ειναι και για εργασιες ο πατερας ενως φιλου μου ειναι δηληγορος λοιπον αυτος ειχε ενα galaxy tab 2 10.1 φτο που μου ελεγε ειναι οτι στη μεση ενως σημβουλιου που ειχε το galaxy tab τον αφησε δεν ανταποκρινοταν με τιποτα πολλα κρασαρησματα και πολλα αλλα πειρε ipad και ξενιασε ενταξει για επαγγελματικη χρηση δεν ειναι να παρεις android γτ ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για τιποτα

#207   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/01/2013 - 19:48

Ενταξει αμα εισαι γκαντεμης κ το iphone-ipad μπορει να κολλησει...

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 26/01/2013 - 19:49

You'll Never Walk Alone

#208   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2013 - 19:54

Ενταξει αμα εισαι γκαντεμης κ το iphone-ipad μπορει να κολλησει...

δεν ειναι αυτο ειναι οτι με το android ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα

#209   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2013 - 23:35

Η αληθεια ειναι οτι στα tablet τα ipad δεν παιζονται, αντικειμενικα.... ειναι στην κορυφη, μην λεμε ο,τι θελουμε τωρα

#210   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/01/2013 - 23:39

Παιδια στην τελικη δεν ειναι παιχνιδι το κινητο η το tablet ειναι και για εργασιες ο πατερας ενως φιλου μου ειναι δηληγορος λοιπον αυτος ειχε ενα galaxy tab 2 10.1 φτο που μου ελεγε ειναι οτι στη μεση ενως σημβουλιου που ειχε το galaxy tab τον αφησε δεν ανταποκρινοταν με τιποτα πολλα κρασαρησματα και πολλα αλλα πειρε ipad και ξενιασε ενταξει για επαγγελματικη χρηση δεν ειναι να παρεις android γτ ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για τιποτα

Ήμουν ταξίδι με το iPhone ..και επειδη δεν ήξερα το μέρος ειχα βάλει GPS.. όπως έφτανα ξαφνικά κρασαρει και η οθόνη κολλημένη. Τώρα λεω ? Ουτς τηλ δεν μπορούσα να παρω ουτε και ήξερα που ήμουν καλα καλα.. ευτυχώς εχω γνώσεις και έκανα hard reset .. αν συνέβαινε σε έναν ανίδεο τι θα έκανε ?...
Συνεπώς ολα τα μηχανήματά κολλάνε..και κυρίως τις πιο κρίσιμες στιγμές..
Για να μη ψάξουμε τα χιλιάδες ποστ εδώ μέσα..
Υπολογιστές είναι με οτι αυτό συνεπάγεται..
Δεν είναι λόγος να μην πάρεις ανδροιντ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8