ενταξει ναι ειπαμε δεν αντιλεγω αλλα σε tablet με την καμια δεν πας σε android με την καμια ομωςΉμουν ταξίδι με το iPhone ..και επειδη δεν ήξερα το μέρος ειχα βάλει GPS.. όπως έφτανα ξαφνικά κρασαρει και η οθόνη κολλημένη. Τώρα λεω ? Ουτς τηλ δεν μπορούσα να παρω ουτε και ήξερα που ήμουν καλα καλα.. ευτυχώς εχω γνώσεις και έκανα hard reset .. αν συνέβαινε σε έναν ανίδεο τι θα έκανε ?...
Συνεπώς ολα τα μηχανήματά κολλάνε..και κυρίως τις πιο κρίσιμες στιγμές..
Για να μη ψάξουμε τα χιλιάδες ποστ εδώ μέσα..
Υπολογιστές είναι με οτι αυτό συνεπάγεται..
Δεν είναι λόγος να μην πάρεις ανδροιντ!
iphone 5 or samsung galaxy note 2?
Δημοσίευση 27/01/2013 - 00:01
Ad
Δημοσίευση 27/01/2013 - 09:47
Γιατί?
Κάθε φορά που δοκίμαζα Android γύριζα τρέχοντας στο μήλο (λογω κολληματων, κακής μπαταρίας κλπ).
Πλέον ούτε για δοκιμή δε θέλω να πάρω το 5αρι. Είναι ένα όμορφο κόσμημα και μέχρι εκεί. Εννοειται πως δεν υπάρχει καμία σύγκριση πλέον στο τι μπορεί να κάνει ένα note 2 σε σχέση με ένα μήλο. Καμία όμως...
Το ios έχει τελειώσει στα μάτια μου και μακάρι η Apple να αλλάξει κάτι δραστικά.
ΥΓ Στα tablets το iPad ακόμα κάνει πλάκα στα ανδροειδη. Αφου δοκίμασα όλα τα κορυφαία (τα δύο καλύτερα το note 10.1 και το nexus 10 γύριζα τρέχοντας στο ipad γιατί απλά είναι ακόμα ανώτερο.
Πλέον τα πέταξα όλα για χάρη ενός Samsung ativ smart pc. Αρχικά την atom έκδοση και εσχάτως την Pro. Λοιπόν, τελείωσε κι η αναζήτηση μου στις ταμπλέτες γιατί το ativ κάνει πλάκα σε οποιοδήποτε ταμπλετακι...
Δημοσίευση 27/01/2013 - 10:52
Πιο καλο και απο ipad δηλαδη.?Εχουν περασει από τα χέρια μου 12 iphone 4 και 4 iphone 4s?
Γιατί?
Κάθε φορά που δοκίμαζα Android γύριζα τρέχοντας στο μήλο (λογω κολληματων, κακής μπαταρίας κλπ).
Πλέον ούτε για δοκιμή δε θέλω να πάρω το 5αρι. Είναι ένα όμορφο κόσμημα και μέχρι εκεί. Εννοειται πως δεν υπάρχει καμία σύγκριση πλέον στο τι μπορεί να κάνει ένα note 2 σε σχέση με ένα μήλο. Καμία όμως...
Το ios έχει τελειώσει στα μάτια μου και μακάρι η Apple να αλλάξει κάτι δραστικά.
ΥΓ Στα tablets το iPad ακόμα κάνει πλάκα στα ανδροειδη. Αφου δοκίμασα όλα τα κορυφαία (τα δύο καλύτερα το note 10.1 και το nexus 10 γύριζα τρέχοντας στο ipad γιατί απλά είναι ακόμα ανώτερο.
Πλέον τα πέταξα όλα για χάρη ενός Samsung ativ smart pc. Αρχικά την atom έκδοση και εσχάτως την Pro. Λοιπόν, τελείωσε κι η αναζήτηση μου στις ταμπλέτες γιατί το ativ κάνει πλάκα σε οποιοδήποτε ταμπλετακι...
Δημοσίευση 27/01/2013 - 11:37
Εννοειται. Κι ο λογος ειναι οτι απλα αυτα τα μηχανακια τρεχουν full windows 8 με ο,τι αυτο συνεπαγεται (full office κι ο,τι αλλο τρεχεις στον υπολογιστη σου, συν το μαρκετ που ειναι περιορισμενο για την ωρα αλλα θα εξελιχθει στην πορεια). Πλεον αρχιζουν και κυκλοφορουν κι αλλες υλοποιησεις και πεφτουν οι τιμες του (π.χ. στο γερμανικο αμαζον πωλειται το acer w510 με 499 και δωρο το πληκτρολογιο - dock). Κλασεις ανωτερο απο καθε απλο ταμπλετακι, γιατι απλουστατα δεν σε αναγκαζει να περιοριστεις σε απλες εφαρμογουλες αλλα τρεχεις πληρεις windows εφαρμογες. Εγω με το Samsung ativ pro αντικατεστησα και το ultrabook που ειχα (ενα asus zenbook 13.3) γιατι με αυτο κανω τα παντα. Συνδεδεμενο με εξωτερικη οθονη και πληκτρολογιο στο σπιτι (μεσω hdmi) και εχω ενα ανετο υπολογιστη, full laptop (με το keyboard dock του) για εκτος σπιτιου και οταν το βγαζω απο τη βαση του ενα ικανοτατο ταμπλετακι που τρεχει τα παντα. Η εκδοση που εχω ειναι με 3g, wifi, nfc, widi , gps και δε συμμαζευεται. Ακριβο, αλλα αντικατεστησα 2 συσκευες (laptop, tablet) με αυτο, οποτε ειναι μια η αλλη...Πιο καλο και απο ipad δηλαδη. ?
Δημοσίευση 27/01/2013 - 12:03
Μια χαρα εισαι.... ακριβο μπορει να ειναι, αλλα σου κανει την δουλεια σου και σε καλυπτει απο ολες τις πλευρες.... απο δυνατοτητες Τρεχει καλα εφαρμογες και ιντερνετ?? Νομιζω dual core στα 1.5ghz με 2gb ram ειναι ε??Εννοειται. Κι ο λογος ειναι οτι απλα αυτα τα μηχανακια τρεχουν full windows 8 με ο,τι αυτο συνεπαγεται (full office κι ο,τι αλλο τρεχεις στον υπολογιστη σου, συν το μαρκετ που ειναι περιορισμενο για την ωρα αλλα θα εξελιχθει στην πορεια). Πλεον αρχιζουν και κυκλοφορουν κι αλλες υλοποιησεις και πεφτουν οι τιμες του (π.χ. στο γερμανικο αμαζον πωλειται το acer w510 με 499 και δωρο το πληκτρολογιο - dock). Κλασεις ανωτερο απο καθε απλο ταμπλετακι, γιατι απλουστατα δεν σε αναγκαζει να περιοριστεις σε απλες εφαρμογουλες αλλα τρεχεις πληρεις windows εφαρμογες. Εγω με το Samsung ativ pro αντικατεστησα και το ultrabook που ειχα (ενα asus zenbook 13.3) γιατι με αυτο κανω τα παντα. Συνδεδεμενο με εξωτερικη οθονη και πληκτρολογιο στο σπιτι (μεσω hdmi) και εχω ενα ανετο υπολογιστη, full laptop (με το keyboard dock του) για εκτος σπιτιου και οταν το βγαζω απο τη βαση του ενα ικανοτατο ταμπλετακι που τρεχει τα παντα. Η εκδοση που εχω ειναι με 3g, wifi, nfc, widi , gps και δε συμμαζευεται. Ακριβο, αλλα αντικατεστησα 2 συσκευες (laptop, tablet) με αυτο, οποτε ειναι μια η αλλη...
Δημοσίευση 27/01/2013 - 12:10
το ativ που δοκιμασα για λιγες μερες ηταν το απλο με τον atom clovertrail (καμια σχεση με τους παλιους atom, πολυ πιο ικανος σαν ενα i3 ulv ηταν σε αποδοση), με την πολυ καλη intel hd 3000. Επισης εχει και Wacom digitizer που παιζει παντου και ειναι πολυ χρησιμο. 2gb ram, ναι, που τρεχουν νερακι τα 8αρια. Ειδικα στο metro ui που ειναι φτιαγμενο για τετοιες συσκευες πεταγε (κι εχει smooth επιπεδου ipad - χωρις υπερβολη). Μετα ομως απο αυτο, μου μπηκαν ιδεες και το εδωσα και πηρα ενα ativ pro απο το εξωτερικο (expansys) μαζι με το πληκτρολογιο πακετο. Αυτο ειναι ενα δυνατο ultrabook (με i5, 4GB RAM, intel hd4000 κλπ), που ειναι υπεραρκετο για να αντικαταστησει και το φορητο μου, τον οποιο και πουλησα τελικα (ουσιαστικα θα το δεις να χωλαινει μονο σε βαρια παιχνιδια που δε με ενδιαφερουν καθολου ομως - τρεχει μια χαρα ακομα και cad/photoshop applications). Ειδικα το s-pen ειναι απολαυση. Το χρησιμοποιω με office 2013 (RTM) κι εχω παθει την πλακα μου με το onenote (μεχρι πριν χρησιμοποιουσα στο ipad 4 που ειχα πριν το δωσω εφαρμογες τυπου awesome notes, αλλα τωρα αυτα μοιαζουν με παιχνιδακια)... Προσεξε, εχει σημασια. Δεν αναφερομαι σε w8 RT, αυτα τα θεωρω αχρηστα (πχ το surface το απλο που πωλειται και απο ελληνικα καταστηματα). Εγω αναφερομαι σε atom μηχανηματα που τρεχουν full windows 8 η και τα πιο γρηγορα (οπως το ativ pro που εχω) με ivy bridge. Αυτες οι 2 κατηγοριες ηρθαν για να μεινουν κι αν η apple δεν βγαλει ipad με ενα custom osx απλα θα μεινει πισω και στις ταμπλετες...Μια χαρα εισαι.... ακριβο μπορει να ειναι, αλλα σου κανει την δουλεια σου και σε καλυπτει απο ολες τις πλευρες.... απο δυνατοτητες Τρεχει καλα εφαρμογες και ιντερνετ?? Νομιζω dual core στα 1.5ghz με 2gb ram ειναι ε??
Τελευταία επεξεργασία από: vagreek, 27/01/2013 - 12:15
Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:24
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΑΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 5ΑΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUYUBEΠιο καλο και απο ipad δηλαδη. ?
Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:38
Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:50
Τι βιντεακι να δουμε ρε φιλε για το 5αρι, το τεσταρα κ μονος μου με το s3 και στις εφαρμογες τον πατουσα απο πανω, σε μερικες σελιδες στο ιντερνετ ανοιγε γρηγοροτερα μονο.... τιποτα αλλο, δεν το συζηταω καν για οθονη, για να μην πουμε για το note2.... ασε που με rootαρισμενο s3 ή note δεν ασχολεισαι καν με τις ταχυτητες του iphone5 γιατι εισαι πολυ πιο γρηγορος....ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΑΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 5ΑΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUYUBE
Δημοσίευση 30/01/2013 - 16:19
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΑΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 5ΑΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUYUBE http://www.youtube.com/watch?v=eO2ba2MubLQ
Μετρησε κανεις ποσες φορες το Note εχασε το touch input ?? Ακομη να τα φτιαξουν αυτα ...
Δημοσίευση 30/01/2013 - 18:14
Ειλικρινα θελω να κανω την συνηθισμενη ερωτηση ξανα
Για ποιο λογο επισκέπτεστε καθημερινα ενα website που εχει ως κυριο θεμα του τις συσκευές της apple
και τιτλο iphonehellas.gr?
Ολοι εσεις που για τους λογους σας, ικανοποιείστε περισσότερο απο συσκευες αλλων κατασκευαστων με λειτουργικο συστημα android?
Οι περισσοτεροι εδω μεσα βρισκομαστε διοτι απλα προτιμουμε ο καθενας για τους του λογους του τα iphone.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο?
Αν θελαμε να πειστούμε να αγορασουμε android προφανως θα επισκεπτομασαν τα αντιστοιχα φορουμ
για να ενημερωθουμε μονοι μας για τις επιλογες που εχουμε απο τον εκαστοτε κατακευαστη και αλλο λειτουργικο.
Δεν με ενοχλει πολυ που καταθέτετε υποκειμενικες εμπειριες. (Ναι ολες υποκειμενικες ειναι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμά)
αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με εχει κουρασει αρκετα
αν ηθελα θα πηγαινα σε android φορουμ.
Διαβασα αρκετα ποστ και ειλικρινα κουραστηκα ρε παιδια
Αφου αλλαξατε σελιδα στην ζωη σας οσον αφορα τις προτιμήσεις σας για το κινητο τηλεφωνο που θα χρησιμοποιείτε
καντε το με ολη σας την καρδια και πατε στην απεναντη οχθη.
Βαλτε ενα τελος και προχωρηστε.
Αληθεια, βαλατε τελεια?
Αληθεια, ειστε ολοι σιγουροι οτι κανατε την σωστη επιλογη?
Αληθεια, γιατι ασχολειστε ακομη μαζι μας?
Αληθεια, πειτε μου δεν το εχετε μετανιώσει?
Αληθεια, νιωθετε καλυτερα τωρα?
Εννοω οτι πουλησατε το iphone για να παρετε κατι αλλο, δεν με ενδιαφερει τι αγορασατε.
Ουτε θελω απαντηση στις ερωτησεις που κανω ειναι απλα ρητορικες.
Εγω ναι θελω να μεινω εδω που ειμαι στο IOS και την Apple και τα iphone και τα υπολοιπα προιοντα που κατασκευαζει
για αυτο δεν επισκεπτομαι τα αλλα φορουμ
Εσεις?
Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 30/01/2013 - 18:16
Δημοσίευση 30/01/2013 - 18:18
Φιλε μην το ψαχνεις τα εχω δοκιμασει ολα δαγκωμενος γκατζετακιας και ερωτευμενος με την τεχνολογια σου συστηνω ανεπιφυλακτα 5αρι πιο γρηγορο με διπυρηνο στο 1.3-4 αν δεν απατουμαι και με μολις 1 γιγα ραμ παταει κατω το νοτε 2 με 2 γιγα ραμ ακομα και στην επεξεργαστικη δυναμη το iphone βγαινει νικητης με 1650000 και το νοτε 1603000 οσο για το λογο της σπιριτ δεν το αργει το κινητο ειτε το ειχε ειτε δεν το ειχε πιο μετα απο το 5αρι ανοιγειΜετρησε κανεις ποσες φορες το Note εχασε το touch input ?? Ακομη να τα φτιαξουν αυτα ...
Δημοσίευση 30/01/2013 - 18:30
Με ροοταρισμενο το συγκρινα φιλε και εκτος αυτου μεσω διαφορων εφαρμογων απο το σιδια μολις βγει το τζειλιμπρεικ μπουσταρεται ο επεξεργαστης και το νοτε 2 και το σ3 οχι μονο δεν το φτανουν μενουν ετη φωτος πισω του και εαν δεν πιστευεις ψαξε να δεις κανα βιντεο στο γιουτουμπ να συγκρινουν 4ς με σ3 αλλα μπουσταρισμενο 4s και μετα πες μου για ταχυτητες στο κατω κατω οπως και αν το δεις απο παντου ειναι καλυτερο το 5 εκτος απο μεγεθος οθονης το οποιο ομως λογω του οτι βγαζει καλυτερα πιξελς και τα χρωματα του δεν παιζονται με την αναβαθμισμενη ρετινα δεν λεω και το νοτε αλλα τα χρωματα του λεσ και ειναι καμικοπαρδαλη νιωθεισ οτι θα σε πειουνε απαπα ειχα και το νοτε 2 και το σ3 τα λεω απο πειρα το 5αρι και ειδα χαιρι. Αλλα αν εχεις τα 700 να σκασεις να παρεις το 5 τωρα ειδικα με το τζειλιμπρεικ δεν συγκρινονται τα δυο κινητα αυτα και γενικοτερα το αιφον ειναι η κορυφη η γνωμη του καθενος ειναι διαφορετικη βεβαια και δεν μπορουμε να τον υποχρεωσουμε να πιστευει οτι πιστευουμε και μειςΤι βιντεακι να δουμε ρε φιλε για το 5αρι, το τεσταρα κ μονος μου με το s3 και στις εφαρμογες τον πατουσα απο πανω, σε μερικες σελιδες στο ιντερνετ ανοιγε γρηγοροτερα μονο.... τιποτα αλλο, δεν το συζηταω καν για οθονη, για να μην πουμε για το note2.... ασε που με rootαρισμενο s3 ή note δεν ασχολεισαι καν με τις ταχυτητες του iphone5 γιατι εισαι πολυ πιο γρηγορος....
Τελευταία επεξεργασία από: MANGAKOS97, 30/01/2013 - 18:35
Δημοσίευση 30/01/2013 - 18:42
Μην συγκρινεις το jailbreak με τα rootαρισμενα android... πρωτον, ο επεξεργαστης στα iphone δεν μπουσταρεται, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κανεις να δουλευει full cpu συνεχεια... ειναι κλειδωμενος ο bootloader στο ios και δεν γινεται αυτο που λες.... δευτερον, εστω κ ετσι οπως μπορεις να κανεις το s3, πιστευεις οτι θα ειναι πιο γρηγορο απο ενα s3 στα 1.8 με πειραγμενα ρευματα Απλα δεν παιζει φιλε.... οπως κ να το δεις... εγω για μανισια κινητα σου μιλησα, για τα rootαρισμενα ουτε να το σκεφτεσαι... αν αυτος που το συγκρινες δεν ξερει πως να το ρυθμισει το κινητο του στο root δεν σημαινει αυτο οτι ειναι πιο γρηγορο το 5αρι.... αποψη μου κ εμενα χωρις να θελω να στην επιβαλλω, απλα αντικειμενικα με το root ανεβαινεις επιπεδο σε ταχυτηταΜε ροοταρισμενο το συγκρινα φιλε και εκτος αυτου μεσω διαφορων εφαρμογων απο το σιδια μολις βγει το τζειλιμπρεικ μπουσταρεται ο επεξεργαστης και το νοτε 2 και το σ3 οχι μονο δεν το φτανουν μενουν ετη φωτος πισω του και εαν δεν πιστευεις ψαξε να δεις κανα βιντεο στο γιουτουμπ να συγκρινουν 4ς με σ3 αλλα μπουσταρισμενο 4s και μετα πες μου για ταχυτητες στο κατω κατω οπως και αν το δεις απο παντου ειναι καλυτερο το 5 εκτος απο μεγεθος οθονης το οποιο ομως λογω του οτι βγαζει καλυτερα πιξελς και τα χρωματα του δεν παιζονται με την αναβαθμισμενη ρετινα δεν λεω και το νοτε αλλα τα χρωματα του λεσ και ειναι καμικοπαρδαλη νιωθεισ οτι θα σε πειουνε απαπα ειχα και το νοτε 2 και το σ3 τα λεω απο πειρα το 5αρι και ειδα χαιρι. Αλλα αν εχεις τα 700 να σκασεις να παρεις το 5 τωρα ειδικα με το τζειλιμπρεικ δεν συγκρινονται τα δυο κινητα αυτα και γενικοτερα το αιφον ειναι η κορυφη η γνωμη του καθενος ειναι διαφορετικη βεβαια και δεν μπορουμε να τον υποχρεωσουμε να πιστευει οτι πιστευουμε και μεις
Δημοσίευση 30/01/2013 - 19:42
ΥΓ :είχα iphone από το 2008 με ios 2.2.1, πολύ από σας μπορεί να μην την έχετε δει, και jb πάντα. Τελικά μόνο μάρκετινγκ είναι η Apple και ότι και να βγάλει θα είναι όπως λένε magnificent the best iphone ever made!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες