Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 19:46

Καλησπέρα και απο εμενα,

Ειλικρινα θελω να κανω την συνηθισμενη ερωτηση ξανα
Για ποιο λογο επισκέπτεστε καθημερινα ενα website που εχει ως κυριο θεμα του τις συσκευές της apple
και τιτλο iphonehellas.gr?
Ολοι εσεις που για τους λογους σας, ικανοποιείστε περισσότερο απο συσκευες αλλων κατασκευαστων με λειτουργικο συστημα android?
Οι περισσοτεροι εδω μεσα βρισκομαστε διοτι απλα προτιμουμε ο καθενας για τους του λογους του τα iphone.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο?
Αν θελαμε να πειστούμε να αγορασουμε android προφανως θα επισκεπτομασαν τα αντιστοιχα φορουμ
για να ενημερωθουμε μονοι μας για τις επιλογες που εχουμε απο τον εκαστοτε κατακευαστη και αλλο λειτουργικο.

Δεν με ενοχλει πολυ που καταθέτετε υποκειμενικες εμπειριες. (Ναι ολες υποκειμενικες ειναι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμά)
αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με εχει κουρασει αρκετα
αν ηθελα θα πηγαινα σε android φορουμ.

Διαβασα αρκετα ποστ και ειλικρινα κουραστηκα ρε παιδια

Αφου αλλαξατε σελιδα στην ζωη σας οσον αφορα τις προτιμήσεις σας για το κινητο τηλεφωνο που θα χρησιμοποιείτε
καντε το με ολη σας την καρδια και πατε στην απεναντη οχθη.
Βαλτε ενα τελος και προχωρηστε.

Αληθεια, βαλατε τελεια?
Αληθεια, ειστε ολοι σιγουροι οτι κανατε την σωστη επιλογη?
Αληθεια, γιατι ασχολειστε ακομη μαζι μας?
Αληθεια, πειτε μου δεν το εχετε μετανιώσει?
Αληθεια, νιωθετε καλυτερα τωρα?

Εννοω οτι πουλησατε το iphone για να παρετε κατι αλλο, δεν με ενδιαφερει τι αγορασατε.

Ουτε θελω απαντηση στις ερωτησεις που κανω ειναι απλα ρητορικες.

Εγω ναι θελω να μεινω εδω που ειμαι στο IOS και την Apple και τα iphone και τα υπολοιπα προιοντα που κατασκευαζει
για αυτο δεν επισκεπτομαι τα αλλα φορουμ

Εσεις?

+1 απο μένα λεωνιδα 😏

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:12

Λοιπόν κάθισα και διάβασα όλα τα ποστ! Πολλά άτομα μου θυμίζουν εμένα δλδ αυτά που έλεγα για τα σαμμυ κινητά του τύπου : πλαστικουρα, παντόφλα κτλ αλλά τελικά κατάλαβα ότι όλα αυτά τα έλεγα για απλά με πείραζε να έχουν αυτά τα κινητά πράγματα και δυνατότητες που δεν είχα ούτε καν με jb iphone! Τελικά πήρα την παντόφλα, πλαστικουρα (S3) και απλά γελάω με τις τοσοδουλικες οθόνες που έχουν τα iphone! Και επιτέλους μπορώ να κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα με τπτ να κάνω με ένα iphone και πραγματικά δεν ξανά γυρνάω σε iphone!

ΥΓ :είχα iphone από το 2008 με ios 2.2.1, πολύ από σας μπορεί να μην την έχετε δει, και jb πάντα. Τελικά μόνο μάρκετινγκ είναι η Apple και ότι και να βγάλει θα είναι όπως λένε magnificent the best iphone ever made!

Χαχαχα ... και γιατι δεν πήρες Samsung κατευθειαν απο το 2008 ?? :P

Προφανως δεν χρειαζεται να απαντησεις. Η απαντηση ειναι γνωστη. Δεν ειχαν βγει απο το φωτοτυπικο ακόμη ...

#228   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:21

Καλησπέρα και απο εμενα,

Για ποιο λογο επισκέπτεστε καθημερινα ενα website που εχει ως κυριο θεμα του τις συσκευές της apple
Ολοι εσεις που για τους λογους σας, ικανοποιείστε περισσότερο απο συσκευες αλλων κατασκευαστων με λειτουργικο συστημα android?
Οι περισσοτεροι εδω μεσα βρισκομαστε διοτι απλα προτιμουμε ο καθενας για τους του λογους του τα iphone.

Αν θελαμε να πειστούμε να αγορασουμε android προφανως θα επισκεπτομασαν τα αντιστοιχα φορουμ
για να ενημερωθουμε μονοι μας για τις επιλογες που εχουμε απο τον εκαστοτε κατακευαστη και αλλο λειτουργικο.

Δεν με ενοχλει πολυ που καταθέτετε υποκειμενικες εμπειριες. (Ναι ολες υποκειμενικες ειναι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του μετρα και σταθμά)

Αφου αλλαξατε σελιδα στην ζωη σας οσον αφορα τις προτιμήσεις σας για το κινητο τηλεφωνο που θα χρησιμοποιείτε

Αληθεια, βαλατε τελεια?

Εννοω οτι πουλησατε το iphone για να παρετε κατι αλλο, δεν με ενδιαφερει τι αγορασατε.

Εγω ναι θελω να μεινω εδω που ειμαι στο IOS και την Apple και τα iphone και τα υπολοιπα προιοντα που κατασκευαζει

Εσεις?

Συμφωνώ κι εγώ, όντας μέλος και καθημερινή επισκέπτρια εδώ και πολλά χρόνια ενός άλλου πολύ γνωστού τεχνολογικού forum, αποφάσισα να το εγκαταλείψω και να στραφώ στο iPhone Hellas, γιατί εκεί κυριαρχούν Android χρήστες και όλα τα θέματα που αφορούν την Apple καταλήγουν σε διαπληκτισμούς και κατάντησε πολύ κουραστικό...
Θα περίμενε κανείς ότι σε ένα forum που αφορά την Apple, δεν θα υπήρχαν τόσες αναφορές σε Android συσκευές...

#229   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:25

Χαχαχα ... και γιατι δεν πήρες Samsung κατευθειαν απο το 2008 ?? :P

Προφανως δεν χρειαζεται να απαντησεις. Η απαντηση ειναι γνωστη. Δεν ειχαν βγει απο το φωτοτυπικο ακόμη ...

Ναι, φίλε μου μέχρι και το 4 απλά δεν υπήρχε ανταγωνισμός αλλά από κει και πέρα δεν υπάρχει η Apple! Απλά έχει μείνει πολύ πίσω! Και το θέμα είναι ότι το ξέρουμε όλοι αλλά μερικοί δεν θέλουν απλά να το παραδεχτούν!

Και το γνωστό, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα iphone απλά κάνετε την πάπια και δεν μιλάτε! Όπως την έκανα και εγώ. Πραγματικά δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Και απλά σκέψου λίγο τι έδωσε η Apple στα κινητά αυτά τα 6 χρόνια που βγάζει το iphone! Σχεδόν τπτ! Άσε που το ui είναι ολόιδιο!!

#230   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:32

Απλα ειναι τα πράγματα παίδες μας αρέσουν τα iPhone με τα προβληματα τους το δικό σας προβλημα δεν έχω κατάλαβει θα πρέπει όλοι να πάρουμε note και galaxy ?

#231   panosgr

panosgr

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:53

τα παιδια που εχουν τώρα κινητο android και παλια ειχαν iphone παραμένουν σε αυτη την κοινοτητα γιατι βοηθάνε πολλούς χρήστες με Iphone. Υπάρχουν πολλοι που με εχουν βοηθησει και τωρα έχουν android. τι σημαίνει να τους κανουμε ban γιατί δεν έχουν iphone. ποιοι είστε εσείς που θα πείτε πιο θα φύγει και πιο θα μείνει? επειδη δεν έχετε ίδια άποψη? άσε που αρκετοι έχουν άλλοι apple συσκευή (ipad, mac).

έλεος δηλαδη, βγάλτε τις παρωπιδιες. εχετε καταντήσει πιο γραφικοί και απο τα Μετέωρα

#232   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:53

Με ροοταρισμενο το συγκρινα φιλε και εκτος αυτου μεσω διαφορων εφαρμογων απο το σιδια μολις βγει το τζειλιμπρεικ μπουσταρεται ο επεξεργαστης και το νοτε 2 και το σ3 οχι μονο δεν το φτανουν μενουν ετη φωτος πισω του και εαν δεν πιστευεις ψαξε να δεις κανα βιντεο στο γιουτουμπ να συγκρινουν 4ς με σ3 αλλα μπουσταρισμενο 4s και μετα πες μου για ταχυτητες στο κατω κατω οπως και αν το δεις απο παντου ειναι καλυτερο το 5 εκτος απο μεγεθος οθονης το οποιο ομως λογω του οτι βγαζει καλυτερα πιξελς και τα χρωματα του δεν παιζονται με την αναβαθμισμενη ρετινα δεν λεω και το νοτε αλλα τα χρωματα του λεσ και ειναι καμικοπαρδαλη νιωθεισ οτι θα σε πειουνε απαπα ειχα και το νοτε 2 και το σ3 τα λεω απο πειρα το 5αρι και ειδα χαιρι. Αλλα αν εχεις τα 700 να σκασεις να παρεις το 5 τωρα ειδικα με το τζειλιμπρεικ δεν συγκρινονται τα δυο κινητα αυτα και γενικοτερα το αιφον ειναι η κορυφη η γνωμη του καθενος ειναι διαφορετικη βεβαια και δεν μπορουμε να τον υποχρεωσουμε να πιστευει οτι πιστευουμε και μεις

οταν πας να γωρασεις ενα galay note 2-s3 η εταιρεια στο δηνει ρουταρισμενο αγορι μου????μαμισια οπως τα ανοιξουμε απο το κουτι τους το ξερεις αγορι μου οτι χανεις κατα κρατος?????το εχεις καταλαβει???ασε το ρουταρισμα και τα jailbreak οτι χανεις απο την ωρα που θα βγουν απο το κουτι τους το ξερεις η χαιρεσε μονος σου χωρις λογο??

#233   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 22:46

τα παιδια που εχουν τώρα κινητο android και παλια ειχαν iphone παραμένουν σε αυτη την κοινοτητα γιατι βοηθάνε πολλούς χρήστες με Iphone. Υπάρχουν πολλοι που με εχουν βοηθησει και τωρα έχουν android. τι σημαίνει να τους κανουμε ban γιατί δεν έχουν iphone. ποιοι είστε εσείς που θα πείτε πιο θα φύγει και πιο θα μείνει? επειδη δεν έχετε ίδια άποψη? άσε που αρκετοι έχουν άλλοι apple συσκευή (ipad, mac).

έλεος δηλαδη, βγάλτε τις παρωπιδιες. εχετε καταντήσει πιο γραφικοί και απο τα Μετέωρα

Από το στόμα μου το πήρες.
Περα από τη καζούρα πολλά παιδιά διαθέτουν και άλλες συσκευές της apple. Καθώς επίσης πολλά παιδιά έχουμε φάει ατελείωτες ωρες εδώ μέσα βοηθώντας κοσμκ που εχει ανάγκη.
Επίσης πολλά παιδιά τόσα χρονιά έχουν αναπτύξει και παρειστικες τάσεις μεταξύ τους.
Μη ξεχνάμε οτι έχουν αλλάξει στρατόπεδα ατομα με πάνω από 7000 ποστ εδώ περα.
Άλλωστε ολα και ολα 2 τοπικ υπάρχουν για τα android.. δεν είναι κανεις αναγκασμένος να τα διαβάζει αφού τον ξενερώνουν οι διαξιφισμοί..
Σε αλλά υπέρτερη η apple σε αλλά τα android. Ωριμοι άνθρωποι είμαστε και διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας!

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 30/01/2013 - 22:47

#234   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 31/01/2013 - 02:10

Μ'αρεσει που καποιοι στραβωνουν κιολας..Ρε παιδια,οι πιο πολλοι που γραφουμε για τις android συσκευες,προφανως και εχουμε καποια ios συσκευη στην κατοχη μας..Δεν νομιζω κανενας απο μας να μην εχει ουτε μια ios συσκευη και να ασχολειται εδω στο φορουμ..Εκτος και αν ειναι απο τους παλιους και μπαινει για να βοηθησει κοσμο..Προσωπικα εγω εχω ενα iPhone 4 σαν δευτερη συσκευη και δεν προκειται να το δωσω γιατι το γουσταρω..Απογοητευτηκα με το 5αρι αλλα ισως με κερδισει παλι η apple με το iPhone 5s ή το 6..Και στην τελικη, δεν νομιζω κανενας να γραφει οπου να'ναι εδω στο φορουμ για το ποσο γ@ματο ειναι το note 2 και τετοια..Ολα γραφονται στα σχετικα threads οποτε μην τα διαβαζετε καν..Απλα πραγματα..

#235   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 31/01/2013 - 06:31

οταν πας να γωρασεις ενα galay note 2-s3 η εταιρεια στο δηνει ρουταρισμενο αγορι μου????μαμισια οπως τα ανοιξουμε απο το κουτι τους το ξερεις αγορι μου οτι χανεις κατα κρατος?????το εχεις καταλαβει???ασε το ρουταρισμα και τα jailbreak οτι χανεις απο την ωρα που θα βγουν απο το κουτι τους το ξερεις η χαιρεσε μονος σου χωρις λογο??

Φιλαρακι λετε το ιδιο πραγμα με το παληκαρι, μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψε... το iphone υποστηριζει κ ο φιλος οτι ειναι πιο γρηγορο.... αλλα μην εισαι απολυτος στις αποψεις σου, ασχετα με το τι γινεται στις μανισιες συσκευες (που και τα δυο ειναι εξισου γρηγορα, καπου ειναι το 5αρι πιο γρηγορο και καπου ειναι το s3 ή το note2, ειναι βλακεια για τετοιες αμελητεες διαφορες να μαλωνουμε σαν τα κοκορια) ετσι οπως καποιοι χρησιμοποιουν το jailbreak στις ios συσκευες για να αυξησουν τις δυνατοτητες του κινητου τους, ετσι χρησιμοποιουν και αλλοι χρηστες το root στα android για τον ιδιο λογο, με προφανες κερδος στις επιδοσεις.... εφ'οσων το κατεχουν καποιοι αυτο το κομματι, και μπορουν να κανουν τις συσκευεε τους εξαιρετικα γρηγορες, δεν καταλαβαινω γιατι να μην το κανουν....

#236   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:20

Μ'αρεσει που καποιοι στραβωνουν κιολας..Ρε παιδια,οι πιο πολλοι που γραφουμε για τις android συσκευες,προφανως και εχουμε καποια ios συσκευη στην κατοχη μας..Δεν νομιζω κανενας απο μας να μην εχει ουτε μια ios συσκευη και να ασχολειται εδω στο φορουμ..Εκτος και αν ειναι απο τους παλιους και μπαινει για να βοηθησει κοσμο..Προσωπικα εγω εχω ενα iPhone 4 σαν δευτερη συσκευη και δεν προκειται να το δωσω γιατι το γουσταρω..Απογοητευτηκα με το 5αρι αλλα ισως με κερδισει παλι η apple με το iPhone 5s ή το 6..Και στην τελικη, δεν νομιζω κανενας να γραφει οπου να'ναι εδω στο φορουμ για το ποσο γ@ματο ειναι το note 2 και τετοια..Ολα γραφονται στα σχετικα threads οποτε μην τα διαβαζετε καν..Απλα πραγματα..

Οχι ρε! Εδώ μέσα αν έχεις ακουμπήσει Android συσκευή δεν επιτρέπεται να γράφεις. Και στο λένε αυτό παιδιά με 10 ποστς.

Χαχαχα τι να πεις;

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 31/01/2013 - 11:20

#237   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:20

Καλησπέρα και απο εμενα,

Και ξαναρωταω επειδη και εμενα με εχει κουρασει να υπαρχουν πολλα θεματα τετοια.

Εγω που εχω iphone 4 και περιμενω πως και πως το ipad 5 ή το mini 2 και εχω και το Note 2(Ωπ τρωω απαγορευτικο εδω μεσα) δεν μπορω να συμετεχω στο φορουμ?
Δεν μπορω να γραφω?

και επισης το θεμα δεν ειναι iphone vs αλλες συσκευες?

#238   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1467 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:56

Οχι ρε! Εδώ μέσα αν έχεις ακουμπήσει Android συσκευή δεν επιτρέπεται να γράφεις. Και στο λένε αυτό παιδιά με 10 ποστς.

Χαχαχα τι να πεις;

Και ξαναρωταω επειδη και εμενα με εχει κουρασει να υπαρχουν πολλα θεματα τετοια.

Εγω που εχω iphone 4 και περιμενω πως και πως το ipad 5 ή το mini 2 και εχω και το Note 2(Ωπ τρωω απαγορευτικο εδω μεσα) δεν μπορω να συμετεχω στο φορουμ?
Δεν μπορω να γραφω?

και επισης το θεμα δεν ειναι iphone vs αλλες συσκευες?

το αρχικο μου ποστ ειναι το παρακατω
διαβασε το ξανα να το καταλαβεις

Καλησπέρα και απο εμενα,

Αληθεια, βαλατε τελεια?

Εσεις?

Απλα δεν θελω να προσπαθει κανεις να με πεισει να αγορασω android ή οτι το android ειναι καλυτερο και αλλα ...
σε ενα φορουμ που ονομαζεται iphonehellas

Για να κατανοησεις τι λεω διαβασε απο την αρχη του τοπικ το υφος μερικων
που απλα χλευαζουν το προιον για το οποιο η πλειοψηφία γράφτηκε και συμμετεχει σε αυτο το φορουμ

αν παω να γραψω εγω σε καποιο φορουμ της απεναντης οχθης οτι γραφεται εσεις εδω μεσα τι θα γινει?

Δηλαδη:
ερχεται καποιος στο σπιτι μου και μου λεει
-εισαι ετσι και αλλιως και εγω τον ακουω και του λεω ευχαριστω?
(και αναφερομαι στο προσωπο μου για να μην μου πειτε οτι σας προσβαλω)

εγω σας ρωτησα γιατι δεν επισκεπτεστε αντιστοιχα τεχνολογικα φορουμ
για να βοηθησετε και να ενημερωσετε χρηστες της πλατφορμας της google?

Εγω δεν θελω να διωξω κανενα
Απλα πιστευω οτι μερικοι (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα)
θα επρεπε να ειχαν αποχωρησει μονοι τους...

Εδω ειμαστε μια πολυ μεγαλη παρεα που γουσταρουμε ενα προιον
και για αυτο συζηταμε και το εκθειαζουμε..

#239   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/01/2013 - 13:21

το αρχικο μου ποστ ειναι το παρακατω
διαβασε το ξανα να το καταλαβεις

Απλα δεν θελω να προσπαθει κανεις να με πεισει να αγορασω android ή οτι το android ειναι καλυτερο και αλλα ...
σε ενα φορουμ που ονομαζεται iphonehellas

Για να κατανοησεις τι λεω διαβασε απο την αρχη του τοπικ το υφος μερικων
που απλα χλευαζουν το προιον για το οποιο η πλειοψηφία γράφτηκε και συμμετεχει σε αυτο το φορουμ

αν παω να γραψω εγω σε καποιο φορουμ της απεναντης οχθης οτι γραφεται εσεις εδω μεσα τι θα γινει?

Δηλαδη:
ερχεται καποιος στο σπιτι μου και μου λεει
-εισαι ετσι και αλλιως και εγω τον ακουω και του λεω ευχαριστω?
(και αναφερομαι στο προσωπο μου για να μην μου πειτε οτι σας προσβαλω)

εγω σας ρωτησα γιατι δεν επισκεπτεστε αντιστοιχα τεχνολογικα φορουμ
για να βοηθησετε και να ενημερωσετε χρηστες της πλατφορμας της google?

Εγω δεν θελω να διωξω κανενα
Απλα πιστευω οτι μερικοι (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα)
θα επρεπε να ειχαν αποχωρησει μονοι τους...

Εδω ειμαστε μια πολυ μεγαλη παρεα που γουσταρουμε ενα προιον
και για αυτο συζηταμε και το εκθειαζουμε..

δεν ηρθε να σε πεισει κανενας...συζητηση κανουμε με τα υπερ και τα κατα του ios και του android....οι πραγματικα κολλημενοι με το android σιγουρα εχουν φυγει απο εδω και
εχουν παει στα αντιστοιχα φορουμς....οσοι εχουμε μεινει απλα γουσταρουμε να ενημερωνομαστε για τα παντα και γραφουμε κ εδω και στο myphone και στο insomnia κτλ....
δε χρειαζεται να το παιρνετε τοσο στραβα μερικοι οταν ερχετε καποιος και λεει οτι προτιμησε το note2 πχ αντι για το 5αρι η το android αντι για το ios....ελευθερια λογου υπαρχει
και ο καθενας μπορει να εκφραζει την αποψη του ελευθερα.

#240   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 13:24

Εγω προσωπικα εχω διαβασει και αλλου τα ιδια.
Δεν θα σταματησουν να υπαρχουν ατομα που λεγοντας την αποψη τους θα προσπαθησουν να την περασουν και στους αλλους.

Και εγω πιστευω πως δεν θα επρεπε να υπαρχουν τοσα πολλα τοπικ με το θεμα αυτο. Υπαρχει ενα και καλο για αυτους που εκαναν την αλλαγη.
Βεβαια οταν στο φορουμ διαβαζεις ενοτητα σχετικα με iphone vs... λογικο να γεμισει με τετοια.

Τελος παντων. Το θεμα ειναι πως καταλαβαινω το υφος σου και πως το θετεις.

Να δεις ομως που εκτος απο τους fundroids υπαρχουν apple funboys που χλευαζουν και προσπαθουν να περασουν δικες τους αποψεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες