iphone 5 or samsung galaxy note 2?
Δημοσίευση 19/01/2013 - 12:32
Οσων αφορα την ram που ειχε αναφερθει οτι ειναι υπερβολικη στα 1gb ram για το iphone5 αφου κανει πολυ καλη διαχειρηση μνημης το ios.... βαλαμε εφαρμογη για να δουμε free ram... με 5-6 κλασσικες εφαρμογες ανοιχτες, ειχε 250-260 free ram το iphone... τοσο εχω στο s3 περιπου, μπορει να πεσει 180 κ αν ζοριστει λιγο να φυγει στα 280-300... με multikill εφαρμογων το 5αρι επιασε τα 500mb free, εγω ειμαι στα 320-350... εκει ηταν η διαφορα... και τα δυο κινητα με πολυ λιγες εφαρμογες μεσα και συνδεδεμενα στο ιδιο wifi spot...
Η γνωμη μου για το 5αρι τωρα που το επιασα πολλη ωρα στα χερια μου.... πολυ γρηγορο στο ιντερνετ, εννοειται ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, η οθονη δεν μου φανηκε μινιατουρα σε σχεση με το s3, δεν με κουρασε καθολου.. φοβεροι 3d χαρτες, λες κ εισαι με ελικοπτερο απο ψηλα νιωθεις... καποιος που δεν ειχε iphone στο παρελθον θα το λατρεψει, οποιος ομως ειχε στην κατοχη του 4αρι ή 4s, δεν θα ενθουσιαστει απο το κινητο περα απο τις επιδοσεις του στο ιντερνετ που ειναι πολυ καλες.... σε ολα τα αλλα δεν κανει την τρελλη διαφορα σε ταχυτητα και interface..ελπιζω να μην σας κουρασα με το post μου, απλα η εμπειρια απο κοντα ειναι καλυτερη απο τα βιντεο στο ιντερνετ πιστευω....
Ad
Δημοσίευση 21/01/2013 - 02:21
Δημοσίευση 21/01/2013 - 02:26
Iphone 5 φυσικά το καλύτερο smartphone . Να μιλήσω για το ios και το ανδροιδ? δεν νομίζω ότι χρειάζεται...Απο θέμα χρηστικότητας και μόνο το note 2 είναι ρακέτα τέννις .Τώρα που θα κυκλοφορήσει και το jb δεν θα υπάρχει καν σύγκριση με άλλα κινητά.
lol.... haters gonna hate...
Δημοσίευση 21/01/2013 - 02:51
αυτα τα λιγα απο μενα
Sent from my Samsung Galaxy ρακεταnote 2
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/01/2013 - 02:58
Δημοσίευση 21/01/2013 - 04:58
note2 φυσικα το καλυτερο smartphone....Να μιλησω για το απιστευτο και χρηστικοτατο ios που ειναι πιο αδειο και απο το μυαλο του ΓΑΠ?? που καποιοι εχουν θεμα με μπαταρια?? καποιοι αλλοι θεμα με το wifi κτλ κτλ? δεν χρειαζεται...τωρα για το 5αρι τι να πω...θα μπορουσε ανετα καποιος να το μπερδεψει με το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης η του a/c...ασε που στο κουτι θα επρεπε μαζι με ολα να εχει ενα πινελακι κ μπογια για το "φυσιολογικο" (οπως ειπαν οι της apple) ξεβαμα της μπογιας...επισης δυο τρεις τσιχλες (by apple φυσικα) για το μπαλωμα στα 2-3 σημεια που εχει light bleeding... τωρα που θα κυκλοφορησει το jb μετα απο μερικα tweaks θα αρχισει το lag το battery drain κ αλλα ωραια αρνητικα που ειχε καποτε το android...τουλαχιστον ομως με το jb το iphone θα γινει smartphone....
αυτα τα λιγα απο μενα
Sent from my Samsung Galaxy ρακεταnote 2
Υπάρχουν τα κινητα τηλέφωνα και τα smartphones...Υπαρχει ομως και το iphone...
Τα αρνητικά που ειχε καποτε το android τα εχει ακομα...Ακομα γελαω με το s3 φίλου μου που πάγωσε στην καμερα μετα απο απανωτές φωτογραφίες ( το εχω ξανά αναφέρει σε αλλο ποστ)..Ακομα γελαω με την έξοδο απο μια εφαρμογη και επιστροφή στην κυρίως οθονη...Αλήθεια ειναι τεχνολογια της samsung αυτο; Γιατι καθυστερεί ετσι αυτο το υπέρ κινητο;
Μετα απο ολα αυτα και την εμπειρία μου στο android και ως κάτοχος 2 συσκευών αλλα και με την καθημερινή μου ενασχόληση με το android και την παρατήρηση ακομα , προβλημάτων σταθερότητας- αξιοπιστίας κσι crrashaρισματων, να εισαι σε εφαρμογη να χτυπάει το τηλεφωνο και να υπαρχει πάγωμα και μη ανταπόκριση του κινητου ( έστω και στιγμιαία -600 + ευρω ειναι αυτα) προτιμώ να εχω ενα κινητο που μπορει να ξεβαψει παρα ενα που να μου κρασαρει στην καλυτερη, να μου καεί στην χειρότερη....
Οποτε iphone 5 και το μυαλό μου ήσυχο..
Δημοσίευση 21/01/2013 - 08:45
Υπάρχουν τα κινητα τηλέφωνα και τα smartphones...Υπαρχει ομως και το iphone...
Τα αρνητικά που ειχε καποτε το android τα εχει ακομα...Ακομα γελαω με το s3 φίλου μου που πάγωσε στην καμερα μετα απο απανωτές φωτογραφίες ( το εχω ξανά αναφέρει σε αλλο ποστ)..Ακομα γελαω με την έξοδο απο μια εφαρμογη και επιστροφή στην κυρίως οθονη...Αλήθεια ειναι τεχνολογια της samsung αυτο; Γιατι καθυστερεί ετσι αυτο το υπέρ κινητο;
Μετα απο ολα αυτα και την εμπειρία μου στο android και ως κάτοχος 2 συσκευών αλλα και με την καθημερινή μου ενασχόληση με το android και την παρατήρηση ακομα , προβλημάτων σταθερότητας- αξιοπιστίας κσι crrashaρισματων, να εισαι σε εφαρμογη να χτυπάει το τηλεφωνο και να υπαρχει πάγωμα και μη ανταπόκριση του κινητου ( έστω και στιγμιαία -600 + ευρω ειναι αυτα) προτιμώ να εχω ενα κινητο που μπορει να ξεβαψει παρα ενα που να μου κρασαρει στην καλυτερη, να μου καεί στην χειρότερη....
είχα πάρει και εγώ ενα s2 to rootαρα έβαλα εφαρμογές αλλά κυκλοφορώ το 4 γιατί δεν αγόρασα γεννήτρια μαζί με το s2
Δημοσίευση 21/01/2013 - 09:12
Το οτι το iphone5 σε μερικες σελιδες μεσα στο facebook φορτωνει κανενα μισαωρο γιατι δεν το αναφερει κανενας Και ποιος σας ειπε οτι καθυστερει το samsung στις εφαρμογες και στην εξοδο?? Αν το φιλαρακι σου το ειχε rootαρισμενο και δεν ξερει πως να περναει σωστα μια ρομ πανω απο την αλλη εννοειται οτι θα εχει lagαρισματα κ διαφορα τετοια καλουδια.... και μην μου πεις οτι ηταν μαμα γιατι εχω δοκιμασει 3 μανισια κ σε κανενα δεν υπηρχε lag στις εφαρμογες κ στην εξοδο.... το μονο θεμα με τα μανισια ειναι οτι αργουν να μπουν στις εφαρμογες μηνυματων, τηλεφωνου και επαφων... εχει αναφερθει πολλες φορες αυτο... κατα τα αλλα μπαινει σε ολες τις εφαρμογες (για παιχνιδια δεν ξερω) πιο γρηγορα απο το 5 αριΥπάρχουν τα κινητα τηλέφωνα και τα smartphones...Υπαρχει ομως και το iphone...
Δημοσίευση 21/01/2013 - 11:50
τεσπα πλεον μονο γελαω οταν οι φιλοι σας εχουν προβληματικα s3 note κτλ......
Δημοσίευση 21/01/2013 - 12:23
ότι το iphone έχει μακράν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ WIFI από οποιοδήποτε μηχάνημα (όχι μόνο κινητα) που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
στο σαλόνι του σπίτι μου πιάνει καλό σήμα (3 στις 5 μπαρες) το samsumg s2, htc desire, 3 laptops, το ps3 που έχω και ένα wdtv live ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ IPHONE!!!! Το iphone δεν πιάνει καθόλου σήμα (ούτε μία μπαρα). ούτε το 4 αρι που έχω, όυτε το 3gs που έχω, ούτε το 5αρι που έχει κολλητάρι.
το θέμα ειναι αστείο. με το desire που είχα πολύ καιρό έπιανα σημα από 5 router (της γειτονιας), ενώ με το iphone ούτε το δικό μου (πρέπει να ειμαι το πολύ 5μετρα από το router). πήγα για καφέ εχθες με μια παρέα και όσοι είχαμε iphone δεν πιάναμε σήμα στην καφετέρια ενώ όσοι είχαν samsung (s2 και galaxy mini) πιάνανε και από την δίπλα καφετέρια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: panosgr, 21/01/2013 - 12:25
Δημοσίευση 21/01/2013 - 13:26
Αρα δεν μπορουμε να αναφερομαστε σε lagaρισματα του S3. Που και να εχει ειναι ελαχιστα.
Οσον αφορα το wifi το Note μου απλα ειναι πολυ μπροστα γιατι πιανω σε μεγαλη εμβελια. Το 4αρι μου δυσκολεύεται.
Δημοσίευση 21/01/2013 - 13:58
γιατί δεν αναφέρουμε και ένα hardwarικό...
ότι το iphone έχει μακράν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ WIFI από οποιοδήποτε μηχάνημα (όχι μόνο κινητα) που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
στο σαλόνι του σπίτι μου πιάνει καλό σήμα (3 στις 5 μπαρες) το samsumg s2, htc desire, 3 laptops, το ps3 που έχω και ένα wdtv live ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ IPHONE!!!! Το iphone δεν πιάνει καθόλου σήμα (ούτε μία μπαρα). ούτε το 4 αρι που έχω, όυτε το 3gs που έχω, ούτε το 5αρι που έχει κολλητάρι.
το θέμα ειναι αστείο. με το desire που είχα πολύ καιρό έπιανα σημα από 5 router (της γειτονιας), ενώ με το iphone ούτε το δικό μου (πρέπει να ειμαι το πολύ 5μετρα από το router). πήγα για καφέ εχθες με μια παρέα και όσοι είχαμε iphone δεν πιάναμε σήμα στην καφετέρια ενώ όσοι είχαν samsung (s2 και galaxy mini) πιάνανε και από την δίπλα καφετέρια!!!!
Στοιχημα τα 2 τα iPhone σου οτι στα 10 μέτρα θα βρίσκω το δικο σου wi-fi...Αντικρουεις φανατικό android boy που έγραφε καποτε εδω οτι το s2 του εχει μονο μειον οτι πρεπει να ναι πιο κοντά στο wi-fi...Το στοιχημα ισχύει επισης και για τις καφετέριες..
Εδω απο οτι εχω καταλαβει συγγκρινουμε το Note 2 με την "επανασταση" iphone 5.
Αρα δεν μπορουμε να αναφερομαστε σε lagaρισματα του S3. Που και να εχει ειναι ελαχιστα.
Οσον αφορα το wifi το Note μου απλα ειναι πολυ μπροστα γιατι πιανω σε μεγαλη εμβελια. Το 4αρι μου δυσκολεύεται.
Συγκρινα το ios -android..Δυστυχώς επανάσταση-μόδα-ειμαι ουαου γτ αλλαζω θέματα η αλλιως note 2 δεν εχω χειριστεί Οποτε αναφέρθηκα στο s3 που το λειτουργικό ειναι ιδιο με του note
Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:18
Συγκρινα το ios -android..Δυστυχώς επανάσταση-μόδα-ειμαι ουαου γτ αλλαζω θέματα η αλλιως note 2 δεν εχω χειριστεί Οποτε αναφέρθηκα στο s3 που το λειτουργικό ειναι ιδιο με του note
ναι αλλα με διαφορετικο hw οποτε η συγκριση δεν κολλαει...
Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:38
Αυτο που είχες κάνει τοτε δήλωνε οτι δεν γνωρίζεις καθόλου πως λειτουργεί το android και οτι δεν ήξερες βασικές γνώσεις. Στο είχα αναλύσει και τοτε λίγο. Τι φταίει μια android συσκευη αν o κάτοχος δεν ξέρει πως να κλείνει σωστα τις εφαρμογές που τρέχουν στο προσκυνιο και τις αφήνει ανοικτές? και ο σταθερός μου i7 με 8gb ram αν του ανοίξω 50 πράγματα απο ενα σημείο και μετα τα βρίσκει δύσκολα στην απόκριση. Ολο αυτο στο λέω για να το πεις στο φίλο σου, γιατι αν πήγε απο iPhone στο s3 μάλλον ακόμα θα νομίζει οτι και καλα κλείνει εφαρμογές με το μεσαίο φυσικό κουμπί...
Δεν αρχείου λόγος να γίνει αλλο VS, o καθένας παίρνει οτι τον βολεύει.
Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:41
Πλεον κατοχος galaxy s3..
Και οι 2 εταιρειες εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικα τους..
Απλα τα περι λαγκαρισματος, κολληματος κτλ ειναι απλα αστεια..
Γιατι αλλωστε φανταζομαι jailbroken iphone δεν εχει ποτε κολληματα, δεν σου βγαζει ποτε οθονη σε safe mode κτλ κτλ.
Επισης δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα σε τυγχων μεταφορα σε παλαιοτερη εκδοση ios ωστε να μπορεις να το σπασεις..
Μη γελιομαστε μεταξυ μας.
Αξιολογο ειναι να αναφερω στην μαγεια με τη συνδεση του pc..
Σε 1 λεπτο ειχα ταινια στο s3 χωρις μετατροπες χωρις τιποτα με πληρη υποστηριξη ελληνικων κτλ..
Επισης μπορω να δω σειρες, βιντεο κτλ απο διαφορα site που χρειαζονται flash.
Αξιολογο multiwindow που μπορεις να χρησιμοποιησεις στο επακρον ειδικα με ενα note απιστευτη εμπειρια και χρησιμοτητα.
Τωρα με τους fanboys δεν βγαζεις ακρη.. και αυτο γτ οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει καν τις τελευταιας γενιας android συσκευες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ιδρυτικα μελη του iphonehellas την εχουν κανει προς android μερια..
Αλλωστε κακο δεν ειναι να δοκιμαζεις κατι νεο..ετσι μεγαλωνει ο ανταγωνισμος και μας προσφερουν ολο και περισσοτερα πραγματα η καθε εταιρεια για να μας προσεγγισει.
Για τα 750 ευρω του iphone, ουτε λογος..
Δημοσίευση 21/01/2013 - 14:44
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες