dennis97 - Ακριβώς επειδή δεν χρειάζομαι την φορητοτητα στην καθημερινότητά μου , όταν επιστρέφω σπιτι τότε ουσιαστικά χρησιμοποιώ υπολογιστή , οποτε στράφηκα στο σταθερό !!
Αν όμως είχα ανάγκη την φορητοτητα κυρίως λόγο δουλειάς ή πολύ τακτικών μετακινήσεων ή αν ήμουν σπουδαστής κάπου , τότε θα διάλεγα μόνο Macbook Pro αδιαπραγμάτευτα και τέλος !!
Η επιλογή έχει να κάνει καθαρά και μόνο με τον τρόπο της Ψηφιακής ζωής του καθενός , με την δουλειά του , τις μετακινήσεις του κτλ...εμένα μου χρειάζεται μόνο στις διακοπές - εκεί ΝΑΙ χρειάζεται για ενημέρωσή κτλ , διοτι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση !!
tsak4 - Το αδιαπραγμάτευτο κομμάτι για μένα ήταν από την αρχή και θα είναι και μελλοντικά ο SSD που στην προκείμενη περίπτωση βαφτιστικέ Fusion Drive , το 21,5" προσωπικά για μένα κάθεται καλό ως και ιδανικό - είναι νορμάλ !! Αλλος βολευεται με τις 13" , άλλος με τις 15" , άλλος με τις 21,5" , άλλος με τις 27"....άλλος συνδεει ολοκληρη TV !!
Θα πάρω και το Apple TV 4 τον Μάρτιο -Απρίλιο και θα κάνω Air Play Mirroring 1080p τις ταινίες η παιχνίδια σε μια FullHD Led Samsung τηλεόραση που είναι στον ίδιο χώρο διπλά - δίπλα , μέσω του Airport Express or Extreme που θα αγοράσω όταν παραλάβω τον iMac , οποτε είμαι γενικά ΟΚ , βασικά έτσι θα βλέπω τις ταινίες μέσω Airplay Mirroring 1080p Streaming σε τηλεόραση !!
Εγώ τα υπολόγιζα αλλιώς....Αν δεν γινόταν επανασχεδίαση και αυτό σκεφτόμουν από παλιά θα έπαιρνα το 21.5" και θα έβαζα δικό μου SSD - Vertex 4 or Samsung 830/840 Pro or OCZ Vector , το ειρωνικό είναι ότι είχα μιλήσει και με το σέρβις για την τοποθέτηση κτλ. τα είχα κανονίσει , αλλά άλλαξαν τα πράγματα και έκαναν επανασχεδίαση και από έξω και από μέσα ριζικά , οποτε μονόδρομος και αναγκαστικά βάζω SSD της Μήλον , ευτυχώς είναι καλός δίσκος μέσα σε αυτούς που έγραψα...!! Εμένα με ενδιαφέρει να είναι σβέλτο το μηχάνημα στο άνοιγμα - κλείσιμο σε εφαρμογές σε όλα...και με τίποτα Default επιλογή είτε 21.5'' είτε 27'' , διοτι ΚΑΚΟΣ όλα έχουν μόνο HDD μηχανικό δύστυχος ως στάνταρ...πισωγύρισμα καραμπινάτο !!
Άρα κατέληξα σε αυτόν τον συνδυασμό για τα επόμενα 3 χρονιά+ , μετά πάει για αλλαγή...!!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 08/12/2012 - 02:20