Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:21

δεν κρινω εγω αλλα η λογικη.

για 60€ οχι δεν το λεω πολυ φθηνοτερο, λυπαμαι.

60 ευρω ειναι πολλα λεφτα οπωσ και να το δει κανεις.. ειναι μια μηνιαια δοση για καποιον που θα παρει το 5αρι με δοσεις( ειναι πιο πιθανο να μην εχει δουλεια σε 12 μηνεσ παρα σε 11 απλα μαθηματικα ). επισης η συγκριση ειναι λιγο χαζη γιατι συγκρινετε το σ3 ενα φετινο κινητο με ενα περσινο. ανομοια μεγεθη στα παντα. το σ3 πρεπει να συγκρινεται με το 5 και μονον. η αξια ενος προιοντος δεν μετριεται μονο με την καραμελα ελληνικη αντιπροσωπεια και την τιμη μεταπωλησης.. ενας που αγοραζει κινητο ανα εξαμηνο οπως πολλοι εδω μεσα τι να την κανει την εγγυηση ελλαδας ? ποσο πιθανο ειναι να του χαλασει στο 6μηνο και ποσο αν το κραταγε 2 χρονια που τοτε οντως θα χρειαζοταν εγγυηση. ξεκολληστε τα μυαλα σας απο την αππλε και μονο και δειτε και λιγο γυρω..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:25

60 ευρω ειναι πολλα λεφτα οπωσ και να το δει κανεις.. ειναι μια μηνιαια δοση για καποιον που θα παρει το 5αρι με δοσεις( ειναι πιο πιθανο να μην εχει δουλεια σε 12 μηνεσ παρα σε 11 απλα μαθηματικα ). επισης η συγκριση ειναι λιγο χαζη γιατι συγκρινετε το σ3 ενα φετινο κινητο με ενα περσινο. ανομοια μεγεθη στα παντα. το σ3 πρεπει να συγκρινεται με το 5 και μονον. η αξια ενος προιοντος δεν μετριεται μονο με την καραμελα ελληνικη αντιπροσωπεια και την τιμη μεταπωλησης.. ενας που αγοραζει κινητο ανα εξαμηνο οπως πολλοι εδω μεσα τι να την κανει την εγγυηση ελλαδας ? ποσο πιθανο ειναι να του χαλασει στο 6μηνο και ποσο αν το κραταγε 2 χρονια που τοτε οντως θα χρειαζοταν εγγυηση. ξεκολληστε τα μυαλα σας απο την αππλε και μονο και δειτε και λιγο γυρω..

το θεμα της εγγυησης τι σχεση εχει με τα υπολοιπα;

#183   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:28

Εχω 3gs και ειναι ταχυτερο του s3...μην με τωτησετε που το στηριζω ,σας προκαλω να μου αποδειξετε το αντιθετο..Αυτο ως απαντηση σε καποιον που υπερασπιστηκε τον torter οτι το s2 ειναι ταχυτερο του iphone 5....Δευτερον torter θελω μια custom rom καλη για s2 γιατι φιλος μου χθες μου ζητησε να του κανω αναβαθμιση...Τριτον μερικοι μου θυμιζετε τους ψευτόροοδευτικους και τους θολοκουλτουριαρηδες στην Ελλαδα..Σε φορουμ για iphone εχει τις τελευταιες μερες γινει της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα..ποιο πολυ διαβαζω για S3 παρα για iphone....Θεμα χρωματος s3,θεμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ουτε καν συγκρισης) οτι το s3 ειναι καλυτερο του 5..Για ποιο λογο; Μα γιατι κανει πραγματα που δεν μπορει το 5 ..Οπως οτι εχει sd card που ειπε καποιος :Ο .Παρτε οτι θελετε, καντε συγκρισεις αλλα ημαρτον ΔΕΝ μας ενδιαφερει οτι φυγατε σπο την apple....Τωρα πειτε με isheep ενω οι του android που προσπαθουν να μας πεισουν εχουν ως απωτερο σκοπο να σωσουν την ανθρωποτητα απο την κακια apple...

#184   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:55

το θεμα της εγγυησης τι σχεση εχει με τα υπολοιπα;

τι σχεση εχει? εχει οτι αμα δεν θες εγγυηση πας και παιρνεις απο παραεισαγωγης.. απλο εινα μην ρωτατε χαζες ερωτησεις εδω μεσα πια.. αφου ολα τα φτιαχνουν οι ιδιοι

#185   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:27

Εχω 3gs και ειναι ταχυτερο του s3...μην με τωτησετε που το στηριζω ,σας προκαλω να μου αποδειξετε το αντιθετο..Αυτο ως απαντηση σε καποιον που υπερασπιστηκε τον torter οτι το s2 ειναι ταχυτερο του iphone 5....Δευτερον torter θελω μια custom rom καλη για s2 γιατι φιλος μου χθες μου ζητησε να του κανω αναβαθμιση...Τριτον μερικοι μου θυμιζετε τους ψευτόροοδευτικους και τους θολοκουλτουριαρηδες στην Ελλαδα..Σε φορουμ για iphone εχει τις τελευταιες μερες γινει της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα..ποιο πολυ διαβαζω για S3 παρα για iphone....Θεμα χρωματος s3,θεμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ουτε καν συγκρισης) οτι το s3 ειναι καλυτερο του 5..Για ποιο λογο; Μα γιατι κανει πραγματα που δεν μπορει το 5 ..Οπως οτι εχει sd card που ειπε καποιος :Ο .Παρτε οτι θελετε, καντε συγκρισεις αλλα ημαρτον ΔΕΝ μας ενδιαφερει οτι φυγατε σπο την apple....Τωρα πειτε με isheep ενω οι του android που προσπαθουν να μας πεισουν εχουν ως απωτερο σκοπο να σωσουν την ανθρωποτητα απο την κακια apple...

Έχε χάρη που η κάμερα του iPad δεν μπορεί να τραβήξει σωστά βίντεο...

#186   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:28

Μπορείς να το κρατήσεις λίγο πιο πίσω ξέρεις....

#187   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:29

Μπορείς να το κρατήσεις λίγο πιο πίσω ξέρεις....

Το ίδιο και χειρότερο γίνεται... Δεν φαίνεται τι δείχνει η οθόνη !

#188   Erotokritos94

Erotokritos94

iPH User

• 191 μηνύματα
  • Twitter:@Erotokritos94
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:erotokritos94

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:43

Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου...Αν σου πω στα ίσα ότι δεν σε πιστεύω και ότι λες ψέμματα μην παρεξηγηθείς. Το ίδιο θα σου πούνε και άλλοι.Κρύβε λόγια, φιλικά :) (κάτοχος και των 3!)

Φίλε μου δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα .. Ειναι καθαρα δικη μου η γνωμη δεν ζητισα απο κανεναν να με πυστεψη αλλα επειδη τα εχω και τα δυο εγραψα την γνωμη μου δεν εκραξα κανενα απο τα δυο

#189   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:51

<irony mode on
Εχεις δίκιο..χάλια κάμερα τα iDevices γενικα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάλια επιδόσεις,ασφάλεια, αυτονομία κτλ. Τίποτα σωστο δε μπορουν να κανουν, όσοι τα αγοράζουν είναι ανεγκέφαλοι κ προβατα.
irony mode off>

εν το μεταξύ ακόμη περιμένω απαντήσεις σε αυτά που σου έγραψα..στο περίμενε θα μείνω μαλλον.. :P

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 26/12/2012 - 19:52

#190   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:55

Μην αγχωνεσαι , τραβηξε με του s2 την καμερα αρχικα συγκριτικα τεστ μεταξυ iphone 5 και s3 και μετα με του s3 τραβας iphone 5 με s2 .

#191   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:14

Εγω παντως με το δικο μου iPad μια χαρα βιντεακια μπορω κ τραβαω..

#192   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:15

ενταξει το μαμησες κανονικα τωρα...ουτε το μεγαλυτερο appleboy δεν το πιστευει αυτο...

#193   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:18

Εγω παντως με το δικο μου iPad μια χαρα βιντεακια μπορω κ τραβαω..

κατι λάθος κανεις! Αφού δε μπορεί ο torter10 τοτε δε γίνεται!! Νόμος!! :P

#194   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:22

Ξαναέκανα το τεστ και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

1) S3
2) iPhone 5 με το S2. Μια το ένα πιο γρήγορο, μια το άλλο. Πάνω-κάτω τα ίδια
3) 4S με αρκετή διαφορά από τα προηγούμενα...

Σχετικά με την κάμερα, σταματήστε τις εξυπνάδες και δείτε το σχετικό τοπικ στο οποίο έχω και δείγματα...

Θα δοκιμάσω με το Nexus που περιμένω τις προσεχείς μέρες....

Καλές Γιορτές σε όλους και με το καλό το 2013... Με λιγότερους τσακωμούς και πιο ήρεμες συζητήσεις...

#195   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:25

Δεν έχω καταλαβει γιατί τσακώνεστε!!!Για το αν ανοιγει μια εφαρμογη 0,4 του δεπτερολεπτου πιο γρήγορα??Ημαρτον δηλαδή....Λες και αν ανοιξει ενα κλικ πιο αργα δεν ειναι καλο το τηλέφωνο!Εγω είχα iphone περασα σε galaxy και γυρισα παλι σε iphone...Αυτην την ποιότητα κατασκευής,την ευκολια του να χειριστεις το τηλέφωνο και τη συμβατοτητα με αλλα προιοντα mac δεν την βρισκεις εύκολα...Ο καθε ένας κανει τις επιλογες του συμφωνα με αυτα που θελει περισσοτερο σε ενα τηλέφωνο!Απο εκεί και περα να ειχαμε να λέγαμε!
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9