60 ευρω ειναι πολλα λεφτα οπωσ και να το δει κανεις.. ειναι μια μηνιαια δοση για καποιον που θα παρει το 5αρι με δοσεις( ειναι πιο πιθανο να μην εχει δουλεια σε 12 μηνεσ παρα σε 11 απλα μαθηματικα ). επισης η συγκριση ειναι λιγο χαζη γιατι συγκρινετε το σ3 ενα φετινο κινητο με ενα περσινο. ανομοια μεγεθη στα παντα. το σ3 πρεπει να συγκρινεται με το 5 και μονον. η αξια ενος προιοντος δεν μετριεται μονο με την καραμελα ελληνικη αντιπροσωπεια και την τιμη μεταπωλησης.. ενας που αγοραζει κινητο ανα εξαμηνο οπως πολλοι εδω μεσα τι να την κανει την εγγυηση ελλαδας ? ποσο πιθανο ειναι να του χαλασει στο 6μηνο και ποσο αν το κραταγε 2 χρονια που τοτε οντως θα χρειαζοταν εγγυηση. ξεκολληστε τα μυαλα σας απο την αππλε και μονο και δειτε και λιγο γυρω..δεν κρινω εγω αλλα η λογικη.
για 60€ οχι δεν το λεω πολυ φθηνοτερο, λυπαμαι.

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII
Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:21
Ad
Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:25
το θεμα της εγγυησης τι σχεση εχει με τα υπολοιπα;60 ευρω ειναι πολλα λεφτα οπωσ και να το δει κανεις.. ειναι μια μηνιαια δοση για καποιον που θα παρει το 5αρι με δοσεις( ειναι πιο πιθανο να μην εχει δουλεια σε 12 μηνεσ παρα σε 11 απλα μαθηματικα ). επισης η συγκριση ειναι λιγο χαζη γιατι συγκρινετε το σ3 ενα φετινο κινητο με ενα περσινο. ανομοια μεγεθη στα παντα. το σ3 πρεπει να συγκρινεται με το 5 και μονον. η αξια ενος προιοντος δεν μετριεται μονο με την καραμελα ελληνικη αντιπροσωπεια και την τιμη μεταπωλησης.. ενας που αγοραζει κινητο ανα εξαμηνο οπως πολλοι εδω μεσα τι να την κανει την εγγυηση ελλαδας ? ποσο πιθανο ειναι να του χαλασει στο 6μηνο και ποσο αν το κραταγε 2 χρονια που τοτε οντως θα χρειαζοταν εγγυηση. ξεκολληστε τα μυαλα σας απο την αππλε και μονο και δειτε και λιγο γυρω..
Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:28
Δημοσίευση 26/12/2012 - 18:55
τι σχεση εχει? εχει οτι αμα δεν θες εγγυηση πας και παιρνεις απο παραεισαγωγης.. απλο εινα μην ρωτατε χαζες ερωτησεις εδω μεσα πια.. αφου ολα τα φτιαχνουν οι ιδιοιτο θεμα της εγγυησης τι σχεση εχει με τα υπολοιπα;
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:27
Εχω 3gs και ειναι ταχυτερο του s3...μην με τωτησετε που το στηριζω ,σας προκαλω να μου αποδειξετε το αντιθετο..Αυτο ως απαντηση σε καποιον που υπερασπιστηκε τον torter οτι το s2 ειναι ταχυτερο του iphone 5....Δευτερον torter θελω μια custom rom καλη για s2 γιατι φιλος μου χθες μου ζητησε να του κανω αναβαθμιση...Τριτον μερικοι μου θυμιζετε τους ψευτόροοδευτικους και τους θολοκουλτουριαρηδες στην Ελλαδα..Σε φορουμ για iphone εχει τις τελευταιες μερες γινει της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα..ποιο πολυ διαβαζω για S3 παρα για iphone....Θεμα χρωματος s3,θεμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ουτε καν συγκρισης) οτι το s3 ειναι καλυτερο του 5..Για ποιο λογο; Μα γιατι κανει πραγματα που δεν μπορει το 5 ..Οπως οτι εχει sd card που ειπε καποιος :Ο .Παρτε οτι θελετε, καντε συγκρισεις αλλα ημαρτον ΔΕΝ μας ενδιαφερει οτι φυγατε σπο την apple....Τωρα πειτε με isheep ενω οι του android που προσπαθουν να μας πεισουν εχουν ως απωτερο σκοπο να σωσουν την ανθρωποτητα απο την κακια apple...
Έχε χάρη που η κάμερα του iPad δεν μπορεί να τραβήξει σωστά βίντεο...
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:28
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:29
Μπορείς να το κρατήσεις λίγο πιο πίσω ξέρεις....
Το ίδιο και χειρότερο γίνεται... Δεν φαίνεται τι δείχνει η οθόνη !
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:43
Φίλε μου δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα .. Ειναι καθαρα δικη μου η γνωμη δεν ζητισα απο κανεναν να με πυστεψη αλλα επειδη τα εχω και τα δυο εγραψα την γνωμη μου δεν εκραξα κανενα απο τα δυοΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου...Αν σου πω στα ίσα ότι δεν σε πιστεύω και ότι λες ψέμματα μην παρεξηγηθείς. Το ίδιο θα σου πούνε και άλλοι.Κρύβε λόγια, φιλικά
(κάτοχος και των 3!)
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:51
<irony mode on
Εχεις δίκιο..χάλια κάμερα τα iDevices γενικα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάλια επιδόσεις,ασφάλεια, αυτονομία κτλ. Τίποτα σωστο δε μπορουν να κανουν, όσοι τα αγοράζουν είναι ανεγκέφαλοι κ προβατα.
irony mode off>
εν το μεταξύ ακόμη περιμένω απαντήσεις σε αυτά που σου έγραψα..στο περίμενε θα μείνω μαλλον..

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 26/12/2012 - 19:52
Δημοσίευση 26/12/2012 - 19:55
Μην αγχωνεσαι , τραβηξε με του s2 την καμερα αρχικα συγκριτικα τεστ μεταξυ iphone 5 και s3 και μετα με του s3 τραβας iphone 5 με s2 .
Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:14
Εγω παντως με το δικο μου iPad μια χαρα βιντεακια μπορω κ τραβαω..
Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:15
Εχω 3gs και ειναι ταχυτερο του s3...μην με τωτησετε που το στηριζω ,σας προκαλω να μου αποδειξετε το αντιθετο..Αυτο ως απαντηση σε καποιον που υπερασπιστηκε τον torter οτι το s2 ειναι ταχυτερο του iphone 5....Δευτερον torter θελω μια custom rom καλη για s2 γιατι φιλος μου χθες μου ζητησε να του κανω αναβαθμιση...Τριτον μερικοι μου θυμιζετε τους ψευτόροοδευτικους και τους θολοκουλτουριαρηδες στην Ελλαδα..Σε φορουμ για iphone εχει τις τελευταιες μερες γινει της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα..ποιο πολυ διαβαζω για S3 παρα για iphone....Θεμα χρωματος s3,θεμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ουτε καν συγκρισης) οτι το s3 ειναι καλυτερο του 5..Για ποιο λογο; Μα γιατι κανει πραγματα που δεν μπορει το 5 ..Οπως οτι εχει sd card που ειπε καποιος :Ο .Παρτε οτι θελετε, καντε συγκρισεις αλλα ημαρτον ΔΕΝ μας ενδιαφερει οτι φυγατε σπο την apple....Τωρα πειτε με isheep ενω οι του android που προσπαθουν να μας πεισουν εχουν ως απωτερο σκοπο να σωσουν την ανθρωποτητα απο την κακια apple...
ενταξει το μαμησες κανονικα τωρα...ουτε το μεγαλυτερο appleboy δεν το πιστευει αυτο...
Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:18
Εγω παντως με το δικο μου iPad μια χαρα βιντεακια μπορω κ τραβαω..
κατι λάθος κανεις! Αφού δε μπορεί ο torter10 τοτε δε γίνεται!! Νόμος!!

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:22
1) S3
2) iPhone 5 με το S2. Μια το ένα πιο γρήγορο, μια το άλλο. Πάνω-κάτω τα ίδια
3) 4S με αρκετή διαφορά από τα προηγούμενα...
Σχετικά με την κάμερα, σταματήστε τις εξυπνάδες και δείτε το σχετικό τοπικ στο οποίο έχω και δείγματα...
Θα δοκιμάσω με το Nexus που περιμένω τις προσεχείς μέρες....
Καλές Γιορτές σε όλους και με το καλό το 2013... Με λιγότερους τσακωμούς και πιο ήρεμες συζητήσεις...
Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες