Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:30

Ανεβασε βίντεο ή φωτο torter10. Εμεις πως σου παραθέσαμε στοιχεία, πηγές, benchmarks κ συ καμία απάντηση αλλά λογια του αερα?

Ειναι σα να λεω το Xperia X8 ειναι πιο γρήγορο απ το iPhone 5S (που δεν εχει κυκλοφορησει ακόμα) Είναι το ίδιο άτοπο.

Επίσης θελουμε screenshot απο μετροπρογραμματα που να υπαρχουν κ στις 2 πλατφορμες όπως το geekbench. Εννοείται να ναι κ τα 2 τηλέφωνα το ίδιο καθαρα και "μαμίσια¨. Έτσι γίνεται σωστό benchmarking. Μέχρι τότε λέγε τι "μέτρησες" εδω και ώρες χωρίς απάντηση.

Επίσης! Καλό και ασφαλές 2013! :P

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 26/12/2012 - 20:33

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:30

Μην αγχωνεσαι , τραβηξε με του s2 την καμερα αρχικα συγκριτικα τεστ μεταξυ iphone 5 και s3 και μετα με του s3 τραβας iphone 5 με s2 .

torter κανε αυτο που λεει ο φιλος και ασε τις δικαιολογιες....

You'll Never Walk Alone

#198   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:36

το πιο γρηγορο απο ολα ειναι το note2 οποτε σταματηστε να μαλωνετε.... B)

#199   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:37

Ολα για πέταμα είναι αφτο είναι εγγύηση http://pics.ricardos...α-ετοσ-1995.jpg

#200   harisk10

harisk10

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:alex kour

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:42

Ελα iphoneakides παντε κλαψτε λιγο που δεν εχετε jb.

#201   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:56

δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μιλάνε άτομα με android κινητά σε μια σελίδα που ασχολούνται μόνο με iphone ,δεν είναι λίγο κάπως ενοχλητικό εγώ δεν μπει σε κανένα forum που ασχολούνται με άλλα κινητά να κράξω ούτε να σχολιάσω το οτιδήποτε
ο καθένας κάνει τις επιλογές του για άλλων είναι τέλεια και για άλλους λανθασμένη τι ζόρι τραβάτε δεν καταλαβαίνω

Τελευταία επεξεργασία από: dominator, 26/12/2012 - 20:57

#202   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/12/2012 - 20:58

Ρε παιδιά, δεν είναι τα κινητά η μόνη μου ασχολία. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω το βιντεάκι... Να 'στε όλοι καλά !

#203   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:00

δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μιλάνε άτομα με android κινητά σε μια σελίδα που ασχολούνται μόνο με iphone ,δεν είναι λίγο κάπως ενοχλητικό εγώ δεν μπει σε κανένα forum που ασχολούνται με άλλα κινητά να κράξω ούτε να σχολιάσω το οτιδήποτε
ο καθένας κάνει τις επιλογές του για άλλων είναι τέλεια και για άλλους λανθασμένη τι ζόρι τραβάτε δεν καταλαβαίνω

Αυτο που ειπες δειχνει ακριβως τι παιζει με τους android fans...
Ασχολουντε με την apple περισσοτερο απο οτι με το android....

Οταν ασχολεισαι με κατι , υπαρχουν μονο 3 λογοι να το κανεις.

1) ή εισαι κουτσομπολης

2) ή ζηλευεις

3) ή το γουσταρεις

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 26/12/2012 - 21:03

#204   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:00

δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μιλάνε άτομα με android κινητά σε μια σελίδα που ασχολούνται μόνο με iphone ,δεν είναι λίγο κάπως ενοχλητικό εγώ δεν μπει σε κανένα forum που ασχολούνται με άλλα κινητά να κράξω ούτε να σχολιάσω το οτιδήποτε<br />ο καθένας κάνει τις επιλογές του για άλλων είναι τέλεια και για άλλους λανθασμένη τι ζόρι τραβάτε δεν καταλαβαίνω

<br /><br />Δυστυχώς για εσένα δεν ξέρεις το θέμα του forum <br />Ασχολείται με οοοοολες τις I devises <br /><br />Τώρα αν κάποιος που έχει και τα δυο δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να μην έχει άποψη και να μην γράφει εδώ. <br /><br />Όσο για το κράξιμο έχεις δίκιο. Πάντα θα υπάρχουν αυτά. <br />Πάντα θα πέφτουν ειρωνείες,αλλα τι να κάνουμε. Δουλειά να έχουμε να ασχολούμαστε. <br /><br />Έλεγα πως δεν θα γράψω εδώ μέσα αλλα και εγω που σε λίγο καιρο θα έχω και το S3 δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι το αυτο που με τρελαίνει στο iPhone 5 (πέρα απο το design και την απλότητα) είναι η ταχύτητα&#33; <br />Άντε και χρόνια πολλα σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 26/12/2012 - 21:02

#205   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:02

μάλλον είμαστε εμείς λάθος που απαντάμε στα άτομα αυτά , όσο ασχολούμαστε τόσο θα γραφουν (χωρίς καμια παρεξήγηση)

#206   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:02

Συμφωνώ από την μια ότι έχουν ανοίξει αρκετά θέματα για αυτό, αλλά επίσης έχω και την απορία γιατί δεν μπορούν να διατηρηθούν 1-2 θέματα στις κατάλληλες ενότητες και να γράφουμε εκεί ότι θέλουμε (μέσα στα όρια του θέματος πάντα και όχι ότι να ναι και σε καλό επίπεδο) αλλά αντίθετα ενοχλούνται τόσο μα τόσο πολύ ορισμένοι...
Πολλοί εξάλλου δεν μπήκαν εδώ στο άσχετο, σχεδόν όλοι είχαν κάποια στιγμή κάποια μηλοσυσκευή και οι περισσότεροι συνεχίζουν να έχουν κάποια άλλη συσκευή της apple.

#207   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:05

<br /><br />Δυστυχώς για εσένα δεν ξέρεις το θέμα του forum <br />Ασχολείται με οοοοολες τις I devises <br /><br />Τώρα αν κάποιος που έχει και τα δυο δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να μην έχει άποψη και να μην γράφει εδώ. <br /><br />Όσο για το κράξιμο έχεις δίκιο. Πάντα θα υπάρχουν αυτά. <br />Πάντα θα πέφτουν ειρωνείες,αλλα τι να κάνουμε. Δουλειά να έχουμε να ασχολούμαστε. <br /><br />Έλεγα πως δεν θα γράψω εδώ μέσα αλλα και εγω που σε λίγο καιρο θα έχω και το S3 δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι το αυτο που με τρελαίνει στο iPhone 5 (πέρα απο το design και την απλότητα) είναι η ταχύτητα&#33; <br />Άντε και χρόνια πολλα σε όλους.

στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρομαι στο 5 με το s3
επίσης εδώ προσπαθούν να αποδείξουν ότι όλα τα υπόλοιπα κινητά είναι καλύτερα από το iphone και πάει λέγοντας προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει

#208   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:09

στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρομαι στο 5 με το s3
επίσης εδώ προσπαθούν να αποδείξουν ότι όλα τα υπόλοιπα κινητά είναι καλύτερα από το iphone και πάει λέγοντας προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει

Και εμένα δεν με ενδιαφέρει αν ανοίξει 0,5667 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα το ένα απο το άλλο.
Ξέρω ότι iPhone είναι ένα.

Αλλα όπως λέει και ο Σπύρος δεν είναι εδώ μέσα όλοι άσχετοι.
Κάποιοι είχα,έχουν και θα έχουν apple προϊόντα.

#209   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:16

Ρε παιδιά, δεν είναι τα κινητά η μόνη μου ασχολία. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω το βιντεάκι... Να 'στε όλοι καλά !

Μην κάνεις υποσχέσεις που δε μπορεις να πραγματοποιησεις τοτε.. ;)

Εδω θέλει να πει ο ποιητής πως οοοοταν μάθει να τραβάει κ βίντεο θα το ανεβάσει. Και οταν καταφερει να το περάσει στο pc. Έλα δάσκαλε δείξε μας την αλήθεια, κρεμόμαστε απ το πληκτρολογιο σουυυ :P

#210   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:17

Μην κάνεις υποσχέσεις που δε μπορεις να πραγματοποιησεις τοτε.. ;)

Εδω θέλει να πει ο ποιητής πως οοοοταν μάθει να τραβάει κ βίντεο θα το ανεβάσει. Και οταν καταφερει να το περάσει στο pc. Έλα δάσκαλε δείξε μας την αλήθεια, κρεμόμαστε απ το πληκτρολογιο σουυυ :P

Τρία πουλάκια κάθονται...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5