Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   mitsakos123

mitsakos123

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Twitter:@Dimitris_Panagi
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:30

Torter δε φταίμε εμείς επειδή έχεις κατώτερα προϊόντα...αλλά απο τη στιγμή που μου λες οτι η μπακατέλα (s2) είναι καλύτερη απο τα iphone και εξωθείς κόσμο στο να αγοράσει μια χαμηλότερη σε ποιότητα συσκευή,τότε αυτο είναι ενοψλητικό! Απο που και ως που ένα προϊόν με android αντέχει περισσότερο απο ενα με ios.σκέψου τα λίγο αυτά που λες πριν τα πεις γιατί απλά γελοιοποιείσαι. Αγόρασε ότι μπακατέλα θες,πολύ απλα δεν μας ενδιαφέρει...αλλά καλό θα ήταν να μην κάνουν πολλοί το ίδιο λάθος με εσένα και να αγοράσουν πλαστικούρες που δεν θα αντέξουν για πάνω απο 2 χρόνια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:35

Torter δε φταίμε εμείς επειδή έχεις κατώτερα προϊόντα...αλλά απο τη στιγμή που μου λες οτι η μπακατέλα (s2) είναι καλύτερη απο τα iphone και εξωθείς κόσμο στο να αγοράσει μια χαμηλότερη σε ποιότητα συσκευή,τότε αυτο είναι ενοψλητικό! Απο που και ως που ένα προϊόν με android αντέχει περισσότερο απο ενα με ios.σκέψου τα λίγο αυτά που λες πριν τα πεις γιατί απλά γελοιοποιείσαι. Αγόρασε ότι μπακατέλα θες,πολύ απλα δεν μας ενδιαφέρει...αλλά καλό θα ήταν να μην κάνουν πολλοί το ίδιο λάθος με εσένα και να αγοράσουν πλαστικούρες που δεν θα αντέξουν για πάνω απο 2 χρόνια!

Δηλαδή εσύ κοιτάς την ποιότητα κατασκευής πρώτα σε ένα κινητό; Και σε πληροφορώ ότι το S2 είναι 1 χρόνου και κάτι και δεν έχει πάθει το οτιδήποτε. Ούτε Home Button, ούτε μπαταρία, σήμα καμπάνα... Ενώ το iPhone το καημένο, μετά από 3 μήνες το Home Button κάνει κολπάκια. Εκτός και αν αυτά τα κάνει η Apple για να δει πόση δύναμη έχει ο καθένας όταν το σπάει από τα νεύρα του...

#228   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:37

Τι κολπακια κανει το home button ???
Ελα πες μου , θελω να του μαθω και εγω να κανει κολπακια !!!!

#229   nikos1965krhth

nikos1965krhth

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Το μόνο που έχω να πω για αυτά τα κινητά(και τα έχω χρησιμοποιήσει όλα)είναι πως το s3 είναι απλά γελοίο μπροστά στο 5 και στο 4s...είναι απλά ένα χαμηλής ποιότητας προϊόν (σε σχέση με το 4s και το 5άρι).το ios είναι χρόνια μπροστά! Όσο για το s2 δεν αξίζει καν να μιλήσουμε για αυτή τη μπακατέλα....σοβαρά...προτιμώ το 4άρι παρά αυτή τη μπούρδα που μετά απο 1.5 χρόνια κάνει 1.5 λεπτό να φορτώσει το κεντρικό του μενου! Τέλος! Τα iphone είναι ξεκάθαρα τα ανώτερα κινητά στο κόσμο και αυτό μέχρι τώρα δεν έχει αλάξει. Η apple δεν με πληρώνει,ούτε είναι οικογένειά μου...αλλά προτίνω πάντα σε κάποιον ένα apple product καθώς είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε software,hardware και design.η apple είναι η καλύτερη επιλογή σε κινητά,tablets κ.λ.π.

ρε μιτσακο !!!! είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό που λες?? έχεις υπόψιν σου ότι τα 2 κινητά που αναφέρεις έχουν τα μισά λεφτά από τα iphone ...και κάνουν 5 φορες ποιο πολλά πράγματα....??? για να μην αναφέρουμε την οθόνη και την ευκολία που μπορείς να απολαμβάνεις το internet !!! έλεος με τα iphone.....για την ώρα ψάξτε πιάς εβδομάδας είναι !!! και όταν το ξεπεράσουμε αυτό ..κουβεντιάζουμε και για το αν είναι τηλέφωνο !

#230   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

εγω έχω ένα νοκια 3230 που τα βάζει κάτω κ τα 4 κινητακια που λέτε...

#231   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:39

Αυτα ήταν κινητά...!

#232   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:39

Αααα ολα και ολα .

Το δικο μου ειναι καλυτερο.....

#233   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:40

Τι κολπακια κανει το home button ???
Ελα πες μου , θελω να του μαθω και εγω να κανει κολπακια !!!!

Στο 70% μην πω στο 90% των μεταχειρισμένων παρουσιάζεται το φαινόμενο του προβληματικού Home Button. Πιάνει όποτε θέλει και μερικές φορές κολλάει μέσα και μένει εκεί. Ας με διαψεύσουν οι τεχνικοί...

#234   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:41

Στο 70% μην πω στο 90% των μεταχειρισμένων παρουσιάζεται το φαινόμενο του προβληματικού Home Button. Πιάνει όποτε θέλει και μερικές φορές κολλάει μέσα και μένει εκεί. Ας με διαψεύσουν οι τεχνικοί...

Στα μεταχειρισμενα ???
Αααα παλι καλα εγω μονο καινουργια αγοραζω....

#235   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:42

Έλα τωρα. Υπερβαλλεις και το ξέρεις.

#236   kardin

kardin

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:44

Παιδιά κάνετε λες και σας προσβάλαμε την οικογένεια . Ηρεμήστε λίγο για ένα τηλέφωνο μιλάμε . Ήμουν για καφέ με τον κολλητό μου και βάλαμε το δικό μου κινητό το s3 δίπλα στο δικό του iphone 5 και κάναμε σύγκριση . Το δικό μου κατεβάζει σελίδες πιο γρήγορα , ανοίγει τις εφαρμογές γρηγορότερα και χαρακτηριστικά ο φίλος μου μου είπε "εντάξει ρε το τηλέφωνο είναι τετραπύρηνο, είναι θηρίο " . Ό,τι και αν λέτε η αλήθεια είναι μία και απλή . Το s3 είναι γρηγορότερο και έχει έχει καλύτερο hardware από το iphone . Το iphone είναι σαφώς καλύτερο ποιοτικά . Τώρα όλα τα άλλα .... Και μην προκαλείτε τον καθένα εδώ μέσα ένα απλό video θα μας διαφωτίσει όλους ...

#237   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:47

Στα μεταχειρισμενα ???
Αααα παλι καλα εγω μονο καινουργια αγοραζω....

Ή είσαι ανόητος ή το παίζεις. Εννοώ γατάκι, ότι τα περισσότερα μεταχειρισμένα iPhone ( και το δικό σου μεταχειρισμένο είναι αφού το έχεις χρησιμοποιήσει ) παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα... Κυριώς 4άρια αλλά και 4S... Το 5άρι θα δείξει σε λίγο καιρό...

#238   mitsakos123

mitsakos123

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Twitter:@Dimitris_Panagi

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:48

Χαχαχαχα...τι άλλο θα ακούσω ρε....1ον το design και η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες...2ον υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά που μπορεί να πει κάποιος όπως η σταθερότητα και απλότητα του λογησμικού στη καθημερινότητα...κάθε γνώμη είναι σεβαστή και η δική μου είναι πως μετά απο αρκετές αγορές ανδροϊδών...μπορώ να πω πως δεν ξαναπετάω λεφτά σε κάτι που μετά απο 7 μήνες λαγκάρει! Για εμένα η apple είναι η ανώτερη όλων στις κατηγορίες που συμμετέχει. Τώρα αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο,λογω του ότι έχω προσωπική εμπειρία...το αγνοώ...(εκτός αν είναι άξιο προσοχής)

#239   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:49

Ή είσαι ανόητος ή το παίζεις. Εννοώ γατάκι, ότι τα περισσότερα μεταχειρισμένα iPhone ( και το δικό σου μεταχειρισμένο είναι αφού το έχεις χρησιμοποιήσει ) παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα... Κυριώς 4άρια αλλά και 4S... Το 5άρι θα δείξει σε λίγο καιρό...

Nope, το design του home button άλλαξε στο 5αρι !!!

#240   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 23:49

Έλα τωρα. Υπερβαλλεις και το ξέρεις.

Όχι φίλε μου, προχτες είδα ένα παιδί στο διπλανό τραπέζι και έβριζε το 4άρι του. Του λέω τι έχει; Μου το έδωσε.... Και το Home Button έπιανε 1 στις 10 φορές. Έβαλα τα γέλια.... Δεν είχε κλείσει 2 χρόνια.... !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες