να πουμε και κατι ουσιοδες γιατι βλεπω ξεφυγαμε ..!
ναι τα αδροιντ ειναι πιο δυνατα κινητα ..! ναι βγαζουν παραπανω στα τεστ .... ναι εχουν 4/6/8 πυρηνες .... καιιι

εγω εχω ενα απιστευτο AppStore που βρισκω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και χωρις κανα φοβο να κολησω κανα ιο !!
εχω icloud που ολα γινονται αυτοματα ....!
εχω photostream αυτοματα σε οποιαδηποτε συσκευη ...πισι και και...
εχω ποιοτητα κατασκευης ...
Εχω τρελη υποστηριξη APPLE .... (γιατι για jelly bean εκει στην σαμμυ τωρα την ειδατε επισημα μετα απο ποσο καιρο κυκλοφοριας...)!!
εχω ΙΟS δλδ ΣΤΑΘΕΡΟ λειτουργικο... γρηγορο ... και με ολη την απλοτητα που χαριζει η apple ...!!
επισης εχω την απλοτητα σε οτιδηποτε κανω ειτε ειναι iphone ειτε mac ειτε οτιδηποτε απλα και ευκολα ..! και ολα τα προγραματα συνεργαζονται ΤΕΛΕΙΑ με την ΙΟS συσκευη μου ....!!
εσεις εκει στην σαμμυ και γενικα στην αδροιντ κοινοτητα σας πετανε το κοκκαλακι δλδ 4-5 πυρηνες σας πετανε και το μπισκοτακι 2gb ραμ .... και ολοι τρεχετε να τα πιασετε .! ΧΑΝΟΝΤΑΣ την ουσια ...!!
Μπραβο σας ...! καλα κανετε ...!
αλλα κοιταξτε λιγο το Play store σας που βρωμαει απο χιλιομετρα με την σαβουρα που εχει εκει μεσα (malware)
κοιταξτε λιγο το λειτουργικο σας που αν δεν βαλετε CUSTOM ROM ειναι απλα για τα μπαζα .....!!!
και οσο για widgets και οβερ κλοκινκ ..! αδροιντ ειχα εναν καιρο ... πηγα στην apple και ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΦΕΥΓΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕ !!
και ο ενας λογος που δεν φευγω γιατι με εξυπηρετη αψογα ..!!!!
** ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΩΡΕ

!
(μην ξεχνιομαστε..)!