iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:30
Ad
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:30
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:31
Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει ο καθένας τι είναι ο άλλος και τι όχι...
το αν θα ρουτάρω τη συσκευή μου ή όχι είναι δικό μου θέμα και αν θα το κάνω,θα είναι γιατί θα θέλω να πάρω το κάτι περισσότερο!!!
από το '98 και μέχρι σήμερα,έχουν περάσει άπειρες συσκευές από τα χέρια μου,γιατί αυτή είναι η "ψωνάρα" μου...και ότι έχω,φροντίζω να το λειτουργώ στο max...όσο για το αν χρησιμοποιώ την αναφορά,εννοείται πως ναι,από την στιγμή που την έχω διαθέσιμη (χωρίς app)!
Το τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό για να δουλέψει τη συσκευή του είναι καθαρά υποκειμενικό,οπότε αν είναι πλήρες ή όχι,αυτό είναι στην κρίση μου και ένα αμάξι λειτουργικότατο είναι όταν το αγοράζεις,αλλά στην πορεία,όλο και κάτι θα σου λείπει και βάζεις πάνω,ιπποδύναμη θα είναι αυτό,turbo,ζάντες??εν ολίγοις όλα είναι σχετικά!
και ναι,από τι στιγμή που έχω gmail account και μπορώ να μπω ανα πάσα ώρα και στιγμή και να έχω τα πάντα αποθηκευμένα εκεί,γιατί να μην το χρησιμοποιήσω??
και στην τελική,ότι και αν λες ότι και αν λέω,η κουβέντα δεν θα καταλήξει πουθενά...οπότε άσε το "αδιάβαστη" για κάπου αλλού σε παρακαλώ..
να με συγχορεσεις πολυ δεσποινης αλλα οταν κατηγορεις κατι το οποιο δεν το εχεις ψαξει, δεν το ξερεις και λες αρλουμπεσ θα σου απαντησω!
το μυνημα σου μπορει να το διαβασει ενας αρχαριος να δει οτι θες υπολογιστη να ξεκλειδωσεις οτι δεν μεταφερει αρχεια ευκολα και ολα και να μην αγορασει! και δεν θα αγορασει επιδη εσυ εγραψες αυτα τα λαθος πραγματα εδω.. οποτε διαβασε μαθε και μετα κρινε και πες
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:31
δεν ξερω τιποτα αλλο περα απο overclock, απλα σου εδειξα πως να ενεργοποιησεις το photo stream στον υπολογιστη, ενω μεχρι προτεινος νομιζεις οτι ο γκανταλφ σου φερνει τις φωτο απο το κινητο σου στον υπολογιστη δια μαγειας
Ναι κατι μας ειπες με το icloudsetup woowwww!!!
Allshare κανει και το ιφον...!
Nfc?! Passbook εμεις..!
Wifi direct?! Απλα μια ονομασια ειναι...!
Και το εχετε ενσωματομενο στο λειτουργικο σας..!
Κατεβαζω μια εφαρμογη απο το app store και κανω πολλα παραπανω..!
Δεν υπαρχει κατι ππυ να κανει ο γαλαξιας και να μην το κανει το ιφον...!
Ξεκολατε με τις καραμελες σας επιτελους..!!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:32
ενταξει υπαρχουν, αλλα αν δε προσφερουν κατι ουσιαστικο σε εσενα το χρηστη και μενουν μονο στα χαρτια, εμενα δε μου λεει κατι.
ισα ισα που το passbook φαινεται πιο υλοποιησιμο στην ελλαδα απο το nfc.
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:33
να με συγχορεσεις πολυ δεσποινης αλλα οταν κατηγορεις κατι το οποιο δεν το εχεις ψαξει, δεν το ξερεις και λες αρλουμπεσ θα σου απαντησω!
το μυνημα σου μπορει να το διαβασει ενας αρχαριος να δει οτι θες υπολογιστη να ξεκλειδωσεις οτι δεν μεταφερει αρχεια ευκολα και ολα και να μην αγορασει! και δεν θα αγορασει επιδη εσυ εγραψες αυτα τα λαθος πραγματα εδω.. οποτε διαβασε μαθε και μετα κρινε και πες
Ασε τη κοπελα ησυχη ρε ! Αμεσως μην δειτε γυναικα να κανετε πεσιμο !

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:34
Ασε τη κοπελα ησυχη ρε ! Αμεσως μην δειτε γυναικα να κανετε πεσιμο !
χαχαχαχαχα !
χαχαχαχ ναι ειναι ο νεος τροπος φλερταρισματος χαχαχ
οχι, με το wifi direct μεταφερω ενα αρχειο οποιουδηποτε μεγεθους σε ενα αλλο android μεσω wifi.... ταχυτητα με λιγα λογια.... οταν κολλησω ιο με το open source λογισμικο θα σε ενημερωσω.... το bump το εχω κ εγω, ασ'το...... εκτος απο τα widgets κανω τις home screens μου (εχουμε πολλες εμεις) οπως θελω σε αντιθεση με το ios που δεν εχεις καμια απολυτως ελευθερια παραμετροποιησης αν δεν εχεις jailbreak.... το all share cast μεταφερει το περιεχομενο που προβαλλεις στην οθονη του κινητου σου κατευθειαν στην τηλεοραση..... μιλαμε για εφαρμογη μανισια περασμενη, μην μου αναλυσεις ολο το appstore, το ξερω, ειχα κ εγω iphone
ε αφου εχεις τι λες οτι δεν τα κανει το iphone εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:35
οχι, με το wifi direct μεταφερω ενα αρχειο οποιουδηποτε μεγεθους σε ενα αλλο android μεσω wifi.... ταχυτητα με λιγα λογια.... οταν κολλησω ιο με το open source λογισμικο θα σε ενημερωσω.... το bump το εχω κ εγω, ασ'το...... εκτος απο τα widgets κανω τις home screens μου (εχουμε πολλες εμεις) οπως θελω σε αντιθεση με το ios που δεν εχεις καμια απολυτως ελευθερια παραμετροποιησης αν δεν εχεις jailbreak.... το all share cast μεταφερει το περιεχομενο που προβαλλεις στην οθονη του κινητου σου κατευθειαν στην τηλεοραση..... μιλαμε για εφαρμογη μανισια περασμενη, μην μου αναλυσεις ολο το appstore, το ξερω, ειχα κ εγω iphone
ΜΕχρι τωρα δεν με εχεις πει κατι που να κανει μονο το αδροιντ σας ...?!!!!
και θυμησε μου λιγο ... ΠΟΣΕΣ φορεσ εχεις χρησιμοποιησει το wifi direct ? η το allshare

κατσε να σε απαντησω εγω !
ΚΑΜΙΑ !!!
γιατι την τεχνολογια σπιτι σου δεν την εχεις ...!
γιαυτο μην κοκορευεσαι ...!!!!
το εχεις πολλες home screen εσεις στα αδροιντ τι θες να πεις ακριβως ?!
γιατι νομιζω home screen ειναι η αρχικη οθονη... και αν θυμαμαι και καλα και το αδροιντ αλλα και τα ιφον εχουν αρκετες ...!!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:37
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:37
να διαβάζεις καλύτερα ένα κείμενο πριν απαντήσεις...να με συγχορεσεις πολυ δεσποινης αλλα οταν κατηγορεις κατι το οποιο δεν το εχεις ψαξει, δεν το ξερεις και λες αρλουμπεσ θα σου απαντησω!
θα σου συνιστούσα αυτό,από'κει και πέρα,τους χαρακτηρισμούς καλύτερα κάποιος να τους κρατάει για τον εαυτό του,αν δεν ξέρει!
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:38
Η Apple ποτέ δε πέταξε καμια τεχνολογια πάνω στα λειτουργικά της αν δε την θεωρουσε ασφαλη και το κυριοτερο χρηστικη, γιατι αν κανει καμια πατατα θα τα ακουσει πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια λόγω του ισχυρου brand name της

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:39
να διαβάζεις καλύτερα ένα κείμενο πριν απαντήσεις...
θα σου συνιστούσα αυτό,από'κει και πέρα,τους χαρακτηρισμούς καλύτερα κάποιος να τους κρατάει για τον εαυτό του,αν δεν ξέρει!
τεσπα.... οτι πεις σαν κυριος κανω πισω
Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:40
χαχαχαχ ναι ειναι ο νεος τροπος φλερταρισματος χαχαχ
ε αφου εχεις τι λες οτι δεν τα κανει το iphone εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα
wifi direct δεν κανει, την home screen σου δεν την κανεις οπως θες.... ασχετα αν θεωρεις τα widgets παιδικα και κακοφτιαγμενα, συζηταμε για τις επιλογες που εχεις σαν χρηστης, απο εκει και περα εσυ κρινεις τι σε καλυπτει και τι οχι..... εγω μιλησα για μανισιες εφαρμογες περασμενες, μεσα απο το appstore εννοειται οτι θα βρεις εφαρμογες που θα σε καλυψουν σε κατι αντιστοιχο του all share cast.... οπως ειναι το icloud στο iphone ας πουμε.... τα κανω κ εγω αυτα με το dropbox, αλλα δειχνω respect ατελειωτο στο icloud, ειναι μεγαλη μαγκια, ετσι

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:40
H πλακα ειναι οτι το θεμα το ανοιξε ο torter και εχει εξελειχθει σε πιασαρικο . Ο ιδιος βεβαια αγνοειται οπως και το βιντεο που μας υποσχεθηκε με το turbo s 2 του .
αγνοειται γιατι στην κοντρα γαλαξια s2 με i5 σε μια δεξια στροφη το s2 λογο της ασταθιας του ... γλυστρισε με αποτελεσμα να φυγει απο τον γκρεμο και να αγνοειται η τυχη και τον 2 ...!

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:41

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες