Αγορά Imac
Δημοσίευση 09/03/2013 - 22:01
Ad
Δημοσίευση 10/03/2013 - 22:45
Καλά, έχει πλάκα φίλοι μου που πάνε να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τα αδικαιολόγητα (απλά ΔΕΝ... χωρούσε!), ότι δηλαδή το νέο ιMac "δεν χρειάζεται... DVD player"!
Δημοσίευση 10/03/2013 - 23:05
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα περισσότερα γίνονται μέσω του διαδικτύου γι'αυτό και το αφαίρεσε από τους περισσότερους υπολογιστές της αλλά υπάρχουν και άτομα που το χρειάζονται είτε λόγω επαγγέλματος είτε για οικιακή χρήση.Να το αφαιρέσει από τα Laptop της το καταλαβαίνω,αλλά από Desktop νομίζω είναι πιο "παράλογο" γιατί ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι ούτε το μικρότερο βάρος ούτε αυτή τη μικρή μείωση διαστάσεων πάνω στο γραφείο.Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου γιατί κάτι να χρειαστείς θα σου φανεί χρήσιμο έστω για αυτή τη μοναδική στιγμή.Εγώ πάντως θα πάω σε λύση μεταχειρισμένου 27'' iMac με... DVD player (παλιότερο μοντέλο).
Καλά, έχει πλάκα φίλοι μου που πάνε να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τα αδικαιολόγητα (απλά ΔΕΝ... χωρούσε!), ότι δηλαδή το νέο ιMac "δεν χρειάζεται... DVD player"!
Δημοσίευση 10/03/2013 - 23:08
Αν σκεφτείς οτι στους iMac το DVD που έχει ενσωματομένο, είναι προβληματικό, τότε ναι.. Καλύτερα που το αφαίρεσαν.
Είτε παλιο iMac έχεις είτε πάρεις το καινούργιο, θα αναγκαστείς να πάρεις εξωτερικό..
Οπότε μια η άλλη είναι..
Χαχαχαχαχα! Όντως αυτό; Ισχύει;;; Χαχαχα
Δημοσίευση 10/03/2013 - 23:12
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα περισσότερα γίνονται μέσω του διαδικτύου γι'αυτό και το αφαίρεσε από τους περισσότερους υπολογιστές της αλλά υπάρχουν και άτομα που το χρειάζονται είτε λόγω επαγγέλματος είτε για οικιακή χρήση.Να το αφαιρέσει από τα Laptop της το καταλαβαίνω,αλλά από Desktop νομίζω είναι πιο "παράλογο" γιατί ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι ούτε το μικρότερο βάρος ούτε αυτή τη μικρή μείωση διαστάσεων πάνω στο γραφείο.Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου γιατί κάτι να χρειαστείς θα σου φανεί χρήσιμο έστω για αυτή τη μοναδική στιγμή.
Τέτοιες σάχλες (όχι εσύ!!!) μου 'λεγαν και οι φίλοι μου "όλα γίνονται διαδικτυακά" και τρίχες κατσαρές!
Ρε φιλαράκι, στην ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΗ οθονάρα Apple μου των 27'', θέλω, ΓΟΥΣΤΑΡΩ, να δω το DVD special Edition του "Άρχοντα"! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ μπορώ;
Γιατί απλά... έκαναν ΣΟΥΠΕΡ-ΜΟΥΡΑΤΟ design στο νέo iMac... αλλά στην τελική είδαν ότι ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΑ το DVD.
Kαι σιγά τα αυγά! Ένα ΛΕΠΤΟ συρταράκι βγαίνει (του DVD), που το πρόβλημα; Απλά, σε μια ΤΟΣΟ λεπτή οθόνη-υπολογιστής, μπρος στην αισθητική... κατακρεούργησαν την λειτουργικότητα. Διότι, μέχρι να εξαφανιστούν ΠΛΗΡΩΣ τα DVD/CDs (και να περάσουν χρόνια μετά απ' αυτό), ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ κάποια CDs που κάπου στο διάβολο θα θέλουμε να τα δούμε - ακόμα!
Δημοσίευση 10/03/2013 - 23:14
Δημοσίευση 11/03/2013 - 01:22
Αν το αναβαθμιζαν σε bluray ναι να το κρατουσαν αλλα μιας και προκειται για τεχνολογια της sony δεν νομιζω να την δουμε ποτε απο την apple..χιλιες φορες το εξωτερικο με blu-ray νομιζω
Δημοσίευση 11/03/2013 - 03:39
Υ.Γ. Νταξ το νέο iMac φυσάει παίδες... η ταχύτητα του ξεπερνάει κάθε όριο...
Δημοσίευση 11/03/2013 - 10:01
Τετοια λεγε μας να τρελενομαστε και ασε τα δισκακια και τις κασετες στην ακρη!Υ.Γ. Νταξ το νέο iMac φυσάει παίδες... η ταχύτητα του ξεπερνάει κάθε όριο...
Τελευταία επεξεργασία από: risk52, 11/03/2013 - 10:04
Δημοσίευση 11/03/2013 - 18:47
Δημοσίευση 11/03/2013 - 18:53
και οι οθονεσ στους 21.5 και 27 κατα 80 % βγηκαν προβληματικες αλλα δεν τις αλλαξαν,εμεις τρεχουμε στα σερβιςΑν σκεφτείς οτι στους iMac το DVD που έχει ενσωματομένο, είναι προβληματικό, τότε ναι.. Καλύτερα που το αφαίρεσαν.
Είτε παλιο iMac έχεις είτε πάρεις το καινούργιο, θα αναγκαστείς να πάρεις εξωτερικό..
Οπότε μια η άλλη είναι..
Δημοσίευση 11/03/2013 - 19:46
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες