Εχετε σκοπο να αφησετε το iphone?
Δημοσίευση 10/01/2013 - 10:42

Ad
Δημοσίευση 10/01/2013 - 10:43
δεν λεω ψεματα πραγματικα αυτο ειδα, μπορει να ηταν το μονο και κατι να πηγενε στραβα τι να πω, αυτο ειδα αυτο λεω και δυστηχοσ για μενα ηταν η πρωτη εντυπωση. μπορει να μιασω αλλα 10 και να μην laggaroyn αυτο δυστηχοε το εκανεΠρώτη φορά το ακούω .5500 φωτογραφίες το iPhone5 κολλούσε λίγο το Note2 τις ανοίγει στο φτερό.
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/01/2013 - 10:48
δεν λεω ψεματα πραγματικα αυτο ειδα, μπορει να ηταν το μονο και κατι να πηγενε στραβα τι να πω, αυτο ειδα αυτο λεω και δυστηχοσ για μενα ηταν η πρωτη εντυπωση. μπορει να μιασω αλλα 10 και να μην laggaroyn αυτο δυστηχοε το εκανε
Γι αυτό και εγώ πριν αφήσω το iPhone5 είχα και τα δύο και τα έβλεπα και τα τσέκαρα .Εφαρμογές έξω με 3g το Note2 τις άνοιγε στο φτερό ενώ το iPhone 5 ήθελε ένα λεπτό.
Αφού είδα και με έπεισε το android τότε το πούλησα και έμεινα με το Note2 παρόλο που ξέρω πολύ ποιο πολλά πράγματα στο iPhone.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/01/2013 - 10:51
Αφού είδα και με έπεισε το android τότε το πούλησα και έμεινα με το Note2 παρόλο που ξέρω πολύ ποιο πολλά πράγματα στο iPhone.
Θα μάθυουμε άλλα τόσα και για το Android !!!!

Δημοσίευση 10/01/2013 - 11:01
Θα μάθυουμε άλλα τόσα και για το Android !!!!
Εσύ ξέρω γιατί δεν αλλάζεις περιμένεις να το μάθω καλά να περνάω και τα θέματα τα υπέροχα που έχει και μετά ε....?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/01/2013 - 11:03
Εσύ ξέρω γιατί δεν αλλάζεις περιμένεις να το μάθω καλά να περνάω και τα θέματα τα υπέροχα που έχει και μετά ε....?
![]()
Ακριβώς !!!

Δημοσίευση 10/01/2013 - 11:34
Η μαγεια υπαρχει ακομα σε εμενα, αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με παλια.
αν συνεχισει ετσι όμως καθοδικα θα χαθει..
Δημοσίευση 10/01/2013 - 11:46
Δεν πηγα σε iphone 5 και ουτε θα παω αν δεν μεγαλωσει η οθονη.Σχεδιαστικα ωραιο τηλεφωνο αλλα μικρη οθονη και λιγο βαρετο και κουραστικο λειτουργικο.
Ειμαι iphone-ακιας απο το πρωτο 2G και θα σας παραθεσω μυθους και πραγματικοτητες για τα δυο συστηματα.
Μυθος: Τα iphone παιζουν καλυτερα μουσικη.Δεν ισχυει.Το HOX παιζει σαφως καλυτερα με την τεχνολογια beats.
Μυθος: Ανοιχτο λειτουργικο το Android και κανεις ατι θελεις.Αρκετα κλειστο το ΗΟΧ και απο την αλλη αφου βαλεις μουσικη μεσα δεν υπαρχει επιλογη να την πεταξεις παρα μονο συνδεοντας το τηλ. με τον υπολογιστη.Ακριβως οπως και στο iphone.
Μυθος: Τα Android λαγκαρουν και οι εφαρμογες ειναι κακογραμμενες.Μια χαρα ειναι γραμμενες ειδικα το whats up+ Viber που ειναι γραμμενες καλυτερα για Αndroid.
Πραγματικοτητα : Το Ios ειναι ακομη ανωτερο λειτουργικο.Το ΗΟΧ ηρθε απο το κουτι του με 280 εφαρμογες προεγκατεστημενες που τρεχουν ολες ρουφωντας την μπαταρια σαν τρελες.
Πραγματικοτητα : Για να φερεις ενα τηλεφωνο Αndroid στα μετρα σου θελεις τουλαχιστον 2 εβδομαδες.Πρεπει να βρεις και να κλεισεις ολα τα ασχετα που τρεχουν χωρις κανενα λογο.
Πραγματικοτητα : Ανακαλυψα γιατι (περαν του ντιζαιν) οι γυναικες αρεσουν τα iphone.Γιατι δεν υπαρχουν πιο απλα τηλεφωνα που κανουν την δουλεια τους.Σας λεω κατι απλο.Για να σεταρεις ενα λογαριασμο του yahoo που εχεις σε Αndroid θα φας τουλαχιστον μια μερα.Στο iphone ολα γινονται σαν μαγικα.Ολα δουλευουν ευκολα και τελεια.
Πραγματικοτητα : Το μονο πραγμα που περασε ευκολα στο νεο μου τηλεφωνο ηταν οι επαφες(ηταν συγχρονισμενες με το gmail) .Ολα μα ολα τα υπολοιπα δυσκολευτικα να τα φτιαξω.Απειρες αχρηστες ρυθμισεις και παραμετροποιησεις.
Πραγματικοτητα : Η default εφαρμογη για το ιντερνετ στο Αndroid παει σφαιρα.Τι Safari μου λετε κι αλλα τετοια.....
Πραγματικοτητα : To προγραμμα Htc sync manager για Mac ειναι πολυ καλο και συγχρονιζεις σχεδον τα παντα ομορφα γρηγορα και ανετα.Δεν το περιμενα.
Πραγματικοτητα : Tα ακουστικα μεσα στο κουτι της Htc ενω εχουν καλο ηχο το μικροφωνο ειναι αθλιο.Κανουν μονο για να ακους μουσικη κι οχι για να μιλας.Της Apple ειναι αψογα.
Tip.
Ποτε μην αγοραζεις Αndroid τηλεφωνο μολις βγει.Σε 6 μηνες θα πεσει το 40% της αξιας του και μπορεις τοτε να το αγορασεις.Αυτο δεν γινεται με τα iphone.
Τελικο συμπερασμα.
Αν η Apple βγαλει καποιο τηλεφωνο με μεγαλη οθονη και καλη τιμη ισως ξαναγυρισω πισω.
Δημοσίευση 10/01/2013 - 12:25
και δεν εχει και μια περιουσια... τελος...
Δημοσίευση 10/01/2013 - 12:31
Προσφατα πριν κανενα μηνα αντικατεστησα το iphone 4 που ειχα (το οποιο δεν εφυγε απο την οικογενεια,το εδωσα στην γυναικα μου) και αγορασα ενα HTC One X.To iphone το ειχα περιπου 2 και κατι χρονια.Ειχα τραβηξει 1130 φωτογραφιες και βιντεο και ολα ηταν τελεια.Ποτε το παραμικρο προβλημα.Παιχνιφια δεν παιζω κι ετσι σε αυτο το θεμα δεν μπορω να σας πω.Κλασικα εφαρμογες κοινωνικης δικτυωσης,μειλ κλπ.
Δεν πηγα σε iphone 5 και ουτε θα παω αν δεν μεγαλωσει η οθονη.Σχεδιαστικα ωραιο τηλεφωνο αλλα μικρη οθονη και λιγο βαρετο και κουραστικο λειτουργικο.
Ειμαι iphone-ακιας απο το πρωτο 2G και θα σας παραθεσω μυθους και πραγματικοτητες για τα δυο συστηματα.
Μυθος: Τα iphone παιζουν καλυτερα μουσικη.Δεν ισχυει.Το HOX παιζει σαφως καλυτερα με την τεχνολογια beats.
Μυθος: Ανοιχτο λειτουργικο το Android και κανεις ατι θελεις.Αρκετα κλειστο το ΗΟΧ και απο την αλλη αφου βαλεις μουσικη μεσα δεν υπαρχει επιλογη να την πεταξεις παρα μονο συνδεοντας το τηλ. με τον υπολογιστη.Ακριβως οπως και στο iphone.
Μυθος: Τα Android λαγκαρουν και οι εφαρμογες ειναι κακογραμμενες.Μια χαρα ειναι γραμμενες ειδικα το whats up+ Viber που ειναι γραμμενες καλυτερα για Αndroid.
Πραγματικοτητα : Το Ios ειναι ακομη ανωτερο λειτουργικο.Το ΗΟΧ ηρθε απο το κουτι του με 280 εφαρμογες προεγκατεστημενες που τρεχουν ολες ρουφωντας την μπαταρια σαν τρελες.
Πραγματικοτητα : Για να φερεις ενα τηλεφωνο Αndroid στα μετρα σου θελεις τουλαχιστον 2 εβδομαδες.Πρεπει να βρεις και να κλεισεις ολα τα ασχετα που τρεχουν χωρις κανενα λογο.
Πραγματικοτητα : Ανακαλυψα γιατι (περαν του ντιζαιν) οι γυναικες αρεσουν τα iphone.Γιατι δεν υπαρχουν πιο απλα τηλεφωνα που κανουν την δουλεια τους.Σας λεω κατι απλο.Για να σεταρεις ενα λογαριασμο του yahoo που εχεις σε Αndroid θα φας τουλαχιστον μια μερα.Στο iphone ολα γινονται σαν μαγικα.Ολα δουλευουν ευκολα και τελεια.
Πραγματικοτητα : Το μονο πραγμα που περασε ευκολα στο νεο μου τηλεφωνο ηταν οι επαφες(ηταν συγχρονισμενες με το gmail) .Ολα μα ολα τα υπολοιπα δυσκολευτικα να τα φτιαξω.Απειρες αχρηστες ρυθμισεις και παραμετροποιησεις.
Πραγματικοτητα : Η default εφαρμογη για το ιντερνετ στο Αndroid παει σφαιρα.Τι Safari μου λετε κι αλλα τετοια.....
Πραγματικοτητα : To προγραμμα Htc sync manager για Mac ειναι πολυ καλο και συγχρονιζεις σχεδον τα παντα ομορφα γρηγορα και ανετα.Δεν το περιμενα.
Πραγματικοτητα : Tα ακουστικα μεσα στο κουτι της Htc ενω εχουν καλο ηχο το μικροφωνο ειναι αθλιο.Κανουν μονο για να ακους μουσικη κι οχι για να μιλας.Της Apple ειναι αψογα.
Tip.
Ποτε μην αγοραζεις Αndroid τηλεφωνο μολις βγει.Σε 6 μηνες θα πεσει το 40% της αξιας του και μπορεις τοτε να το αγορασεις.Αυτο δεν γινεται με τα iphone.
Τελικο συμπερασμα.
Αν η Apple βγαλει καποιο τηλεφωνο με μεγαλη οθονη και καλη τιμη ισως ξαναγυρισω πισω.
συμφωνω σχεδον σε ολα..απλα να σου πω οτι το whatsapp και το viber για android μου φαινονται απαισια...στο λεω γιατι ειχα ενα διαστημα htc desire hd και ξενερωνα συνεχεια. επισης το settarisma των επαφων σε google mail κτλ ειναι τραγικο..ψαχνεις να δεις τι εχει γινει με contacts που δεν εμφανιζονται(μπερδευονται τα groups και πολυ ασχημα μαλιστα)
Δημοσίευση 10/01/2013 - 12:35
Ενα χρόνο πρίν κανείς μας δέν το φανταζότανε ....
Δημοσίευση 10/01/2013 - 12:42
Δημοσίευση 10/01/2013 - 12:54
Δημοσίευση 10/01/2013 - 13:22

Δημοσίευση 10/01/2013 - 13:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες