Εχετε σκοπο να αφησετε το iphone?
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:41
Ad
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:50
Μετά από 5 μέρες με το s3 αναρωτιέμαι γιατί δεν έκανα αυτή τη κινηση τόσο καιρό.
Οθόνη διαμάντι που μόλις σε 2 μέρες την έχεις συνηθίσει. Σύνδεση με pc και περνάς τα πάντα πανεύκολα χωρίς iTunes κτλ.
Ακόμα και ΤΑΙΝΙΕΣ ολόκληρες χωρίς μετατροπές και παίζει καμπάνα με υπότιτλους κτλ.
Playstore σχεδόν ίδιο με το appstore και παντού βρίσκεις σχεδόν τις ίδιες εφαρμογές.
Ελεύθερο λογισμικό χωρίς να χρειάζεσαι jailbreak κτλ.
Τι να λέμε λοιπόν..
Once you go mac...then you go android και βρίσκεις όσα δεν είχες!!!
Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται είναι κρίμα να την αφήνεις να σε περνάς για να ΛΕΣ ότι πάνω στο τραπέζι του καφέ έχω iPhone..
Δεν θελω να χαλαω το τοπικ αλλα δεν μπορω να αφησω ασχολιαστη την καραμελα " iphone στο τραπεζι του καφε"..Χαλαρωστε παιδες δεν ειμαστε επιδειξιες ουτε επειδη μας αρεσει κατι σημαινει οτι το κανουμε για αλλους λογους....Ξερεις και εσυ το android στο pc το συνδεεις οπως και εμεις το iphone....Μονο που εμεις τα εχουμε οργανωμενα...
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:53
Ξερεις και εσυ το android στο pc το συνδεεις οπως και εμεις το iphone....Μονο που εμεις τα εχουμε οργανωμενα...
*offtopic*
http://www.youtube.com/watch?v=BfXRhSIm-m0
ασυρματα και οργανωμενα

οργανωμενα ομως αν το θελει ο χρηστης! μπορει να θελει να τα πεταξει χυμα καποιος! η διαφορα ειναι πως σε αφηνει να το επιλεξεις αυτο το οργανωμενα ή χυμα, σε αντιθεση με το iphone που δεν σε αφηνει
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 13/01/2013 - 22:55
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:57
Δημοσίευση 13/01/2013 - 23:02
Δεν θελω να χαλαω το τοπικ αλλα δεν μπορω να αφησω ασχολιαστη την καραμελα " iphone στο τραπεζι του καφε"..Χαλαρωστε παιδες δεν ειμαστε επιδειξιες ουτε επειδη μας αρεσει κατι σημαινει οτι το κανουμε για αλλους λογους....Ξερεις και εσυ το android στο pc το συνδεεις οπως και εμεις το iphone....Μονο που εμεις τα εχουμε οργανωμενα...
Ααα φιλε δεν εισαι στην μοδα ... Φετος θα φορεθει Note ! Ακου τα παιδια που ακολουθουν την μοδα ...
Δημοσίευση 13/01/2013 - 23:17
Δημοσίευση 13/01/2013 - 23:28
Δημοσίευση 14/01/2013 - 00:02
Και για το φίλο παραπάνω απλά να αναφέρω ότι ξέρω άπειρους με iPhone στο τραπέζι και δανικα για να πιουν καφέ. Φυσικά δεν ισχυει για όλους. Και μη ξεχνάμε πόσες ώρες έχω αφιερώσει εδώ για το αγαπημένο μου iPhone. Απλά η τεχνολογία εξελίσσεται.
Δεν είναι λίγα τα ιδρυτικά μέλη που έφυγαν για android.
Τα υπόλοιπα περί ορέξεως..
Τώρα τι παραπάνω θα σου προσφέρει το 5 πχ των 750 ευρώ από ένα s3 των 450 ούτε λόγος.
Δημοσίευση 14/01/2013 - 00:34
Προς το παρόν με το 4S βολεύομαι...αν δω πως μου κάνει "νερά" iPhone no more..!!
Δημοσίευση 14/01/2013 - 00:37
iPhone για πάνταα!!

Δημοσίευση 14/01/2013 - 01:09
ποιος είπε ότι το bt ειναι καλύτερη τεχνολογία

και αφού λες για την samsung όταν έβαλε στο s2 το wifi direct κράτησε και το bt... αρα πες μου σε μια συσκευή που δεν μπορεί να στείλει ΑΜΕΣΑ και ΔΩΡΕΑΝ (αν εισαι σε εξωτερικό χώρο) ενα οποιοδήποτε αρχείο...
μόνο σε iphone....
Τελευταία επεξεργασία από: panosgr, 14/01/2013 - 01:16
Δημοσίευση 14/01/2013 - 02:34
Όσο για τα θέματα και τις δυνατότητες προσαρμογής του Android...νταξ..Να περνάει η ώρα κ τίποτα ουσιώδες..Εχω δει τι κάνει κι είναι πράγματι εντυπωσιακό αν είσαι 12 χρονών με τα σπυριά σου σε φουλ εξέγερση την ώρα που γκαζώνεις το ποδήλατο μπροστά στη συνομηλικη Ελενίτσα.Να γελάει ο κόσμος κιτσαριό..
iPhone λοιπόν κυρίως λόγω απλότητας και λειτουργικότητας του iOS..
Δημοσίευση 14/01/2013 - 02:54
Τα offtopic αφαιρέθηκαν.
Υπενθυμίζω τον τίτλο του τόπικ:
Εχετε σκοπο να αφησετε το iphone?
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 14/01/2013 - 03:15
Δημοσίευση 14/01/2013 - 03:39

Δημοσίευση 14/01/2013 - 05:50
iPhone 5 θεωρώ οτι ειναι μια αποτυχία γτ θα πρεπει να περιμένω το 5s
Εύχομαι μελλοντικά να πέσουν οι πωλήσεις στα iPhone για να αναγκαστεί πρώτα η αππλε να βάλει καλουδια στο ιός για την ευκολία του χρήστη ( άνοιγμα - κλείσιμο 3G και κανενα γνήσιο file browser me administrator δικαιώματα
Και αφου πέσουν οι πωλήσεις να πέσεις και η τιμή του , ειναι γελοίο να πληρώνεις κατι τόσο πολυ μονο και μονο για το λογισμικό του γτ απο κατασκευή αν κρίνω απο αυτα που λέτε ξεβαφη η οθόνη τρεμοπαιζει κτλ η πράσινη ζει δε μιλάμε για ποιότητα και για σωστό quality test τα πακέταρουν τα πουλάνε και μετα εμεις τρέχουμε
Και κατι τελευταίο το κινητο παλια ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΚΡΟ τωρα ΞΑΝΑΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ αλλο κινητο και αλλο φοριτος υπολογιστής
Δε με χαλάνε η 3,5 ιντσες αρκεί να εχω μπαταρία δυο μερες
Το κινητο ειναι για να μιλάμε και να μας διευκολύνει να στείλουμε ενα μαιλ ενα μηνυμα μια φωτο ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΣ αρκούμεε με το 4ς και οτι μπορω να κανω με αυτο μου λυνει τα χερια , απλα θα ήθελα να μην το φορτίζω κάθε μέρα ή να μπορω να βγάζω μια μέρα με φουλ χρήση και οχι μισή ( καινούργια μπαταρία εχω για να μην λέτε )
Και μια μεγάλη διάφορα ιός χρήστη απο android ειναι οτι δε ξέρουν πολλα εχω δει κόσμο με iPhone kai akoma exoun ήχο κλήσης τον μαριμπα ΈΛΕΟΣ
ποιος ο λόγος Ένωση high end κινητού; Οταν δε ξέρουν που πανε τα 4 ; Ολα στο βομο της μόδας και του μάρκετινγκ
Ο έξυπνος καταναλωτής ειναι αυτος που σκέφτεται Και ναι ΑΠΑΙΤΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΎΗΣΗ ΤΕΛΟΣ
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: madbilly69, 14/01/2013 - 05:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες