Σημερα με πηραν απο voda που ειχα δωσει για επισκευη, αγορασμενο 10ο του 2014. Μου ειπαν η arvato δινει 1 χρονο, καθως και το imei της συσκευης στην ιστοσελιδα της apple για το σερβις το δινει "service" expired, το ειδα και μονος μου. Αρα τρεχα γυρευε...
Αυτα τα περι 2 ετων, τουλαχιστον Ελλαδα, ειναι μπαρουφες, οπως επισης και τα "θα κινηθω νομικα" και τετοιου τυπου ευχολογια που λενε ορισμενοι. Αν δεν εισαι δικηγορος ο ιδιος δεν αξιζει καν τον κοπο και τα εξοδα.
Η εγγυηση ειναι 1 ετος, προσεχτε λοιπον τα κινητα σας και τι αγοραζετε απο αγγελιες.
Υπευθυνη για τη 2ετή εγγύηση ειναι η Vodafone ή το κατάστημα από όπου το αγόρασες.
Μην λες μπαρούφες λοιπόν. Οι συσκευές έχουν 2 χρόνια εγγύηση και οσοι τα έχουνε διεκδικήσει τα έχουνε πάρει.
Αν εσύ μένεις στο "Ωχ αδερφέ, δεν βαριέσαι, θα μείνω με τον 1 χρονο που μου λένε", μπράβο σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εγγύηση είναι ένας χρόνος.
Εκτός αν είσαι κανένα από τα γνωστά πληρωμένα Account των εταιρειών που μπαίνουν κατα καιρούς για να μας πουν πόσο απίστευτη είναι η μια και η άλλη εταιρεία κινητής, οποτε και καταλαβαίνω οσα λες.