Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:55

Και οταν το συνδεει στο itunes ξυπναει ο hacker μεσα της....

Υ.Γ: Τελικα το ραδιοφωνο το εβγαλαν και απο το s4? Γιατι στο s3 LTE δεν υπηρχε...Καινοτομησε η samsung?

ναι εβαλε αισθητηρα υγρασιας!!!!;-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:57

Πως φαίνεται η ασχαιτοσύνη θεέ μου. Έλεος. Δεν σου λεώ εγώ τα λένε απλά για να τα πουν.

Δεν ειμαι gadgetakias τι να κανουμε....Ενα παλιο iphone εχω να στελνω μνμ , τηλ και fb...Αλλα μετα τις 12 τα μεσανυχτα με πανσεληνο γινομαι hacker και μονο τοτε συνδεω στο itunes...χαχαχαχαχα

Εύκολη ανταλλαγή όλων των αρχείων που έχεις στην συσκευή σου με ταχύτητα που κάνεις αντιγραφή από σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σου (και όλα αυτά από συσκευή σε συσκευή).
Διαμοιρασμός αρχείων σε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σου.
Η μπαταρία δεν συγκρίνεται με τίποτα και μπορείς να έχεις και δεύτερη και τρίτη αν γουστάρεις μαζί σου.
Μπορείς να δημιουργήσεις ότι φάκελο γουστάρεις και να αποθηκεύσεις μέσα ότι αρχείο θες και όπου θες, μουσική, βίντεο, τραγούδια, αρχεία κλπ.
Με πολύ λιγότερα χρήματα επέκταση μνήμης στα 64gb, κάτι που στο iphone θα σου πάει ένα χιλιάρικο να το πάρεις + του ότι μπορείς να έχεις όσες κάρτες μνήμης θές.
Θα μπορούσα να σου γράφω ως το πρωί για όλες τις καινοτομίες που υπάρχουν.
Εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλά που μπορώ να κάνω και δεν μπορεί ένα iPhone, πες έσυ κάτι που μπορεί να κάνει το iPhone και όχι το Galaxy s3.Το itunes είναι μια μαλακία και μισή, τώρα αν εσύ το υποστηρίζεις και αυτό δεν θα μπω στο κεφάλι σου να στο αλλάξω. Δεν με ενδιαφέρει.

Ολα αυτα που ειπες τα κανει και ενα πιο φτηνο android...Γιατι s4? Για μοστρα;

#213   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:00

...
Το itunes είναι μια μαλακία και μισή, τώρα αν εσύ το υποστηρίζεις και αυτό δεν θα μπω στο κεφάλι σου να στο αλλάξω. Δεν με ενδιαφέρει.

Το iTunes ειναι τελειο !! Δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτο (μαλλον θα ημουν σαν εσας... ευτυχως που υπαρχει το itunes)

#214   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:01

Δεν ειμαι gadgetakias τι να κανουμε....Ενα παλιο iphone εχω να στελνω μνμ , τηλ και fb...Αλλα μετα τις 12 τα μεσανυχτα με πανσεληνο γινομαι hacker και μονο τοτε συνδεω στο itunes...χαχαχαχαχα

Ολα αυτα που ειπες τα κανει και ενα πιο φτηνο android...Γιατι s4? Για μοστρα;

Είχα και πιο φθηνή συσκευή και δεν συγκρίνεται φίλε. Αλήθεια. Άλλη δύναμη το S3, οθόνη που παθαίνεις πλάκα, μεγάλη να ευχαριστιέσαι να διαβάζεις. Για μόστρα δεν παίρνεις κάτι τόσο μεγάλο. Τώρα σου είπα πως έχω Note II. Αυτό να δεις δυνατότητες και σου λέω και από μόνος μου πως είναι τούβλο αλλά δεν αλλάζεται με τίποτα. Κάνει απλά τα πάντα...

#215   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:02

Εύκολη ανταλλαγή όλων των αρχείων που έχεις στην συσκευή σου με ταχύτητα που κάνεις αντιγραφή από σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σου (και όλα αυτά από συσκευή σε συσκευή).
Διαμοιρασμός αρχείων σε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σου.
Η μπαταρία δεν συγκρίνεται με τίποτα και μπορείς να έχεις και δεύτερη και τρίτη αν γουστάρεις μαζί σου.
Μπορείς να δημιουργήσεις ότι φάκελο γουστάρεις και να αποθηκεύσεις μέσα ότι αρχείο θες και όπου θες, μουσική, βίντεο, τραγούδια, αρχεία κλπ.
Με πολύ λιγότερα χρήματα επέκταση μνήμης στα 64gb, κάτι που στο iphone θα σου πάει ένα χιλιάρικο να το πάρεις + του ότι μπορείς να έχεις όσες κάρτες μνήμης θές.
Θα μπορούσα να σου γράφω ως το πρωί για όλες τις καινοτομίες που υπάρχουν.
Εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλά που μπορώ να κάνω και δεν μπορεί ένα iPhone, πες έσυ κάτι που μπορεί να κάνει το iPhone και όχι το Galaxy s3.

Το itunes είναι μια μαλακία και μισή, τώρα αν εσύ το υποστηρίζεις και αυτό δεν θα μπω στο κεφάλι σου να στο αλλάξω. Δεν με ενδιαφέρει.

1)ο διαμερισμων γινεται ανετοτατα σε ιδιο χρονο και μεσω του icloud στο iphone
2.υπαρχουν ειδικες θηκες για iphone που ενσωματωνουν μπαταρια spare ετσι ωστε να εχεις την αυτονομια που χρειαζεσαι και που θελεις
3.φακελοι δημιουργουνται εξισου ανετα και μεσα σε ενα iphone τοποθετοντας οποιοδηποτε αρχειο θελησεις αρκει να κανεις μια απλη μετατροπη στο πως θες να αντιλαμβανεται το pc σου την συσκευη..αλλα υπαρχει και συγκεκριμενο app...
4.για την επεκταση μνημης που λες...ειναι κοινως αποδεκτο οτι προσθηκη εχτρα καρτας στο κινητο ριχνει ολες τις λειτουργιες του κρασαρει πιο συχνα ..απλο παραδειγμα βαλε την sd σου και κατεβασε την εφαρμογη speedtest..μετρησε τις ταχυτητες δεδομενων με και χωρις την sd σου...προσωπικη εμπειρια απο τοs3 μου

#216   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:03

Για την χρησιμοτητα του itunes προκαλω οποιονδηποτε χρηστη android σε restore των συσκευων μας...Οταν γινει αυτο θα επαναφερουμε τα κινητα στην προηγουμενη κατασταση τους....Να μην λειπει εφαρμογη, τραγουδι κ.λ.π...Μπλοκακια για σημειωση εφαρμογων ωστε να τις βρουμε μετα απαγορευονται...

#217   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:08

2.υπαρχουν ειδικες θηκες για iphone που ενσωματωνουν μπαταρια spare ετσι ωστε να εχεις την αυτονομια που χρειαζεσαι και που θελεις
3.φακελοι δημιουργουνται εξισου ανετα και μεσα σε ενα iphone τοποθετοντας οποιοδηποτε αρχειο θελησεις αρκει να κανεις μια απλη μετατροπη στο πως θες να αντιλαμβανεται το pc σου την συσκευη..αλλα υπαρχει και συγκεκριμενο app...
4.για την επεκταση μνημης που λες...ειναι κοινως αποδεκτο οτι προσθηκη εχτρα καρτας στο κινητο ριχνει ολες τις λειτουργιες του κρασαρει πιο συχνα ..απλο παραδειγμα βαλε την sd σου και κατεβασε την εφαρμογη speedtest..μετρησε τις ταχυτητες δεδομενων με και χωρις την sd σου...προσωπικη εμπειρια απο τοs3 μου

1. χαχαχαχαχαχα, ίδιο χρόνο λέει στο icloud, χαχαχαχαχαχαχχαα...... Για ανέβασε 500mb στο icloud να δεις πόσες ώρες θα κάνει. Και αν το ανεβάσω εγώ στο icloud μετά θα πρέπει να το στείλω και στον άλλο στον δηλαδή άλλος χρόνος. Θα ξεράσω. Εδω σου μιλάμε για 500mb αρχείο να το στείλεις στην συσκευή του άλλου σε ένα λεπτό.
2. Να βάλω έξτρα θήκη στο iPhone με μπαταρία γιατί η Apple έχει κάνει το iphone να κρατάει ώς τις 12 το μεσημέρι αν το ανοίξεις 9 και ασχοληθείς λίγο. Ωραίος.
3. Δεν θα το σχολιάσω αυτό...
4. Εγώ έχω κάρτα μνήμης και το κινητό πάει αέρας.

Αυτά που λες τα έχεις δοκιμάσει ή τα έχεις ακούσει. Δεν σε κόβω να τα έχεις δοκιμάσει.

#218   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:08

θα σου πω μερικα (γυναικεια) πραγματα που κανω εγω με το iphone μου ..μετραω την πιεση των ασθενων μου με ακριβεια 0,0001hg τσεκαρισμενο και με κανονικο πιεσομετρο...συστολικη διαστολικη πιεση μεσω της εφαρμογης osiri x περναω δεδομενα ακτινογραφιων απο ασθενεις μου και κρατω αρχειο διορθωσεων και απεικονησεων..κανω καρδιογραφημα με την βοηθεια βοηθητικου μηχανηματος που εχω προμηθευτει απο το εξωτερικο ..και εκει υπαρχει αντιστοιχη ακριβεια στις μετρησεις....χρησιμοποιο medical apps και medical ebooks mesv toy app store που το google store ουτε καταδιανειαν δεν εχει...αν θες μπορω να σου ανφερω και αλλες εξωιατρικες χρησεις που κανω με το iphone και που με το s3 δεν μπορουσα να κανω

#219   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:09

καταφερες να με κανεις να απαντησω παλι. εστω τελευταια φορα για σημερα.! το πρωτο που λες ειναι καταρχην για γελια.! το δευτερο, πες μας και την τιμη για τις ειδικες αυτες θηκες. χχααχαχαχ και ποση ωρα κρατανε! το τριτο για τους φακελλους το εξισου ανετα και ωραια μαλλον πλακα μας κανεις.! π.χ. μπορεις να μου πεις που αποθηκευονται τα αρχεια απο την εφαρμογη watchup ωστε να τις σωσω στον υπολογιστη? πλακα μας κανεις βραδυατικα? το τεταρτο που λες??? για πολλα γελια ομως. στο οτι δηλαδη ριχνουν τις επιδοσεις και τα κρασαρισματα. εσυ μαλλον μιλας για να μιλας. κοφτω ρε φιλε. γινεσαι γραφικος και εκτιθεσαι φουλ με αυτα που γραφεις.

#220   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:09

Για την χρησιμοτητα του itunes προκαλω οποιονδηποτε χρηστη android σε restore των συσκευων μας...Οταν γινει αυτο θα επαναφερουμε τα κινητα στην προηγουμενη κατασταση τους....Να μην λειπει εφαρμογη, τραγουδι κ.λ.π...Μπλοκακια για σημειωση εφαρμογων ωστε να τις βρουμε μετα απαγορευονται...

Φίλε είσαι άσχετος και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Μπορείς να κρατήσεις αντίγραφο της συσκευής σου και να μην λείπει το παραμικρό με το gmail.

#221   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:11

θα σου πω μερικα (γυναικεια) πραγματα που κανω εγω με το iphone μου ..μετραω την πιεση των ασθενων μου με ακριβεια 0,0001hg τσεκαρισμενο και με κανονικο πιεσομετρο...συστολικη διαστολικη πιεση μεσω της εφαρμογης osiri x περναω δεδομενα ακτινογραφιων απο ασθενεις μου και κρατω αρχειο διορθωσεων και απεικονησεων..κανω καρδιογραφημα με την βοηθεια βοηθητικου μηχανηματος που εχω προμηθευτει απο το εξωτερικο ..και εκει υπαρχει αντιστοιχη ακριβεια στις μετρησεις....χρησιμοποιο medical apps και medical ebooks mesv toy app store που το google store ουτε καταδιανειαν δεν εχει...αν θες μπορω να σου ανφερω και αλλες εξωιατρικες χρησεις που κανω με το iphone και που με το s3 δεν μπορουσα να κανω

Δεν εχει σημασια ρε φιλε. Σημασια εχει να μπορεις να βαζεις τα αρχεια σου σε φακελους, να στελνεις αρχεια με Bluetooth και να βαζεις USB πανω. Δεν τα εχεις μαθει ακομη τα fandroidakia ?? Ολος τους ο κοσμος ειναι το τηλεφωνο. Οι πραγματικες δουλειες στις οποιες χρησιμοποιουμε εμεις το Iphone τους αφηνουν αδιαφορους ...

#222   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:13

χαχαχαχαχαχαχαχχα εχεις ακουσει τιποτα ποτε μηπως για nandroid backup?? και μαλσιτα χωρισ καν την χρηση υπολογιστη.? ρε φιλε αν δεν ξερεις καποια πραγματα μην συνεχιζεις. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ και εσυ! χχααχαχχααχχααχ

τοτε συγνωμη λαθος.! εκτος απο γυναικες ειναι τρομερο και για γιατρους το iphone.! :) και παλι συγνωμη για την παραλειψη.

#223   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:13

1. χαχαχαχαχαχα, ίδιο χρόνο λέει στο icloud, χαχαχαχαχαχαχχαα...... Για ανέβασε 500mb στο icloud να δεις πόσες ώρες θα κάνει. Και αν το ανεβάσω εγώ στο icloud μετά θα πρέπει να το στείλω και στον άλλο στον δηλαδή άλλος χρόνος. Θα ξεράσω. Εδω σου μιλάμε για 500mb αρχείο να το στείλεις στην συσκευή του άλλου σε ένα λεπτό.
2. Να βάλω έξτρα θήκη στο iPhone με μπαταρία γιατί η Apple έχει κάνει το iphone να κρατάει ώς τις 12 το μεσημέρι αν το ανοίξεις 9 και ασχοληθείς λίγο. Ωραίος.
3. Δεν θα το σχολιάσω αυτό...
4. Εγώ έχω κάρτα μνήμης και το κινητό πάει αέρας.

Αυτά που λες τα έχεις δοκιμάσει ή τα έχεις ακούσει. Δεν σε κόβω να τα έχεις δοκιμάσει.

θες μα μου πεις τωρα οτι το galaxy σ3 ειναι τερας μπαταριακης αντοχης?φιλε μου το ειχα και σε πληροφορω κρατουσε αρκετα λιγοτερο απο το 5ari σε φουλ χρηση...ενταξει προφανως λες για το s beam ομολογω οτι ειναι κατι αξιολογο και δεν το αρνουμαι...δεν ξερω σε τι κατασταση εχεις την μνημη σου φιλε μ αν ειναι γεματη η οχι αλλα εγω απο ιδια εμπειρια και απο φιλους μου οταν η sd ψιλοφουλαρει το μηχανημα τα φτυνει...και δεν το λεω εγω οι ιδιο οι πωλητες στα καταστηματα κινητης το λενε πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε καταστημα και πες να δεις τι θα σου πουν για τις sd kκαι ποσο φορτωνουν την ευρυθμη λειτουργια του συστηματος

#224   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:14

Δεν εχει σημασια ρε φιλε. Σημασια εχει να μπορεις να βαζεις τα αρχεια σου σε φακελους, να στελνεις αρχεια με Bluetooth και να βαζεις USB πανω. Δεν τα εχεις μαθει ακομη τα fandroidakia ?? Ολος τους ο κοσμος ειναι το τηλεφωνο. Οι πραγματικες δουλειες στις οποιες χρησιμοποιουμε εμεις το Iphone τους αφηνουν αδιαφορους ...

Μα αν κάνει για την δουλειά σου εννοείτε πως θα πάρεις αυτό που κάνει. Εσύ κάνεις σαν παιδάκι. Εμείς σου λέμε τις δυνατότητες. Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις.

#225   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 02:14

Φίλε είσαι άσχετος και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Μπορείς να κρατήσεις αντίγραφο της συσκευής σου και να μην λείπει το παραμικρό με το gmail.

Και το gmail σου περναει και τις εφαρμογες στο κινητο; :o

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8