Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:21

αν δεν εχει ο pod2g διδακτορικο στο ΜΙΤ μην πας καν... δεν θα ξερει να σου πει:P:P

Χαχααχχαχα..!!!
Ε θα κανω ενα ταξιδακι προς αμερικα ... Καποιον θα βρω ειδικο .. Τι στο διαολο..;!
:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:22

Χαχααχχαχα..!!!
Ε θα κανω ενα ταξιδακι προς αμερικα ... Καποιον θα βρω ειδικο .. Τι στο διαολο..;!
:)

Παντως εισαι αχρηστος ρε παιδι μου κ εσυ, να μην ξερεις να σεταρεις ενα iphone?? Εχει και πολλες ρυθμισεις θα μου πεις για να το κανεις, φυσιολογικο το βλεπω... :P:P

#618   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:23

Μονος σου το λες.. Οτι για να σεταρεις εμα ιφον θελει γνωσεις....
Τι απλοτητα με λες τοτε..;!
Θα με κανεις μαθηματα ορθογραφιας εσυ..;! Ελα κ εγω να σε κανω μαθηματα ξυλου που ειναι κ το σπορ μου....

Τι με λες ρε μεγαλε..;!

Κ αν θελει κ ειδικες γνωσεις για σωστη διαχειρηση ραμ η cpu μονο απλοτητα δεν το λες αυτο..!

Ασε μας ρε φιλε και πανε κανε λιγο κουνια μπελα....

Τωρα θα παρω τηλ. Τον pod2g να με πει πως να χρησιμοποιω τα τουικ ....

1)Για να σεταρεις ενα iPhone δε θελει γνωσεις, θελει μια σχετικη ενασχοληση.Γνωση χρειαζεται για να κανεις εποικοδομητικη κριτικη...
2)Μαθηματα ορθογραφιας ειναι προφανες οτι χρειαζεσαι κι αν θελεις αυτο για μενα δειχνει πολλα σχετικα με το επιπεδο σου( εκτος εαν εισαι δυσλεξικος, οποτε ζηταω συγγνωμη- ξερεις τι ειναι η δυσλεξια η μπα; )
3)Εαν αυτη ειναι η απαντηση σε οσα σου εγραψα, τοτε εδω τιθεται μεγαλο ζητημα κατανοησης απο τη μερια σου.

4)Το σπορ σου μας το ειπες και μπραβο σου, για τα υπολοιπα που εχεις καταφερει στη ζωη σου επετρεψε μου να εχω σοβαρες αμφιβολιες.

Προκαταβολικα σου ζηταω συγνωμη εαν χρησιμοποιησα λεξεις που δεν καταλαβαινεις.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 20/03/2013 - 20:25

#619   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:25

Παντως εισαι αχρηστος ρε παιδι μου κ εσυ, να μην ξερεις να σεταρεις ενα iphone?? Εχει και πολλες ρυθμισεις θα μου πεις για να το κανεις, φυσιολογικο το βλεπω... :P:P

Ε ναι ρε παιδι μου...
Αυτο το σεταρισμα στα ιφον ειναι πολυ δυσκολο...
Δλδ εχει τοσες πολλες ρυθμισεις που χανεσαι.... Πατας το κλικ για εγκτατασταση !!
Για τοσες πολλες ρυθμισεις σεταρισματος μιλαμε...!
Χεχεχεχ!!

#620   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:31

Για το video sample του s4 και για τις εκδοσεις που θα κυκλοφορησουν αναλογως την χωρα, θα σχολιασει κανενας ή θα το γυρισουμε σε ios vs.android παλι?? Για 100000000η φορα.....

#621   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:32

1)Για να σεταρεις ενα iPhone δε θελει γνωσεις, θελει μια σχετικη ενασχοληση.Γνωση χρειαζεται για να κανεις εποικοδομητικη κριτικη...
2)Μαθηματα ορθογραφιας ειναι προφανες οτι χρειαζεσαι κι αν θελεις αυτο για μενα δειχνει πολλα σχετικα με το επιπεδο σου( εκτος εαν εισαι δυσλεξικος, οποτε ζηταω συγγνωμη- ξερεις τι ειναι η δυσλεξια η μπα; )
3)Εαν αυτη ειναι η απαντηση σε οσα σου εγραψα, τοτε εδω τιθεται μεγαλο ζητημα κατανοησης απο τη μερια σου.

4)Το σπορ σου μας το ειπες και μπραβο σου, για τα υπολοιπα που εχεις καταφερει στη ζωη σου επετρεψε μου να εχω σοβαρες αμφιβολιες.

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι με αυτα με προσβαλεις η και εγω δεν ξερω τι ...!!
οκ τοτε μαλλον εισαι ακομα πιο πατος νοημοσυνης !!

προς το παρον κανε νιαου ... και τα λεμε μετα γιατι εχουμε και προπονηση ......!
;)

#622   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:36

να σε ρωτησω φιλε μου, αν ηταν να κανεις trading δεν σου λεω ποσα με πολλα μηδενικα, πες οτι εχεις ενα χαρτοφυλακιο 100.000ευρω κ ανοιγεις θεσεις 400-500k με το leverage που δινουν οι πλατφορμες...τι θα χρησιμοποιουσες, την παντοφλα 'η κατι αξιοπιστο που δεν θα κρεμαγε/κολλαγε τη στιγμη που θα παταγες να κλεισεις ανοιξεις θεση...ρωταω μια κ μεχρι κ προτινος πρωτα εβγαιναν τα προγραμματα αυτα για ios κ μετα για πασντοφλες...δες πχ την εφαρμογη του bloomberg anywhere professional ποτε βγηκε για iphone κ ποτε for android...

τωρα αν θες να μεταφερεις βιντεακια οκ ναι εχεις δικαιο...απλα οταν θες αξιοπιστια κ επαγγελματικη, σοβαρη χρηση δεν πας για κανενα συμβιβασμο, τελος..

Ειχα galaxy s3 και εχω τωρα note 2. Ποτε μα ποτε δεν μου εχει κρασαρει ή κολλησει. Αντιθετα με το iphone δεν ειναι λιγες οι φορες που ειχα κανει hard reset.

Οσο αναφορα την παντοφλα θα το δεχτω για το note 2. Ειναι παντοφλα ναι. Αλλα συμβιβαζομαι γιατι η οθονη είναι απολαυστικη σε σχεση με την πολυ μικρη του iphone.

#623   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:40

ρε γ@μω τους ξεφτιλισμενους της apple, σαν τον διαβολο πριν απο λιγο μου εφερε ενας φιλος ενα iphone να του περασω τραγουδια, αφου δεν ειχε το itunes ενω εγω ναι. παιδευομασταν πανω απο μιση ωρα για να περασω τα mp3, και τελικα ακρη δεν βγαλαμε, με αυτο το σιχαμα που ονομαζεται itunes.!!!! μιλαμε για τρομερη ευκολια. καλα ρε πλακα μας κανετε ορισμενοι εδω μεσα? παιζετε με τα νευρα μας, οταν μας μιλατε περι ευκολιας χρησης του itunes? :huh: :huh: μιλαμε για μεγαλη ξευτιλα. σκεφτομαι να το παρει το iphone και κανενας που δεν εχει και πολυ επαφη με υπολογιστες τι θα παθει.! τελικα τα τραγουδια τα περασα, αλλα με αλλο τροπο. το εκανα jb και περασα pwntunes.! δεν εχω λογια! αναγκαστηκαμε να κανουμε jb για να περασουμε 20 τραγουδακια. γιατι οι τραγικοι της apple δεν εχουν προβλεψει απλα πραγματα.
για να μην αναφερω και τα ενδιαμεσα τηλεφωνα με φιλους και γνωστους που εχουν iphone και παλι δεν μπορεσε να βοηθησει κανενας. χαχαχαχαχαχα η απλοτητα σε ολο της το μεγαλειο.!

Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 20/03/2013 - 20:44

#624   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:44

Τωρα εσυ λογικα θα περιμενεις παλαμακια που εισαι καλος στην ορθογραφια ε?

Οταν δεν εχουμε να πουμε τιποτα για την μαπα το iphone αρχιζουμε τις παρατηρησεις ορθογραφιας. χαχα

#625   jastonas

jastonas

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@jastonas
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:45

Πακέτο φάγαμε με τον Snapdragon :P

Σίγουρα είναι πολύ καλός.. αλλά άλλη φάση ο Exynos. Μένει να τον δούμε και hands on αν όντως είναι τόσο καλός όσο φαντάζει.

#626   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:53

ανατρειχοιασα ραι ομοιλητει !

Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 20/03/2013 - 20:53

#627   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:58

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι με αυτα με προσβαλεις η και εγω δεν ξερω τι ...!!
οκ τοτε μαλλον εισαι ακομα πιο πατος νοημοσυνης !!

προς το παρον κανε νιαου ... και τα λεμε μετα γιατι εχουμε και προπονηση ......!
;)

Ο ορος "πατος νοημοσυνης" μαλλον ταιριαζει σε καποιον που περιμενει να ξεφτιλισει τους αλλους μεσω ενος κινητου τηλεφωνου... Ο καθενας με τις ικανοτητες του.

Τωρα εσυ λογικα θα περιμενεις παλαμακια που εισαι καλος στην ορθογραφια ε?

Οταν δεν εχουμε να πουμε τιποτα για την μαπα το iphone αρχιζουμε τις παρατηρησεις ορθογραφιας. χαχα

Αδιαφορω για το ποιο ειναι καλυτερο τηλεφωνο, το apple ή το samsung ή οποιο θες τελος παντων.
Μια σοβαρη κουβεντα ηθελα να κανουμε αλλα αντιμετωπιζω το λιγοτερο αγραμματους εδω μεσα...Αγνοειτε βασικους κανονες ορθογραφιας, συνταξης και γραμματικης.
Απορω πως καθομαι και συζηταω με ατομα που στην καθημερινοτητα μου δε θα καταδεχομουν καν να κατσω στο ιδιο τραπεζι.

Αρκετα εριξα το επιπεδο μου και μονο που ασχοληθηκα με ορισμενους απο εσας.

Καλα flashing...

#628   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:00

Τι εχετε να πειτε γι αυτο :huh:

http://www.youtube.com/watch?v=3ZL2Pli44hM&feature=youtube_gdata_player

http://www.youtube.com/watch?v=UjdepzBD384

Για το video sample του s4 και για τις εκδοσεις που θα κυκλοφορησουν αναλογως την χωρα, θα σχολιασει κανενας ή θα το γυρισουμε σε ios vs.android παλι?? Για 100000000η φορα.....

Εγώ του iPhone 5 το βλέπω καλύτερο πάντως..Ειλικρινά..Νταξ βέβαια κάτι θα βρεις να πεις ότι θέλεις να το στείλεις στην προγιαγιά σου που έχει ένα ΝΟΚΙΑ 3210 και δεν μπορείς οπότε πάω πάσο μετά, με ξεφτιλίζεις.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/03/2013 - 21:01

Αναρτημένη εικόνα

#629   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:07

http://www.youtube.com/watch?v=UjdepzBD384

... με ξεφτιλίζεις.

Σε ξεφτΥλιζει ;)