[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 27/03/2013 - 02:35
Ad
Δημοσίευση 27/03/2013 - 02:53
Μίλησα το πρωι με τον Ηλία κ είπε ότι θα τρέχει iOS 5 & 6 και αργότερα θα το βγάλει κ για iPhone 4
Έχει κ σχετικό βίντεο
για ποτε λεει για iphone 4?
Δημοσίευση 27/03/2013 - 04:31
εχετε καταντησει γελοιοι κυριολεκτικα. θησαυρισει? σιγα ρε παιδια. εκατομμυρια θα βγαλει. μην το αγορασετε ρε μαγκες αμα δεν σας κανει. κολλησατε στο αν σας ειδιοποιησω αν σας καταγραφω. αμα γουσταρω θα σας το πω αν οχι δεν θα σας το πω. κι αν με βρειτε χ....... με. πως θα το αποδειξτε? εδω δεν εχω παρει απαντηση απο κανενα σας. μουγκα στη στρουγκα ειστε. εκατο τοις εκατο. υπαρχει προγκρομ για τον συγκεκριμμενο developer. τελος δεν υπαρχει καμια αμφιβολια γι αυτο. εχει χιλιες δυο νομιμες εφαρμογες και αλλες τοσες παρανομες. εχετε βαλθει να μας αποδειξτε οτι ειναι παρανομος ο κατασκευαστης. τοσο κομπλεξ. σας εφερα δυο παραδειγματα. φωνη κι ακροαση. σας λεω ξανα οτι ακομα και η τραπεζα παρ' ο,τι μου λεει οτι ηχογραφειτε η κληση αυτη ειναι παρανομη γιατι δεν μου αναφερει το νομο. και μαλιστα αμεσως περναει στα στοιχεια. κι αυτο παρανομο. εγω πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι οντως η τραπεζα? ποιος μου λεει οτι δεν ειναι μια κοπελιτσα που πληρωνεται για να ψαρευει στοιχεια? γι αυτο αν εχετε δει στα cctv περαν του σχετικου κειμενου αναγραφεται και ο νομος. αντε γιατι μας ζαλισατε με την ημιμαθεια και εμπαθεια σας.
χιλιες δυο νομιμες εφαρμογες και αλλες τοσες παρανομες το συγκεκριμμενο εργαλειο οχι ο ηλιας.
να στο θεσω καπως αλλοιως. εγω προκαλω καποιον απο την "απεναντι" πλευρα να μου δωσει το κινητο του. να τον ηχογραφισω εν αγνοια του. μετα θα του το πω. ας μου κανει μηνυση. τοτε δεν θα ξαναδουλεψω εγω. κι οποιος καταλαβε καταλαβε.
Μάλιστα. Να σαι καλά "φίλε" Γιώργο (έτσι σε νόμιζα) που με θεωρείς γελοίο επειδή τόλμησα να πω την άποψή μου. Να λοιπόν οι γελοίες μου απόψεις επί του θέματος.
Άμα γουστάρεις να μην μας πεις ότι μας καταγράφεις είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Τέρμα. Πάει και τελείωσε. Μαγκιές ότι δεν θα σε πιάσει κανείς μπορείς να λες αλλά είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΤΕΡΜΑ.
Πογκρόμ για τον Λιμναίο? Ε όχι δα. Εγώ προσωπικά δήλωσα ότι δεν θεωρώ ότι είναι παράνομος, αλλά είπε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να έχει θωρακίσει την εφαρμογή του ώστε να μην χρησιμοποιείται παράνομα. Γιατί δεν το έκανε? Μάλλον για τα μπικικίνια "φίλε" Γιώργο.
ΌΛΕΣ οι τράπεζες πλέον σου αναφέρουν ότι θα σε ηχογραφήσουν και βάσει ποιού νόμου. Όντως παλιότερα κάποιες δεν το έκαναν (κυρίως εισπρακτικές εταιρείες) και μετά από δικαστήρια το κάνουν ΟΛΕΣ.
Θες πραγματικά να μου πεις ότι ένας δημοσιογράφος κρέμεται τόσα χρόνια από το ιPhoneHellas περιμένοντας πότε ο Λίμναιος θα δώσει το CallRecorder? Δεν έχει ήδη μέσα για τηλεφωνική συνέντευξη?σοβαρα δεν ειναι χρησιμη σε δημοσιογραφους που παιρνουν συνεντευξεις τηλεφωνικα?
σε οδηγιες για καθε τι απο τηλεφωνου? ετσι απλα
Και ακόμα και έτσι, ο δημοσιογράφος όταν παίρνει συνέντευξη δεν ενημερώνει τον συνεντευξιαζόμενο ότι θα τον ηχογραφήσει? Αφού του παίρνει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! Λες να τον πειράξει αν ακούσει το μήνυμα στην αρχή?
Ή όταν σου δίνουν οδηγίες λες να στραβώσουν αν ακούσουν το μήνυμα καταγραφής?
Πες μου εφόσον λες ότι μπορεί να λέει ο ίδιος ο χρήστης ότι η συνομιλία καταγράφεται, για ποιόν λόγο αυτό να μη γίνεται αυτόματα?
ντριιννννννννννν ελα ποιος ειναι? η κουλα ειμαι. ακου κουλα η κληση καταγραφεται. οκ? η κουλα τωρα ή το κλεινει ή μιλαει.
απλο. γιατι κανετε ο,τι δεν καταλαβαινεται? ισως αν θελετε αυτο το φυλαει για την επομενη αναβαθμιση.
εσας τι σας κοφτει τι θα κανουμε εμεις που αγοραζουμε? δικη μας η ευθυνη.
σωτηρες αυτοκλητους δεν θελουμε.
εγω προσωπικα το λεω ξανα εχω νομιμα cctv στο ταξι και στα προσκεφαλα και μπροστα εχω ταμπελακια.
δυο φορες μου κολλησαν το πιστολι στον κροταφο το εχω ξανα αναφερει εδω μεσα.
το ιδιο θα κανω και στις κλησεις που με ενδιαφερει να καταγραφω.
πχ στις τραπεζες. οπως παρανομουν αυτες. θα το κανω κι εγω. και να δω ποιος θα με δικασει.
σας ειπα ποια ειναι η διαδικασια ενημερωσης. αναφερεις το νομο ρητα. βαση του νομου χχχχχχχχχχχχ η κληση μας καταγραφεται.
ουτε ενδεχεται να καταγραφει οπως λενε ουτε τιποτα.
Λες η Κούλα να κλείσει το τηλέφωνο αν ακούσει το μήνυμα αυτοματοποιημένο και όχι από εσένα? Γιατί? Την πειράζει το από ποιόν το ακούει?
Μάλιστα. Λες ότι θα ενημερώνεις για τις καταγραφές που θα κάνεις όπως προβλέπεται. Και ρωτάω για πολλοστή φορά.
Γιατί σε πειράζει η ενημέρωση αυτή να γίνεται αυτόματα? Γιατί καίγεσαι τόσο πολύ να έχεις την επιλογή να μην ακουστεί (δηλαδή να παρανομήσεις?)
Σαν διαφήμιση προς τον Λημναιο και το tweak μου κανει όλο το θέμα...
Ο Τριανταφυλοπουλος με τόσες υποκλοπές συνομιλιών και ακόμα έξω ειναι ή μήπως τους έλεγε πως η συνομιλία καταγράφεται;
Το tweak ειναι αρκετά χρήσιμο για αρκετούς λόγους καλής χρήσης που ανέφεραν αρκετοί πιο πάνω. Τωρα για την κακή χρήση σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο dev αλλιώς για κάθε ηλεκτρονικό έγκλημα θα έπρεπε να κάνουν μήνυση στον άνθρωπο που ανακάλυψε το Internet.
Προσωπικά μου ειναι άχρηστο σαν tweak.
Ο Τριανταφυλλόπουλος έφαγε αγωγή από οποιονδήποτε ηχογράφησε/υπέκλεψε.
Απλά περνάγαν στα ψιλά γιατί τα σκάνδαλα συνήθως ήταν μεγαλύτερα.
Και ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι υποκλοπές/ηχογραφήσεις του στα δικαστήρια καθώς δεν ευσταθούν πουθενά.
Αλλά εφόσον ο ίδιος ήθελε, θα μπορούσε να εξαλείψει την κάθε παράνομη χρήση του κλειδώνοντας το προειδοποιητικό μήνυμα πριν την κάθε κλήση.
Προφανώς η άκρατη νομιμότητα θυσιάστηκε στο βωμό των πωλήσεων μιας και αν το μήνυμα υπήρχε τότε θα αγόραζαν το tweak μόνο όσοι πραγματικά το χρειάζονταν για νόμιμους σκοπούς (πχ πολύ ορθά ένας φίλος μίλησε για παραγγελιοδοσίες. Δεν τον νοιάζει αν ακουστεί το μήνυμα) αφού δεν θα τους ένοιαζε κάτι άλλο.
Όλοι όσοι ουρλιάζετε και μας αποκαλείτε γελοίους επειδή τολμήσαμε να πούμε τη γνώμη μας δε μας είπατε ποτέ γιατί σας πειράζει να ενημερώνεται by default ο συνομιλητής σας. Αλλά μάλλον η ερώτηση είναι ρητορική. Σας πειράζει γιατί ΔΕΝ θέλετε να το ξέρει=υποκλοπή=παρανομία.
Τέλος, για όσους από την άλλη πλευρά κατέκριναν το φόρουμ και τη διαχείριση για την παρουσίαση του tweak, αυτή έγινε ώστε να μη θεωρηθούμε Biased, αλλά με κάθε επιφύλαξη περί της νομιμότητάς του όπως διαφαίνεται και στο disclaimer. Είμαστε μία ανοιχτή κοινότητα. Κάποιος θα το παρουσίαζε ούτως ή άλλως. Προτιμήσαμε να γίνει με αυτόν τον τρόπο μέχρι να δούμε την τελική του μορφή και αν θα επιλέξει ο Ηλίας να ακολουθήσει τον 100% νόμιμο δρόμο ή όχι.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 07:47
Δημοσίευση 27/03/2013 - 07:54
κακως το πηρες προσωπικα αλλα οκ. εγω δεν θα αδειασω το κεφαλι μου για να γεμισω κανενος. ναι εχει φτασει στα ορια της γελειοτητας να προσπαθειτε να μας πειτε εσεις ποιο ειναι το καλο ή κακο για μαδ κιβαφου καταλαβατε την γκαφα σας περι ευθυνης του κατασκευαστη το γυρισατε στον αν επρεπε ή οχι να το εει αυτ/νο. αραγε ποσοι απο σας/μας εχουν χρησιμοποιησει το steLthcam δεν ειδα εκει τετοιο ντορο. καλημερα σας. επαναλαμβανω θεωρω τη σταση σας δικαιωμενος στο επακρο γι αυτη που τη σκεψη πλεον πολυ ´´υποπτή´´Μάλιστα. Να σαι καλά "φίλε" Γιώργο (έτσι σε νόμιζα) που με θεωρείς γελοίο επειδή τόλμησα να πω την άποψή μου. Να λοιπόν οι γελοίες μου απόψεις επί του θέματος.
Άμα γουστάρεις να μην μας πεις ότι μας καταγράφεις είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Τέρμα. Πάει και τελείωσε. Μαγκιές ότι δεν θα σε πιάσει κανείς μπορείς να λες αλλά είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΤΕΡΜΑ.
Πογκρόμ για τον Λιμναίο? Ε όχι δα. Εγώ προσωπικά δήλωσα ότι δεν θεωρώ ότι είναι παράνομος, αλλά είπε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να έχει θωρακίσει την εφαρμογή του ώστε να μην χρησιμοποιείται παράνομα. Γιατί δεν το έκανε? Μάλλον για τα μπικικίνια "φίλε" Γιώργο.
ΌΛΕΣ οι τράπεζες πλέον σου αναφέρουν ότι θα σε ηχογραφήσουν και βάσει ποιού νόμου. Όντως παλιότερα κάποιες δεν το έκαναν (κυρίως εισπρακτικές εταιρείες) και μετά από δικαστήρια το κάνουν ΟΛΕΣ.
Θες πραγματικά να μου πεις ότι ένας δημοσιογράφος κρέμεται τόσα χρόνια από το ιPhoneHellas περιμένοντας πότε ο Λίμναιος θα δώσει το CallRecorder? Δεν έχει ήδη μέσα για τηλεφωνική συνέντευξη?
Και ακόμα και έτσι, ο δημοσιογράφος όταν παίρνει συνέντευξη δεν ενημερώνει τον συνεντευξιαζόμενο ότι θα τον ηχογραφήσει? Αφού του παίρνει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! Λες να τον πειράξει αν ακούσει το μήνυμα στην αρχή?
Ή όταν σου δίνουν οδηγίες λες να στραβώσουν αν ακούσουν το μήνυμα καταγραφής?
Πες μου εφόσον λες ότι μπορεί να λέει ο ίδιος ο χρήστης ότι η συνομιλία καταγράφεται, για ποιόν λόγο αυτό να μη γίνεται αυτόματα?
Λες η Κούλα να κλείσει το τηλέφωνο αν ακούσει το μήνυμα αυτοματοποιημένο και όχι από εσένα? Γιατί? Την πειράζει το από ποιόν το ακούει?
Μάλιστα. Λες ότι θα ενημερώνεις για τις καταγραφές που θα κάνεις όπως προβλέπεται. Και ρωτάω για πολλοστή φορά.
Γιατί σε πειράζει η ενημέρωση αυτή να γίνεται αυτόματα? Γιατί καίγεσαι τόσο πολύ να έχεις την επιλογή να μην ακουστεί (δηλαδή να παρανομήσεις?)
Ο Τριανταφυλλόπουλος έφαγε αγωγή από οποιονδήποτε ηχογράφησε/υπέκλεψε.
Απλά περνάγαν στα ψιλά γιατί τα σκάνδαλα συνήθως ήταν μεγαλύτερα.
Και ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι υποκλοπές/ηχογραφήσεις του στα δικαστήρια καθώς δεν ευσταθούν πουθενά.
Αλλά εφόσον ο ίδιος ήθελε, θα μπορούσε να εξαλείψει την κάθε παράνομη χρήση του κλειδώνοντας το προειδοποιητικό μήνυμα πριν την κάθε κλήση.
Προφανώς η άκρατη νομιμότητα θυσιάστηκε στο βωμό των πωλήσεων μιας και αν το μήνυμα υπήρχε τότε θα αγόραζαν το tweak μόνο όσοι πραγματικά το χρειάζονταν για νόμιμους σκοπούς (πχ πολύ ορθά ένας φίλος μίλησε για παραγγελιοδοσίες. Δεν τον νοιάζει αν ακουστεί το μήνυμα) αφού δεν θα τους ένοιαζε κάτι άλλο.
Όλοι όσοι ουρλιάζετε και μας αποκαλείτε γελοίους επειδή τολμήσαμε να πούμε τη γνώμη μας δε μας είπατε ποτέ γιατί σας πειράζει να ενημερώνεται by default ο συνομιλητής σας. Αλλά μάλλον η ερώτηση είναι ρητορική. Σας πειράζει γιατί ΔΕΝ θέλετε να το ξέρει=υποκλοπή=παρανομία.
Τέλος, για όσους από την άλλη πλευρά κατέκριναν το φόρουμ και τη διαχείριση για την παρουσίαση του tweak, αυτή έγινε ώστε να μη θεωρηθούμε Biased, αλλά με κάθε επιφύλαξη περί της νομιμότητάς του όπως διαφαίνεται και στο disclaimer. Είμαστε μία ανοιχτή κοινότητα. Κάποιος θα το παρουσίαζε ούτως ή άλλως. Προτιμήσαμε να γίνει με αυτόν τον τρόπο μέχρι να δούμε την τελική του μορφή και αν θα επιλέξει ο Ηλίας να ακολουθήσει τον 100% νόμιμο δρόμο ή όχι.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 08:54
Δημοσίευση 27/03/2013 - 09:43
http://www.iphonehel...eak-callbar-v2/
http://www.iphonehel...tweak-callerid/
http://www.iphonehel...ard-waterboard/
http://www.iphonehel...-usage-monitor/
Όπως παρατηρείτε, τα σχόλια είναι "διθυραμβικά" από όλους όσους συμμετέχουν, ακόμα και από άτομα που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους προς το CallRecorder.
Οι ισχυρισμοί μερικών πως το iPhoneHellas, ή κάποια μέλη της διαχειριστικής του ομάδας, έχει biased στάση εναντίων του developer προφανώς είναι τελείως ανυπόστατοι και παρακαλώ να πάψουν.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 15:27
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:13
Κακώς το πήρα προσωπικά? Με είπες ΓΕΛΟΙΟ και κακώς το πήρα προσωπικά? Τι έπρεπε δηλαδή να μου βρίσεις τη μάνα για να προσβληθώ?κακως το πηρες προσωπικα αλλα οκ. εγω δεν θα αδειασω το κεφαλι μου για να γεμισω κανενος. ναι εχει φτασει στα ορια της γελειοτητας να προσπαθειτε να μας πειτε εσεις ποιο ειναι το καλο ή κακο για μαδ κιβαφου καταλαβατε την γκαφα σας περι ευθυνης του κατασκευαστη το γυρισατε στον αν επρεπε ή οχι να το εει αυτ/νο. αραγε ποσοι απο σας/μας εχουν χρησιμοποιησει το steLthcam δεν ειδα εκει τετοιο ντορο. καλημερα σας. επαναλαμβανω θεωρω τη σταση σας δικαιωμενος στο επακρο γι αυτη που τη σκεψη πλεον πολυ ´´υποπτή´´
Είδες εμένα πουθενά να κατηγορώ τον Λίμναιο για κάτι πέρα από αυτό ακριβώς που γράφω? Που έκανα κωλοτούμπα "φίλε" Γιώργο?
ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα ούτε το απαράδεκτο StealthCam ούτε το άλλο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ spy tweak του κυρίου Λίμναιου, το περιβόητο AutoAnswer!
Για πες μου λοιπόν, εκείνο ποιά νόμιμη χρήση έχει? Γιατί είναι καθαρά κοριός πολυτελείας και τίποτα άλλο.
Έχω αγοράσει εφαρμογές του Λίμανιου και είμαι ικανοποιημένος. Εδώ όμως έχει φάουλ.
Σήμερα ανακοίνωσε παρόμοια εφαρμογή και ο rpetrich. Και εκείνος με ένα απλό προειδοποιητικό.
Και με εκείνον διαφωνώ. Μη βλέπεις φαντάσματα παντού. Κανένας δεν κάνει μόνο σωστά στη ζωή του. Ο Ηλίας έπεσε σε φάουλ εδώ.
Εν γνώση του βέβαια, αλλά φάουλ.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:40
ξερεις ποσες φορες θα μπορουσα να εχω προσβληθει εγω? σου εδωσα μια εξηγηση. αν δεν την καταλαβαινεις δεχεσε δικο σου θεμα. ετυχε απλα να ειναι απαντηση σε δικο σου ποστ. τελος. προσπαθησατε επι ματαιω να μας πειτε οτι ειναι παρανομος ε δεν ειναι που να χτυπιεστε και μαλιστα οτι ειναι γιατι δεν το εχει ενσωματωμενο. τι να σας πω...........Κακώς το πήρα προσωπικά? Με είπες ΓΕΛΟΙΟ και κακώς το πήρα προσωπικά? Τι έπρεπε δηλαδή να μου βρίσεις τη μάνα για να προσβληθώ?
Είδες εμένα πουθενά να κατηγορώ τον Λίμναιο για κάτι πέρα από αυτό ακριβώς που γράφω? Που έκανα κωλοτούμπα "φίλε" Γιώργο?
ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα ούτε το απαράδεκτο StealthCam ούτε το άλλο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ spy tweak του κυρίου Λίμναιου, το περιβόητο AutoAnswer!
Για πες μου λοιπόν, εκείνο ποιά νόμιμη χρήση έχει? Γιατί είναι καθαρά κοριός πολυτελείας και τίποτα άλλο.
Έχω αγοράσει εφαρμογές του Λίμανιου και είμαι ικανοποιημένος. Εδώ όμως έχει φάουλ.
Σήμερα ανακοίνωσε παρόμοια εφαρμογή και ο rpetrich. Και εκείνος με ένα απλό προειδοποιητικό.
Και με εκείνον διαφωνώ. Μη βλέπεις φαντάσματα παντού. Κανένας δεν κάνει μόνο σωστά στη ζωή του. Ο Ηλίας έπεσε σε φάουλ εδώ.
Εν γνώση του βέβαια, αλλά φάουλ.
το autoanswer γιατι παλι? εμενα μου χει λυσει τα χερια που οδηγαω
Δημοσίευση 27/03/2013 - 17:53
πες στον δικηγορο οτι τον ξερω καλυτερα απο κεινον τον νομο.Γεωργιε είσαι δικηγόρος; Γιατί δικηγόρος πιο πίσω εξέφρασε την επιστημονική άποψη του και είναι αντίθετη με τη δική σου. Μάλλον ξέρεις καλύτερα το νομο.
Δημοσίευση 27/03/2013 - 19:25
Σε μια αναζητηση στο cydia δεν ειδα κατι,(αλλα λογο το οτι δεν ειμαι τοσο μυημενος ,λεω μηπως πρεπει να το ψαξω αλλιως ή να βαλω κανα repo κτλ).
Στο μεταξυ στο πρωτο ποστ,αναφερει "απο ωρα σε ωρα θα ανεβει"...
Μπορει καποιος να με ενημερωσει με p.m.....
-Ευχαριστω
Δημοσίευση 27/03/2013 - 20:33
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, έχει συμβεί τίποτα με τον Λιμναίο και το iphonehellas? Γιατί θυμάμαι αρκετά παλιότερα είχε ενεργό ρόλο στο forum... Γιατί δεν μπαίνει να πει τη γνώμη του για όλα αυτά?
Δημοσίευση 27/03/2013 - 20:35
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες