Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:47

Γεια σας. Βλέπω γίνεται σφαγή εδώ. Ας παραθέσω και την δική μου οπτική στο θέμα, ελπίζω να απαντήσω στα περισσότερα από τα παραπάνω:

1) Δεν είχα λάβει μέρος στην συζήτηση μέχρι τώρα γιατί απλά δεν την είχα δει. Μόλις διάβασα και τις 11 (!) σελίδες.

2) Κατανοώ τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες για την ηθική και νομική υπόσταση της εφαρμογής και φυσικά με έχει απασχολήσει και εμένα και έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις (Συμβουλή από δικηγόρους, έρευνα στο Internet για αντίστοιχα θέματα κ.ο.κ)

3) Όσον αφορά την εφαρμογή, ας δούμε πρώτα γιατί δεν υπάρχει μέχρι τώρα:

α) Η ηχογράφηση κλήσης στο iPhone θεωρούταν εξ'αρχής αδύνατη, επειδή ο codec που χρησιμοποιεί η συσκευή απενεργοποιείται την ώρα της κλήσης ώστε να παρέχονται κάθε αυτού τα ηχητικά δεδομένα στο ακουστικό ή ηχείο χωρίς καμία μεσολάβηση codec, normalizers, effects κλπ.Μέχρι την ώρα που ανακοίνωσα την εφαρμογή, όλη η κοινότητα των developers πίστευε ότι χρειάζεται baseband exploit για να επιτευχθεί αυτό.
β) Σχεδόν όλοι οι jailbreak developers που ξέρω, και που μιλάω στα ιδιαίτερα chat rooms όπου συζητάμε για development, έψαχναν και ψάχνουν τον τρόπο να "διαβάσουν" τα ηχητικά δεδομένα της τηλεφωνικής κλήσης, κυρίως για να δημιουργήσουν το ίδιο tweak. Η διαδικασία είναι πολύ επίπονη, καθώς υπάρχει τρομερή έλλειψη από documentation από την Apple για την μονάδες ήχου πάνω σε συσκευές iPhone. Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό θα χρειαζόταν κάποιος master σε εφαρμογές ήχου, audio units κλπ, που πολλοί είναι ήδη στο περιβάλλον των συσκευών της Apple και κυρίως του Mac, αλλά κανείς δεν ήταν και τα 2: Audio Master και δημιουργός iPhone tweaks. Στις συζητήσεις μου είδα ότι ο rpetrich ήταν εξίσου κοντά στο να το καταφέρει, αλλά με άλλη προσέγγιση. Οπότε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει τεθεί το θέμα ως τώρα είναι ότι κανείς δεν το κατάφερε ως τώρα. Τα νομικά και ηθικά θέματα θα έρχονταν συνεπώς μετά το επίτευγμα.

4) Ενθουσιασμένος ότι τα κατάφερα, θέλησα τελικά να το διαθέσω, και ναι, φυσικά επί πληρωμή, αποτελεί 3 χρόνια προσωπικής έρευνας και αμέτρητων ολονυκτίων, χωρίς βοηθητικά στοιχεία από άλλους, δεν είχε ξαναγίνει ποτέ.
Δεν το είδα καθόλου ελαφριά , καθώς είναι πολύ λεπτό θέμα και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, μηνύσεις κ.ο.κ. Διαβάζοντας και μελετώντας σχετικά με το θέμα, πλησίασα πολύ στο να ΜΗΝ το διαθέσω, καθώς δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εμπλακώ σε νομικά θέματα για να πουλήσω μία από άλλες 12 εφαρμογές που ήδη πουλάω.
Κατόπιν επικοινωνίας με 2 , όχι 1, δικηγόρους, με διαβεβαίωσαν ότι η διάθεση της εφαρμογής δεν με εμπλέκει σε νομικά ζητήματα. Το πώς και γιατί τον γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα. Εγώ έλεγξα αν υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές και διαπίστωσα ότι υπάρχουν και στο AppStore, όπου είναι εγκεκριμένες από την Apple, αλλά ακόμα και εξωτερικές συσκευές που τις συνδέεις στην υποδοχή ακουστικών του iPhone και ηχογραφεί τις τηλεφωνικές κλήσεις. Παραθέτω παρακάτω links:

http://intcall.info/callrec

https://itunes.apple...d521680097?mt=8

http://www.securityg...ecorder-u2.html

Παραδόξως τα παραπάνω δεν έχουν καμία νομική ούτε ηθική προειδοποίηση σαν να μην υπάρχει καν νομικό θέμα.
Την εφαρμογή δε από το App Store την δοκίμασα (σου δίνει δωρεάν ηχογράφηση περίπου 3 λεπτά κλήσης με την εγκατάσταση) και κατέγραψε κανονικά την κλήση μου τοπικά στο τηλέφωνο (χρησιμοποιεί απομακρυσμένο server όπου μέσω voip καλεί τον τελικό αριθμό και ηχογραφεί τα δεδομένα VOIP) χωρίς κανένα ηχητικό μήνυμα ή προειδοποίηση.

Βλέποντας αυτά συνειδητοποίησα ότι ίσως είμαι υπερβολικός βάζοντας παντού legal agreements και προειδοποιητικά beeps καθώς τελικά η ίδια η εφαρμογή δεν είναι παράνομη. Η παράνομη ηχογράφηση μπορεί να επιτευχθεί με διάφορα μέσα σε κάθε είδους συσκευή, και ποτέ δεν είναι εμπλέκεται ο κατασκευαστής του μέσου. Ούτε κατασκευαστές κοριών, ούτε δημοσιογραφικών κασετοφώνων ούτε software developers έχουν καμία ευθύνη όπως φαίνεται μέχρι σήμερα.

Το ίδιο το iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράνομα με το προεγκατεστημένο Voice Memos. Νομικά το μέσο δεν είναι παράνομο, η παράνομη χρήση του είναι.

Οσο για το beep και το γιατί υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης, είναι γιατί είναι αρκετά ενοχλητικό και εφόσον έχετε λάβει την άδεια του άλλου για ηχογράφηση , θα πρέπει να μπορεί να απενεργοποιηθεί. Έτσι κι αλλιώς σε πολλές χώρες (και στην Ελλάδα επίσης) ένα beep δεν σημαίνει ότι ενημερώθηκε ο άλλος για την ηχογράφηση, ενώ σε κάποιες χώρες είναι υποχρεωτικό.(Συμβουλή του saurik)

Τέλος, όσον αφορά στο γιατί δεν έχω και κάποιο ηχητικό μήνυμα που να λέει "Η κλήση σας ηχογραφείται" στην αρχή της κλήσης, είναι καθαρά τεχνικό, δεν έχω βρεί τον τρόπο ακόμα να περάσω custom audio εκτός από ένα beep που δημιουργείται με sin waves πάνω στα υπάρχοντα audio data, αλλά το ψάχνω, παρόλο ότι δεν είναι υποχρεωτικό από μέρους της εφαρμογής, καθώς σε άλλες χώρες επιτρέπεται ή άμεση καταγραφή κλήσης από κάποιον εφόσον ο ίδιος ξέρει ότι την ηχογραφεί, και σε άλλες πάλι χώρες δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση από καμία μεριά. Σε αυτές τις χώρες δεν τίθεται καν το θέμα που εξετάζετε εδώ.

Οταν κατάφερα να την δημιουργήσω, το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι τα κατάφερα επιτέλους, όχι το πόσοι θα την χρησιμοποιήσουν παράνομα. Αυτό είναι δικό τους θέμα και δεν "βγάζω την ουρά μου απ'έξω" γιατί η ευθύνη μου είναι ίδια με την ευθύνη που θα είχε π.χ. η Sony εάν έβαζες δίπλα στο iPhone σου ένα κασετοφωνάκι και έγραφες μια τηλεφωνική κλήση σε ανοικτή ακρόαση, παράνομα, χωρίς δηλαδή την άδεια του άλλου.

Λυπάμαι για την αντιμετώπιση από κάποιους εδώ μέσα και πράγματι, κακά τα ψέματα, φαίνεται κάποια εμπάθεια εναντίον μου που δεν γνωρίζω τον λόγο της, καθώς υπάρχει ήδη διαθέσιμη μια πληθώρα αντίστοιχων εφαρμογών ακόμα και στο App Store, αλλά και hardware συσκευών που κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά δεν είδα καμία επίθεση ούτε αναφορά εκεί.

Η αγορά της εφαρμογής είναι επιλογή σας, όπως και η ευθύνη της χρήση της.

Όποιος την χρειάζεται, ας την αγοράσει, τον ευχαριστώ.
Οι υπόλοιποι μπορούν πολύ απλά, να μην την αγοράσουν.

Όποιος έχει πρόβλημα να τον ηχογραφήσουν και τον ηχογράφησαν χωρίς την συγκατάθεσή του, να απευθυνθεί σε αυτόν που τον ηχογράφησε και να ζητήσει τον λόγο που τον ηχογράφησε χωρίς να τον ενημερώσει, όχι τον λόγο που αγόρασε την εφαρμογή μου, και να κινηθεί όπως πρέπει.

Τέλος , όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και σε εμένα μήνυση μαζί με τον παραβάτη, ας έλθει. Δεν θα δουλεύω εγώ μετά.

Φιλικά,

Ηλίας Λιμναίος.

γεια σου ρε αρχοντα Ηλια. Θεε. ο μοναδικος ελληνας σε αυτο το επιπεδο. αλλα ετσι ειμαστε μεις. αμεσως να τον φαμε τον οποιο καταφερνει κατι.
εκλεισες αρκετα στοματα Ηλια και σ' ευχαριστω γι αυτο οντας ενας απο αν οχι ο μονος που υπερασπιστηκα εξ αρχης την νομιμοτητα της εφαρμογης αλλα και οχι της χρησης αν αυτη ειναι κακοβουλη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:49

Σε συνδυασμό βέβαια με το καινούριο CallRecorder μια χαρά κοριός γίνεται.

Και πριν το Callrecorder μια χαρά καταγραφή γινόταν με εξωτερικό καταγραφικό.

ΟΚ σε κάποιες χώρες το δικαίωμα της ιδιωτικότητας καταπατάται πλήρως, συμφωνούμε.

Εσύ όμως κυκλοφορείς ένα tweak που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο και σε άλλες χώρες όπου αυτό είναι παράνομο...

Βρε αγορινα ,σταματά το εδώ σε παρακαλώ πολύ .....
Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την δουλεια του ......
Ας σταματήσει εδώ .....έδωσε την απάντηση του ο Ηλίας και πιστεύω πλέον μας κάλυψε όλους .
Νομίζω πραγματικά είναι κρίμα να το συνεχίζουμε άλλο .
:)
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#183   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:49

Ηλία σχετικά με το 3 κανείς δεν αμφισβήτησε ότι από προγραμματιστικής πλευράς είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα όπως και τα περισσότερα tweaks σου και μπράβο για αυτό.

Εγώ προσωπικά καλύπτομαι από το ότι επιφυλάσσεσαι μέσω αυτού του ποστ σου να ενσωματώσεις το μήνυμα για το ότι η κλήση ηχογραφείται.

Δεν κατανοώ απλά γιατί σε ενοχλεί το να είναι αυτό μία προεπιλογή η οποία δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Δεν νομίζω να πειράξει και αυτούς που είναι σε άλλες χώρες μία τέτοια ρύθμιση.

Όντως όπως έχω πολλάκις ήδη πει (αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν) η ένστασή μου δεν είναι ως προς το αν εσύ είσαι παράνομος αλλά ως προς το αν θα μπορούσες να εξασφαλίσεις περισσότερο την νομιμότητα του tweak (έστω για τις χώρες όπου μπορεί να είναι παράνομο).

Την ίδια ακριβώς ένσταση έχω και διατύπωσα παραπάνω για το stealth mode του autoanswer ας πούμε.

Όπως είπα, από χώρα σε χώρα διαφέρει ο νόμος. Η εξασφάλιση που λες είναι ανούσια. Εάν ο άλλος θέλει με κάθε τρόπο να μην ακουστεί το μήνυμα, μπορεί να το παρακάμψει. Μπορεί να βρει το αρχείο που παίζει το ηχητικό μήνυμα "η κλήση σας ηχογραφείται" μέσα στο file system του iPhone και να το διαγράψει, ή να βάλει ένα άλλο αρχείο στη θέση του με "πουλάκια που τιτιβίζουν". Μπορεί να θέσει το iPhone στο Mute τα πρώτα δευτερόλεπτα της κλήσης ώστε να μην στέλνει audio data και να μην ακουστεί το μήνυμα. Έχεις μπερδέψει το πόση ευθύνη έχει ο τελικός χρήστης για αυτό που κάνει με τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή.

#184   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:51

αν ήταν έτσι παιδιά τα πράγματα τότε και το e-shop στην περιγραφή του για αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.326714 έπρεπε να αναφέρει με τεράστια γράμματα ότι απαγορεύετε η αντιγραφή και το ίδιο και η κατασκευάστρια εταιρία.
Μην το λέτε και το ξαναλέτε γιατί μόνο αρνητικά φαίνεται όταν αγοράζεις κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς φταις εσύ και κανένας άλλος και νομικά τρέχεις εσύ.

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#185   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:51

Εγώ προσωπικά δεν "έτυχε" ποτέ να απαντήσω σε δικό σου ποστ προσβλητικά και με τέτοιο τρόπο.

Ξαναλέω ότι εγώ δεν προσπαθησα ΠΟΤΕ να πω ότι ο dev είναι παράνομος. Μάλιστα ήμουν ίσως ο ΠΡΩΤΟΣ (γύρνα πίσω και δες) που είπα ότι ίσως να μην έχει ευθύνη.

Το θέμα της ενσωμάτωσης αν κάτσεις να διαβάσεις αυτά που γράφω είναι ώστε ο dev να διασφαλίσει ότι αυτό που έφτιαξε ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ παράνομα.

Ρωτάς το autoanswer γιατί?

Ας δούμε την ΕΠΙΣΗΜΗ περιγραφή του από τον Λίμναιο:

Για πες μου λοιπόν το StealthMode που είναι και το βασικό του χαρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει γιατί το έβαλε?

Σε ποιά νόμιμη χρήση χρειάζεται? Επίσης γιατί τεχνιέντως όταν λέει τις πιθανές χρήσεις απλά αναφέρει το stelath χωρίς να λέει τις ΜΟΝΟ παράνομες εφαρμογές παρακολούθησης που έχει?

Και στο τέλος αναγνωρίζει 100% την παράνομη χρήση που μπορεί να έχει το πρόγραμμά του αφού πάλι αναφέρει ότι μπορεί να είναι παράνομο.

Άρα μη μου λες εμένα για προκατάληψη Γιώργο, ο Ηλίας και στο παρελθόν έχει κινηθεί με τον ίδιο τρόπο ακροβατώντας μεταξύ νομιμοφάνειας και ανοχής σε πιθανές παράνομες χρήσεις των tweak του.

νομιμη χρηση? το μωρο στο ενα δωματιο παρακολουθηση απο το αλλο. νομιζω οτι το λεει καθαρα στο παραδειγμα οταν ανοιγει το tweak στο cydia.
ναι ρε νικο δεν ετυχε και σου ειπα δεν απευθυνομουν σε σενα προσωπικα ουτε σε κανενα συγκεκριμμενα. ζητησα και συγνωμη δημοσια τι αλλο θελεις?
επειδη δεν μπορειτε να δειρετε το γαϊδαρο βαραγατε το σαμαρι. τωρα κι αυτο σας "βαραει" και επι της ουσιας απαντηση καμια.

#186   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:52

Εγώ δε δέχομαι από κανέναν να λέει ότι ΕΧΩ εμπάθεια με τον developer.Έχω εμπάθεια με το συγκεκριμένο tweak και συμφωνώ εν γένει με αυτά που λέει ο nsxbass.
Έχω πολλά tweaks του Λιμναίου ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ εν αντιθέσει με πολλούς εδώ που εξεγείρονται και υπερασπίζονται ενώ έχουν δηλώσει σε άλλα thread ότι έχουν σπασμένα tweaks του συγκεκριμένου dev-το ποιοι είναι το γνωρίζουν καλύτερα. Πως στηρίζεις έναν dev όταν δεν αγοράζεις τον κόπο του;
Και για να τελειώνουμε και με την εμπάθεια έχω και χρησιμοποιώ καθημερινά 2 πολύ αξιόλογα tweaks του Λιμνέου(και θα αγοράσω ότι αξιόλογο κατά τα δικά μου δεδομένα βγάλει στο μέλλον). Θα ήταν τουλάχιστον χαζό από μέρους μου να βρίζω κάποιον που μου διευκολύνει τη ζωή. Αντίθετα κατακρίνω (και ηθικά) μια επιλογή που έκανε πάντα κατά τη γνώμη μου και πάντα χωρίς να κάνω χαρακτηρισμούς που ΑΛΛΟΙ έκαναν.Νομίζω μπορώ να εκφέρω την άποψή μου.
Όσοι λοιπόν είναι τόσο ένθερμοι υποστηρικτές ας δείξουν έμπρακτα την προτίμησή τους όπως θα τη δείξω εγώ:

Συνημμένο αρχείο  IMG_0160.PNG   171.24KB   19 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  IMG_0161.PNG   282.55KB   20 λήψεις

Αναρτημένη εικόνα

#187   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:52

Ενα μεγάλο Μπραβο Ηλία μου .
Εγώ προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για σένα ,απο την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα το πόσο μεγάλο ταλέντο είσαι
Keep Walking ..........και μην κολλας σε τίποτα ......

Υ.Γ ανέκαθεν αυτή η χώρα " έτρωγε" τα παιδιά της.......τώρα θα σταματήσει ......

Καλό το πατριωτικό πνεύμα, αλλά το πουλάμε εκεί που ταιριάζει. Όχι όπου να ναι, απλά για να διαμορφώσουμε συνθήκες κερκίδας ή καφενείου.

Κανένα παιδί (Ηλίας) δεν φαγώθηκε. Ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας developer δείχνει να είναι.

Το θέμα είναι οτι εμείς δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε αυτά που μας προσφέρουν, με τρόπο ηθικό και νόμιμο πολλές φορές.

Κανείς δεν κατηγόρησε τον developer. Τους κάγκουρες που θα το εκμεταλλευτούν για να καταπατήσουν δικαιώματα άλλων κατηγόρησαν όλοι εδώ μέσα. Μην μπερδεύεσαι

#188   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 21:58

Μπράβο Ηλία!!

Ελεος ποια με τα.Οποίος θέλει το αγοράζει οποίος δεν θέλει να μην μας κανει τον νομικό σύμβουλο.. Αυτά απο μένα.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 27/03/2013 - 22:02
Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.

#189   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:00

Καλό το πατριωτικό πνεύμα, αλλά το πουλάμε εκεί που ταιριάζει. Όχι όπου να ναι, απλά για να διαμορφώσουμε συνθήκες κερκίδας ή καφενείου.

Κανένα παιδί (Ηλίας) δεν φαγώθηκε. Ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας developer δείχνει να είναι.

Το θέμα είναι οτι εμείς δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε αυτά που μας προσφέρουν, με τρόπο ηθικό και νόμιμο πολλές φορές.

Κανείς δεν κατηγόρησε τον developer. Τους κάγκουρες που θα το εκμεταλλευτούν για να καταπατήσουν δικαιώματα άλλων κατηγόρησαν όλοι εδώ μέσα. Μην μπερδεύεσαι

μην παιρνεις ορκο γιατι μεχρι με μηνυση απειλησαν οτι θα του κανουν αν καποιος κανει κακη χρηση της εφαρμογης του. αστο σου λεωωωωωωωωωω

#190   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:01

Γι αυτούς τους κάγκουρες είπα σε προηγούμενη σελίδα ότι θα κάνω μήνυση και στον κάγκουρα που θα με ηχογραφήσει παρά τη θέλησή μου και χωρίς να το ξέρω και στον developer.
Και γι αυτούς τους κάγκουρες θέλω να μπει επισήμανση στην εφαρμογή στην αρχή (ακόμα και να βγαίνει πόσοι θα κάτσουν να το ψάξουν; + ότι έτσι ο developer θα είναι απόλυτα νόμιμος με το τυπικό κομμάτι).
Επίσης να ξαναφέρουμε στη μνήμη μας τον Ελληνικό νόμο και να πούμε ότι δεν έχετε ο οποιοσδήποτε άδεια καταγραφής, θέλει ειδική άδεια. Αν κάποιος την πάρει ας κάνει ότι θέλει με ενημέρωση του συνομιλητή.

Αν η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιηθεί συνετά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και μου είναι προσωπικά άχρηστη.

Αναρτημένη εικόνα

#191   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:03

μην παιρνεις ορκο γιατι μεχρι με μηνυση απειλησαν οτι θα του κανουν αν καποιος κανει κακη χρηση της εφαρμογης του. αστο σου λεωωωωωωωωωω

Και η απαντηση σου σε αυτον που σου ειπε για τη μηνυση ηταν "Χεστ..κα, εγω θα σε καταγραψω κι αν μπορεις αποδειξε το"
Μαγκας ;)

#192   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:08

Και η απαντηση σου σε αυτον που σου ειπε για τη μηνυση ηταν "Χεστ..κα, εγω θα σε καταγραψω κι αν μπορεις αποδειξε το"
Μαγκας ;)

και το ξαναλεω και το ξαναεννοω. θα καταγραφω οποιον κι ο,τι γουσταρω και ελατε να το αποδειξτε. και θα σας το λεω και καταμουτρα.
προσεξτε ξαναλεω. εχω μπολικα εξοδα αυτον τον καιρο. να βγουν στην υγεια σας δεν θα με χαλασει.

#193   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:08

Δεν μπερδεύομαι.,,, εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις η δεν διαβάζεις σωστά ....
Πάρε το νήμα από την αρχή και θα καταλάβεις .....
Το εμείς δεν είμαστε ικανοί.....κρατά το για τον εαυτό σου .....εσύ δεν είσαι ικανός ήθελες να πεις ......
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#194   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:10

και το ξαναλεω και το ξαναεννοω. θα καταγραφω οποιον κι ο,τι γουσταρω και ελατε να το αποδειξτε. και θα σας το λεω και καταμουτρα.
προσεξτε ξαναλεω. εχω μπολικα εξοδα αυτον τον καιρο. να βγουν στην υγεια σας δεν θα με χαλασει.

Λυπάμαι που σου απηύθυνα το λόγο. Τίποτα άλλο.Δν θα ξαναγίνει, ζητάω συγγνώμη.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 27/03/2013 - 22:10

Αναρτημένη εικόνα

#195   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:12

Λυπάμαι που σου απηύθυνα το λόγο. Τίποτα άλλο.Δν θα ξαναγίνει, ζητάω συγγνώμη.

μπορεις να λυπασαι και να χαιρεσαι για ο,τι και με ο,τι θελεις
εσυ το ξεκινησες ολο αυτο. με τη μηνυση στο κατασκευαστη γιατι ειναι παρανομος. και λιγα ποστ ποιο πανω τι κανεις?
με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω.
σκεψου το.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;