Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:12

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και είναι ο ίδιος που προυπήρχε μαζί με τα κινητά των 100 ευρώ.

Απο τη στιγμή που ο συγκεκριμένος Dev, δε βάζει το μήνυμα ειδοποίησης για τη καταγραφή της συνομιλίας, η 100% νομιμότητα χάνεται αυτομάτως.

Επίσης έχω ρωτήσει και πιο πίσω, αλλά απάντηση δε παίρνω (τη γνωρίζω βέβαια την απάντηση). Όσοι αγοράσετε το Tweak, θα ειδοποιείτε για τη καταγραφή?

Όσο για το ίδιο το Tweak σαν υλοποίηση, ίσως άλλοι Devs να μην ήθελαν να μπλέξουν νομικά, καθώς οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.

Πρόβλεψη, το Tweak δε θα μείνει για πολύ.

Άρα να μην προσπαθούν κάποιοι να τον διακιολογήσουν...

Έβγαλε κάτι το οποίο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του θα χρησιμοποιηθεί κυρίως παράνομα...

Με μόνη διαφορά ότι γύρω από το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών υπάρχουν νόμοι φίλε μου και δεν μπορεί ο καθένας να τους ερμηνεύει κατά βούλησιν.

Οι απόψεις του developer ωραίες είναι (αυτός το διατύπωσε ακριβώς ετσι πρώτος) αλλά ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του προκειμένου να θησαυρίσει...

Ωραία, όταν με το καλό το κατεβάσεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να με πάρεις μία να με ηχογραφήσεις χωρίς να το ξέρω? Όπως είπε και ο Markknopfler πριν, γιατί να δουλεύω?

Καλό το πατριωτικό πνεύμα, αλλά το πουλάμε εκεί που ταιριάζει. Όχι όπου να ναι, απλά για να διαμορφώσουμε συνθήκες κερκίδας ή καφενείου.

Κανείς δεν κατηγόρησε τον developer. Τους κάγκουρες που θα το εκμεταλλευτούν για να καταπατήσουν δικαιώματα άλλων κατηγόρησαν όλοι εδώ μέσα. Μην μπερδεύεσαι

Μάλλον εσύ μπερδεύσαι για ξαναρίξε μια ματιά

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:19

αυτα τα λιγα που βρισκω απο λημναιο.
και το σοκ θα επακολουθησει. γιατι προκλησεις δεν σηκωνω και τσαμπα μαγκας δεν εγινα ποτε

Συνημμένα αρχεία

#198   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:22

Μπράβο βρε Ηλία έβαλες πολλούς στην θέση τους που παραφιλοσοφούν και έχουν μια καχυποψία ότι όλοι τους παρακολουθούν.
Συνέχισε έτσι δυνατά γιατί η Ελλάδα έχει και ανοικτά μυαλά σε παγκόσμιο επίπεδο

#199   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:25

για να δουμε και τα δικα σας μιας και μας κατηγορειτε για τσαμπα μαγκες.

Συνημμένα αρχεία

#200   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:26

Οποιος παρανομει συνειδητα χαρακτηριζεται μαγκας,ανοιχτομυαλος και πατριωτης τι αλλο θα ακουσουμε;
Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το συγκεκριμενο topic...

Δεν αναφερομαι στον dev προφανως

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 27/03/2013 - 22:27

#201   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:29

Οποιος παρανομει συνειδητα χαρακτηριζεται μαγκας,ανοιχτομυαλος και πατριωτης τι αλλο θα ακουσουμε;
Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το συγκεκριμενο topic...

Δεν αναφερομαι στον dev προφανως

Don't feed the trolls... Χαίρονται...

Όταν τα ποστ σταματούν να έχουν λογική και αρχίζουν οι ζητωκραυγές και τα ούγκα-ούγκα, αφήνεις τα trolls να φαγωθούν μεταξύ τους.

Και μετά από λίγο βαριούνται και τα παρατάνε..

#202   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:30

Don't feed the trolls... Χαίρονται...

Όταν τα ποστ σταματούν να έχουν λογική και αρχίζουν οι ζητωκραυγές και τα ούγκα-ούγκα, αφήνεις τα trolls να φαγωθούν μεταξύ τους.

Και μετά από λίγο βαριούνται και τα παρατάνε..

Ποσο δικιο εχεις ;)
Τελος κι απο μενα.

#203   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:33

Αναφέρθηκε πιο πίσω εμπάθεια. Εμπάθεια επειδή εκφράζουμε τη γνώμη μας?

Ή μήπως επειδη έχουμε αγοράσει τα περισσότερα Tweak του κ. Λιμναίου?

Με τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα, ούτε είχα ποτέ. Αντιθέτως τον θεωρώ απο τους πιο σημαντικούς Devs γι αυτό και έχω αγοράσει τα περισσότερα Tweaks του.

Μπράβο του γι αυτό που κατάφερε, αλλά έχω την άποψη μου. Δεν υποχρέωσα ποτέ κανέναν να τη δεχθεί. Αναφέρεται εξάλλου αυτό.

Οταν κατάφερα να την δημιουργήσω, το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι τα κατάφερα επιτέλους, όχι το πόσοι θα την χρησιμοποιήσουν παράνομα. Αυτό είναι δικό τους θέμα και δεν "βγάζω την ουρά μου απ'έξω" γιατί η ευθύνη μου είναι ίδια με την ευθύνη που θα είχε π.χ. η Sony εάν έβαζες δίπλα στο iPhone σου ένα κασετοφωνάκι και έγραφες μια τηλεφωνική κλήση σε ανοικτή ακρόαση, παράνομα, χωρίς δηλαδή την άδεια του άλλου.

Το νομικό κομμάτι συνεχιζουν ορισμένοι να το αμφισβητούν. Να κάνουν δηλώσεις περι δικηγορίας και πως γνωρίζουν καλύτερα. Ξέρουν περισσότερα.

Θα παρακαλέσω σε αυτό λοιπόν, να μη τα λετε αυτά. Εκτιθεστε.

Όπως επίσης και τους χαρακτηρισμούς. Κρατήστε τους για τον εαυτό σας. Όχι εδώ.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#204   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:38

συνεχιζετε εσεις να δινετε συνεχεια. που ναι ο ηλιας λεγατε και που ναι ο ηλιας. βγηκε σας τα πε τεχνολογικα νομικα σας αποστομωσε και τωρα μπαμπουλας? κατι μερικοι να μην ξεχναν οταν ηταν σχολιαρουδια εδω μεσα και στελναν χιλια πμ τη μερα για να τους πουμε τι να κανουν για να το πουνε αυτοι στους ενδιαφερομενους.
σηκωθηκαν τα στερνα να βαρεσουν τα πρωτα.
οσο για τον αν ξερουμε τους νομους (το νομο) καλυτερα απο τον δικηγορο ε ναι τον ξερουμε. τι να κανουμε αφου τον ξερουμε.
αντε δεν το ξερουμε για να μην σας χαλασουμε παραπανω τη διαθεση.
στον ηλια face to face γιατι δεν απαντατε? αντε να σας δουμε.

#205   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 27/03/2013 - 22:46

Αναρτημένη εικόνα

#206   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:02

τελικα σε αυτη τη χωρα μενουμε στις λεπτομερειες για να φαγωθουμε μεταξυ μας και χανουμε τα σημαντικα,γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε!! η ποιο λογικη αντιμετωπιση ειναι οτι οποιος θελει το αγοραζει,οποιος δεν συμφωνει αδιαφορει!! αντιθετως βρηκαμε ενα θεμα να σφαχτουμε και να επιβαλουμε/ζητησουμε απαγορευσεις ενω υπαρχουν σε αλλα κινητα η με αλλους τροπους!! ο καθενας βαζει τις απαγορευσεις στον εαυτο του!! παρανομο ειναι και το jailbreak αλλα το 80% του φορουμ το διαθετει...ουτε καν η apple δεν σας εκανε αναγκαστικο restore για να σας το αφερεσει παρολο που δεν το εγκρινει η δειχνει οτι δεν το εγκρινει!! λετε να μην ειχε το τροπο? γιατι εσεις προσπαθειτε να επιβαλετε τη γνωμη σας και να στερησετε σε καποιον το δικαιωμα να το χρισοιμοποιησει ακομα και με τον ποιο απλο τροπο...να ηχογραφησει καποιο αγαπημενο του προσωπο ωστε να μπορει να το ακουει ανα πασα στιγμη,ναι πολυ ρομαντικο αλλα ειναι ενας τροπος που μπορει να χρισοιμοποιηθει καλοπροαιρετα αυτο το tweak!! μερικοι κανετε λες και κρυβετε τα μυστικα του κρατους η ειστε διεφθαρμενοι και φοβοσαστε μην σας ηχογραφησουν και σας κλεισουν μεσα!!

#207   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:08

τελικα σε αυτη τη χωρα μενουμε στις λεπτομερειες για να φαγωθουμε μεταξυ μας και χανουμε τα σημαντικα,γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε!! η ποιο λογικη αντιμετωπιση ειναι οτι οποιος θελει το αγοραζει,οποιος δεν συμφωνει αδιαφορει!! αντιθετως βρηκαμε ενα θεμα να σφαχτουμε και να επιβαλουμε/ζητησουμε απαγορευσεις ενω υπαρχουν σε αλλα κινητα η με αλλους τροπους!! ο καθενας βαζει τις απαγορευσεις στον εαυτο του!! παρανομο ειναι και το jailbreak αλλα το 80% του φορουμ το διαθετει...ουτε καν η apple δεν σας εκανε αναγκαστικο restore για να σας το αφερεσει παρολο που δεν το εγκρινει η δειχνει οτι δεν το εγκρινει!! λετε να μην ειχε το τροπο? γιατι εσεις προσπαθειτε να επιβαλετε τη γνωμη σας και να στερησετε σε καποιον το δικαιωμα να το χρισοιμοποιησει ακομα και με τον ποιο απλο τροπο...να ηχογραφησει καποιο αγαπημενο του προσωπο ωστε να μπορει να το ακουει ανα πασα στιγμη,ναι πολυ ρομαντικο αλλα ειναι ενας τροπος που μπορει να χρισοιμοποιηθει καλοπροαιρετα αυτο το tweak!! μερικοι κανετε λες και κρυβετε τα μυστικα του κρατους η ειστε διεφθαρμενοι και φοβοσαστε μην σας ηχογραφησουν και σας κλεισουν μεσα!!

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω τη συνέχεια. Προφανώς δεν έχεις ιδέα.

Το jailbreak ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! Πόσες φορές έχει αναλυθεί αυτό το πράγμα, έχω χάσει το μέτρημα

#208   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:11

Ό,τι μπορούσε να κάνει κανείς με ανοιχτή ακρόαση και μαγνητόφωνο, τώρα θα μπορεί να το κάνει πιο εύκολα.
Δεν καταλαβαίνω γιατι προβληματίζεστε τόσο οι περισσότεροι και έχετε ξεκινήσει ένα flamewar εναντίον του Λημναίου.

Ηλία μη μασάς φίλε, κλασσικοί ελληναράδες που παραπονιούνται για τα πάντα είναι όσοι γκρινιάζουν.

Τελευταία επεξεργασία από: hostolis, 27/03/2013 - 23:12

#209   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:12

Αναφέρθηκε πιο πίσω εμπάθεια. Εμπάθεια επειδή εκφράζουμε τη γνώμη μας?

Ή μήπως επειδη έχουμε αγοράσει τα περισσότερα Tweak του κ. Λιμναίου?

Με τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα, ούτε είχα ποτέ. Αντιθέτως τον θεωρώ απο τους πιο σημαντικούς Devs γι αυτό και έχω αγοράσει τα περισσότερα Tweaks του.

Μπράβο του γι αυτό που κατάφερε, αλλά έχω την άποψη μου. Δεν υποχρέωσα ποτέ κανέναν να τη δεχθεί. Αναφέρεται εξάλλου αυτό.

Το νομικό κομμάτι συνεχιζουν ορισμένοι να το αμφισβητούν. Να κάνουν δηλώσεις περι δικηγορίας και πως γνωρίζουν καλύτερα. Ξέρουν περισσότερα.

Θα παρακαλέσω σε αυτό λοιπόν, να μη τα λετε αυτά. Εκτιθεστε.

Όπως επίσης και τους χαρακτηρισμούς. Κρατήστε τους για τον εαυτό σας. Όχι εδώ.

κι επειδη παρα τη διενεξη μας οχι απολυτα με σενα. θα σεβαστω τη θεση σας και θα δωσω τερμα εδω απο μερους μου. ξερω οτι βοηθατε πολυ κοσμο. σας ξερω απο μαθητουδια.
να χετε παντα την ιδια δυναμη να βοηθατε. μην ειστε ομως απολυτοι. καλη δυναμη. τα λεμε σε μερικα χρονια παλι.

#210   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:15

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω τη συνέχεια. Προφανώς δεν έχεις ιδέα.

Το jailbreak ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! Πόσες φορές έχει αναλυθεί αυτό το πράγμα, έχω χάσει το μέτρημα

αφου εγω δεν εχω ιδεα και δεν ειναι παρανομο αν σου παθει κατι το κινητο μεσα στους επομενους μηνες που θα εχεις εγγυηση να το πας στο service να στο φτιαξουνε κανοντας χρηση της εγγυησης χωρις να μπεις στο κοπο να κανεις restore...αφου δεν ειναι παρανομο ουτε καν για την apple

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες