Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:01

Μετά βγάζουμε το φτύαρι για να μαζέψουμε τα λεφτά και στη συνέχεια πάμε με τους moderators και τα υπόλοιπα μέλη του κλειστού μας club στα μπουζούκια να γλεντήσουμε την άνοδο της αυτοκρατορίας μας.
:)
Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι μας...

Omiliti δεν εισαι moderator οποτε δεν εχεις θεση..!!!:-)

Μου φαινεται αγαπητε πως δεν προσεχεις τα λογια του υπερτελειου admin...
Για ξαναδιαβασε το ποστ που σου παραθετω για να μην ψαχνεις :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:06

Εγώ πλέον είμαι καλυμμένος από την πλευρά του dev όσο και να διαφωνώ ηθικά. Ελπίζω αυτό το ηχητικό μήνυμα να βγαίνει by default κι όχι κατ επιλογήν. Παίρνω πίσω ότι κατηγορία περί αρπαχτής εξαπέλυσα και ζητάω συγγνώμη.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

#228   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:06

Προς απάντηση σε όσους μας έλεγαν άδικους και προκατειλημένους, ο ΙΔΙΟΣ ο Ηλίας μόλις ενημέρωσε μέσω του twitter του ότι θα υπάρχει τελικά και το μήνυμα περί ηχογράφησης.

Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να μας κατηγορούν κάποιοι όταν και ο ίδιος ο dev συμμερίστηκε τις ανησυχίες μας...

#229   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:07

Συγχαρητήρια από την πλευρά μου στον Ηλία για το ότι ακούει και δέχεται διορθώσεις επί της (κατά τα άλλα πολύ καλής) δουλειάς του.

#230   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:07

Αχαχαχα σορυ ρε φιλε δεν το ειδα το ´´υπολοιπα μελη"!!θα ερθω και εγω τοτε!

#231   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1976 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:08

Εγώ πλέον είμαι καλυμμένος από την πλευρά του dev όσο και να διαφωνώ ηθικά. Ελπίζω αυτό το ηχητικό μήνυμα να βγαίνει by default κι όχι κατ επιλογήν. Παίρνω πίσω ότι κατηγορία περί αρπαχτής εξαπέλυσα και ζητάω συγγνώμη.

Αναρτημένη εικόνα

Προς απάντηση σε όσους μας έλεγαν άδικους και προκατειλημένους, ο ΙΔΙΟΣ ο Ηλίας μόλις ενημέρωσε μέσω του twitter του ότι θα υπάρχει τελικά και το μήνυμα περί ηχογράφησης.

Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να μας κατηγορούν κάποιοι όταν και ο ίδιος ο dev συμμερίστηκε τις ανησυχίες μας...

Σσσσςςςςςςς....τώρα θ'αρχίσει ο Γεώργιος ο Δεύτερος να του στέλνει προσωπικά μηνύματα να το βγάλει!!!!!!!!

#232   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:09

Καλά εγώ θα το βγάλω το μήνυμα έτσι και αλλιώς γιατί δε θέλω να γνωρίζει ο άλλος τιποτα. Κυριως για πλακες το θελω και για να δω τι λενε διαφορες γκομενες στους αλλους θελω να ξερω δε θα το αγορασω για μια μεγαλη κομπινα.

#233   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:11

Και φυσικά ακόμα δεν το ανακοίνωσε και ΗΔΗ του ζητάνε να το κάνει προαιρετικό. Γιατί άραγε?

Μήπως γιατί ορισμένοι το θέλουν για ηχογραφήσεις άνευ αδείας?

Αυτό λέμε από χθες.

Εύχομαι ο Ηλίας να κρατήσει γερά στην απόφασή του και να μην λυγίσει.

#234   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:27

Μπραβο στον developer...αποδειχτηκε πως ηταν ζητημα μερικων ωρων να βρει τον τροπο να υπερνικησει τις τεχνικες δυσκολιες και να ενσωματωσει την περιφημη ειδοποιηση.

Οπως μπορουμε να δουμε στο ποστ #172, μεχρι τις 9:05 μμ "δεν ειχε καταφερει ακομα να περασει custom audio εκτος απο ενα beep που δημιουργειται με sin waves πανω στα υπαρχοντα audio data".
Πλεον, μολις 3 ωριτσες μετα ο στοχος επετευχθη...Προφανως ηταν θεμα motivation και οχι τεχνικων δυσκολιων.

Παντως εαν αυτο το μηνμα παραμεινει by default οντως ξεχωριζει σαν κινηση σοβαροτητας, νομιμοτητας και οχι νομιμοφανειας.

#235   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/03/2013 - 00:30

Και μηνξεχνας οτι τοτε ειναι που θα το αγορασουν αυτοι που πραγματικα το εχουν αναγκη και οχι αυτοι που θελουν να κανουν πονηριες κτλ κτλ

#236   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/03/2013 - 01:26

Το μόνο που μένει είναι να κυκλοφορήσει...

#237   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/03/2013 - 02:38

Καλα ρε δεν καταλαβε κανενας σας τπτ?
Ο Ηλιας σας ειπε ποιο επανω πως μπορειτε να το βγαλετε το warning και εσεις λετε μπραβο που θα ενσωματοσει την προηδοποιηση?

#238   efrag

efrag

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/03/2013 - 07:20

Κύριοι εδώ και αρκετά χρόνια έχει κυκλοφορήσει το Vito Audio Recorder για PocketPc, (http://www.vitotechn...audionotes.html) χωρίς μηνύματα ειδοποίησης τίποτα, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και ούτε χαμός έγινε ούτε ήλθε η καταστροφή του κόσμου. Θεωρώ ότι και μήνυμα προειδοποίησης να μπει, αυτό πρέπει να είναι από default, αλλά με δυνατότητα απενεργοποίησης. Μην τρελαθούμε κιόλας με την ασφάλεια την τρομοκρατία και όλες τις φοβίες.

#239   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 28/03/2013 - 09:49

Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί!
Όχι μόνο με την εφαρμογή αλλά και με τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν ορισμένοι...
Λες και πρόκειται για το πιο απεχθές έγκλημα - πρώτο στη λίστα του FBI!!!
Ας δούμε όμως τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Στην πραγματικότητα ο νόμος που ανέβασε κάποιος άλλος χρήστης είναι άλλο ένα εργαλείο στην φαρέτρα των εταιρειών που αρπάζουν από τον καταναλωτή όπως και ότι γουστάρουν!!!
Εξηγούμαι:
Σε επικοινωνία με την Forthnet (πριν βάλω ΟΤΕ) μου ζήτησαν να ηχογραφήσουν την συνομιλία μας και εγώ δέχτηκα. ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο μου λέτε;;;; Γιατί να έχουν μόνο αυτοί αρχείο; Γιατί δεν υποχρεώνει ο νόμος να στέλνεις το αρχείο και στον άλλο συνομιλητή;;;;;
Να σας πω γιατί; Γιατί έτσι σε έχουν στο χέρι!!!!
Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε - γιατί υπήρχε διαφωνία - ΔΕΝ μου έστελναν το αρχείο, θα το άκουγαν αυτοί λέει. Μετά μου είπαν ότι ναι μεν είχα δίκιο αλλά δεν μου προσφέρουν άλλο στην τιμή που ήθελα την υπηρεσία!!! Άντε να αποδείξεις το δίκιο σου!

Θέλετε να πιάσουμε τις πρακτικές των εταιρειών είσπραξης οφειλών;;;; Δεν έχω ίδια πείρα αλλά από ότι έχω ακούσει κινούνται εκτός ορίων και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει!!!

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείς όχι μόνο ως καταναλωτές αλλά και ως πολίτες δέχεστε αδιαμαρτύρητα, σχεδόν δουλικά το δικαίωμα των εταιρειών και του κράτους να σας ηχογραφούν κατά το δοκούν, να το χρησιμοποιούν όπως κι όταν θέλουν, χωρίς εσείς να έχετε ουσιαστικά πρόσβαση κι όταν σας δίνουν το δικαίωμα ή όταν τίθεται απλά σαν ερώτημα κάνετε σαν διαρπάξατε το μεγαλύτερο έγκλημα!!!

Κατά φαντασία εγκληματίες, έτοιμοι να παραιτηθείτε από κάθε λογής αντίσταση. Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω διάθεση να θίξω κανένα.
Η προπαγάνδα τους όμως έχει χτυπήσει στο μεδούλι την κοινωνία και αυτό είναι το χειρότερο...

Αφιερώνω τους παρακάτω στοίχους

...Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Κώστας Βάρναλης: Οι Μοιραίοι

#240   leymar

leymar

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2013 - 10:17

Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί!
Όχι μόνο με την εφαρμογή αλλά και με τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν ορισμένοι...
Λες και πρόκειται για το πιο απεχθές έγκλημα - πρώτο στη λίστα του FBI!!!
Ας δούμε όμως τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Στην πραγματικότητα ο νόμος που ανέβασε κάποιος άλλος χρήστης είναι άλλο ένα εργαλείο στην φαρέτρα των εταιρειών που αρπάζουν από τον καταναλωτή όπως και ότι γουστάρουν!!!
Εξηγούμαι:
Σε επικοινωνία με την Forthnet (πριν βάλω ΟΤΕ) μου ζήτησαν να ηχογραφήσουν την συνομιλία μας και εγώ δέχτηκα. ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο μου λέτε;;;; Γιατί να έχουν μόνο αυτοί αρχείο; Γιατί δεν υποχρεώνει ο νόμος να στέλνεις το αρχείο και στον άλλο συνομιλητή;;;;;
Να σας πω γιατί; Γιατί έτσι σε έχουν στο χέρι!!!!
Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε - γιατί υπήρχε διαφωνία - ΔΕΝ μου έστελναν το αρχείο, θα το άκουγαν αυτοί λέει. Μετά μου είπαν ότι ναι μεν είχα δίκιο αλλά δεν μου προσφέρουν άλλο στην τιμή που ήθελα την υπηρεσία!!! Άντε να αποδείξεις το δίκιο σου!

Θέλετε να πιάσουμε τις πρακτικές των εταιρειών είσπραξης οφειλών;;;; Δεν έχω ίδια πείρα αλλά από ότι έχω ακούσει κινούνται εκτός ορίων και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει!!!

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείς όχι μόνο ως καταναλωτές αλλά και ως πολίτες δέχεστε αδιαμαρτύρητα, σχεδόν δουλικά το δικαίωμα των εταιρειών και του κράτους να σας ηχογραφούν κατά το δοκούν, να το χρησιμοποιούν όπως κι όταν θέλουν, χωρίς εσείς να έχετε ουσιαστικά πρόσβαση κι όταν σας δίνουν το δικαίωμα ή όταν τίθεται απλά σαν ερώτημα κάνετε σαν διαρπάξατε το μεγαλύτερο έγκλημα!!!

Κατά φαντασία εγκληματίες, έτοιμοι να παραιτηθείτε από κάθε λογής αντίσταση. Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω διάθεση να θίξω κανένα.
Η προπαγάνδα τους όμως έχει χτυπήσει στο μεδούλι την κοινωνία και αυτό είναι το χειρότερο...

Αφιερώνω τους παρακάτω στοίχους

ωραια τα ειπες μαγκα μου και εγω για να ηχογραφω το κρατος και τις εταιρειες το θελω.

ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android