Δημοσίευση 28/03/2013 - 09:49
Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί!
Όχι μόνο με την εφαρμογή αλλά και με τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν ορισμένοι...
Λες και πρόκειται για το πιο απεχθές έγκλημα - πρώτο στη λίστα του FBI!!!
Ας δούμε όμως τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Στην πραγματικότητα ο νόμος που ανέβασε κάποιος άλλος χρήστης είναι άλλο ένα εργαλείο στην φαρέτρα των εταιρειών που αρπάζουν από τον καταναλωτή όπως και ότι γουστάρουν!!!
Εξηγούμαι:
Σε επικοινωνία με την Forthnet (πριν βάλω ΟΤΕ) μου ζήτησαν να ηχογραφήσουν την συνομιλία μας και εγώ δέχτηκα. ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο μου λέτε;;;; Γιατί να έχουν μόνο αυτοί αρχείο; Γιατί δεν υποχρεώνει ο νόμος να στέλνεις το αρχείο και στον άλλο συνομιλητή;;;;;
Να σας πω γιατί; Γιατί έτσι σε έχουν στο χέρι!!!!
Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε - γιατί υπήρχε διαφωνία - ΔΕΝ μου έστελναν το αρχείο, θα το άκουγαν αυτοί λέει. Μετά μου είπαν ότι ναι μεν είχα δίκιο αλλά δεν μου προσφέρουν άλλο στην τιμή που ήθελα την υπηρεσία!!! Άντε να αποδείξεις το δίκιο σου!
Θέλετε να πιάσουμε τις πρακτικές των εταιρειών είσπραξης οφειλών;;;; Δεν έχω ίδια πείρα αλλά από ότι έχω ακούσει κινούνται εκτός ορίων και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει!!!
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείς όχι μόνο ως καταναλωτές αλλά και ως πολίτες δέχεστε αδιαμαρτύρητα, σχεδόν δουλικά το δικαίωμα των εταιρειών και του κράτους να σας ηχογραφούν κατά το δοκούν, να το χρησιμοποιούν όπως κι όταν θέλουν, χωρίς εσείς να έχετε ουσιαστικά πρόσβαση κι όταν σας δίνουν το δικαίωμα ή όταν τίθεται απλά σαν ερώτημα κάνετε σαν διαρπάξατε το μεγαλύτερο έγκλημα!!!
Κατά φαντασία εγκληματίες, έτοιμοι να παραιτηθείτε από κάθε λογής αντίσταση. Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω διάθεση να θίξω κανένα.
Η προπαγάνδα τους όμως έχει χτυπήσει στο μεδούλι την κοινωνία και αυτό είναι το χειρότερο...
Αφιερώνω τους παρακάτω στοίχους
...Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Κώστας Βάρναλης: Οι Μοιραίοι