Find The Movie Game
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:06
δε μου το έχει εμφανίσει ακόμα το σχόλιο και το βαθμό! αν θες γράψτα εδώ. σε ευχαριστώ πολύ πάντως που την κατέβασες, να'σαι καλά, ελπίζω να σου αρέσει και να κολλήσεις!
Ad
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:07
καλημερα, αν τελικα μπορεσετε να στειλετε κωδικους θα ηθελα κι εγω ενα promo. καλη επιτυχια!!!
Καλημέρα, εντάξει φίλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:11
Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια γνώσεων που πέρασαν ποτέ από το τηλέφωνό μου.σωστά δομημένο, πολλές και καλές ερωτήσεις. Σίγουρα θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον για πολλές πολλές μέρες.
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:17
Αν βρεις κάτι που να μην πάει καλά, είτε στις ερωτήσεις, είτε στις λειτουργίες, γράψε!
Αααα! Θα ήθελα τη γνώμη όποιου/ας το έχει κατεβάσει, για τη μουσική. Την έγραψε ένας καλός φίλος, συνθέτης!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:27
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:38
Καλά γενικά με βάση τις ταινίες που έχουμε, μπορούμε να βγάλουμε άπειρα στυλ παιχνιδιού. Όρεξη να υπάρχει βασικά (που υπάρχει!) και φυσικά η κατάλληλη υποστήριξη απ'τον κόσμο και όλα θα γίνουν!
Είχαμε σκεφτεί κι ένα άλλο, σε φάση ασταμάτητο παιχνίδι για εξάσκηση. Ξέρεις, απλά πατάς start και σου βγάζει ταινίες, ανεξάρτητα του πόσο εύκολες είναι για να τις βρεις και ανεξάρτητα απ΄το είδος τους. Παίξιμο μέχρι τελικής πτώσης δηλαδή..
Αυτό θα ήταν γαμώ για κανά μετρό κλπ..
Αλλά τελικά μείναμε σε αυτά τα 2 που βλέπεις, τα οποία OK νομίζω για αρχή είναι εντάξει!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:41
Επίσης ένα connect με το FB θα σου φέρει traffic.
Δημοσίευση 30/03/2013 - 12:45
νομίζω ότι με το infinite play θα "κάψεις" την βάση δεδομένων των ταινιών που έχεις. και όταν λέω "κάψεις" εννοώ θα κορεστεί ο παίκτης και θα το παρατήσει πιο εύκολα. Καλύτερα να του δίνεις λοιπόν ένα chalenge.
Επίσης ένα connect με το FB θα σου φέρει traffic.
Ναι δεν έχεις άδικο, υπάρχουν όμως τα εξής θετικά: η βάση μας είναι αρκετά μεγάλη και επίσης δεν αποκαλύπτουμε ποια είναι η σωστή ταινία αν κάνει κάποιος λάθος.
Όμως αυτό που λες έχει point σίγουρα..!
Ναι αυτό με το facebook μας το έχουν ξαναπεί. Θα χρειαζόταν στο τέλος της κάθε πίστας πχ, ένα fb και twitter link που να γνωστοποιείς στους φίλους σου πόσους πόντους έκανες!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 13:05
Δημοσίευση 30/03/2013 - 13:08
Δημοσίευση 31/03/2013 - 19:09
Δημοσίευση 31/03/2013 - 21:13
Υπαρχει τεραστια ποικιλια ταινιων και αν αναλογιστουμε πως σε περιπτωση λαθους δε δινεται η σωστη απαντηση, τοτε πραγματικα πρεπει να το λιωσει κανεις το παιχνιδακι για να μαθει ολες τις απαντησεις απ' εξω. Προς το παρον εχω δοκιμασει μονο το full game στο easy level, αλλα και αυτο απο καποιο σημειο και μετα γινεται πολυ απαιτητικο.
Μια εφαρμογη που συστηνεται ανεπιφυλακτα στους απανταχου cinefil και οχι μονο. Ενα παιχνιδι που μπορεις να το παιξεις ανετα και με την παρεα σου και να ριξετε απειρο γελιο-καυγαδες.
Δυο προτασεις-παρακλησεις εχω: Αν ειναι δυνατον η εφαρμογη να γινει universal καποια στιγμη, ωστε να μπορουμε να παιζουμε με ευχαριστηση και το ipad. Επισης, στο τελος καθε επιπεδου θα μπορουσε να προστεθει ακομα ενα level, το οποιο θα περιελαμβανε αποκλειστικα ερωτησεις που εχουν απαντηθει λαθος. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο, αλλα θα ηταν μια πραγματικη προκληση!!
Δημοσίευση 01/04/2013 - 10:44
Πολύ ωραία εφαρμογή. Η βάση είναι δικιά σας ή είναι κάποια διαθέσιμη; Aπό περιέργεια ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση ο αριθμός των ερωτήσεων
Καλημέρα! Ναι, τη βάση την έχουμε φτιάξει εμείς απ'το μηδέν. Μας έφαγε πολύ χρόνο πίστεψέ με, γιατί οι εναλλακτικές που δίνουμε δεν είναι τυχαίες και τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες έχουν σχέση με τη σωστή ταινία. Οι εναλλακτικές βασικά μας πήραν τον περισσότερο χρόνο!
Δημοσίευση 01/04/2013 - 10:45
Μπράβο για αυτή την πολύ καλή εφαρμογή!!!
Ευχαριστώ!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!
Δημοσίευση 01/04/2013 - 10:47
καλησπερα, τελικα αν δωσετε promo αν και ζητησα βγαλτε με εξω, γιατι το αγορασα και ειναι τελειο!
Χίλια ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα καλά σου λόγια! Για να δούμε, θα μπορέσεις να το τερματίσεις; Το έχουμε κάνει δυσκολούτσικο χεχε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες