Την κατεβασα και μπορω να πω πως εχω μεινει κατευχαριστημενος.
Υπαρχει τεραστια ποικιλια ταινιων και αν αναλογιστουμε πως σε περιπτωση λαθους δε δινεται η σωστη απαντηση, τοτε πραγματικα πρεπει να το λιωσει κανεις το παιχνιδακι για να μαθει ολες τις απαντησεις απ' εξω. Προς το παρον εχω δοκιμασει μονο το full game στο easy level, αλλα και αυτο απο καποιο σημειο και μετα γινεται πολυ απαιτητικο.
Μια εφαρμογη που συστηνεται ανεπιφυλακτα στους απανταχου cinefil και οχι μονο. Ενα παιχνιδι που μπορεις να το παιξεις ανετα και με την παρεα σου και να ριξετε απειρο γελιο-καυγαδες.
Δυο προτασεις-παρακλησεις εχω: Αν ειναι δυνατον η εφαρμογη να γινει universal καποια στιγμη, ωστε να μπορουμε να παιζουμε με ευχαριστηση και το ipad. Επισης, στο τελος καθε επιπεδου θα μπορουσε να προστεθει ακομα ενα level, το οποιο θα περιελαμβανε αποκλειστικα ερωτησεις που εχουν απαντηθει λαθος. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο, αλλα θα ηταν μια πραγματικη προκληση !!
Σε ευχαριστώ που την κατέβασες! Σημειώνονται οι προτάσεις σου για επόμενο update! Σε iPad θα δείχνει όντως πολύ ωραία και χορταστικά!