Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 27/05/2013 - 18:20

Κλασικα, οτιναναι.

Δεν συνεχιζω αλλο, με αυτα που λες valsamis μου πεταχτηκανε τα ματια εξω.

εσυ δεν πιανεσε πουθενα!!! B)

θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε μαζι σου!
διαφωνεις σε κατι απο αυτα που λεω? μου λες το cydia κανει refresh επιδη το ios δεν εχει multitsking?????? γελαω και γραφω τι να κανω

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   alexv13

alexv13

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 27/05/2013 - 18:32

Το Samsung Galaxy S4 ξεπέρασε το iPhone 5 σε τεστ καμεράς.

Η Γαλλική φίρμα που ειδικεύεται στις αναλύσεις οπτικών και αισθητήρων εικόνας, έδωσε στην ναυαρχίδα της Samsung 75 βαθμούς, ξεπερνώντας το iPhone που ήταν στους 72 βαθμούς. Η συσκευή με το μεγαλύτερο σκορ παραμένει το Nokia 808 PureView με 77 πόντους, αλλά η συσκευή τρέχει Symbian που θεωρείται εμπορική αποτυχία σε σχέση με το iOS και το Android, σύμφωνα με τα DxO Labs.
Ίσως η Nokia να έχει καλύτερη τύχη με το επερχόμενο EOS, που θα έχει μεγάλο αισθητήρα και φακό Karl Zeiss ίδιο με αυτόν του 808. Ενώ αντί για Symbian θα τρέχει Windows Phone.
Οι κάμερες στα κινητά έχουν γίνει βασικό κριτήριο αγοράς, αφού ο κόσμος προτιμάει να αγοράζει κάτι το οποίο θα έχει πάντα μαζί του, παρά ξεχωριστές συσκευές για κάθε δουλεία.

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να ξεπεράσει το iPhone στις περισσότερες κατηγορίες των φωτογραφιών και βίντεο, ενώ το video stabilization του iPhone δούλεψε καλύτερα.
Το Galaxy S4 έλαμψε στις φωτεινές σκηνές, και ξεπέρασε κατά πολύ οποιοδήποτε κινητό με 8MP κάμερα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όμως παρουσίασε θόρυβο και oversharpened φωτογραφίες. Ευτυχώς όμως έχει δυνατό φλας.

VIA , VIA

εεεεεε αφου το Samsung εχει 13 mp τι θα το κανε το iphone....για πολυ λιγο το περασε ακομα και με 5 mp παραπανω

#288   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/05/2013 - 20:07

Gordito αυτό που σου λέει ο valsamis που το έγραψα και στον Tamtako είναι ότι δεν είναι προτέρημα του android η SD Card αλλά του εκάστοτε κινητού, διότι όπως πολύ καλά θα ξέρεις υπάρχουν και κινητά που τρέχουν android και δεν δέχονται sd card.

Εκεί δηλαδή τι θα πεις? Ντε και καλά ότι δέχεται? Αφού δεν γίνεται αν δεν είναι του κινητού προτέρημα.
Once You Go Mac You Never Go Back

#289   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/05/2013 - 21:06

Παμε παλι.
Αndroid εχω 3 χρονια, τον τελευταιο χρονο ειχα το Neo V, συσκευη πολυ χειροτερη απο το S3.
To S3, το εχει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΔΕΟΣ φιλος μου στην Αυστραλια, το εζησα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ενα μηνα που ηταν εδω και ειμασταν κωλος και βρακι.

Το ειχε ο παιδαρος κανα 9μηνο πιο πριν, οποτε μια χαρα 'ταλαιπωρημενο' ηταν.

Προφανως λοιπον ΕΣΥ εισαι ο ΑΝΙΔΕΟΣ που ειχες τετοια κινηταρα και δεν ηξερες να την λειτουργησεις.

Εγω πηρα το iphone στα χερια μου και σε μια βδομαδα εγινα εξπερ και ξερω κατα ενα 90-95% τι μπορει να μου δωσει το κινητο, ειτε μαμα ειτε jailbroken.
Tωρα εχω το 4ρι με semi-untethered σε 6.1.3

Εσυ παιδι μου χανεσαι στην Ελλαδα.
Σε βλεπω για νασα το λιγοτερο......
Εξπερ !!!!!

#290   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/05/2013 - 21:07

διαφωνεις σε κατι απο αυτα που λεω? μου λες το cydia κανει refresh επιδη το ios δεν εχει multitsking? :huh:?? γελαω και γραφω τι να κανω

Αστον να εκτιθεται να γελαμε και λιγο..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!

#291   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/05/2013 - 22:38

Για εμένα το τόπικ έχει λήξει.

Δεν θα προσπαθήσω να διαμορφώσω τη γνώμη καθενός, ο καθένας κάνει οτι θέλει τα λεφτά του.

Εγώ είμαι ευτυχισμένος με τον τρόπο που τα ξόδεψα, όσα benchmarks και όσα NFC, ραδιόφωνα και bluetooth να μου δείξετε, τα έχω σκεφτεί από πρίν και κατέληξα οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Οπότε, αγοράστε Galaxy S4, χαρείτε το και με γειά σας και χαρά σας.

Και τέλος ,σας υπόσχομαι οτι δεν θα με δείτε σε κανένα android φόρουμ να κατηγορώ την επιλογή σας. Επίπεδο.

και καλά

#292   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/05/2013 - 23:24

διαφωνεις σε κατι απο αυτα που λεω? μου λες το cydia κανει refresh επιδη το ios δεν εχει multitsking? :huh:?? γελαω και γραφω τι να κανω

Φίλε μου ξέρεις τι είναι το multitasking? Δεν το ρωτάω κάπως για να μην παρεξηγηθώ.

#293   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/05/2013 - 23:43

#294   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/05/2013 - 01:32

Αλλο ενα καυτο thread... γιατι τσακωνεστε και προσβαλλετε ο ενας τον αλλον ρε παιδια?? Προφανως η επιλογη συσκευης ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση... πριν αρχισετε να υπερασπιζεστε ο καθενας το καθε λογισμικο, ρωτησατε τον χρηστη που δημιουργησε το thread τι προφιλ χρηστη εχει και τι θελει να κανει με την συσκευη του?? Μπορει να μην του ταιριαζει το android, μπορει να εχει βαρεθει το ios, μπορει χιλια δυο πραγματα... χαλαρωστε πια...

#295   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/05/2013 - 01:39

Τι αηδίες είναι αυτές περί υποκειμενικής επιλογής ρε Στέφανε?

Είσαι με τα καλά σου?

Σε λίγο θα μας πεις ότι και η Γη γυρίζει!

#296   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/05/2013 - 04:36

Τι αηδίες είναι αυτές περί υποκειμενικής επιλογής ρε Στέφανε?

Είσαι με τα καλά σου?

Σε λίγο θα μας πεις ότι και η Γη γυρίζει!

Σημερα μολις ξεκινησα για δουλεια, συναντησα ενα φιλαρακι τεχνικο στα iphones και τερμα πορωμενο... μολις ειδε το note αρχισε να με κοροιδευει... αν εχεις διαβασει 2-3 σελιδες απο αυτο το thread, του σκας ανετα ενα μπουνιδι ας πουμε... :lol::lol:

#297   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/05/2013 - 06:52

Gordito σε αυτό το τόπικ:

Προφανως λοιπον ΕΣΥ εισαι ο ΑΝΙΔΕΟΣ που ειχες τετοια κινηταρα και δεν ηξερες να την λειτουργησεις.

Εγω πηρα το iphone στα χερια μου και σε μια βδομαδα εγινα εξπερ και ξερω κατα ενα 90-95% τι μπορει να μου δωσει το κινητο, ειτε μαμα ειτε jailbroken.
Tωρα εχω το 4ρι με semi-untethered σε 6.1.3

Gordito σε άλλο τόπικ την ίδια μέρα...

Ψιλοασχετο αλλα εχω το εξης προβλημα.

Σε iphone4 οταν παω να βαλω wallpaper καποια φωτο απο το Camera Roll, μου το κανει crop, και αφηνει μαυρες μπαρες πανω κατω.

Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεπερασουμε αυτο και να τις κανει fullscreen, οπως και στα ενσωματωμενα wallpaper?

Φίλε, το να καταφέρεις να βάλεις ένα wallpaper σε ολόκληρη την οθόνη δεν περιλαμβάνεται στο 90-95% των δυνατοτήτων που μπορείς να διαχειριστείς σ' ένα iPhone...?

Τώρα καταλάβαμε πόσο εξπέρ είσαι και πόσο σημασία έχει η γνώμη σου...

#298   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/05/2013 - 06:55

http://www.youtube.com/watch?v=Es1Ox4q_i9c

Το πιο αστείο είναι όταν το σήκωσε να το βάλει στο αυτί της.

Δεν κρατήθηκα εκεί.

Μια επίσης πολύ καλή ιδέα για promo-video θα ήταν να την τραβάει η κάμερα εν μέσω βροχής και αυτή να βάζει το ΝΟΤΕ πάνω από το κεφάλι και να μην την πιάνει σταγόνα!!

#299   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:10

Φίλε μου ξέρεις τι είναι το multitasking? Δεν το ρωτάω κάπως για να μην παρεξηγηθώ.

εσυ τι λες να μην ξερω?
multitasking ειναι οταν η cpu εκτελει περισοτερες απο μια εργασιες την ιδια στιγμη!
το multiyasking στους μονοπυρηνουν εμεξεργαστες γινοταν με τα λεγομενα processes δηλαδη οι εργασιες εσπαγαν σε "κοματια" και η cpu εκτελουσε αυτα τα κοματια τα οποιο αποτελουνταν απο ολες τις εργασιες με αποτελεσμα να φενετε οτι οι εφαρμογες ετρεχαν ταυτοχρονα ενω στην ουσια δεν ετρεχαν ταυτοχρονα!
με περισοττερους πυρηνες εχεις καλυτερο multitasking διοτι μια εργασια μπορει να την παρει ο ενας πυρηνας και μια αλλη ο αλλος οποτε θα τρεχουν πραγματικα ταυτοχρονα! υπαρχει πλεον το hyperthreading το οποιο διασπα τον καθε πυρηνα σε 2 ωστε να εκτελει παρομια λειτουργια

βεβαια τα processes ακομα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν

και οσο αφορα το βιντεο δειχνει πραγματικο multitasking κατι που δεν εχουν τα αλλα?
το οτι διαχωριζει την οθονη δεν σημαινει πραγματικο η ψευτηκο multitasking! μην σαν κοροιδευουνε
στο ios δηλαδη οταν κατεβαζεις μια εφαμρογη ενα γαμε πχ poy θελει 5-6 λεπτα να κατευει οταν κλεισεις το store και πας και διαβασεις mail? η παρεις τηλ η ανοιξεις αλλη εφαρμογη δεν συνεχηζει να κατεβαζει? αυτο δεν ειναι multitasking?

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 09:15

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#300   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:22

εσυ τι λες να μην ξερω?
multitasking ειναι οταν η cpu εκτελει περισοτερες απο μια εργασιες την ιδια στιγμη!
το multiyasking στους μονοπυρηνουν εμεξεργαστες γινοταν με τα λεγομενα processes δηλαδη οι εργασιες εσπαγαν σε "κοματια" και η cpu εκτελουσε αυτα τα κοματια τα οποιο αποτελουνταν απο ολες τις εργασιες με αποτελεσμα να φενετε οτι οι εφαρμογες ετρεχαν ταυτοχρονα ενω στην ουσια δεν ετρεχαν ταυτοχρονα!
με περισοττερους πυρηνες εχεις καλυτερο multitasking διοτι μια εργασια μπορει να την παρει ο ενας πυρηνας και μια αλλη ο αλλος οποτε θα τρεχουν πραγματικα ταυτοχρονα! υπαρχει πλεον το hyperthreading το οποιο διασπα τον καθε πυρηνα σε 2 ωστε να εκτελει παρομια λειτουργια

βεβαια τα processes ακομα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν

και οσο αφορα το βιντεο δειχνει πραγματικο multitasking κατι που δεν εχουν τα αλλα?
το οτι διαχωριζει την οθονη δεν σημαινει πραγματικο η ψευτηκο multitasking! μην σαν κοροιδευουνε
στο ios δηλαδη οταν κατεβαζεις μια εφαμρογη ενα γαμε πχ poy θελει 5-6 λεπτα να κατευει οταν κλεισεις το store και πας και διαβασεις mail? η παρεις τηλ η ανοιξεις αλλη εφαρμογη δεν συνεχηζει να κατεβαζει? αυτο δεν ειναι multitasking?

απο τις 10 φορες που εχω τον σαφαρι στο backround οταν τον επαναφερω τις 5 μου ξαναφορτωνει τα tabs χωρις να υπαρχει θεμα ραμ...αυτο δεν ειναι multitasking @@ μαντολες ειναι....και δεν ειναι μονο ο σαφαρι,μου τυχαινει και με αλλες εφαρμογες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες