καλά ε πολύ αξιόπιστη πηγή αν βγάζει το iphone 5 τούμπανο...τύφλα να έχει ο mr.beanhttp://gfxbench.com/...laxy S3)&cols=3
καλα δες εσυ εδω...
και βαλε και το νοτε να δεις αν καταλαβαινεις και τι γραφει

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:42
Ad
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:44
καλά ε πολύ αξιόπιστη πηγή αν βγάζει το iphone 5 τούμπανο...τύφλα να έχει ο mr.bean
ναι φιλε επιδη δεν ξερεις στα offscreen ειναι μπροστα το s4 διοτι εχει καλυτερο hardware! onscreen ομως το 5 καλυτερο διοτι το software με το hardware ειναι optimized! καλο ειναι να βλεπεις καποια πραγματα και να μην νομιζεις πως το android με 100 πυρηνες ειναι τουμπανο
http://gfxbench.com/result.jsp
δεν ειναι αξιοπιστο ε

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 10:45
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:45
Android also closes down processes that are no longer needed
και το android αυτο κανει δεν ειναι χαζο ομως
συμφωνω μαζι σου!!!!!!!! αλλα κατι αλλο παιζετε απο πισω και δεν βγαζουν
το android θα μου κλεισει την εφαρμογη ΜΟΝΟ αν δεν υπαρχει διαθεσιμη ραμ οχι αν εχω ωρα να τη χρησιμοποιησω...εχει διαφορα.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:46
το android θα μου κλεισει την εφαρμογη ΜΟΝΟ αν δεν υπαρχει διαθεσιμη ραμ οχι αν εχω ωρα να τη χρησιμοποιησω...εχει διαφορα.
ΟΧΙ ετσι ηταν στην αρχη το android! διαβασε απο την 4 και μετα αλαξε και μπηκε background manager
It’s about control, and you don’t have much
Be it iOS or Android, the operating system does most of the task management for you. iOS never really allowed users to monkey around with running tasks, and even now it forces developers to very clearly declare why an app needs to exist as a non-Suspended Background process for more than a few seconds. Suspended processes are killed as needed, and the recent apps bar has nothing to do with that.
Android also closes down processes that are no longer needed, but it gives developers a few more ways to run behind the scenes. The process associated with an app is free to run whatever code it needs in the background, but if memory is constrained, it could be ended at any time. By running a BroadcastReceiver or Service, apps can be assured of a little more functionality, though. Even in Android 4.0 with its slick recent apps interface, removing an app won’t force-kill the underlying process. That’s up to the system.
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 10:47
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:49
ΟΧΙ ετσι ηταν στην αρχη το android! διαβασε απο την 4 και μετα αλαξε και μπηκε background manager
It’s about control, and you don’t have much
Be it iOS or Android, the operating system does most of the task management for you. iOS never really allowed users to monkey around with running tasks, and even now it forces developers to very clearly declare why an app needs to exist as a non-Suspended Background process for more than a few seconds. Suspended processes are killed as needed, and the recent apps bar has nothing to do with that.
Android also closes down processes that are no longer needed, but it gives developers a few more ways to run behind the scenes. The process associated with an app is free to run whatever code it needs in the background, but if memory is constrained, it could be ended at any time. By running a BroadcastReceiver or Service, apps can be assured of a little more functionality, though. Even in Android 4.0 with its slick recent apps interface, removing an app won’t force-kill the underlying process. That’s up to the system.
μα το βλεπω καθε μερα με το note...μονο αν εχω πολλες εφαρμογες και ζοριστει θα μου κλεισει εφαρμογη...αλλιως και 3 μερες να την εχω ανοιχτη δεν τη κλεινει.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:50
ναι φιλε επιδη δεν ξερεις στα offscreen ειναι μπροστα το s4 διοτι εχει καλυτερο hardware! onscreen ομως το 5 καλυτερο διοτι το software με το hardware ειναι optimized! καλο ειναι να βλεπεις καποια πραγματα και να μην νομιζεις πως το android με 100 πυρηνες ειναι τουμπανο
http://gfxbench.com/result.jsp
δεν ειναι αξιοπιστο ε? οχι ειναι της apple! αλλα εχει ολες τις καρτες γραφικων του κοσμου ετσι για σπασιμο
και από προσωπική γνώμη ένας φίλος μου πήρε iphone 5 και μου το έλεγε με χαρά άλλα όταν το δοκιμάζαμε είδε πολλές διαφορές.....στο modern combat 3 το iphone 5 ζεσταίνεται και μετά κολλάει κάπως ενώ το note ζεσταίνεται και δεν καταλαβαίνει τίποτα.....και γιατί άραγε τώρα να το πουλάει κινητό μιας εβδομάδας και 200 ευρό λιγότερα?
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:56
το τοι δεν το καταλαβαινεις δεν σημαινει πως δεν την νεκρωνει οταν δεν την χρησημοποιειςμα το βλεπω καθε μερα με το note...μονο αν εχω πολλες εφαρμογες και ζοριστει θα μου κλεισει εφαρμογη...αλλιως και 3 μερες να την εχω ανοιχτη δεν τη κλεινει.

τα πρωσοπηκα δεν ειναι αντικειμενικα και εγω μορω να σου πω ενα εκατομυριο "πρωσοπηκα" αποτελεσματα! αν ειναι να λετε κατι να το λετε με αποδειξεις! γιατι ο φιλος σου μπορει να ειναι και φανταστηκος!και από προσωπική γνώμη ένας φίλος μου πήρε iphone 5 και μου το έλεγε με χαρά άλλα όταν το δοκιμάζαμε είδε πολλές διαφορές.....στο modern combat 3 το iphone 5 ζεσταίνεται και μετά κολλάει κάπως ενώ το note ζεσταίνεται και δεν καταλαβαίνει τίποτα.....και γιατί άραγε τώρα να το πουλάει κινητό μιας εβδομάδας και 200 ευρό λιγότερα?
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:57
Gordito σε αυτό το τόπικ:
Gordito σε άλλο τόπικ την ίδια μέρα...
Φίλε, το να καταφέρεις να βάλεις ένα wallpaper σε ολόκληρη την οθόνη δεν περιλαμβάνεται στο 90-95% των δυνατοτήτων που μπορείς να διαχειριστείς σ' ένα iPhone...?
Τώρα καταλάβαμε πόσο εξπέρ είσαι και πόσο σημασία έχει η γνώμη σου...
Πωπω, βρε μπαγασα, με ξεμπροστιασες.
Το αρθρο ειναι εξαιρετικο (σε οτι αφορα στο ios που γνωριζω καλα). Αν ειναι το ιδιο εγκυρο και στα περι android αυτο απλως επιβεβαιωνει οτι στο θεμα του multitasking η Apple τα ειχε ολα σωστα απο την αρχη και τωρα το Android σιγα-σιγα πηγαινει προς τα 'κει (και οποιος καταλαβε, καταλαβε).
ακριβως το android ξεκινησε με το να εχει ολες τις εφαρμογες ανοιχτες ειτε χρησημοποιουν δεδονεμα ειτε οχι! αλλα οταν και αν εξαντλουνταν η μνημη το συστημα εκελεινε τις εφαρμογες(χωρις να ξερεις τι θα κλεισει) οταν ειδαν οτι αυτο δεν τραβαει οως λεει παρακατω στο αρθρο και το android εβαλε background service component! το οποιο κανει παρομια δουλεια με του ios!
και στο τελικο αποτελεσμα λεει πως και το ios και το android εχουν συστημα που πλεον κανει την δουλεια για σενα και κλεινει η αφηνει ανοιχτα αυτα που θεωρει καλυτερα! αρα πανω κατω ειναι το ιδιο πραγμα
Και φυσικα, δεν καταλαβες τιποτα απο το αρθρο, και φυσικα ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει η συμπεριφορα στο android σε σχεση με το ios.
Στο ios, δεν μπορεις να εχεις true Multitasking λογω εξαιρετικα περιορισμενης μνημης μεχρι και στο 4S
Στο Android, εδω και 2 τουλαχιστον χρονια, υπαρχουν συσκευες με 1gb ram που επιιτρεπουν τις background apps να τρεχουν σαν foreground.
Ναι, στο ios γλυτωνεις μπαταρια, ναι στο ios τρεχει καλυτερα μεχρι και το 4s, αλλα θα επαιρνα την λογικη του android any time of the day.
To μονο σοβαρο προβλημα που εχεις στο android, ειναι κακογραμμενες εφαρμογες, τις οποιες και κανονικα τις σουταρεις απο την πρωτη στιγμη.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:03
το τοι δεν το καταλαβαινεις δεν σημαινει πως δεν την νεκρωνει οταν δεν την χρησημοποιεις
τα πρωσοπηκα δεν ειναι αντικειμενικα και εγω μορω να σου πω ενα εκατομυριο "πρωσοπηκα" αποτελεσματα! αν ειναι να λετε κατι να το λετε με αποδειξεις! γιατι ο φιλος σου μπορει να ειναι και φανταστηκος!
ρε αφερφε ελληνικα γραφω...σου ξαναλεω οτι δεν κλεινει την εφαρμογη και δεν χρειαζεται reload...σε τι γλωσσα να το γραψω?
αν κλεισω ενα παιχνιδι την ωρα που παιζει και το ανοιξω μετα απο 2 μερες θα συνεχισει ακριβως απο εκει που σταματησα.
αν τη νεκρωνε οπως λες τοτε οταν εμπαινα θα μου το αρχιζε απο την αρχη...αυτο που γινετε στο ipad δηλαδη.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:04
και από προσωπική γνώμη ένας φίλος μου πήρε iphone 5 και μου το έλεγε με χαρά άλλα όταν το δοκιμάζαμε είδε πολλές διαφορές.....στο modern combat 3 το iphone 5 ζεσταίνεται και μετά κολλάει κάπως ενώ το note ζεσταίνεται και δεν καταλαβαίνει τίποτα.....και γιατί άραγε τώρα να το πουλάει κινητό μιας εβδομάδας και 200 ευρό λιγότερα?
εγω βλεπω και τα 2 να ειναι πολυ καλα! κανενα δεν κολαει (δεν το ειδα ολο το βιντεο) αλλα σαν βιντεο για comparsion ειναι λιγο fail
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:06
Πωπω, βρε μπαγασα, με ξεμπροστιασες.
Και φυσικα, δεν καταλαβες τιποτα απο το αρθρο, και φυσικα ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει η συμπεριφορα στο android σε σχεση με το ios.
Στο ios, δεν μπορεις να εχεις true Multitasking λογω εξαιρετικα περιορισμενης μνημης μεχρι και στο 4S
Στο Android, εδω και 2 τουλαχιστον χρονια, υπαρχουν συσκευες με 1gb ram που επιιτρεπουν τις background apps να τρεχουν σαν foreground.
Ναι, στο ios γλυτωνεις μπαταρια, ναι στο ios τρεχει καλυτερα μεχρι και το 4s, αλλα θα επαιρνα την λογικη του android any time of the day.
To μονο σοβαρο προβλημα που εχεις στο android, ειναι κακογραμμενες εφαρμογες, τις οποιες και κανονικα τις σουταρεις απο την πρωτη στιγμη.
καλημερα εξωγηινε!
το θεμα εσυ πως δεν καταλαβες οχι εγω! το ios δεν εχει καν σχεση με την μνημη! πραγματικα ομως εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ εσυ! τα αλλα παιδια ξερουν και απαντανε και κανουμε συγκρηση! εσυ οτι θες λες
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:08
Πωπω, δεν στελενεις ενα βιογραφικο στην Apple, να σε παρουν για δικηγορο;
To Android δεν σου κλεινει την εφαρμογη με το στανιο, εκτος αν δεν εχεις μνημη. Πως εχει αυτο σχεση με το 'multitasking' της Apple?
Προφανως αναφερεται σε εφαρμογες που δεν εχουν πλεον ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να τρεχουν στο παρασκηνιο ανοιχτες.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝιΟ ΑΝΟΙΧΤH
Mην μιλας σε παρακαλω για το τι εκανε το android πριν 3 χρονια, ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:08
παντως τωρα για να μου λυθει η απορια ανοιξα απο χτες καπιες εφαρμογες που ειχα και συνεχησαν απο εκει που ηταν ακριβως! οχι game δεν ειχα δυστηχος να το τεσταρωρε αφερφε ελληνικα γραφω...σου ξαναλεω οτι δεν κλεινει την εφαρμογη και δεν χρειαζεται reload...σε τι γλωσσα να το γραψω?
αν κλεισω ενα παιχνιδι την ωρα που παιζει και το ανοιξω μετα απο 2 μερες θα συνεχισει ακριβως απο εκει που σταματησα.
αν τη νεκρωνε οπως λες τοτε οταν εμπαινα θα μου το αρχιζε απο την αρχη...αυτο που γινετε στο ipad δηλαδη.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:12
Πωπω, δεν στελενεις ενα βιογραφικο στην Apple, να σε παρουν για δικηγορο;
To Android δεν σου κλεινει την εφαρμογη με το στανιο, εκτος αν δεν εχεις μνημη. Πως εχει αυτο σχεση με το 'multitasking' της Apple?
Προφανως αναφερεται σε εφαρμογες που δεν εχουν πλεον ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να τρεχουν στο παρασκηνιο ανοιχτες.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝιΟ ΑΝΟΙΧΤH
Mην μιλας σε παρακαλω για το τι εκανε το android πριν 3 χρονια, ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
The bottom line is this: don’t worry about it. The apps running in the background, be they Suspended iOS apps or Android Services, will be handled by the system in the most efficient way. Both platforms know to kill apps that are no longer needed, and removing things from your recent apps list on either platform isn’t going to help.
κλεινει λεμε! το λεει, χωρις να την κλεισεις εσυ την κλεινει απο μονο του! δεν τρεχει ολο το 24ωρο στο background και αυτο ειναι τωρα οχι στα παλια ανδροιδ.
το συστημα απο μονο του κανει οτι κρινει καλυτερο
λεω κατι λαθος...?
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 11:13
Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:12
παντως τωρα για να μου λυθει η απορια ανοιξα απο χτες καπιες εφαρμογες που ειχα και συνεχησαν απο εκει που ηταν ακριβως! οχι game δεν ειχα δυστηχος να το τεσταρω
δεν ειπα οτι συμβαινει συνεχεια...κ εγω ανοιξα τωρα στο ipad το jevel mania και το Score! και συνεχισαν απο εκει που τα αφησα εχθες...
δυστηχως το προβλημα υπαρχει...δεν ξερω αν ειναι θεμα ram η θεμα ios παντως ειναι εκνευριστικο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες