Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:14

Ο χρήστης 'parafron4', στις 28 May 2013 - 09:12, έγραψε:

δεν ειπα οτι συμβαινει συνεχεια...κ εγω ανοιξα τωρα στο ipad το jevel mania και το Score! και συνεχισαν απο εκει που τα αφησα εχθες...

δυστηχως το προβλημα υπαρχει...δεν ξερω αν ειναι θεμα ram η θεμα ios παντως ειναι εκνευριστικο.

οπως εγραψα παραπανω λογο αρθρου το συστημα αποφασηζει απο μονο του και στα 2 λειτουργικα! μπορει καμια φορα οι αποφασεις να ειναι οχι καλες τι να πω χαχαχαχ

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 11:14

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:19

Ο χρήστης 'valsamis', στις 28 May 2013 - 09:06, έγραψε:

καλημερα εξωγηινε!

το θεμα εσυ πως δεν καταλαβες οχι εγω! το ios δεν εχει καν σχεση με την μνημη! πραγματικα ομως εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ εσυ! τα αλλα παιδια ξερουν και απαντανε και κανουμε συγκρηση! εσυ οτι θες λες

Bαλε και λιγο κριτικη σκεψη, και μην καταπινεις περσινα αρθρα αμασητα.
Το ios δΕΝ το παιρνει για true multitasking android style γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 4S με 512 μνημουλα.

Ο χρήστης 'valsamis', στις 28 May 2013 - 09:12, έγραψε:

The bottom line is this: don’t worry about it. The apps running in the background, be they Suspended iOS apps or Android Services, will be handled by the system in the most efficient way. Both platforms know to kill apps that are no longer needed, and removing things from your recent apps list on either platform isn’t going to help.

κλεινει λεμε! το λεει, χωρις να την κλεισεις εσυ την κλεινει απο μονο του! δεν τρεχει ολο το 24ωρο στο background και αυτο ειναι τωρα οχι στα παλια ανδροιδ.
το συστημα απο μονο του κανει οτι κρινει καλυτερο
λεω κατι λαθος...?

To NO LONGER NEEDED ουτε που εχεις ιδεa τι σημαινει; ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ BACKGROUND

Παρε και ενα αλλο αρθρακι:

http://dotmobility.w...king-conundrum/

#333   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:25

Ο χρήστης 'gordito', στις 28 May 2013 - 09:19, έγραψε:

Bαλε και λιγο κριτικη σκεψη, και μην καταπινεις περσινα αρθρα αμασητα.
Το ios δΕΝ το παιρνει για true multitasking android style γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 4S με 512 μνημουλα.

To NO LONGER NEEDED ουτε που εχεις ιδεa τι σημαινει; ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ BACKGROUND

Παρε και ενα αλλο αρθρακι:

http://dotmobility.w...king-conundrum/

LOL το αρθρο εσυ το εγραψες? το multitasking του IOS ειναι βασισμενο στον προγραμματισμο και οχι στην ram!!!!
http://developer.app...ationsFlow.html

διαβασε αρθρα της apple!
οταν γραφεις μια εφαρμογη εχει states
οταν πατας το home button η εκαστοτε εφαρμογη μπαινει σε suspended mode! τωρα αν εσυ εχεις προγραμματισει τα background events εκτελει αυτα που εχει προγραμματισει να κανει! δεν εχει να κανει με την ram και ολο αυτο το συστημα εγινε γιατι το true multitasking τρωιε μπαταρια και ram! κατανοησε την φιλοσοφια και μην διαβαζεις αρθρα που δεν ξερουν τι τους γινετε, σου δειχνω tutorial απο το developer.apple

#334   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:49

Ο χρήστης 'gordito', στις 28 May 2013 - 09:19, έγραψε:

Βρε μπόγο, αν η Apple ήθελε multitasking ίδιο με του Android, ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ RAM!

Τότε όμως θα πλήττονταν η αυτονομία της συσκευής, όπως συμβαίνει στα S3, ONE+, ONE X, Xperia Z και τόσα άλλα. (όλα βασικά εκτός από το ΝΟΤΕ2 που κουβαλάει μπαταρία αυτοκινήτου)

#335   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/05/2013 - 11:54

Ο χρήστης 'blackmamba', στις 28 May 2013 - 09:49, έγραψε:

Βρε μπόγο, αν η Apple ήθελε multitasking ίδιο με του Android, ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ RAM!

Τότε όμως θα πλήττονταν η αυτονομία της συσκευής, όπως συμβαίνει στα S3, ONE+, ONE X, Xperia Z και τόσα άλλα. (όλα βασικά εκτός από το ΝΟΤΕ2 που κουβαλάει μπαταρία αυτοκινήτου)

Δεν εχει προβλημα αυτονομιας το s3 φιλε... για τα αλλα δεν ξερω.. αν φορουσε την ιδια μπαταρια με το iphone5 ισως να ειχε μικροτερη αυτονομια, αλλα στα 2300mah που φοραει τα παει αρκετα καλα...

#336   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:04

Ο χρήστης 'stefano23', στις 28 May 2013 - 09:54, έγραψε:

Δεν εχει προβλημα αυτονομιας το s3 φιλε... για τα αλλα δεν ξερω.. αν φορουσε την ιδια μπαταρια με το iphone5 ισως να ειχε μικροτερη αυτονομια, αλλα στα 2300mah που φοραει τα παει αρκετα καλα...

Φίλε μου εγώ με χρήση μέτρια προς βαριά, ανοιχτά δεδομένα πάντα και φωτεινότητα λίγο πάνω από τη μέση και φόρτιση πάντα το βράδυ από την οποία το αποσύνδεα κατά τις

7 η ώρα το πρωί, το Galaxy S3 έφτανε κάπου στο 20% γύρω στις 5-6 το απόγευμα, ενώ με το iPhone 5 και ακριβώς τα ίδια δεδομένα, στις 10-11 το βράδυ είναι ακόμα 30-35%.

Από τον πρώτο μήνα που είχα το S3 πήρα και δεύτερη μπαταρία, αλλιώς δεν την πάλευα.

#337   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:06

Προτεινω να κοψετε τους χαρακτηρισμους μαγκες μεταξυ σας γιατι θα παει στα σκουπιδια και αυτο το thread...

#338   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:09

Ο χρήστης 'blackmamba', στις 28 May 2013 - 09:49, έγραψε:

Οχι μονο δεν ξερεις, οχι μονο εχεις κατι ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΝΑ, αλλα τολμας μαγκα του πληκτρολογιου και χαρακτηριζεις κιολας.
ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΜ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 4S ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΕΙ;

Ποια αυτονομια, που το ειδες το προβλημα με το Ζ και το S3;

To προβλημα το εχει αυτος με το 5, που η apple σου εβαλε σχεδον ιδια μπαταρια με του 4s (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)

Ο χρήστης 'stefano23', στις 28 May 2013 - 09:54, έγραψε:

Σωπα μωρε τωρα.
Και λαγκαρει, και μπαταρια δεν εχει, και ολες οι λειτουργιες που εχει ειναι αχρηστες κλπ

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 28/05/2013 - 12:09

#339   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:15

Ο χρήστης 'gordito', στις 28 May 2013 - 10:09, έγραψε:

...

Σωπα μωρε τωρα.
Και λαγκαρει, και μπαταρια δεν εχει, και ολες οι λειτουργιες που εχει ειναι αχρηστες κλπ

Ααα γεια σου !! Τωρα μιλας σωστα ! Μεινε λιγο ακομα στο foum και θα δεις το φως το αληθινο :P

#340   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:17

Ο χρήστης 'gordito', στις 28 May 2013 - 10:09, έγραψε:

Οχι μονο δεν ξερεις, οχι μονο εχεις κατι ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΝΑ, αλλα τολμας μαγκα του πληκτρολογιου και χαρακτηριζεις κιολας.
ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΜ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 4S ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΕΙ;

Ποια αυτονομια, που το ειδες το προβλημα με το Ζ και το S3;

To προβλημα το εχει αυτος με το 5, που η apple σου εβαλε σχεδον ιδια μπαταρια με του 4s (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)

Σωπα μωρε τωρα.

Έχεις S3 που ξέρεις να το λειτουργείς? Ή όπως το iPhone σου δεν ξέρεις ούτε το φόντο να αλλάξεις σωστά?

Σου είπα, μην εκτείθεσαι, θα μπω καμιά μέρα στις αγγελίες μετά από ένα 2μηνο και θα σε δω να πουλάς το S3 ή θα το ανταλλάζεις για iPhone 5 και διαφορά από μεριάς σου.

#341   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:18

Ο χρήστης 'blackmamba', στις 28 May 2013 - 10:17, έγραψε:

Έχεις S3 που ξέρεις να το λειτουργείς? Ή όπως το iPhone σου δεν ξέρεις ούτε το φόντο να αλλάξεις σωστά?

Σου είπα, μην εκτείθεσαι, θα μπω καμιά μέρα στις αγγελίες μετά από ένα 2μηνο και θα σε δω να πουλάς το S3 ή θα το ανταλλάζεις για iPhone 5 και διαφορά από μεριάς σου.

το φοντο ανηκει στο 5% που δεν βρηκε σε μια μερα χρησης :lol:

#342   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:20

Ο χρήστης 'blackmamba', στις 28 May 2013 - 10:04, έγραψε:

Φίλε μου εγώ με χρήση μέτρια προς βαριά, ανοιχτά δεδομένα πάντα και φωτεινότητα λίγο πάνω από τη μέση και φόρτιση πάντα το βράδυ από την οποία το αποσύνδεα κατά τις

7 η ώρα το πρωί, το Galaxy S3 έφτανε κάπου στο 20% γύρω στις 5-6 το απόγευμα, ενώ με το iPhone 5 και ακριβώς τα ίδια δεδομένα, στις 10-11 το βράδυ είναι ακόμα 30-35%.

Από τον πρώτο μήνα που είχα το S3 πήρα και δεύτερη μπαταρία, αλλιώς δεν την πάλευα.

Δεν μπορώ να συγκρίνω με το 5άρι γιατί δεν το έχω δουλέψει τόσο όσο να βγάλω συμπεράσματα, αλλά σε σχέση με το 4 (& το 4S) υπάρχει διαφορά, υπέρ του S3. Το μόνο αρνητικό που βλέπω σε αυτό το θέμα είναι το θέμα της κατανάλωσης στην αναμονή (το βράδυ) που έχω απ'την πρώτη μέρα εδώ και ένα εξάμηνο πλέον που το έχω. Όχι τίποτα υπερβολικό, αλλά όχι και σαν το iphone που σπάνια να έπεφτε πάνω από 1-2%.
Από κει και πέρα όταν μιλάς για android δεν είναι να συγκρίνεις το δικό σου, το δικό μου ή οποιοδήποτε άλλο στο θέμα της μπαταρίας. Μπορεί κάτι να έχεις εγκαταστήσει εσύ και να ρουφάει την μπαταρία και εγώ να έχω πχ διπλάσια διάρκεια.
Απ'ότι διαβάζω και ακούω πάντως από δω και από κει είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με το iphone. Η κατανάλωση δηλαδή αυξημένη είναι στο android, αλλά η αυτονομία επίσης αφού βάζουν αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, ότι κάνουν και με την ram δηλαδή.

Ο χρήστης 'vdkour', στις 28 May 2013 - 10:06, έγραψε:

Προτεινω να κοψετε τους χαρακτηρισμους μαγκες μεταξυ σας γιατι θα παει στα σκουπιδια και αυτο το thread...

Ε και ρε συ vdouk; Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα; Αφού ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλον (κάποιοι και τον εαυτό τους) ότι αυτό που έχουν είναι και το καλύτερο... :rolleyes:

#343   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:21

Ο χρήστης 'jimmakos', στις 27 May 2013 - 18:07, έγραψε:

Gordito αυτό που σου λέει ο valsamis που το έγραψα και στον Tamtako είναι ότι δεν είναι προτέρημα του android η SD Card αλλά του εκάστοτε κινητού, διότι όπως πολύ καλά θα ξέρεις υπάρχουν και κινητά που τρέχουν android και δεν δέχονται sd card.

Εκεί δηλαδή τι θα πεις? Ντε και καλά ότι δέχεται? Αφού δεν γίνεται αν δεν είναι του κινητού προτέρημα.

Οπως προειπα και πιο πανω, λεω οτι ναι, ηταν λαθος μου που ειπα τι μου αρεσει παραπανω στο android απο το ios. Εννοουσα τι παραπανω μου αρεσει σαν συνολο συσκευης και λειτουργικου. Δηλαδη του s3 μου με το iphone5 μιας και αυτα ειχα και συγκρινα. Συμφωνα με αυτα που με ενδιεφεραν. Εγω απλα σταθηκα σε καποια πραγματα που υπαρχουν σαν εξτρα και τα χρησιμοποιει ο περισσοτερος κοσμος. Απο εκει και περα σαφως και καποιον μπορει να μην τον νοιαζει* το ραδιο και το bluetooth ή η sd. Μην τα πουμε και μειονεκτηματα ομως...

* Εγω π.χ. οπως και στο βιντεο πριν 2 σελιδες για το μουλτιτασκιν δεν το εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ και ουτε βλεπω να το χρησιμοποιω γιατι δεν μπορω να σκεφτω να μιλαω βιντεοκληση και να δουλευω και σε excel ή να διαβαζω ενα φορουμ.

Πιστευω οτι η μαγκια ειναι να παραδεχεσαι τι ειναι καλο στο ενα και τι στο αλλο. Π.χ. οποιος διαβασει προηγουμενα ποστ θα δει ποσο εχω επαινεσει το ipad. (apple και ios δεν ειναι αυτο?). Οπως εχω παραδεχτει ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομματι που εκει υπερτερει το ios (επαναλαμβανω ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ). Οσο αφορα τους λογαριασμους email. Λογω της δουλειας μου εχω πολλους λογαριασμους και ξεσκιστηκα να τους συνδεσω ολους με το κινητο. Με τις απειρες ρυθμισεις κλπ. Ακομα και τωρα δεν ξερω ποτε παιρνω τι, γι αυτο και τους κοιταω πιο συχνα στο ipad για να ειμαι σιγουρος.

Αλλα ρε παιδια μου φαινεται πολυ περιεργο και εσεις (αφου οποιον ξερω με iphone εχει αγανακτησει με αυτο το θεμα) να μην θεωρειτε προτερημα το drag n drop σε οποιοδηποτε υπολογιστη (χωρις καμια αναγκη itunes, itools και γενικα ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) ή την συνδεσιμοτητα.

#344   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:28

Γελασαμε παλι.

Να βγω και εγω να σε κραξω που σου εξαφανιστηκε το εικονιδιο απο τα settings?

Mπαααααααααααα, αυτα ειναι για σενα μονο.

#345   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:31

Ο χρήστης 'tamtakos', στις 28 May 2013 - 10:21, έγραψε:

Οπως προειπα και πιο πανω, λεω οτι ναι, ηταν λαθος μου που ειπα τι μου αρεσει παραπανω στο android απο το ios. Εννοουσα τι παραπανω μου αρεσει σαν συνολο συσκευης και λειτουργικου. Δηλαδη του s3 μου με το iphone5 μιας και αυτα ειχα και συγκρινα. Συμφωνα με αυτα που με ενδιεφεραν. Εγω απλα σταθηκα σε καποια πραγματα που υπαρχουν σαν εξτρα και τα χρησιμοποιει ο περισσοτερος κοσμος. Απο εκει και περα σαφως και καποιον μπορει να μην τον νοιαζει* το ραδιο και το bluetooth ή η sd. Μην τα πουμε και μειονεκτηματα ομως...

* Εγω π.χ. οπως και στο βιντεο πριν 2 σελιδες για το μουλτιτασκιν δεν το εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ και ουτε βλεπω να το χρησιμοποιω γιατι δεν μπορω να σκεφτω να μιλαω βιντεοκληση και να δουλευω και σε excel ή να διαβαζω ενα φορουμ.

Πιστευω οτι η μαγκια ειναι να παραδεχεσαι τι ειναι καλο στο ενα και τι στο αλλο. Π.χ. οποιος διαβασει προηγουμενα ποστ θα δει ποσο εχω επαινεσει το ipad. (apple και ios δεν ειναι αυτο?). Οπως εχω παραδεχτει ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κομματι που εκει υπερτερει το ios (επαναλαμβανω ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ). Οσο αφορα τους λογαριασμους email. Λογω της δουλειας μου εχω πολλους λογαριασμους και ξεσκιστηκα να τους συνδεσω ολους με το κινητο. Με τις απειρες ρυθμισεις κλπ. Ακομα και τωρα δεν ξερω ποτε παιρνω τι, γι αυτο και τους κοιταω πιο συχνα στο ipad για να ειμαι σιγουρος.

Αλλα ρε παιδια μου φαινεται πολυ περιεργο και εσεις (αφου οποιον ξερω με iphone εχει αγανακτησει με αυτο το θεμα) να μην θεωρειτε προτερημα το drag n drop σε οποιοδηποτε υπολογιστη (χωρις καμια αναγκη itunes, itools και γενικα ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) ή την συνδεσιμοτητα.

Να σου πω εγώ που έχω android αλλά δεν το θεωρώ και τόσο προτέρημα;
Σε κάποιες περιπτώσεις οκ καλό είναι, αλλά βγάζω το καπέλο στο itunes και στο πως μπορείς να τα τακτοποιήσεις όλα στην συσκευή σου γρήγορα και να έχεις όλες τις αλλαγές που κάνεις εύκολα με πάτημα ενός κουμπιού.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες