Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:31

Αλλα ρε παιδια μου φαινεται πολυ περιεργο και εσεις (αφου οποιον ξερω με iphone εχει αγανακτησει με αυτο το θεμα) να μην θεωρειτε προτερημα το drag n drop σε οποιοδηποτε υπολογιστη (χωρις καμια αναγκη itunes, itools και γενικα ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) ή την συνδεσιμοτητα.

το drag n drop υπαρχει και στο ios! απλα στο ios αντι να ανοιξεις τον file explorer ανοιγεις το itunew! σαν διαδικασια ειναι η ιδια. με το ios δεν μπορεις να το κανει απο καθε pc αλλο απο αυτα που εχεις κανει link με το ID σου, αυτο μπορει να ειναι σπαστικο αλλα απο την αλλη ειναι ασφαλες! και τα 2 εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:33

Δεν μπορώ να συγκρίνω με το 5άρι γιατί δεν το έχω δουλέψει τόσο όσο να βγάλω συμπεράσματα, αλλά σε σχέση με το 4 (& το 4S) υπάρχει διαφορά, υπέρ του S3. Το μόνο αρνητικό που βλέπω σε αυτό το θέμα είναι το θέμα της κατανάλωσης στην αναμονή (το βράδυ) που έχω απ'την πρώτη μέρα εδώ και ένα εξάμηνο πλέον που το έχω. Όχι τίποτα υπερβολικό, αλλά όχι και σαν το iphone που σπάνια να έπεφτε πάνω από 1-2%.
Από κει και πέρα όταν μιλάς για android δεν είναι να συγκρίνεις το δικό σου, το δικό μου ή οποιοδήποτε άλλο στο θέμα της μπαταρίας. Μπορεί κάτι να έχεις εγκαταστήσει εσύ και να ρουφάει την μπαταρία και εγώ να έχω πχ διπλάσια διάρκεια.
Απ'ότι διαβάζω και ακούω πάντως από δω και από κει είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με το iphone. Η κατανάλωση δηλαδή αυξημένη είναι στο android, αλλά η αυτονομία επίσης αφού βάζουν αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, ότι κάνουν και με την ram δηλαδή.

Ε και ρε συ vdouk; Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα; Αφού ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλον (κάποιοι και τον εαυτό τους) ότι αυτό που έχουν είναι και το καλύτερο... :rolleyes:

Οχι, οχι , καποιο λαθος εχεις, αφου σου λεμε, το S3 ρουφαει μπαταρια σαν τρελο, το ειχε ο παιδαρος ποσο καιρο.
Καποιο bug θα εχεις, να το κοιταξεις!!!!

#348   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:39

Φίλε μου εγώ με χρήση μέτρια προς βαριά, ανοιχτά δεδομένα πάντα και φωτεινότητα λίγο πάνω από τη μέση και φόρτιση πάντα το βράδυ από την οποία το αποσύνδεα κατά τις

7 η ώρα το πρωί, το Galaxy S3 έφτανε κάπου στο 20% γύρω στις 5-6 το απόγευμα, ενώ με το iPhone 5 και ακριβώς τα ίδια δεδομένα, στις 10-11 το βράδυ είναι ακόμα 30-35%.

Από τον πρώτο μήνα που είχα το S3 πήρα και δεύτερη μπαταρία, αλλιώς δεν την πάλευα.

Δεν νομιζω οτι εκανες την ιδια χρηση και στα δυο τηλεφωνα και να υπηρχε τετοια διαφορα υπερ του iphone... δεν ξερω αν κραταει περισσοτερο η μπαταρια του 5, για να μην λεω ψεμματα, αλλα τετοια διαφορα δεν γινεται...

#349   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:43

Γελασαμε παλι.

Να βγω και εγω να σε κραξω που σου εξαφανιστηκε το εικονιδιο απο τα settings?

Mπαααααααααααα, αυτα ειναι για σενα μονο.

Δεν θυμάμαι να το έπαιξα εξπέρ εγώ σε κάτι, εσύ δήλωσες την ίδια μέρα οτι σε λίγη ώρα ανακάλυψες το 95% των δυνατοτήτων της νέας σου συσκευής και μετά έψαχνες το φόντο. Και ούτε ξεκίνησα να ψάχνω το προφίλ σου για να σε ξεσκεπάσω όπως εσύ ψάχνεις αγωνιωδώς να δεις την τελευταία μου απορία πριν καιρό.

Αλλά είπαμε, αν προσπαθείς απελπισμένα για να αποδείξεις πράγματα που δεν ξέρεις και πράγματα που δεν είσαι, τρως τα μουτράκια σου τα γαλαξιακά :)

#350   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:45

Δεν θυμάμαι να το έπαιξα εξπέρ εγώ σε κάτι, εσύ δήλωσες την ίδια μέρα οτι σε λίγη ώρα ανακάλυψες το 95% των δυνατοτήτων της νέας σου συσκευής και μετά έψαχνες το φόντο. Και ούτε ξεκίνησα να ψάχνω το προφίλ σου για να σε ξεσκεπάσω όπως εσύ ψάχνεις αγωνιωδώς να δεις την τελευταία μου απορία πριν καιρό.

Αλλά είπαμε, αν προσπαθείς απελπισμένα για να αποδείξεις πράγματα που δεν ξέρεις και πράγματα που δεν είσαι, τρως τα μουτράκια σου τα γαλαξιακά :)

ειπαμε εχει iphoneeee το καλο το galaxy το εδωσε στην κοπελια γιατι αγαπαει

#351   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:47

Δεν νομιζω οτι εκανες την ιδια χρηση και στα δυο τηλεφωνα και να υπηρχε τετοια διαφορα υπερ του iphone... δεν ξερω αν κραταει περισσοτερο η μπαταρια του 5, για να μην λεω ψεμματα, αλλα τετοια διαφορα δεν γινεται...

Η διαφορά όπως ξαναείπα είναι το multitasking. Δεν σου λέω ψέματα, ειλικρινά αυτό συνέβη, 8 μήνες το είχα το S3. Απλά όπως θα ξέρεις, το Wifi πχ στο iPhone όταν είναι σε φάση sleep, απενεργοποιείται μόνο του, επίσης στο android τρέχουν πολλές εφαρμογές ασταμάτητα στο background, εκτός φυσικά κι αν το ρουτάρεις, οπότε τις σταματάς.

#352   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:54

Η διαφορά όπως ξαναείπα είναι το multitasking. Δεν σου λέω ψέματα, ειλικρινά αυτό συνέβη, 8 μήνες το είχα το S3. Απλά όπως θα ξέρεις, το Wifi πχ στο iPhone όταν είναι σε φάση sleep, απενεργοποιείται μόνο του, επίσης στο android τρέχουν πολλές εφαρμογές ασταμάτητα στο background, εκτός φυσικά κι αν το ρουτάρεις, οπότε τις σταματάς.

Διαφορά υπάρχει στην κατανάλωση (υπέρ του iphone), για αυτό όμως έχουν και μεγαλύτερες μπαταρίες οι συσκευές android οπότε μιλάμε για ίδια & μεγαλύτερη αυτονομία.
Για το wifi υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του στο android ώστε να απενεργοποιείται στην αναμονή.

#353   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:56

μια μικρη διορθωση το wifi κλεινει σε sleep mode οταν καποια εφαρμογη δεν δουλευει στο background, αν καπια εφαρμογει θελει να τραβηξει δεδομενα ανοιγει και σε sleep mode μεχρι να τελειωσει η διαδικασια, και περιοδικα ανοιγει κανει ελεγχο για push notification και ξανακλεινει! ειναι smartphone δεν τα εχει ολα φορα παρτιδα ανοιχτα και οτι χρησημοποιησεις χρησημοποιησες! κανει και οικονομια! συμφαιρει :P

#354   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:56

το drag n drop υπαρχει και στο ios! απλα στο ios αντι να ανοιξεις τον file explorer ανοιγεις το itunew! σαν διαδικασια ειναι η ιδια. με το ios δεν μπορεις να το κανει απο καθε pc αλλο απο αυτα που εχεις κανει link με το ID σου, αυτο μπορει να ειναι σπαστικο αλλα απο την αλλη ειναι ασφαλες! και τα 2 εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα

Ναι ρε φιλε. Ενταξει με τα πολλα το καταλαβα το itunes πως να περασω τραγουδια, αλλα, χρησιμοποιω πολυ το κινητο και σε φιλους πολλους για ανταλλαγη φώτο, βιντεο, μουσικη κλπ. Δεν μπορω και ουτε θελω να τους αναγκασω να εχουν itunes στο pc τους για να τους στειλω 2-3 βιντεο ή για να περασω τα νεα τραγουδια που μπορει να εχουν. Αυτο εννοω...

Να πω ενα αλλο παραδειγμα. χρειαστηκε μια φορα (ενταξει δεν θα πω ψεματα οτι εχει χρειαστει πολλες φορες στην ζωη μου) να πρεπει να εκτυπωσω καμια δεκαρια φωτογραφιες απο ενα τρακαρισμα που ειχα στο κινητο μου. Πηγα σε ενα φωτογραφειο και αμεσως με bluetooth τις εκτυπωσα. Με iphone (τουλαχιστον απο οτι ξερω) δεν θα μπορουσα να το κανω. Θα επρεπε να το συνδεσω στο pc και να τις περασω στο flashaki. Αυτο εννοω οτι θεωρω μεγαλο προτερημα ΓΙΑ ΜΕΝΑ το drag n drop. Αλλα ειλικρηνα δεν λεω ψεματα οτι ξερω παρα πολλους με iphone (ευχαριστημενους με την συσκευη τους) να εχουν μεγαλο προβλημα σε οτι αφορα itunes και συνδεσιμοτητα.

#355   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 12:59

Ναι ρε φιλε. Ενταξει με τα πολλα το καταλαβα το itunes πως να περασω τραγουδια, αλλα, χρησιμοποιω πολυ το κινητο και σε φιλους πολλους για ανταλλαγη φώτο, βιντεο, μουσικη κλπ. Δεν μπορω και ουτε θελω να τους αναγκασω να εχουν itunes στο pc τους για να τους στειλω 2-3 βιντεο ή για να περασω τα νεα τραγουδια που μπορει να εχουν. Αυτο εννοω...

Να πω ενα αλλο παραδειγμα. χρειαστηκε μια φορα (ενταξει δεν θα πω ψεματα οτι εχει χρειαστει πολλες φορες στην ζωη μου) να πρεπει να εκτυπωσω καμια δεκαρια φωτογραφιες απο ενα τρακαρισμα που ειχα στο κινητο μου. Πηγα σε ενα φωτογραφειο και αμεσως με bluetooth τις εκτυπωσα. Με iphone (τουλαχιστον απο οτι ξερω) δεν θα μπορουσα να το κανω. Θα επρεπε να το συνδεσω στο pc και να τις περασω στο flashaki. Αυτο εννοω οτι θεωρω μεγαλο προτερημα ΓΙΑ ΜΕΝΑ το drag n drop. Αλλα ειλικρηνα δεν λεω ψεματα οτι ξερω παρα πολλους με iphone (ευχαριστημενους με την συσκευη τους) να εχουν μεγαλο προβλημα σε οτι αφορα itunes και συνδεσιμοτητα.

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες απολυτα! πολλες φορες δεν σε βολευει σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα ειπαμε το ξερεις απο την αρχη τα υπερ και τα κατα! εχει air print βεβαια δοκιμασε να το δουλεψεις καμια φορα μπορει να σε βοηθησει.

#356   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Παιδιά όταν είχα κι εγώ το S3 δεν μου κράταγε πάνω από μία μέρα για κανένα λόγο όμως.

Στην μπαταρία το 5άρι και την διαχείριση που κάνει το παραδέχομαι.
Once You Go Mac You Never Go Back

#357   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Να σου πω εγώ που έχω android αλλά δεν το θεωρώ και τόσο προτέρημα;
Σε κάποιες περιπτώσεις οκ καλό είναι, αλλά βγάζω το καπέλο στο itunes και στο πως μπορείς να τα τακτοποιήσεις όλα στην συσκευή σου γρήγορα και να έχεις όλες τις αλλαγές που κάνεις εύκολα με πάτημα ενός κουμπιού.

Μα αυτο λεω ρε παιδια. Στο android εχεις και την δυνατοτητα drag n drop και την δυνατοτητα οργανωσης kies (δεν το εχω χρησιμοποιησει). Δηλαδη 2 τροπους. ΔΥΟ.

#358   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2013 - 13:01

Μα αυτο λεω ρε παιδια. Στο android εχεις και την δυνατοτητα drag n drop και την δυνατοτητα οργανωσης kies (δεν το εχω χρησιμοποιησει). Δηλαδη 2 τροπους. ΔΥΟ.

η διαφορα με το itunes ειναι πως ο συγχρονησμος που κανεις ειναι και στο cloud και συγχρωνηζει σε ολες τις apple συσκευες σου ταυτοχρονοα! μπορει να ειναι λιγο σπαστηκο αλλα εχει αλλα καλα! και πρεπει και να εχεις και apple συσκευες χαχαχαχ τι να κανουμε

#359   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/05/2013 - 14:12

δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ για να σταματησεις εφαρμογες να τρεχουν απο πισω...
και στο android απενεργοποιειται το wifi οταν ειναι σε sleep φαση απλα δεν ξερω τι παιζει με τα push.

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 28/05/2013 - 14:12

#360   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 28/05/2013 - 14:17

Κάποτε μαλώναμε για τις γυναίκες..Ξανθιά ή μελάχρινή..Στην εποχή μας σφαζόμαστε για την τεχνολογία οθόνης με τα ppi, το true ot not multitasking και τη διάρκεια μπαταρίας,ταχύτητας..Η απάντηση μου τότε...Και τώρα..Όλες ίδιες είναι άμα σβήσει το φως(μετατρέψετε το για συσκευές..Όλες ίδιες είναι αν δεν διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλον :-) απολαύστε βρε τις συσκευές σας και
αφήστε τους άλλους
να χαρούν τις δικές τους..

Τελευταία επεξεργασία από: vampirios, 28/05/2013 - 14:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια