Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:01

το λεει μπας και το πιστεψει και ο ιδιος.....
αυθυποβολη και ετσι !!!!! χα χα χα !!!!

Αυτος δεν χρειαζεται να πιστεψει τιποτα, ξερει αν εχει lag ή οχι, μην στεναχωριεσαι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:03

Αυτος δεν χρειαζεται να πιστεψει τιποτα, ξερει αν εχει lag ή οχι, μην στεναχωριεσαι...

Το ιδιο και εγω . εχει lag οπως και να το κανουμε....
Τωρα αν ο καθενας πορωμενος θελει να μην εχει .... εεε οχι δεν θα μας βγαλει και τρελλους.
Ματια εχουμε.

#573   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:06

Το ιδιο και εγω . εχει lag οπως και να το κανουμε....
Τωρα αν ο καθενας πορωμενος θελει να μην εχει .... εεε οχι δεν θα μας βγαλει και τρελλους.
Ματια εχουμε.

Ναι παληκαρι μου, ο,τι πεις... δεν θ διαφωνησω... τα ιδια μας ελεγε σημερα στο πλαισιο κ ο πωλητης οταν πηγαμε να δουμε το htc one, ειναι πιο γρηγορο απο το s4, δεν lagαρει... κ μολις του εβγαλε ο κολλητος μου το s4 και πηγαινε σφαιρα παντου, εφυγε κ πηγε στις τηλεορασεις... ξεχασαμε να του πουμε περαστικα κ να μην ξανασυμβει...

#574   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:11

Ναι παληκαρι μου, ο,τι πεις... δεν θ διαφωνησω... τα ιδια μας ελεγε σημερα στο πλαισιο κ ο πωλητης οταν πηγαμε να δουμε το htc one, ειναι πιο γρηγορο απο το s4, δεν lagαρει... κ μολις του εβγαλε ο κολλητος μου το s4 και πηγαινε σφαιρα παντου, εφυγε κ πηγε στις τηλεορασεις... ξεχασαμε να του πουμε περαστικα κ να μην ξανασυμβει...

που να δεις τι επαθε μια σημερα στην wind.
μπαινω μεσα , μου λεει καλησπερα θελετε να δειτε το νεο s4 ?

Τις λεω ΟΧΙ , μονο και μονο που εχει android μακρια....

Γελαει και τι μου λεει ?

Να σου πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει !!!!!

χα χα χα !!!!!

ωραιο εεε ? σαρεσε παλικαρι μου ???

#575   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:14

που να δεις τι επαθε μια σημερα στην wind.
μπαινω μεσα , μου λεει καλησπερα θελετε να δειτε το νεο s4 ?

Τις λεω ΟΧΙ , μονο και μονο που εχει android μακρια....

Γελαει και τι μου λεει ?

Να σου πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει !!!!!

χα χα χα !!!!!

ωραιο εεε ? σαρεσε παλικαρι μου ???

Μονο που ειπες ΜΙΑ, μου φτανει... τα λες κ απο μονος σου... μακρια απο τα android, δεν ειναι για ολους... με τα iphone μια χαρα ειστε... οχι τιποτα αλλο, τα brickαρετε τα κινητα κ εξαιτιας σας κλειδωνουν τους bootloaders και δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας... εκει με τα γκομενακια, iphone και ξερο ψωμι!!!!!

#576   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:16

Μονο που ειπες ΜΙΑ, μου φτανει... τα λες κ απο μονος σου... μακρια απο τα android, δεν ειναι για ολους... με τα iphone μια χαρα ειστε... οχι τιποτα αλλο, τα brickαρετε τα κινητα κ εξαιτιας σας κλειδωνουν τους bootloaders και δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας... εκει με τα γκομενακια, iphone και ξερο ψωμι!!!!!

tragic....

p.s πως ξεφυγες και εσυ απο την nasa ????

#577   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:17

και που να ακουσετε τι μου ειπε μια στη vodafone.... ρωταω αν εχουν 5αρι για να το δοκιμασω και μου λεει δυστυχως οχι γιατι ξεβαψε και το στειλαμε στο φανοποιειο απεναντι

#578   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:18

tragic....

p.s πως ξεφυγες και εσυ απο την nasa ????

Δεν μπορουσα να μπω μεσα με το note2, σκαλωνε στην πορτα... μου ειπαν μονο με iphone5 και αν....

#579   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:19

και που να ακουσετε τι μου ειπε μια στη vodafone.... ρωταω αν εχουν 5αρι για να το δοκιμασω και μου λεει δυστυχως οχι γιατι ξεβαψε και το στειλαμε στο φανοποιειο απεναντι

αστειοοοοοοο !!!!!
Να το δωσεις να το πει ο Σταθης στο Ραδιο αρβυλα....

#580   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:19

Αποκλειεται φιλε... λες ψεμματα... ουτε μωβ φωτογραφιες, ουτε κιτρινιασμενες οθονες, ουτε ξεβαμματα, ουτε battery drain... εισαι ψευτης κ ζηλευεις την apple....

#581   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:21

Δεν μπορουσα να μπω μεσα με το note2, σκαλωνε στην πορτα... μου ειπαν μονο με iphone5 και αν....

Στην γυαλα μαλλον δεν χωραγες....
Ξερεις για την γυαλα της NASA φανταζομαι...
Ενας πανεξυπνος σαν εσενα ( καλα ολοι με android εισαστε ανωτερα οντα ) θα την ξερει την γυαλα.

#582   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:24

Στην γυαλα μαλλον δεν χωραγες....
Ξερεις για την γυαλα της NASA φανταζομαι...
Ενας πανεξυπνος σαν εσενα ( καλα ολοι με android εισαστε ανωτερα οντα ) θα την ξερει την γυαλα.

Κι ομως δεν την ξερω φιλε την γυαλα... αληθεια... ανωτερα οντα δεν ειμαστε, αλλα σιγουρα ειμαστε ακομπλεξαριστοι με τις αλλες εταιριες... εσυ βγαζεις χολη... α, με την ελευση του note3 παρε κανενα υπογλωσσιο, θα σου χρειαστει... κ ενα πακετο χαρτομαντηλα... mr tragic!!!

#583   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:26

Κι ομως δεν την ξερω φιλε την γυαλα... αληθεια... ανωτερα οντα δεν ειμαστε, αλλα σιγουρα ειμαστε ακομπλεξαριστοι με τις αλλες εταιριες... εσυ βγαζεις χολη... α, με την ελευση του note3 παρε κανενα υπογλωσσιο, θα σου χρειαστει... κ ενα πακετο χαρτομαντηλα... mr tragic!!!

Αστο δεν με πειθεις .
Πρεπει να εχεις περασει απο νασα και μεσα στην γυαλα.....

Ακομπλεξαριστοι :huh:? χα χα χα !!!!!

Το βλεπω !!!!! χα χα χα !!!!!

οντως θελω χαρτομαντηλα γιατι με εκανες και εκλαψα μαζι σου απο τα γελια.... !!!!!

σε καλο σου !!!!!!

χα χα χα !!!!

p.s το note 3 θα βγει μεχρι το καλοκαιρι ??? θελω να το βαζω για σανιδα στην θαλασσα . το σ4 θα το εχω για σαγιοναρες....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 30/05/2013 - 22:28

#584   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:29

μη του πας κοντρα γιατι αυτος ειναι επικινδυνος....τον βλεπεις και φοβασαι ....τι θες να φαει καμια φασολαδα και να ερθει να σου επιτεθει?

φυλαξου!!!

#585   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:29

Αστο δεν με πειθεις .
Πρεπει να εχεις περασει απο νασα και μεσα στην γυαλα.....

Ακομπλεξαριστοι ???? χα χα χα !!!!!

Το βλεπω !!!!! χα χα χα !!!!!

οντως θελω χαρτομαντηλα γιατι με εκανες και εκλαψα μαζι σου απο τα γελια.... !!!!!

σε καλο σου !!!!!!

χα χα χα !!!!

Δεν νομιζω να γελας... μαλλον δεν ξερεις τι να πεις... εγω να δεις πως γελαω με κατι τυπακια σαν εσενα που προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους για την ανωτεροτητα του κινητου τους... δεν πειραζει, απο δω κ περα μονο κλαμμα... αλλωστε το δηλωσε κ ο νταβας σας... εμεις στην apple πιστευουμε οτι οι πελατες μας ακουμπαν τα λεφτακια τους για να αποφασιζουμε εμεις για αυτους... σκεψου το για τα χαρτομαντηλα, ο οκτωμβριος ειναι κοντα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες