Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:31

p.s το note 3 θα βγει μεχρι το καλοκαιρι ??? θελω να το βαζω για σανιδα στην θαλασσα . το σ4 θα το εχω για σαγιοναρες....

Δεν ειναι για εσενα τετοιες συσκευες... εχουν lag... ασ'το καλυτερα... μετα μπαινετε στα forums και μας τα πρηζετε κ σας ακουνε κ αλλα ατομα και βγαζουν λαθος συμπερασματα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:32

μη του πας κοντρα γιατι αυτος ειναι επικινδυνος....τον βλεπεις και φοβασαι ....τι θες να φαει καμια φασολαδα και να ερθει να σου επιτεθει?

φυλαξου!!!

Εχω για ασπιδα το note.. βαζω κ sbeam και του στελνω φωτογραφια στο χερι του ετσι οπως θα το ακουμπησει

#588   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:38

Δεν ειναι για εσενα τετοιες συσκευες... εχουν lag... ασ'το καλυτερα... μετα μπαινετε στα forums και μας τα πρηζετε κ σας ακουνε κ αλλα ατομα και βγαζουν λαθος συμπερασματα...

στην γυαλα και γρηγορα !!!! χα χα χα !!!

Και που να δεις κατι ψωνια που μπαινουν εδω και μας τα πριζουν !!!! χα χα χα !!!

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 30/05/2013 - 22:39

#589   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:40

στην γυαλα και γρηγορα !!!! χα χα χα !!!

Ναι παληκαρι μου, ο,τι πεις... περαστικα σου, καποια στιγμη θα βρεις καποιον androidακια πρωην apple user που δεν ξερει που του παν τα 4 και θα του την λεις για να αισθανθεις καλυτερα... δεν σου βγηκε σημερα.. φιλακια...

#590   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:42

Ναι παληκαρι μου, ο,τι πεις... περαστικα σου, καποια στιγμη θα βρεις καποιον androidακια πρωην apple user που δεν ξερει που του παν τα 4 και θα του την λεις για να αισθανθεις καλυτερα... δεν σου βγηκε σημερα.. φιλακια...

στην γυαλα λεμε..... nasa και ετσι.... χα χα χα !!!!!

χαρης φιλακια....

#591   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:51

στην γυαλα λεμε..... nasa και ετσι.... χα χα χα !!!!!

χαρης φιλακια....

Axaxaxa
Φιλακια χαρης!!!!!
Που το ξεθαψες αυτο!!!!

#592   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113606 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:53

Πραγματικά.. Κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια και αισθάνομαι πως είμαι στο δημοτικό..

Προσωπικές επιθέσεις, ποιος θα τη πει καλύτερα στον άλλο, για την ανάγκη του να αποδείξει πως αυτό που κρατάει στα χέρια του είναι καλύτερο..

Το καλύτερο είναι υποκειμενικό. Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε? Μεγάλα παιδιά είστε. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο θα ζητήσω για τελευταία φορά να το σταματήσετε εδώ.

Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε για το θέμα, ευχαρίστως να το γράψετε.

Απο κει και 'περα δεν ενδιαφέρει κανέναν η ΝΑSA και ο Neil Armstrong.

Σε περίπτωση που το συνεχίσετε, το θέμα θα κλειδώσει.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/05/2013 - 22:59

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#593   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/05/2013 - 22:55

Πραγματικά.. Κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια και αισθάνομαι πως είμαι στο δημοτικό..

Προσωπικές επιθέσεις, ποιος θα τη πει καλύτερα στον άλλο, για την ανάγκη του να αποδείξει πως αυτό που κρατάει στα χέρια του είναι καλύτερο..

Το καλύτερο είναι υποκειμενικό. Πότε επιτέλους θα το καταλάβετε? Μεγάλα παιδιά είστε. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο θα ζητήσω για τελευταία φορά να το σταματήσετε εδώ.

Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε για το θέμα, ευχαριστώς να το γράψετε.

Απο κει και 'περα δεν ενδιαφέρει κανέναν η ΝΑSA και ο Neil Armstrong.

Σε περίπτωση που το συνεχίσετε, το θέμα θα κλειδώσει.

Τα φιλακια μην ξεχνας Νικο :P

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 30/05/2013 - 22:55

#594   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/05/2013 - 23:25

ο gordito σας αναψε φωτιες χαχα!
εχει γινει slogan εμενα η κοπελα μου αν πει καμια βλακεια της λεω "gordito εισαι?" χαχαχαχαχα

τωρα οσο αφορα το note 2 κοιτα εδω
http://gfxbench.com/... Note II&cols=2
το 5αρι το παταει το note 2! και offscreen και onscreen οποτε και το 3 να ωγει αντε να το φτασει το 5! αλλα το 5σ θα το παταει παλι!

καλο χχρησο το android σας αλλα εφοσον δεν ειναι optimized με το hardware μην περιμενετε ποτε να δειτε δυναμη! θεωρητηκη δημαμη εχει πρακτικη δυστηχος

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#595   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 23:49

ο gordito σας αναψε φωτιες χαχα!
εχει γινει slogan εμενα η κοπελα μου αν πει καμια βλακεια της λεω "gordito εισαι?" χαχαχαχαχα

τωρα οσο αφορα το note 2 κοιτα εδω
http://gfxbench.com/... Note II&cols=2
το 5αρι το παταει το note 2! και offscreen και onscreen οποτε και το 3 να ωγει αντε να το φτασει το 5! αλλα το 5σ θα το παταει παλι!

καλο χχρησο το android σας αλλα εφοσον δεν ειναι optimized με το hardware μην περιμενετε ποτε να δειτε δυναμη! θεωρητηκη δημαμη εχει πρακτικη δυστηχος

Μην κοιτας τα benchmarks, και στο geekbench το note2 ειναι αρκετα πιο πανω απο το iphone5 και το s4 βγαζει διπλασια νουμερα, τι σημαινει αυτο?? Οτι παει 2 φορες πιο γρηγορα απο το 5αρι?? Οχι βεβαια... στην εμπειρια χρησης και note2 και iphone5 ειναι πολυ γρηγορα σε ολα, δεν υπαρχει λογος συγκρισης... και δεν ανεφερα το note3 για benchmarks και ταχυτητα, για δυνατοτητες συσκευης μιλησα... ολες οο τελευταιες συσκευες ειναι σφαιρα με δυνατο hardware, το να συγκρινουμε msecs δεν μου λεει κατι.. το 5s δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο, στο iphone 6 θα γινει καλη δουλεια πιθανοτατα...

#596   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 31/05/2013 - 07:47

Και που ειναι το κακό σε αυτο;
Ωραία χρονια μακάρι να τα ξανά ζούσαμε! :)

Sorry για το off...

#597   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 31/05/2013 - 08:26

Εγω έχω να πώ ένα πράγμα , που το έκανα κι εγώ ο ίδιος πολλά χρόνια ..... μή λέτε πράγματα αν δεν κάνετε οι ΙΔΙΟΙ τις δοκιμές σας.Φτάνουν
τα λόγια και οι παροπίδες.Η τεχνολογία δέν έχει όρια και δέν περιμένει κανέναν...

Αλλωστε με τον ανταγωνισμό μόνο εμείς θα είμαστε κερδισμένοι !!! Εχουμε καλύτερες συσκεύες !!!

#598   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2013 - 08:50

Μην κοιτας τα benchmarks, και στο geekbench το note2 ειναι αρκετα πιο πανω απο το iphone5 και το s4 βγαζει διπλασια νουμερα, τι σημαινει αυτο?? Οτι παει 2 φορες πιο γρηγορα απο το 5αρι?? Οχι βεβαια... στην εμπειρια χρησης και note2 και iphone5 ειναι πολυ γρηγορα σε ολα, δεν υπαρχει λογος συγκρισης... και δεν ανεφερα το note3 για benchmarks και ταχυτητα, για δυνατοτητες συσκευης μιλησα... ολες οο τελευταιες συσκευες ειναι σφαιρα με δυνατο hardware, το να συγκρινουμε msecs δεν μου λεει κατι.. το 5s δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο, στο iphone 6 θα γινει καλη δουλεια πιθανοτατα...

αυτο που σου δειχνω ειναι να δεις τα onscreen δηλαδη την εμπιρια χρησης, τι μπορει να κανει τελικα, και το s4 να βαλεις θα δεις offscreen διπλασια διαφορα αλλα onscreen να ειναι στα ιδια με το 5αρι. θελω να σου πω σημασια δεν εχει μονο το hardςαρe

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#599   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 31/05/2013 - 08:51

και που να ακουσετε τι μου ειπε μια στη vodafone.... ρωταω αν εχουν 5αρι για να το δοκιμασω και μου λεει δυστυχως οχι γιατι ξεβαψε και το στειλαμε στο φανοποιειο απεναντι

Επρεπε να την ρωτήσεις με τη Νο γυαλόχαρτο θα το τρίβει ο φαναρτζης;
Τι να λέμε τώρα απλά "APPLE INNOVATION" :P

#600   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2013 - 08:57

Επρεπε να την ρωτήσεις με τη Νο γυαλόχαρτο θα το τρίβει ο φαναρτζης;
Τι να λέμε τώρα απλά "APPLE INNOVATION" :P

samsung innovation!!!!