Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/06/2013 - 12:07

η σαμμυ θα μπορουσε να βγαλει semi uniboby συσκευη σαν το htc mozart και να δωσει στο λαο κατι και απο τα 2 και υποδοχες και αλουμινιο, δεν ξερω γιατι δεν το κανει

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/06/2013 - 12:16

για τον ιδιο λογο που και η apple δεν δινει απλα πραγματα στο λαο...

η καθε εταιρια ακολουθει μια συγκεκριμενη συνταγη...μεχρι τωρα η sam δεν ειχε προβλημα με τα υλικα κατασκευης...
αν δει οτι δε τραβαει αλλο λογικα θα αλλαξει τακτικη.

#633   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 01/06/2013 - 13:48

εγω παντως...(που ανοιξα κ το θεμα)...πηρατο 5αρι...κ δεν ειμαι ευχαριστημενος..κ αν κ δυσκολα μπυ φαινετε θα το δωσω να το παρω το galaxy την παντοφλα..

Δωστο οσο ειναι καιρος και παρε το S4.Καινουριο το πηρες το 5αρι?

#634   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:12

για τον ιδιο λογο που και η apple δεν δινει απλα πραγματα στο λαο...

η καθε εταιρια ακολουθει μια συγκεκριμενη συνταγη...μεχρι τωρα η sam δεν ειχε προβλημα με τα υλικα κατασκευης...
αν δει οτι δε τραβαει αλλο λογικα θα αλλαξει τακτικη.

Οχι μονο αυτο... το ios γιατι δεν το αλλαζει νοοτροπια η apple?? Γιατι απλουστατα το τμημα research and development της δεν καθεται να διαβαζει iphonehellas και τα παραπονα ορισμενων χρηστων για την περιορισμενη ελευθερια που σου προσφερει το ios ωστε να δωσει παραπανω ελευθερια στους χρηστες της... βλεπει ποσοστα πωλησεων, polls ικανοποιησης πελατων... τα παει πολυ καλα και στους 2 τομεις... θεωρει οτι αυτη ειναι η συνταγη της επιτυχιας... μια ανανεωση φρεσκαδας στο ios7 και τελος... το ιδιο και η sammy... s3 και note2 της εφεραν μεγαλο ποσοστο πωλησεων... γιατι να αλλαξει την εμφανιση του s4?? 10 εκατομμυρια πωλησεις ακομη δεν κυκλοφορησε... επιτυχημενη συνταγη... για να μην παρεξηγηθω, αναφερομαι στις υποτιθεμενες σκεψεις των εκαστοτε εταιριων, δεν εκφραζω προσωπικες αποψεις... κ εγω θα ηθελα αλουμινιο στο note, και πιο ελευθερο λογισμικο στις apple συσκευες.... αλλα μαλλον ειμαστε κουκιδες στον χαρτη των αγοραστων και των δυο εταιριων για να εισακουστουν αυτα που επιθυμουμε....

#635   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:31

ειναι οπωσ κ οι ταινιες....σου λενε τελεια ταινια καταπλικτικη ...κ περιμενεις κατι το ουαουυυ....κ οταν τιν βλεπεισ λεσ...οκ..καλη ηταν!!!εε ετσι κ με το 5αρι...δεν ξερω δεν μεενθουσιασε...ηθελα να δω κατι διαφορετικο..!!!δεν κανει κ JB....δηλαδη επιτηδες τα κανουν ολα...!!!κ μα σε οποιο καταστημα κ να πηγα(γερμανοσ..πλαισιο..κοσμοτε)...ολοι να μοθ ειπαν δωστο κ παρε το galaxy!!ρε ολοι!!!κ ειμαι χρηστης απο το 3gs..αλλα...

#636   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:33

δεν μας λες τι δεν σου αρεσε ομως! η τι θα σου αρεσει σε καποιο αλλο να ξερουμε πες μας κατι

#637   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:36

καμια διαφορα με τα αλλα...!!τα παλια μοντελα...!!!δηλαδη το οτι ειναι πιο λεπτο κ πιο μεγαλο σου αρκει?

#638   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:37

στο s4 κατι εβαλαν εστβ κ να σε κοροιδεψουν...

#639   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:38

ειναι οπωσ κ οι ταινιες....σου λενε τελεια ταινια καταπλικτικη ...κ περιμενεις κατι το ουαουυυ....κ οταν τιν βλεπεισ λεσ...οκ..καλη ηταν!!!εε ετσι κ με το 5αρι...δεν ξερω δεν μεενθουσιασε...ηθελα να δω κατι διαφορετικο..!!!δεν κανει κ JB....δηλαδη επιτηδες τα κανουν ολα...!!!κ μα σε οποιο καταστημα κ να πηγα(γερμανοσ..πλαισιο..κοσμοτε)...ολοι να μοθ ειπαν δωστο κ παρε το galaxy!!ρε ολοι!!!κ ειμαι χρηστης απο το 3gs..αλλα...

Φιλε μου το πηρες τουλαχιστον μεταχειρισμενο οπως σου ειχα πει σε προηγουμενο post για να μη χασεις πολλα λεφτα αν το μετανιωνες?Ελπιζω ναι γιατι τωρα ειναι αμαρτια να χασεις ενα τετοιο ποσο στις μερες μας.

#640   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:41

στο s4 κατι εβαλαν εστβ κ να σε κοροιδεψουν...

πριν το αγορασεις δεν πηγες σε ενα καταστημα να δεις πως ειναι? δεν μπηκες σε ενα βιντεο στο youtube? να δεις τι διαφορες εχει?
το s4 με το s3 εκτος απο hardware τι αλλο εβαλαν?

#641   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:41

oxi ...το πηρα με επιδοτηση...κ μια διαφορα απο εμενα..οχι κ μικρη!!!τωρα παει....ενταξει κινητο ειναι δεν θα πεθανουμε...αν βρω να το κανω ανταλλαγη εχει καλωσ...αλλιωσ..

#642   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:44

οχι πριν παρβ το 5....δεν μπηκα σε διαδιακσια να δω τι αλλο...ημουν πιστοσ στα iphone...!!!γι αυτο κ στην επιδοτηση ζητησα μονο για iphone... ημουν τοσο πιστος....αλλα......μαλλον...για τη ωρα...ημουν...

#643   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:47

Ανταλλαξε το με S4 το γρηγοροτερο και μετα ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω τις εντυπωσεις σου...

#644   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:55

οχι πριν παρβ το 5....δεν μπηκα σε διαδιακσια να δω τι αλλο...ημουν πιστοσ στα iphone...!!!γι αυτο κ στην επιδοτηση ζητησα μονο για iphone... ημουν τοσο πιστος....αλλα......μαλλον...για τη ωρα...ημουν...

εμενα μου φενεσε λιγο ψευτακος, δεν υπαρχει ανθρωπος να παει να δωσει 740 ευρω ειτε 500-600 με επιδωτηση χωρις να δει καν τι θα αγορασει! και μετα να μπαινει και να κατηγωρει την αγορα του! τουλαχιστον κρατα το μυστικο και μην το λες δεξια και αριστερα, συγνωμη αλλα σε θεωρω troll που μπηκε να κραξει , αποψη μου

#645   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:58

εμενα μου φενεσε λιγο ψευτακος, δεν υπαρχει ανθρωπος να παει να δωσει 740 ευρω ειτε 500-600 με επιδωτηση χωρις να δει καν τι θα αγορασει! και μετα να μπαινει και να κατηγωρει την αγορα του! τουλαχιστον κρατα το μυστικο και μην το λες δεξια και αριστερα, συγνωμη αλλα σε θεωρω troll που μπηκε να κραξει , αποψη μου

Χωρις να γινομαι συνηγορος κανενος, αφου εχεις αποψη αιτιολογησε την με επιχειρηματα.
Μπες στο προφιλ του φιλου και δες τα θεματα που εχει ανοιξει σχετικα με το iPh5...καμια σχεση με τρολ κτλ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες