Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:21

εμενα μου φενεσε λιγο ψευτακος, δεν υπαρχει ανθρωπος να παει να δωσει 740 ευρω ειτε 500-600 με επιδωτηση χωρις να δει καν τι θα αγορασει! και μετα να μπαινει και να κατηγωρει την αγορα του! τουλαχιστον κρατα το μυστικο και μην το λες δεξια και αριστερα, συγνωμη αλλα σε θεωρω troll που μπηκε να κραξει , αποψη μου

Εσυ... τον χαβα σου. Μην μη κανεις τιποτα για την αγια Apple.

φιλε αν πιστευεις οτι ολοι οσοι ειναι να σκασουν 740 για iphone η για samsung ξημεροβραδιαζονται στα forum εισαι βαθια νυχτωμενος...υπαρχει ακομα κοσμος που δεν ξερει οτι
το bt στο iphone δε μπορει να στειλει αρχεια...μια κουτσουλια στο χαρτη ειμαστε εμεις που το ψαχνουμε λιγο παραπανω...οι περισσοτεροι απλα ακολουθουν τη μοδα.

Και τι σημαινει αυτο;

Επειδη ειναι οι αλλοι προβατα (δεν το λεω για τους apple users μονο, μιλαω ΓΕΝΙΚΑ), εμεις τι θα κανουμε δηλαδη;

Δοξα τω Θεω, επιλογες στην αγορα υπαρχουν 1000δες, οποιος εχει μυαλο και αναγκες ψωνιζει αναλογα. Οποιος ψωνιζει γουρουνι στο σακι, ειναι αξιος της μοιρας του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:22

καλα αν εχει κανεισ κ ενδιαφερετε αν μοθ στειλει μηνυμα κ.......... εσεισ εδω...!!!καλη συνεχεια!

#663   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:22

Οποιος ψωνιζει γουρουνι στο σακι, ειναι αξιος της μοιρας του.

ωχ θα σημφωνησω με τον gordito!!!!!! παναγια μου

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#664   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:27

καλησπέρα σας, τώρα τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω το iphonaki μου και να πάω προς το galaxy s4...ναι μεν ευχαριστημένη από το iphone, αλλά δυσαρεστημένη διότι δεν βλέπω καμία αλλαγή στις αναβαθμίσεις Ios... βέβαια από την άλλη το android δεν με ενθουσιάζει πάρα πολύ, γιατί το 2ο κινητό μου είναι το sony neo v και με την αναβάθμιση τρώει γερό κόλλημα... κάποιος που ξέρει και έχει στην κατοχή του to galaxy s4, είναι ευχαριστημένος? αξίζει να το δοκιμάζω, θα μου χρειαστεί και ως tablet...

ευχαριστώ εκ των προτέρον...

#665   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

αλλο ειπα! ειπε οτι δεν πηγε καν να δει πως ειναι το 5 πριν το αγορασει και οτι πανατ ειχε iphone και ειναι κολημενος με την apple! αρα ηξερε για το BT δεν αγορασε πρωτη φορα iphone

καταλαβα τι θες να πεις εγω απαντησα γενικα σε αυτο που ειπες οτι καποιος σκαει 740 χωρις να το ψαξει.

Εσυ... τον χαβα σου. Μην μη κανεις τιποτα για την αγια Apple.

Και τι σημαινει αυτο;

Επειδη ειναι οι αλλοι προβατα (δεν το λεω για τους apple users μονο, μιλαω ΓΕΝΙΚΑ), εμεις τι θα κανουμε δηλαδη;

Δοξα τω Θεω, επιλογες στην αγορα υπαρχουν 1000δες, οποιος εχει μυαλο και αναγκες ψωνιζει αναλογα. Οποιος ψωνιζει γουρουνι στο σακι, ειναι αξιος της μοιρας του.

δε διαφωνω αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...οι περισσοτεροι αγοραζουν χωρις να εχουν ιδεα.

#666   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

ωχ θα σημφωνησω με τον gordito!!!!!! παναγια μου

Χαχαχαχα,εγραψες!!!

#667   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:31

καλησπέρα σας, τώρα τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω το iphonaki μου και να πάω προς το galaxy s4...ναι μεν ευχαριστημένη από το iphone, αλλά δυσαρεστημένη διότι δεν βλέπω καμία αλλαγή στις αναβαθμίσεις Ios... βέβαια από την άλλη το android δεν με ενθουσιάζει πάρα πολύ, γιατί το 2ο κινητό μου είναι το sony neo v και με την αναβάθμιση τρώει γερό κόλλημα... κάποιος που ξέρει και έχει στην κατοχή του to galaxy s4, είναι ευχαριστημένος? αξίζει να το δοκιμάζω, θα μου χρειαστεί και ως tablet...

Παρτο και δεν θα το μετανιωσεις ουτε λεπτο.Τα λεγαμε και στον nomik11 αλλα αυτος...εφαγε τα μουτρα του με το 5αρι.Τουλαχιστον βρηκε το φως του.

#668   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:32

Ναι, μην συγκρινεις το iphone των 500+€ με το Neo V των 200€... Το Neo V που εχεις τωρα φοραει την χειροτερη εκδοση android (ICS), και θελει advanced ρυθμισεις για να γινει κινητο.

Για το S4, καμια σχεση το android με ios, εχει τοσες πολλες επιλογες που καταντα πολυπλοκο, αν σε βολευει το Iphone και απλα το βαρεθηκες ΜΕΙΝΕ σε iphone.

Θελει μια περιοδο εκμαθησης το android.

#669   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:35

Καμια σχεση οι παλιες android συσκευες με τις καινουριες... το sony neo v δεν συγκρινεται καν με το s4, και ειναι κ διαφορετικη κατηγορια, σκεφτεσαι να πας σε flagship android, δηλαδη μια απο τις καλυτερες συσκευες αυτη την στιγμη... δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα με το s4, μην αγχωνεσαι...

#670   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:36

εννοείται ότι δεν συγκρίνεται το neo v...απλά το θέτω ως θέμα για το android...πρέπει να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να δουλέψει; γιατί κοντεύω να το σπάσω... δεν είναι ότι βαρέθηκα το iphone, απλά έπαψε να με εντυπωσιάζει και ως design και ως λειτουργικό... έχω αλλάξει 3 iphone και δεν βλέπω και σπουδαίες διαφορές μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή... το galaxy s4 μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε, όχι ως εμφάνιση αλλας ως λειτουργίες (λίγο που το είδα στην vodafone)... σκέφτομαι να μην πουλήσω το iphone εννοείται, απλά αν μπορέσω να τσιμπήσω το galaxy s4...

#671   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:40

Προχωρα το ΑΦΟΒΑ.
Και αν εχεις αποριες, θα στις λυσουμε εδω ή θα πας σε πιο εξειδικευμενα τεχνολογικα forums.

#672   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:42

λέτε ε? νομίζω ότι αξίζει αυτή την στιγμή... το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω την απλή έκδοση ή την 4g... (βέβαια δεν έχω και τα χρήματα τώρα, αλλά άλλο θέμα αυτό..)

#673   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:44

Προχωρα το ΑΦΟΒΑ.
Και αν εχεις αποριες, θα στις λυσουμε εδω ή θα πας σε πιο εξειδικευμενα τεχνολογικα forums.

Κατά 95% θα το κλείσω με την πρώτη ευκαιρία που μαζέψω τα χρήματα... από που λέτε; και ποια έκδοση 3g ή 4g?

#674   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:45

Γιατι δεν πας σε Galaxy S3; Μια χαρα κινηταρα ειναι με τεραστιο value-for-money

#675   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:47

Γιατι δεν πας σε Galaxy S3; Μια χαρα κινηταρα ειναι με τεραστιο value-for-money

άμα σου πω ότι δεν ξέρω, θα με πιστέψεις?? με εντυπωσίασε το s4...ειλικρινά απάντηση για αυτή την ερώτηση δεν έχω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες