Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2013 - 14:58

δεν εδωσα 500 ουτε 600!!λεσ να ειχα μονο 140 ευρω μονο επιδοτηση?!δευτερον ασχολιομουν μονο με τα iphoneκ εμαθα για το galaxy οταν πηγα στον γερμανο αλλα ειχα ηδη παρει την επιδοτηση κ δεν μποορθσα να κανω κατι..ποθ ητΑΝ MONO GIa iphone!!τι δεν καταλαβαινεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:00

υπαρχουμε κ εμεις στον κοσμο ποθ δεν ειμαστε developer..!!

#648   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:00

Χωρις να γινομαι συνηγορος κανενος, αφου εχεις αποψη αιτιολογησε την με επιχειρηματα.
Μπες στο προφιλ του φιλου και δες τα θεματα που εχει ανοιξει σχετικα με το iPh5...καμια σχεση με τρολ κτλ

απλα μου κανει αντυπωση πως πηρε το 5 χωρις να δει τιποτα πριν το αγορασει αλλα για τα καλουδια του s4 ξερει και τις διαφορες με το s3... δεν ξερω ισως και το πολυ κραξιμο γενικα να με εχει κανει καχηπωπτο

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#649   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:01

εμενα μου φενεσε λιγο ψευτακος, δεν υπαρχει ανθρωπος να παει να δωσει 740 ευρω ειτε 500-600 με επιδωτηση χωρις να δει καν τι θα αγορασει! και μετα να μπαινει και να κατηγωρει την αγορα του! τουλαχιστον κρατα το μυστικο και μην το λες δεξια και αριστερα, συγνωμη αλλα σε θεωρω troll που μπηκε να κραξει , αποψη μου

Εισαι θεουλης ρε φιλε πραγματικα.Αν ελεγε οτι λατρεψε το 5αρι δε νομιζω να τον εκραζες και να τον αποκαλουσες troll...κανε μου τη χαρη και πεταξου κι εσυ μεχρι το πλαισιο και δωσε μια ευκαιρια στο S4 για να ηρεμησεις λιγο με το ανεξηγητο κολλημα σου με την Apple.Φιλικα παντα.

#650   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:04

Εισαι θεουλης ρε φιλε πραγματικα.Αν ελεγε οτι λατρεψε το 5αρι δε νομιζω να τον εκραζες και να τον αποκαλουσες troll...κανε μου τη χαρη και πεταξου κι εσυ μεχρι το πλαισιο και δωσε μια ευκαιρια στο S4 για να ηρεμησεις λιγο με το ανεξηγητο κολλημα σου με την Apple.Φιλικα παντα.

δεν ειμαι κολημενος μιας και δεν ειχα μονο iphone παντα, και το s3 εχω (το εχω δωσει στην αδερφη μου).
απλα θα πηγαινα εγω η εσυ να παρω το 5s χωρις να δω καν πως ειναι? εσυ θα πηγαινες? θα πληρωνες γουρουνι στο σακι?

και πως εμαθε για το s4? και πως η επιδωτηση ειναι μονο για iphone? τεσπα την γνωμη μου ειπα, μπορει και να λεει αληθεια

#651   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:06

ποιοσ ειπε οτι χερω τισ διαφορεσ??του s3 me to s4?εγβ δεν ηξερα καν οτι θπαρχεθ σ4..!!!ημοθν κολλημενος με τα iphone κ δεν πσαχνομουν με τα αλλα κινητα!!!ξαναλεω το εμαθα οταν πηγα αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι!!συγνωμη αλλα και γι αυτο δεν ειναι το site?για να ενημερωνομαστε?οχι να την λεει ο ενασ στον αλλο!!ετσι πιστευω!!λοιπον κ αφοθ εμαθα για το s4 κυριε valsami μπηκα σε διαδιακασια κ εμαθα κ ειδα οτι για την ωρα ισωσ κ να ειναι προτιμοτερο να τα δωσεισ κ να παρεισ το σ4 παρα το 5αρι...για την ωρα.....!!μακαρι αργοτερα να βγαλεει κατι καλυτερο η apple...

#652   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:07

Μπαμ-μπουμ!

I don't know where the front part of the phone went at this moment.
http://imgur.com/a/9zxZK#HJgnXmi

Ολο αυτό από τι έγινε ;;;

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#653   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:08

an exeis cosmote παρε κ δεσν πωσ ειναι δυνατον να εχεισ μονο για iphone..

#654   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:10

κυριε nomik11 ειπες πριν πως η σαμμυ εστω και γι ακοροιδια εβαλε κατι νεο στο s4... αρα ηξερες τι ειχε το s3 και τις διαφορες!
και λες οτι τα εμαθες ολα στον γερμανο οταν πηγες μεχρι και οτι υπαρχει s4! και δεν μπορυσες στο καταστημα που πηρες το 5 να το πιασεις να δεις πως ειναι? η να τους ρωτησεις?

και οταν μου λες εισαι ξενερωμενος με την αγορα σου και εγω μαζι σου, το 5 δεν εχει τρελες διαφορες απο το 4, ΑΛΛΑ οταν μου λες το s4 ειναι καλυτερο και η σαμμυ εκανε αναβαθμησεςι σε σχεση με την apple ε το πας σε vs

#655   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:11

εμενα μου φενεσε λιγο ψευτακος, δεν υπαρχει ανθρωπος να παει να δωσει 740 ευρω ειτε 500-600 με επιδωτηση χωρις να δει καν τι θα αγορασει! και μετα να μπαινει και να κατηγωρει την αγορα του! τουλαχιστον κρατα το μυστικο και μην το λες δεξια και αριστερα, συγνωμη αλλα σε θεωρω troll που μπηκε να κραξει , αποψη μου

φιλε αν πιστευεις οτι ολοι οσοι ειναι να σκασουν 740 για iphone η για samsung ξημεροβραδιαζονται στα forum εισαι βαθια νυχτωμενος...υπαρχει ακομα κοσμος που δεν ξερει οτι
το bt στο iphone δε μπορει να στειλει αρχεια...μια κουτσουλια στο χαρτη ειμαστε εμεις που το ψαχνουμε λιγο παραπανω...οι περισσοτεροι απλα ακολουθουν τη μοδα.

#656   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:12

φιλε αν πιστευεις οτι ολοι οσοι ειναι να σκασουν 740 για iphone η για samsung ξημεροβραδιαζονται στα forum εισαι βαθια νυχτωμενος...υπαρχει ακομα κοσμος που δεν ξερει οτι
το bt στο iphone δε μπορει να στειλει αρχεια...μια κουτσουλια στο χαρτη ειμαστε εμεις που το ψαχνουμε λιγο παραπανω...οι περισσοτεροι απλα ακολουθουν τη μοδα.

αλλο ειπα! ειπε οτι δεν πηγε καν να δει πως ειναι το 5 πριν το αγορασει και οτι πανατ ειχε iphone και ειναι κολημενος με την apple! αρα ηξερε για το BT δεν αγορασε πρωτη φορα iphone

#657   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:14

μα εδω λεμε iphone 5vs galaxy s4.....oxi galaxy s3vs galaxy s4..!!αρα προφανωσ κ λεω οτι εγω σαν μη developer..βλεπβω οτι το σ4 οπωσ ισως κ το s3 εφοσον δεν τα γνωριζω να εχουν κατι παραπανβ απο το 5αρι..η ισως κ μαλλον αθτο πιο πολυ να περιμενα κατιιι καλυτερο...κ οχι ενα iphone 4 σε πιο λεπτο κ πιο μακρυ κ να λεγετε 5!!!αρα ξενερωσα κ κοιταο αλλα...

#658   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:15

...να κ ενας λογικος!!!

#659   nomik11

nomik11

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:16

στο φορουμ μπαινω μια στο τοσο...!!!!εχβ κ αλλα...αγχοι εκτος απο το 5αρι..η το s4..!!xaxax!!απλα τωρα εκτασε..¨)

#660   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2013 - 15:20

μα εδω λεμε iphone 5vs galaxy s4.....oxi galaxy s3vs galaxy s4..!!αρα προφανωσ κ λεω οτι εγω σαν μη developer..βλεπβω οτι το σ4 οπωσ ισως κ το s3 εφοσον δεν τα γνωριζω να εχουν κατι παραπανβ απο το 5αρι..η ισως κ μαλλον αθτο πιο πολυ να περιμενα κατιιι καλυτερο...κ οχι ενα iphone 4 σε πιο λεπτο κ πιο μακρυ κ να λεγετε 5!!!αρα ξενερωσα κ κοιταο αλλα...

εσυ μας ειπες οτι το s4 το εμαθες οταν οηγες στο γερμανο! το s3 δεν το ηξερες καν! δηλαδη ο πωλητης του γερμανου σου εκανε ενα γρηγορο briefing της samsung ε? και σου μιλαγε και για το παλιο μοντελο.... οκ!
ηπαρχει thread "αξιζει η αγορα του iphone 5?" αν εκει ελεγες το πηρα και δεν ειμαι χαρουμενος οκ και εγω μαζι σου, αλλα εδω ειναι vs θεμα! το να γραφεις η σαμμυ εκανε αλλαγες και η αapple οχι εναι vs! οποτε θα δεχτεις και τις απαντησεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7