Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/06/2013 - 01:08

Ενας φιλος ψαχνοταν οχι για OPPO αλλα για ZOPPO, seriously...

Πρόκειται για κινέζικη μαϊμού του γνησιου κινεζικου!!!

Τετραπυρηνο, τουμπανο και τα λοιπα κοσμητικα επιθετα που ταιριαζουν με ολες τις Android συσκευες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/06/2013 - 02:29

Πρόκειται για κινέζικη μαϊμού του γνησιου κινεζικου!!!

Χαχαχαχαχαχα πεθανα....

#708   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/06/2013 - 05:17

Παντως το εγραψε κι ο stefano23 δυο ποστ πιο πανω, "ειναι λιγο ζορικο για καθημερινη μεταφορα...".
Τηλεφωνο ρε φιλε και ζορικο για καθημερινη μεταφορα πως συμβιβαζονται;

Συμβιβαζονται γιατι ειναι phablet... ξερεις τι παιρνεις, δεν στο δινουν με το ζορι.. αν σε ενοχλει το μεγεθος, απλα δεν το παιρνεις... πηγαινεις σε αλλες λυσεις, ειτε android συσκευων, ειτε iphone... απλα τα πραγματα...

#709   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 02/06/2013 - 05:55

To τσέκαρα μετά.. Και όντως φαίνεται πολύ καλό..

Καλό Unboxing δε βρήκα όμως..

Και για όσους δεν ξέρουν.. Αρκεί μόνο να δείτε για τι υποστήριξη συσκευής μιλάμε.

Αυτοί οι κινέζοι δε θα αφήσουν τίποτα..

http://en.oppo.com/product/find5/

http://www.gsmarena....find_5-5161.php

Μην τσιμπατε σε ότι να 'ναι παιδιά επειδή ειναι το FOTM... Πρόκειται για άλλον ένα OEM κατασκευαστη που πουλάει κοντά στο κόστος. Σαν αποτέλεσμα το firmware της συσκευής ειναι alpha, ούτε κάν beta και προστίθενται καινουρια bugs 2 φορές το μήνα. Η υποστήριξη της συσκευής που λες εινα απλά ανύπαρκτη. Αν πάθει κάτι εχασες. Service μόνο στην Κίνα αφού πρώτα συνεννοηθεις (στα κινεζικά) με το ...forum (μην μου πεις ότι περιμενες service center ??)

#710   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/06/2013 - 06:08

Μην τσιμπατε σε ότι να 'ναι παιδιά επειδή ειναι το FOTM... Πρόκειται για άλλον ένα OEM κατασκευαστη που πουλάει κοντά στο κόστος. Σαν αποτέλεσμα το firmware της συσκευής ειναι alpha, ούτε κάν beta και προστίθενται καινουρια bugs 2 φορές το μήνα. Η υποστήριξη της συσκευής που λες εινα απλά ανύπαρκτη. Αν πάθει κάτι εχασες. Service μόνο στην Κίνα αφού πρώτα συνεννοηθεις (στα κινεζικά) με το ...forum (μην μου πεις ότι περιμενες service center ??)

Ε πες τα.. καλα, φτηνα, φοβερα specs καποια απο αυτα (αυτα αρχισαν να βγαζουν πρωτα 1080p αναλυση οθονης πριν τα htc one και s4), αλλα δεν υπαρχει υποστηριξη... δεν το συζηταμε καν για εγγυηση...

#711   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 09:25

To τσέκαρα μετά.. Και όντως φαίνεται πολύ καλό..

Καλό Unboxing δε βρήκα όμως..

Και για όσους δεν ξέρουν.. Αρκεί μόνο να δείτε για τι υποστήριξη συσκευής μιλάμε.

Αυτοί οι κινέζοι δε θα αφήσουν τίποτα..

http://en.oppo.com/product/find5/

http://www.gsmarena....find_5-5161.php

Καλημέρα Νίκο

εδώ είσαι

#712   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:06

Kλασικα, απο σενα, οτιναναι.

Ουτε καν ξερεις οτι εχει ditribution centers στην Ευρωπη, στο αλλο νημα σου παντησανε καταλληλα, αλλα εσυ τον χαβα σου.

Κραζεις που κραζεις, τουλαχιστον να εχει και κανα νοημα, οχι αεριτζιδικα οτιναναι.

#713   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:12

Kλασικα, απο σενα, οτιναναι.

Ουτε καν ξερεις οτι εχει ditribution centers στην Ευρωπη, στο αλλο νημα σου παντησανε καταλληλα, αλλα εσυ τον χαβα σου.

Κραζεις που κραζεις, τουλαχιστον να εχει και κανα νοημα, οχι αεριτζιδικα οτιναναι.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί με το θέμα, distribution center που λες σημαίνει κέντρο διαμοιρασμού, από εκεί δηλαδή διακινούνται οι συσκευές, κάτι σαν πωλητήριο φαντάζομαι.

Δεν το κάνει ταυτόχρονα και service center. Και γενικότερα υπάρχει μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με το service της συγκεκριμένης εταιρείας.

#714   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:13

καλησπερα σε 10-12 μερες θα ανακοινοθει το νεο ios που λενε θα εχει πολλες αλαγες, αν δεν βιαζεσε μπορεις να δεις τι θα παρουσιασουν και αν ειναι κατι που θα σαρεσει

το νέο ios που θα βγει θα το υποστηρίζει το iphone 4?

#715   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:17

το νέο ios που θα βγει θα το υποστηρίζει το iphone 4?

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το υποστηριζει.

#716   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:19

οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα βγάλει και το επόμενο Ios...και όταν μαζευτούν τα λεφτά βλέπουμε ποιο galaxy τσιμπάμε...

#717   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:37

Η υποστήριξη της συσκευής είναι απλά φοβερή.

Στο Forum τους πέρα απο το οτι ζητάνε άτομα και απο Ελλάδα να κάνουν μεταφράσεις (όπως θα δείς υπάρχει το ελληνικό κομμάτι), ζητάνε να στείλεις και τι αλλαγές θες να έχει η συσκευή να τα προσθέσουν. Σε οτιδήποτε. Είτε είναι Hardware είτε Software.

Όσο για το Service επειδή δε τα ξέρεις καλά, η DHL που σου φέρνει τη συσκευή (χωρίς έξοδα αποστολής παρακαλώ) είναι η ίδια που θα κάνει τη παραλαβή για επισκευή και αντικατάσταση.

Ακόμα και αυτό λοιπόν, είναι καλύτερο απο τη κοροιδία που ακούει στο όνομα "iPhone Service στην Ελλάδα."

"Υγρασία κύριε. 500 ευρώ."

Και ξέρω τι θα μου πείς.. Δεν έχουμε Apple Store αλλά Resellers..

Ας έκοβε το κ@λο της η Apple λοιπόν να είχε καλύτερους ελέγχους. Προσωπικά ένας απο τους λόγους που θα κάνω μελλοντικά την αλλαγή, είναι και αυτός.

Το απαράδεκτο Service. Που για τα αυτονόητα πρέπει να φωνάξεις, να τρέξεις..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/06/2013 - 15:48

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#718   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 15:57

Η υποστήριξη της συσκευής είναι απλά φοβερή.

Στο Forum τους πέρα απο το οτι ζητάνε άτομα και απο Ελλάδα να κάνουν μεταφράσεις (όπως θα δείς υπάρχει το ελληνικό κομμάτι), ζητάνε να στείλεις και τι αλλαγές θες να έχει η συσκευή να τα προσθέσουν. Σε οτιδήποτε. Είτε είναι Hardware είτε Software.

Όσο για το Service επειδή δε τα ξέρεις καλά, η DHL που σου φέρνει τη συσκευή (χωρίς έξοδα αποστολής παρακαλώ) είναι η ίδια που θα κάνει τη παραλαβή για επισκευή και αντικατάσταση.

Ακόμα και αυτό λοιπόν, είναι καλύτερο απο τη κοροιδία που ακούει στο όνομα "iPhone Service στην Ελλάδα."

"Υγρασία κύριε. 500 ευρώ."

Και ξέρω τι θα μου πείς.. Δεν έχουμε Apple Store αλλά Resellers..

Ας έκοβε το κ@λο της η Apple λοιπόν να είχε καλύτερους ελέγχους. Προσωπικά ένας απο τους λόγους που θα κάνω μελλοντικά την αλλαγή, είναι και αυτός.

Το απαράδεκτο Service. Που για τα αυτονόητα πρέπει να φωνάξεις, να τρέξεις..

Η συσκευη ειναι στην καλυτερη περιπτωση beta ... Πολυ κακο software (crashes παντου), μεγαλα προβληματα στο σημα και στην αυτονομια... Και απο service. Αν βγαλεις ακρη θα μεινεις μηνες χωρις κινητο ...
Εγω σας ειπα ... Η φθηνεια τρωει τον παρα .. Και επειδη οι μα..κιες πληρωνονται προσεχτε μην σας ερθει μεγαλος λογαριασμος ...

#719   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 16:08

Αστο παιδι μου, μην το κουραζεις.

Oλα αυτα που αναφερεις ηδη εχουν λυθει και μαλιστα ετοιμαζουν και νεο interface.

Tα αλλα που λες, απλα τα αναφερεις επειδη αισθανεσαι κοροιδο που εχεις το 'πλουσιο' κινητο και χειροτερο service και απο την LG.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 02/06/2013 - 16:08

#720   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 16:16

Αστο παιδι μου, μην το κουραζεις.

Oλα αυτα που αναφερεις ηδη εχουν λυθει και μαλιστα ετοιμαζουν και νεο interface.

Tα αλλα που λες, απλα τα αναφερεις επειδη αισθανεσαι κοροιδο που εχεις το 'πλουσιο' κινητο και χειροτερο service και απο την LG.

gordito, αν δεν απεχθανομουν το folk psy θα ελεγα οτι απλα προβάλλεις ...

Τουλαχιστον εγω βλεπω την συσκευη live (και την αστειρευτη φαντασια της οππο σε νεα bugs) απο τις αρχες Απριλιου ... ααα και στο forum τους δεν εχω παει ποτε...Καλη φωτιση !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες